2021. augusztus 28., szombat

Stephen Cook exkluzív interjúja Cobrával 2012. június 13-án

Fordította: MCCS

Első rész angolul itt: 

https://waiting4ascension.wordpress.com/2012/06/17/transcript-of-stephen-cooks-exclusive-interview-with-cobra-june-13-2012-part-12/

A második rész az interjúnak itt: 

https://waiting4ascension.wordpress.com/2012/06/18/transcript-of-stephen-cooks-exclusive-interview-with-cobra-june-13-2012-part-22/

A teljes interjú nem került lefordításra, mivel vannak benne időérzékeny részek, amik már nem aktuálisak. A beszélgetés az Alfa idővonalon készült, ami azóta már összeomlott, sőt a Béta idővonal is, jelenleg a Gamma idővonalon vagyunk. Ezért csak a mai napig érvényes, általános információk kerültek fel ide a blogra. Ha valaki mégis szeretné mindkét teljes anyagot elolvasni, akkor a fenti linkeken megteheti angol nyelven. Köszönjük szépen a megértéseteket. 

Idézetek az első részből:

Stephen: Ez év március 31-ig (2012), az első vendégem teljesen ismeretlen volt, de egy blog, melynek a címe Portal2012 és az ott közzétett üzenetek ezt mind megváltoztatták. Csupán két és fél hónap leforgása alatt. Cobra határozott,erős és néha vitatott véleménnyé vált a fénymunkás közösségben: tömegmeditációkat szervez, a földalatti Ellenállási Mozgalom szóvivője, és tudást, híreket közvetít különböző, mindenre kiterjedő fogalmakról és háttérben zajló eseményekről.

Néhány hete, lefolytattam egy email-es interjút vele, akik figyelik az oldalam tudják, hogy Cobra nem szeretné felfedni a személyét és én ezt tiszteletben tartom.

Az interjú során azonban kiderült számunkra, hogy Cobrának védenie kell a saját személyazonosságát, mert a cabal megtámadta a hozzá közel álló személyeket. Azt is megtudtuk, hogy Cobra egy emberi testbe inkarnálódott Plejádi, aki sokáig volt szövetségben egy Michael nevű emberrel, aki körülbelül 35 évvel ezelőtt indította el az Ellenállási Mozgalmat és az is kiderült, hogy Cobra kódolt üzeneteket is közzétesz, hogy segítse az Ellenállási Mozgalmat a sötétség felszámolásában.

Megegyeztünk az interjú során, hogyha az idő alkalmas lesz, ő lesz az első vendégem itt a Light Agenda-ban, amennyiben elváltoztatom a hangját. Nos, megtartva a szavát, Cobra itt van most velünk.

SC:Cobra, szeretettel üdvözöllek a Light Agenda első epizódjában.

Cobra: Köszönöm. Köszönöm, hogy meghívtál erre az interjúra.

SC: Egy kicsit zavarban vagyok, mert a június 6-i Vénusz tranzitot követően, azt hiszem, te, és talán még néhányan mások is azt mondták, hogy abban a pillanatban a cabal megadási ajánlatot tett. Szóval, mi volt ez az ajánlat akkoriban, és miben azonos, vagy miben különbözik attól, ami az elmúlt napokban történt?

Cobra: Valójában a Vénusz-átvonulás egy nagyon erőteljes pillanat, és ez az a pillanat, amikor több mint 5000 év után az Istennői energia visszatért erre a bolygóra.

SC: Értem.

Cobra: És ha igazán ismeritek az emberi történelmet, akkor tudjátok, hogy azelőtt hosszú békeidőszak volt ezen a bolygón. A neolitikus időkben nem voltak háborúk. És most végre, amikor ez az energia visszatér, ez az energia mindenkire hatással van, nem csak a fénymunkásokra, hanem az átlagos emberi lakosságra és a cabalra is. Szóval...

SC: Olyan emberekre, mint te és én is. [nevet]

Cobra: Igen, mindenkire, mindenkire.

Cobra: Amikor az Ellenállás megkért, hogy indítsam el a Cobra blogoldalt azt mondták, hogy ennek a célja, hogy informálja az általános népességet, lakosságot, mert elérkezett ennek a bolygónak a felszabadításának az ideje. Ha ez nem lett volna garantálva, akkor el sem kezdtem volna a blogot.

SC: Amikor azt mondod az Ellenállással kapcsolatosan, hogy "kicsi, de erőteljes", -mintha azt mondtad volna a legutóbb, hogy kb. 300 Ellenállási Mozgalom tag van a felszínen. Ez azt jelenti, hogy több ezer másik Ellenállási Mozgalom Tag van akkor a föld alatt....?

Cobra: Pillanatnyilag 20 millióan vannak a föld alatt.

Frissítés - 2019. szeptember 25.:

"Most az Ellenállás ezeket a támadásokat heveri ki és 50 millió új tagból álló erősítés érkezett a Kuiper övből a földalatti hálózathoz és így a tagok száma eléri a 120 milliót. Várhatóan hamarosan több erősítés fog érkezni, ahogy egyre közelebb kerülünk a váltáshoz. - Cobra 

SC: És ők emberi lények vagy Plejádiak?

Cobra: Ők lények fizikai testben, úgy néznek ki mint az emberek, de ők- az eredetüket tekintve más Csillagrendszerekből jöttek és alapvetően az X-bolygón éltek, legalábbi az utolsó pár inkarnációjukban. Néhányuk már a múltban is leszületett erre a bolygóra, néhányuk nem. De ők meglehetősen ismerik a mi helyzetünket itt. És nagyon emberi a kinézetük.

SC: Oké. X bolygó? X bolygó - nem vagyok teljesen biztos az X bolygóban. Elmondanád egy kicsit, hogy mi az?

Cobra: Az X bolygó egy bolygó a Naprendszer külső tartományában, a Plútón túl.

SC: Értem.

Cobra: Az X-bolygó egy kicsit nagyobb mint ez. És egy bizonyos civilizáció él ott a földalatt. És eljöttek - valójában ők azok akik megalapították az Ellenállási Mozgalmat, vagyis valójában ők azok akik megújították azt, ugyanis kb. 12-13 évvel ezelőtt majdnem teljesen megsemmisült.

SC: Tehát ők azok az emberek akik tulajdonképpen segíteni fognak a cabal elfogásában?

Cobra: Segíteni fognak, de valójában ez a pozitív katonaság csoportjának a feladata, hogy ezt megtegye. Az Ellenállási Mozgalom a színfalak mögött segítkezik és csak akkor cselekszenek a felszínen ha az szükségeltetik.

SC: Ha már a cabalról beszélünk. Az oka annak amiért a személyedet védeni kell pillanatnyilag az azért van, mert fizikálisan megtámadtak a múltban. Ez igaz?

Cobra: Igen, így van. És azok az emberek, akik nagyon közel állnak hozzám, még sokkal sokkal sokkal drasztikusabban támadtak meg. És soha többé nem akarom, hogy ez újra megtörténjen.

SC: Nos, ez azt jelenti, hogy valamelyest félelemben éled az életedet?

Cobra: Volt egy bizonyos időszak amikor féltem tőlük, de aztán rájöttem, hogy fel kell vennem a küzdelmet. Meglettek a kapcsolatok hozzá, szóval itt vagyok.

SC: Oké, hogy ezt megtehesd, ez azt jelenti, hogy folyamatosan résen vagy hátha éppen valaki követ?

Cobra: Nem,nem,nem,

SC: Nem?

Cobra: Nem. Kifejlesztettem egy védelmi mechanizmust ami nagyon erős és tulajdonképpen elég biztonságban és védve érzem magam most. Csak tisztában vagyok azzal, hogy óvatosan kell eljárnom bizonyos esetekben. Ismerem a működésüket, ez minden.

SC: Oké, a mindennapi létezésedet illetően, akkor nem vagy feltétlenül akadályozva illetve , úgy hiszem, hogy nem tartod magad rabként, rejtőzködve, hogy senki ne tudjon rád találni és elkapni ismét?

Cobra: Nem, nem ,nem. Egyáltalán nem. Nekem egy rendes átlagos emberi életvitelem van, normál létezési formám. Az egyetlen különbség az, hogy rendelkezem bizonyos ismeretekkel amivel a legtöbb ember nem, és ez egy picit más pozícióba helyez engem. Néha nehéz, hogy nem beszélhetek bizonyos dolgokról, de ezenkívül, ez csak egy rendes emberi élet.

SC: Most, hogy erre fény derült. Néhány olvasód a blogodon azt sugallta néhány nappal ezelőtt, hogy klónozva lettél. Ez igaz?

Cobra: Hmmm, igen, néhány ember mindig kifejezi a véleményét és ezt már megszoktam, ugyanis bármikor közzé teszel egy hírt, néhány ember szeretni fogja, néhány pedig utálni- ez már csak így van.

SC: szóval, te csak...

Cobra: De ez semmi ahhoz képest amire a cabal képes, szóval, ezzel nincs problémám.

SC: Rendben. Szóval válaszként mindazoknak akik néhány nappal ezelőtt kiposztoltak néhány furcsa dolgot, nem közvetítesz álhíreket és valójában nem a Rockefellereknek vagy a Rotschildoknak vagy az egyik ügynöke?

Cobra: Nem, nem vagyok. Természetesen nem vagyok. Voltaképpen történt néhány helyen klónozás ezen a bolygón, de az Ellenállás által ez már eltávolításra került, hmm, azt hiszem 10 évvel ezelőtt. (megj.: a beszélgetés 2012-ben volt) Szóval nem sétálnak klónok közöttünk.

SC: És nem vagy Cobra klónja, határozottan nem.

Cobra: Nem. Biztosan nem.

SC: De amikor ilyennel találkozol - és nézd miután már beszélgettem veled emailen keresztül és most is, tisztában vagyok vele, hogy milyen keményen dolgozol azért, hogy elérd azt amiben reménykedsz -, amikor ilyen kommenteket kapsz, nem gondolod azt, hogy "Oh, minek csinálom ezt az egészet?" vagy pont azt hozza ki belőled, hogy még inkább csinálnod kell, még elszántabban?

Cobra: Nem befolyásol a döntésemben. A döntést már régen meghoztam. Itt vagyok - az élettapasztalatom alapján, a voksomat réges rég letettem amellett, hogy kitartok a bolygó felszabadítása mellett, bármi történjék is, mindaddig amíg meg nem történik. Tehát ez az amit teszek és a weboldalamon megjelenő kommentek mit sem változtatnak ezen. Nem okoz problémát.

Idézetek a második részből: 

SC: Kérdezhetek egy kicsit az arkhónokról? Mert ez egy olyan terület, ahol egy kicsit összezavarodtam. De tudom, hogy sokan - ebben az esetben nem én - de sokan összekeverik az arkhónokat az Anunnakikkal. Szóval elmagyaráznád a különbséget azzal kapcsolatban, hogy kik vagy - pontosan kik vagy mik az arkhónok, és egy kicsit arról, hogy jelenleg milyen szerepet játszanak a sötétségben?

Cobra: Oké. Arkhónok - ez egy görög szó az uralkodókra. És valójában ők azok, akik a karanténba zárt Földön uralkodnak. És van egy fizikai aspektus, nagyon kevés maradt belőlük, és van egy nem fizikai aspektus. És valójában az egész show-t az éteri és az asztrális síkról ők irányítják. Ténylegesen itt van a legtöbbjük, és amit csinálnak, az az, hogy befolyásolják az emberiség gondolkodási és érzelmi folyamatait. Tehát valójában az éteri és az asztrális síkon rendelkezésre álló technológiájukkal befolyásolják az emberek gondolkodásmódját, az emberek érzéseit, és ez valójában nagyban befolyásolja a tömegek viselkedését, és befolyásolja a cabal viselkedését is, és szerencsétlenségükre a fénymunkások viselkedését is. Tehát ők azok, akikre nagyon oda kell figyelnünk. És ezeknek a tömeges meditációknak a célja az volt, az egyik elsődleges cél az volt, hogy győzelmet arassunk ezek felett az emberek felett.

SC: De mit illetően? Úgy érted, hogy a mi csoportunk tudatos gondolata miatt válik... belép a légkörbe és megváltoztatja az emberek szándékait, vagy...?

Cobra: Nem, valójában ez egyfajta mágikus háború, hasonlóan ahhoz, ami Atlantiszban történt. A Fényerők fényt hoznak be, és ha elég fény van a bolygón, az éteri és az asztrális síkon, akkor ez létrehoz egy fényhálózatot, egy bolygóhálót, ami viszont lehetőséget ad a magasabb dimenziók Fényerőinek, hogy eltávolítsák azokat az arkhónokat az éteri és az asztrális síkokról.

És az elmúlt hetekben elég nagy sikert értünk el ezzel. A sötét rácsot még nem távolítottuk el teljesen, de folyamatban van az eltávolítása. És pontosan ez az oka annak, hogy most már lehet folytatni a tervet.

SC: Oké. Szóval, tudnál nekünk egy kicsit többet mondani a jezsuitákról? Mert néhányan talán nem értik, hogy mit értesz ez alatt.

Cobra: Valójában ez egy katonai - egy vallási-katonai csoport, amely az emberi történelem legtöbb eseményét befolyásolta az elmúlt, mondjuk úgy 400 évben. És valójában a Rothschildok csak a bankáraik, a rabszolgáik. A jezsuiták parancsainak engedelmeskednek. És ezek az emberek - mmm - nagyon jártasak az okkult technológiákban. Pontosan tudják, hogyan működik az emberi elme. Tudnak a tömeges programozásról. Tapasztalták... az elmúlt néhány száz évben inkvizíciós technikákon keresztül gyűjtöttek erről információt, és valójában ők tervezték az emberi történelmet. És most itt az ideje, hogy eltávolítsák őket.

SC: Tehát a tekintetben - amikor azt mondtad, hogy a hadseregben voltak, bár - Tehát amikor azt halljuk...

Cobra: Nem a hadseregben vannak, ez egy katonai csoport, amely valójában a katolikus egyház vezető emberei közé épült be. A legtöbbjük most Olaszországban van. Nem mindenki van közülük Olaszországban, de a magcsoport, a magcsoport nagy része jelenleg Olaszországban van.

SC: Tehát a Vatikán - nos, úgyis erről akartam kérdezni, most, hogy már ott vagy - a Vatikán, a dolgok, amik most a Vatikánban történnek, kapcsolatban vannak maguknak a jezsuitáknak az aláásásával?

Cobra: Ez ennek a legfelső rétege. Ami valójában történik, arról sehol sem számolnak be. Meg kell érteni, hogy a legtöbb dolog a háttérben történik, soha nem kerül be az internetes alternatív weboldalakra. Sehol sem jelentik őket.

SC: Szóval, fogsz még erről mesélni nekünk, ha tudsz erről információt szerezni?

Cobra: Tudod, amikor információt kapok, bizonyos dolgokról beszélhetek, más dolgokról pedig nem. És...

SC: Oké. Tehát ha - igen, tehát ha egy művelet még folyamatban van, akkor az nyilvánvalóan még mindig titkos.

Cobra: Igen. Tehát amikor engedélyt kapok valaminek a közzétételére, felteszem az oldalamra.

SC: Igen. Szóval, amikor te engedélyt kapsz - ki adja neked ezt az engedélyt?

Cobra: Az Ellenállási Mozgalom.

SC: Oké. Talán Michaelen keresztül, akit már egy ideje ismersz.

Cobta: Nem pontosan rajta keresztül, hanem más forrásokon keresztül.

SC: Ok.

Cobra: Ő a Művelet vezetője. Vannak más kontaktjaim is.

SC: Oké. Amikor elkészítettük az első email interjúnkat, azt mondtad, hogy te egy emberi testbe inkarnálódott Plejádi vagy és a mostani interjúnk során említetted, hogy találkoztál velük. Mesélnél nekem egy kicsit erről? Csillagmagként születtél vagy egy "Belépő" vagy? Esetleg a Plejádokon születtél és aztán ide helyeztek a Földre?

Cobra: Valójában a szokásos leszületési folyamaton mentem keresztül, ember szülőkön keresztül, a megszokott módon.

SC: Oké.

Cobra: De a tudomását annak aki vagyok, sosem veszítettem el. És egy bizonyos ponton...

SC: Már gyerekként is tudtad?

Cobra: Igen, töretlen kapcsolattal rendelkeztem. Sosem szakadt meg.

SC: Oké, szóval mire emlékszel akkor Plejádi történeteddel kapcsolatosan?

Cobra: Valójában, az életem egy bizonyos pontján, fizikai kapcsolatba léptek velem. Éjszaka történt. Teleportáltak a hajójukra és megmutattak bizonyos dolgokat a Naprendszerben. Elmagyaráztak egyes dolgokat és volt egy nagy értekezésünk a nukleáris háborúval kapcsolatban. Nagyon nyugtalanok voltak emiatt és igazából, nem is akartam visszatérni, de ők azt mondták: "Vissza kell menned, mert ezt a nukleáris háborút meg kell állítani." És határozott útmutatásokat kaptam akkor erről, de nem beszélhetek róla még. Azonban együttműködök velük azóta.

SC: Oké. Amikor azt mondod, hogy emberi szülőkhöz születtél....van bármilyen fogalmuk, ismeretük a te Plejádi származásoddal kapcsolatosan? Ez olyasmi, amiről a családodon belül tudtok beszélni? Bármilyen módon részt vesznek abban amit most csinálsz?

Cobra: Nem, nem vesznek részt benne. Tudod, ők átlagos emberi szülők. Mint az átlagos emberi lakosság. Ők nem értik még ezt. Ők akkor fogják elhinni, amikor látják megtörténni. Ezért nem beszélek nekik erről.

SC: Oké. Szóval felkerültél a hajóra. Milyen volt?

Cobra: Oh, Nagyon.... az energia rendkívül szeretetteljes volt. Nagyon nyugodt. Otthonos. Olyan volt számomra, mint haza érkezni. Szóval...ezt nem lehet emberi szavakkal kifejezni. A hajó maga valójában nagyon kicsi volt. Az amin én voltam, annak az átmérője kb. 9 méter volt, talán egy kicsivel több. 7 Plejádi volt ott és nagyon családias volt a légkör. Olyan volt mint egy igazi család, egy igazi lélekkapcsolódás azokkal a lényekkel.

SC: Woow!

Cobra: Habár beszéltem hozzájuk a saját hangomon, tudtak velem telepatikusan is kommunikálni. Megnyitották bizonyos képességeimet. És aztán megmutatták nekem - körbevezettek a Naprendszerben. Lehetőségem volt a Hold és minden bolygó közelében lenni. Elmagyarázták, hogy mik történnek ott és elmagyaráztak nekem valamit az emberi faj jövőjével kapcsolatosan.

SC: Ah, irigykedem! Bárcsak velem történt volna meg!

Cobra: Ó, elhiszem. Tudod ez egy csodálatos élmény, de amikor visszajössz, nehéz alkalmazkodni, mert hihetetlenül hatalmas a rezgés különbség.

SC: Emlékszel arra, hogy hány éves voltál amikor ez történt?

Cobra: Igen, de nem beszélhetek még róla.

SC: Rendben. Amikor ez megtörtént teljesen a tudatodnál voltál? Nem olyan volt...nem olyan volt mintha...mivel azt mondod, hogy éjszaka történt, teljesen tudatában voltál annak, hogy elvisznek? Vagy csupán olyan volt mint egy eleven álom?

Cobra: Teljes mértékben a tudatomnál voltam, ugyanis a fizikai testemmel együtt vittek el. Nem egy álombeli tapasztalás volt. Ez egy fizikai tapasztalat volt. Teljes mértékben tudatában voltam.

SC: Emlékszel arra, hogy hogyan kerültél a kiindulási pontról a hajóra?

Cobra: Teleportáltak.

SC: Értem.

Cobra: Egyszerűen elvittek onnan ahol voltam, teleportáltak a hajóra és aztán a hajóval együtt az atmoszférába majd a világűrbe.

Sc: Tudtad már előtte, hogy ez fog történni?

Cobra: Nem, nem.

Sc Nem rémültél meg?

Cobra: Vágytam rá, hogy megtörténjen, de amikor bekövetkezett az egy kellemes meglepetés volt. Mint egy születésnapi ajándék.

SC: De szerencsés vagy! Nos, azt is mondtad, hogy a Plejádiak azt mondták neked, hogy tömegesen fognak megjelenni közvetlenül a cabal eltűnését követően, de előtte nem. És...

Cobra: Nem azt mondták, hogy azonnal. Azt mondták, hogy a feltétele annak, hogy tömegesen megjelenjenek, az a cabal eltávolítása és amikor a cabal eltávolításra került, kezdeményezni fogják az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát. És megkaptam az útmutatásokat tőlük arra vonatkozóan, hogy mit kell tenni, amikor ez megtörténik.

SC: Rendben.

Cobra: Szóval, meg fogok osztani részletes információkat az Első Kapcsolatfelvételről az oldalamon, miután a cabal eltávolításra került.

SC: Szóval te...

Cobra: Már egy nagy része megvan a terveknek, de a cabal eltávolítása előtt nem beszélhetek erről.

Sc: Mondhatsz azért erről valamit? Úgy értem, hogy hallunk....nézd, láttam egy pár űrhajót és volt két meglehetősen közeli találkozásom 2 teljesen különböző hajóval, de sosem volt -legalábbis amennyire emlékszem- személyes kapcsolatom egyik űrlénnyel sem, legalábbis nem emlékszem rá. De hogyan tudjuk ezt elképzelni? Tömeges berepülésekről, tömeges landolásokról van itt szó? Hogyan bontakozik majd ez ki?

Cobra: Oké, egy pár kis részletet megosztok. Az első, hogy miután a cabal eltávolításra kerül a Plejádiak fel fogják venni a kapcsolatot egy pár, kiválasztott egyénnek és megmutatják nekik a jelenlétüket. Aztán egy idő elteltével, a megmutatkozásuk után, meg fog történni az első fizikai találkozó. Ez egy privát találkozó lesz az egyénekkel. És ez ki fog terjeszkedni, egy bizonyos folyamaton keresztül, ami a tömegmédia bevonásával történik majd. Aztán a Plejádiak bizonyosságot fognak adni, a létezésük fizikai bizonyítékát a tömegmédián keresztül, mely akkor már fel lesz szabadítva. És amikor az emberiség készen fog állni - ami meglehetősen közel lesz a cabal megadásának vagy legyőzésének időpontjához - képesek lesznek tömeges légibemutatón keresztül megjelenni.

SC: Oké.

Cobra: És nem sokkal ezután, az emberiség eldöntheti majd, hogy elfogadják-e a tömeges landolást vagy sem. És nagyon valószínű, hogy az első kapcsolat, az első hivatalos kapcsolat, ennek a bolygónak az új kormányának a képviselőin keresztül,- bármi is lesz az- és a Plejádiakon keresztül fog történni. és azt mondták nekem, hogy nagy valószínűséggel ez az Egyesült Nemzeteken keresztül fog megtörténni. És tudom, hogy néhány embernek fenntartásai vannak és azt mondják, hogy az Egyesült Nemzetek korruptak és a cabal részét képezik...

Sc: Igen, pontosan ezt akartam mondani.

Cobra: De azon a ponton az Egyesült Nemzetek egy egyszerű szervezet lesz ami az emberiség képviseletében áll. Nem lesz többé a cabal felügyelete alatt. A hivatali épület ott fog maradni. És - ez New Yorkban van és nem lesz lerombolva. És ez a hely használható és valószínű, hogy használva is lesz az Első Kapcsolatfelvételhez, az első hivatalos kapcsolatfelvételhez.

SC: Oké. Nos, azt mondták, hogy eredetileg Arktúruszi származású vagyok, vagy leszármazott. Te folyton a Plejádiakról beszélsz. Más fajok és más Galaktikus Föderációs tagok is részt vesznek majd ugyanabban a rendszerben és a - nem ugyanabban a rendszerben, de ugyanazokban a repülésekben, ugyanabban a Közzétételi folyamatban?

Cobra: Azért a Plejádiak lesznek azok, akik legelőször megjelennek, mert ők állnak a legközelebb pszichológiailag, kinézetben és minden másban az emberi fajhoz. Hasonlítanak az emberi fajra és ez az oka annak amiért ők lesznek az elsők.

SC: És szóval...

Cobra: Ezután sok másik faj is érkezik majd és aztán van ennek a tervnek egy második része ami a Galaktikus Konföderáció egészét magába foglalja.

SC: Oké. Szóval mindezek közül, a Plejádiaknál tett látogatásoddal vagy bármi mással kapcsolatban, láttál valamit azokból a fejlett technológiákból, amelyekről hallottunk, és amelyek hamarosan eljönnek a Földre?

Cobra: Ó, igen. Ó, igen. Elég jól ismerem ezeket a technológiákat. Néhányat közülük fel tudok fedni. Az egyik a teleportációs technológia, amely nagyon egyszerűvé teszi az utazást. A pontból B pontba általában 20-30 másodperc alatt lehet eljutni. Ez - és az érzés, amikor átmész ezeken a teleportációs kamrákon, hasonló az ejtőernyőzéshez. Nagyon kellemes érzés, ha átmész rajta.

A második technológia a replikátorok vagy manifesztációs kamrák lesznek, vagy ahogy szeretnétek hívni őket, ezek képesek minden fizikai tárgyat parancsra manifesztálni. Tehát ténylegesen csatlakoztathatod ezt a dolgot egy számítógéphez, megtervezhetsz egy bizonyos tárgyat egy számítógépen egy grafikus programmal, és aztán ugyanezt a tárgyat bármilyen anyagban manifesztálni tudod a replikátoron keresztül. Vagy akár...

SC: Ez magában foglalja - magában foglalja az ételt is? [nevet]

Cobra: Igen. Valójában van egy speciális szkennelő eszközöd, és az eredeti tárgyat, például egy nagyon jó főtt ételt, bele teheted a szkennelő eszközbe; az eszköz beolvassa az ételt, és lemásolja, 10-szer, 20-szor, ezerszer - ahogyan csak akarod.

SC: Már alig várom ezt. (nevet)

Cobra: És ez egy alaptechnológia - hamarosan elérhető lesz.

SC: Azt mondtad korábban, hogy létezik egy Felemelkedési terv de a Plejádiak nem fogják felfedni mindaddig amíg a cabalnak nem szűnik meg a hatalma. Tudnál mégis beszélni egy kicsit arról, hogy mi az a Felemelkedési terv?

Cobra: Oké. Elmagyarázom általánosságban véve, hogy mi is a Felemelkedés. A Felemelkedés, a tudat felszabadítása az összes, minden harmadik dimenziós valóságból. Felszabadulás a fizikai síkról. Felszabadulás minden érzelmi állapotból, mentális állapotból. Ez meglehetősen hasonlít ahhoz, amit a keleti vallások úgy határoznak meg, hogy megvilágosodás.

SC: Elnézést, melyik vallások?

Cobra: Keleti, mint pl. India....

Cobra: Valójában a Felemelkedés, a teljes és abszolút megvilágosodás. Ez az ami meg fog történni azon Fénymunkások vagy Csillagmagok egy bizonyos százalékával, akik most a bolygón vannak. Az emberiség tömegesen nem fog keresztülmenni a Felemelkedési folyamaton, az emberiség egy visszaillesztésen, visszaprogramozáson megy majd keresztül. (megj: agy visszamosás) És az emberek a cabal befolyása nélkül folytathatják majd a fejlődésük útját.

Sc: Nos, annyi különböző történetet hallani erről. Mert most elmondtad azt ahogyan te hiszed, hogy meg fog történni, más emberek pedig azt állítják, hogy a legtöbbünk fel fog emelkedni emberi testben de kikristályosodott formává válunk, míg megint mások azt mondják, hogy fénykamrákba megyünk majd gyógyulni és vannak olyan nézetek is, hogy a Föld bolygó ketté válik. Az egyik marad a 3. dimenzióban sok sötétekhez tartozó emberrel és a másik pedig az 5. dimenzió felé halad azokkal, akik a fényt képviselik. Szóval ez meglehetősen nehéz mindannyiunknak. Tudni, hogy melyik az igaz vagy mi fog történni, mert egyikünk sem élte még át.

Cobra: Tudom, hogy rengeteg féle történet létezik. Néhányuk helyes, néhányuk nem. De ahogyan azt elmondtam, a Plejádiak arra kértek, hogy részleteiben ne beszéljek erről azelőtt, hogy a cabalt eltávolítanák. A Felemelkedési folyamat nem tud megtörténni mindaddig, amíg a cabal nincs eltávolítva. És amikor őket eltávolították, akkor minden részletet át fogok adni és mindent el fogok magyarázni a Felemelkedési folyamattal kapcsolatosan, mi tartozik bele, hogyan fog zajlani, és sokkal tisztább lesz a kép. De addig várnotok kell.

Cobra: Azt gondolom, hogy a legvalószínűbb, hogy miután a cabalt teljes mértékben eltávolították, úgy értem a fizikai cabalt és a nem-fizikai arkhónokat...attól a naptól kezdve szabadok vagyunk és attól a pillanattól kezdve tudjuk igazán elkezdeni ennek a bolygónak és magunknak a gyógyítását, és onnantól tudjuk igzán átadni magunkat a Felemelkedési folyamatnak. És maga a folyamat sokkal tovább fog tartani (mint 1 nap).

Cobra : Ez meglehetősen megváltoztatja az életet. Ez minden emberi képzeletet felülmúló. Ez egy kvantum ugrás, mely sosem történt meg ezen a bolygón ezelőtt.

SC: Néhányan azt mondják, hogy néhányunk keresztül ment már a Felemelkedési folyamaton korábban, más életekben.

Cobra: Igen, ez néhány emberrel megtörtént, régen, más bolygókon. És újra leereszkedtek, lecsökkentették a rezgési frekvenciájukat annak érdekében, hogy ide inkarnálódjanak. Ez igaz.

SC: Veled is ez történt?

Cobra: Nem ugyanilyen módon. Nem ugyanígy.

SC: Oké. A te saját személyes élettapasztalataidban neveltek, képeztek ki vagy ez csak a te hitrendszered, hogy találkoztál a Plejádiakkal? Aztán eszerint választottad ki az életutadat, feltételezem, hogy életben tartsd a fényt?

Cobra: Igazából, sosem veszítettem el a Forrással való kapcsolatomat és mindig tudatában voltam ennek. És a helyzetek amik megjelentek az életemben, mind a fénynek és a sötétségnek is a tükröződései voltak. Nem befolyásolták a fő döntésemet. Az mindvégig megvolt. De a Fény segített nekem ebben a döntésben. A sötétség pedig, meg akart állítani. És mindkét erő nagyon erős. Szóval megtapasztaltam a fény rendkívüliségét.

SC: Szóval azt gondolod, hogy benned van mindkettő? A fény és a sötétség?

Cobra: Tessék?

SC: Szóval úgy gondolod, hogy van benned fény és sötétség?

Cobra: A sötétség nagy részét kipucoltam, mert meg akartam szabadulni ettől. Egyszerűen így döntöttem.

SC: Mert néha, amikor - tudod.....amikor olvastam a blogodat, néhányszor elgondolkodtam azon, hogy talán egy kicsit dühös vagy bizonyos kultúrákra, lényekre vagy intézményekre, és hogy ez csak a te tapasztalatod-e, vagy ... te egy nagyon jó helyről jössz, azt hiszem.

Cobra: Nos, néha dühössé válhatok és ez nagyon jó, mert a düh átváltoztatható olyasmivé ami megváltoztat helyzeteket. Szóval, ugyanúgy mint mindenki más, én is emberi érzelmekkel rendelkezem.

SC: Szóval neked is vannak jó és rossz napjaid.

Cobra: Igen, természetesen.

SC: Elmondanád, hogy hogyan néz ki Cobra életének egy átlagos napja vagy hete?

Cobra: Hmmm, nem szeretnék még erről beszéni.

SC: Oké, neked is vannak jobb és rosszabb napjaid. Hogyan egyensúlyozol ebben? A meditáció nagyon nagy részét képezi az életednek?

Cobra: Igen, alkalmazom ennek a gyakorlását. Meglehet, hogy nem ugyanolyan módon ahogy azt a legtöbb ember teszi, de igen, megvan a saját módom arra, hogy a Forráshoz, a Fényhez kapcsolódjak és ezt megteszem minden nap.

SC: Amikor a "Forrásról" beszélsz, mit értesz a Forrás alatt?

Cobra: Egyesek Istennek, mások Fénynek hívják. Különböző nevek vannak. De én azt mondanám, hogy a Forrás egy jó név, egy jó magyarázat arra, hogy összekapcsolódjunk valamivel, ami a mindenségen túl van, ami nagyobb, és ami mindent magába foglal.

SC: Ha most megkérdezném, tőled, hogy "Egy boldog férfi vagy nő vagy, mit mondanál?"

Cobra: Azt mondanám, hogy néha az vagyok. Azt mondanám, hogy sokkal boldogabb vagyok mint voltam, mint abban az időszakban amikor a sötétek támadása alatt voltam, nem voltam boldog férfi vagy nő.

SC: Mi tesz téged ma boldoggá?

Cobra: Oh, különböző dolgok. Átadni ezeket az információkat a nagyközönségnek olyasmi, ami nagyon elégedetté tesz engem. És van néhány olyan aspektusa a privát életemnek ami nagyon jó és amikről nem fogok most beszélni, de teljességgel töltenek el.

SC: Mit csinálsz kikapcsolódásképpen?

Cobra: Sétálok a természetben, zenét hallgatok, néha netezem....sok mindent.

SC: Rendben. Most, hogy említetted a zenét, kérdeztelek, hogy szeretnél e egy zenét választani ennek a beszélgetésnek a végére és a dal amit választottál, az a "Tonight in Babylon" a LoverushUK-től és a kanadai énekestől Bryan Adamstől. Miért pont ezt a dalt választottad? Mit fejez ki vagy jelent számodra ez a dal?

Cobra: Amikor először meghallottam ezt a dalt, számomra ez egy visszaigazolás volt, egy jele annak a nagy változásnak ami közeledik. Éreztem a dal energiáját, ami olyan mint annak az áttörésnek az energiája amelyre mindannyian várunk- Amikor meghallgatod majd ezt a dalt, érezni fogod ezt az energiát, ez biztos.

SC: Nagyon köszönöm, Cobra. Nagyon örültem.

Cobra: Köszönöm szépen.

A fenti  videó elkészült egy különleges formában, kiegészítésekkel, melyért hálás köszönet a Truthearthorg youtube csatornának. A zene Bryan Adams: Ma este Babylonban, a videó címe: A Fény győzelme. 

A videóban hallható zene szövege a következő:

„ Ünnepelni fogunk...táncolni hajnalig,
Gyerünk, szárítsátok fel a könnyeitek most,
és tegyétek fel a sötét szemüvegeiteket!
Ma este Babilonban
Forradalom lesz, el fog jönni a változás.
Új kezdet lesz, ami mindenkire ragyogni fog
Ma este Babilonban, ma este Babilonban
Ma este Babilonban, ma este Babilonban
Mindenki érzi, hogy minden rendben
Mindenki érzi, hogy minden rendben
Ma este Babilonban
Talán ki kéne mennünk táncolni
Kapcsold be a vörös fényt!
Mindenki tudja, vége,
Ti tudtátok egész végig.
Ma este Babilonban, ma este Babilonban
Ma este Babilonban, ma este Babilonban
Mindenki érzi, hogy minden rendben
Mindenki érzi, hogy minden rendben
Ma este Babilonban
Talán ki kéne mennünk táncolni
Kapcsold be a vörös fényt!
Mindenki tudja, hogy vége...”

Ezenkívül van benne négy mondat is, melyek így szólnak:

„A Fény győzelme közeledik

Az izgalom érezhető, hiszen a Győzelem közelebb kerül minden nappal

A szerelem, szeretet meg fog menteni mindannyiunkat

Olyan helyekre fogsz eljutni és olyan dolgokat fogsz látni, amiket soha nem tudtál elképzelni „

A Fény győzelme! Magyar Cobra Csoport a

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.