2021. augusztus 28., szombat

Tartsd a Fényt!

Eredeti bejegyzés itt: 


Fordította: MCCS 

A Fényerők elkezdték megtisztítani az éteri és asztrális sötét erő mátrix legbelső rétegét, ahol még mindig több tízmilliárdnyi hüllő entitás van jelen. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bolygó felszínéért folyó harc a nem-fizikai síkokon most éri el a tetőpontját. Az elmúlt néhány hét sötét támadásai miatt a bolygó felszínén lévő Fényhálózat mintegy 40 százaléka összeomlott, és szerencsére a háló az elmúlt néhány napban lassan kezd helyreállni.

A nem-fizikai sötét erők skalár technológiáikat és entitás megszállást használnak arra, hogy a felszíni lakosságot a félelem és a szándékos tömegpszichózis állapotában tartsák:Ez a félelem olyan, mint egy felhő a bolygó felszíne körül, és még a legtöbb Fénymunkás is megadta magát neki.

A Fényerők azt mondják, hogy a következő hetekben és hónapokban rendkívül fontos lesz befelé figyelni, kapcsolódni a Fényhez és tartani a Fényt, függetlenül attól, hogy mi történik a külvilágban. Ha elég sok ember tartja a Fényt, akkor ez biztosítja a jelenlegi kihívást jelentő helyzet lehető legpozitívabb kimenetelét.


A képen: Nem akarok részt venni a kollektív félelemben. Ehelyett békét, szeretetet és gyógyító energiát küldök mindenkinek.

A médiában sok ijesztő hír jelenik meg, de végső soron a blogot olvasó emberek túlnyomó többségének nincs oka félni. A vakcinákat NEM a bolygó elnéptelenítésére használják, és a vakcinát felvevő emberek nagy többsége NEM fog meghalni. Az Esemény után a Fényerők képesek lesznek az oltóanyagok MINDEN negatív mellékhatását visszafordítani és gyógyítani a technológiájukkal.

A Fényerők azt is mondták, hogy nagyon jót tesz, ha az emberek a minimálisra csökkentik a főáramú és alternatív média hatását az életükben, több időt töltenek a természetben, találkoznak egymással kis, inspiráló csoportokban, zenét hallgatnak, vagy olyan dolgokat tesznek, ami segíti a rezgésük magasan tartását. Ha vezettetést érzel meditálhatsz is, és az ibolyalánggal tisztíthatod a Fénymunkások és a bolygó energiahálózatának energiáját.

A Tachyon technológia segíthet az embereknek a magas rezgésű tudatállapot fenntartásában:


Az egyénileg viselt Cintamani kövek is sokat segíthetnek ebben, mivel ezek a legmagasabb rezgésű anyagok a bolygón:


Ahogy a nem-fizikai síkok tisztulnak, a Plejádiak egyre közelebb kerülnek a felszínhez, ahogy azt ezen a videón is láthatjátok:


A következő felhőhajó pedig néhány napja vette körbe a Fudzsi-hegyet:


Marco Polo, a velencei fekete nemesi családok követe már a 13. században kapcsolatba lépett a Kínában élő negatív cabal családokkal. Ez volt a kezdete a keleti és nyugati cabal frakciók közötti hosszú és sikeres együttműködésnek, amely a 17. és 18. században jelentősen kibővült a jezsuiták jelenlétével a korai Csing-udvarban Pekingben.

E cél elérése érdekében a koronavírust szabadon engedték, és a wuhani laboratórium még mindig új törzseket fejleszt, egyes források szerint a delta variánst is ők fejlesztették ki és Indiába telepítették. Nem véletlen, hogy Shi Zhengli, a wuhani laboratórium híres "Denevér Hölgye" a koronavírus mutációira figyelmeztet:


A keleti és nyugati cabal frakciók közötti partnerség a világjárvány létrehozásában világosan látható:Az Új Világrend céljainak elérése érdekében, a globális high-tech disztópiájukhoz (A disztópia, vagy másnéven negatív utópia, antiutópia, ellenutópia, valamilyen, a jelenleginél rosszabb világ/társadalom víziója.) szükséges ritkaföldfém ásványi anyagok biztosítása miatt, valamint a kábítószer-kereskedelemből és az emberkereskedelemből származó pénzforgalom biztosítása érdekében Kína elkezdte megváltoztatni a szomszédos országok rendszerét. Az első ország, amely megbukott, Mianmar volt, a második pedig Afganisztán:Joe Biden és Mark Miley nem inkompetens játékosok voltak ebben a játszmában, hanem kínai megbízóik készséges rabszolgái:


Az alábbi meditáció segíthet az afganisztáni helyzet gyógyításában és csatlakozhatsz ehhez, amennyiben vezettetést érzel:


Magyarul itt: 

Az afganisztáni helyzet egyetlen pozitívuma, hogy az orosz különleges erőknek sikerült kiszabadítaniuk több Plejádi túszt, akiket az 1990-es évek vége óta tartott fogva az amerikai hadsereg titkos afganisztáni börtönökben.

A következő ország, amelyet a kínaiak le akarnak igázni az Tajvan. Kína be akarja biztosítani a félvezető- és mikrochip-iparát. Ennek érdekében a szárazföldi Kínában március óta megöltek néhány kulcsfontosságú pozitív Sárkány-tagot, néhányukat pedig letartóztattak. Ez meggyengítette a Vörös Sárkányok erőit a szárazföldi Kínában - akik eddig féken tartottak egy Tajvan elleni inváziót-, mivel a túlélés érdekében most rejtőzködniük kell. Ezt a helyzetet végre kezelik, és a Fényerők lépéseket tesznek ennek megoldására.

Augusztus 28-án kerül sor a két, pontos Eris-Plútó kvadrát közül az elsőre:Erre a napra számos tüntetést terveznek világszerte a koronavírussal kapcsolatos korlátozások ellen, és hírszerzési források szerint ezek erőszakba torkollhatnak. A Fényerők kérik, hogy akik vezettetést éreznek, meditáljanak és tisztítsák meg a tüntetések energiáját Ibolyalánggal, hogy eltávolítsák a negatív, erőszakos energiát, valamint vegyék körül a tüntetőket fehér Fénnyel, hogy megvédjék és támogassák őket. Ha a 144.000 tüntető kritikus tömege összegyűlik világszerte ezen a napon egy egységes üzenettel, akkor ez elkezdheti megfordítani a pozitív és negatív idővonalak közötti harc menetét.

Augusztus 30-át bizonyos csoportok globális forradalom kirobbantásának időpontjaként tartják számon.

Ausztráliában a teherautósofőrok cselekszenek:A blogom egyik kommentelője érdekes megjegyzést tett arra vonatkozóan, hogy ez hogyan alakulhat:


A képen: Érdekes. Örülök, hogy Japánban vagyok teherautós és nem kell a lezárások, vagy a COVID megszorítások miatt hadakoznom. Bár kíváncsi leszek, hogy meg tudják-e mind a 246000 teherautósofőrt győzni Ausztráliában arról, hogy sztárjkoljanak. Sokan kis vállalatoknál dolgoznak, majdhogynem családtagként bánnak velük. Sokuk idős, és lehet, hogy nem akarnak részt venni ilyen rizikós dolgokban. De érdekes a helyzet Ausztráliában: 6 nagyváros van a kontinensen, szóval egy teherfuvaros megmozdulás teljesen más. Ez azt jelenti, hogy az ausztrál nagyvárosok nagy részében Délen Melbourne-ből Sydney-be, vagy Brisbane-be szállítanak, vagy Északon, vagy az ország középső részén Adelaide-ba. A hosszú teherszállítás vagy Perth-be tart Nyugaton, vagy Darwin-ba Északon. És nagyon súlyos teherautó-sofőr hiány van Ausztráliában. És ezeken a nagyvárosokon kívül nagyon kevés az út Ausztráliában. Talán 4-7 autópálya. És hosszú teherszállítás a szavannákon, és a sivatagon keresztül. Szóval könnyű lenne blokád alá helyezni azt a néhány utat egy maroknyi sofőrrel. Persze mindez illegális és veszélyes. De lehet, hogy alig 100 sofőr is elég lenne. Már egy kis vállalkozás sofőrei meg tudnák csinálni. És mivel teherautó-sofőr hiány van, lehet, hogy ha a sofőrök csupán egynegyede sztrájkol egyszerre, már az is elég lenne ahhoz, hogy súlyosan megingassa az ausztrál gazdaságot. Kíváncsi vagyok, lenne-e elég sofőr ahhoz, hogy történjen valami jelentős. Ha Ausztráliának sikerülne, akkor ezek alapján más országok is megtehetik ugyanezt. Még ha nem is működne ilyen jól a dolog Európában, vagy Amerikában, a politikusokat akkor is kiveri a víz, ha látják a veszélyét annak, hogy az események kontrollálhatatlanná válnak. Bár nekem sem tetszik a lehetőség, hogy a lakosságot éhínséggel fenyegessék. De ha erre van szükség ahhoz, hogy a kormányuk végre rájuk figyeljen, akkor ez van, nem igaz?

Franciaországban állítólag a Pozitív Katonasághoz kötődő csoportok tervezik ugyanezt. Francia források szerint:A képen: Szeptember 4-én forradalomra szólítanak fel egy 3 oldalas levéllel, amely azt állítja magról, hogy a szárazföldi erők hadserege támogatja. Az írás "általános mozgósítási parancs", a szárazföldi erők hadseregének logójával. A levelet elküldték a médiának és a szakszervezeteknek. Nincs név, hogy ki írja alá a dokumentumot, csak egyszerű francia állampolgárként és a hadsereg tisztjeként mutatkoznak be. "A népi forradalom stratégiája" elmagyarázza, hogy előtte 3 napos sztrájk lesz. A kormány megbuktatásához az embereknek a párizsi prefektúrákhoz és a hatalmi helyekhez kell vonulniuk. Azt állítják, hogy 50.000 dokumentumot küldtek. A gazdáknak a rendőrséget kell majd blokkolniuk, a teherautó-sofőröket is megemlítik. A Hadügyminisztérium tagadta a dokumentumot. Vizsgálják, hogy kiderítsék, kitől származik.

A tüntetők másik érdekes stratégiája az, hogy elkezdik átvenni a tömegmédia irányítását:


Lehetetlen megjósolni, hogy mindez hogyan fog megnyilvánulni, de mostantól október végéig egy Altjira nevű Kuiper-övi objektum pontos együttállásban lesz a Rigellel, az orioni sötét erők csillagával:Megjegyzés: a két hivatkozásból íme egy kis összefoglaló az Altjiráról.

"Altjira, az álom vízió. Az Altjira megközelítése az álomvilághoz való közeledés, a bennünk lévő látó "szerkezet". Magában foglalja a tudatosságnak ebbe az állapotába való belépés folyamatát, és az ott tapasztaltak feldolgozását és felhasználását. Az ehhez a ponthoz való közeledés során hajlamosak vagyunk inkább fizikai alapú tevékenységekre, míg az Altjira után, amikor elhagyjuk az álomvilágot, inkább arra összpontosítunk, hogy másoknak is beszéljünk róla, vagy az ott megcsapolt információk és tudatosság alapján cselekedjünk. Az Altjirával aspektusokban álló bolygók leírják, hogy mivel találkozol a látomások és álmok világában, hogyan kezeled azt, és milyen hatással van rád.

Az 148780 Altjira nevű aszteroidát, egy Kuiper-övi objektumot 2001. október 20-án fedezte fel a Deep Ecliptic Survey a Kitt Peak Obszervatóriumban, az arizonai Sells közelében. Periódusa alig kevesebb mint 295 év (294 év, 363 nap).

Nevét Altjira-ról kapta, aki az ausztrál őslakosok Arrernte törzsének mitológiájában az Álomidő központi Istene Közép-Ausztráliában. 
Altjira teremtette a Földet, majd visszavonult az égbe, és nem volt hajlandó beavatkozni a Földi dolgokba.

Asztrológiai szempontból Altjira hideg, közömbös, visszahúzódó, távolságtartó, nem érintett, nem törődő, a nagy egészre összpontosító, a szenvedéssel szemben nem tudatos vagy közömbös; a valóságról megfeledkezik (Jonathan Dunn); teremtés, álmodozás, elképzelés, képzelet, amely az őslakos és őstörzsekkel és tudással kapcsolatos, a látomás valósággá tétele, nem anyagi szinten való működés, természetfeletti, szellemek vagy kísértetek, pszichikai jelenségek, megtévesztés, csalás, csalás, a spirituális dolgok színlelése valamilyen formában (Linda Berry)."

Ez az 1996-ban a Föld bolygóra behatoló rigeli erők nagy tisztulásának időszaka, és miután ez a tisztulás véget ér október közepén/végén, várhatóan sokkal könnyebb lesz a Vízöntő korszak álmainak megvalósítása a bolygó felszínén.

Az implantátumokban található Toplet bombák még nem kerültek eltávolításra, és még mindig a legfőbb tényezőt jelentik az Esemény megakadályozásában.


A blogom másik kommentelője, nagyon világosan magyarázta el a helyzetet:A képen: Azért, mert túszok vagyunk ezen a bolygón. Az emberi implantátumokban toplet bombák vannak, amelyek felrobbanhatnak és mindenkit megölhetnek a felszínen. A Fényerők csak mérlegelik az elvesztett életek számát az összes lehetséges forgatókönyv és idővonal vonatkozásában. Természetesen a cabal és a sötét erők már így is sok emberrel végeznek, és a legtöbb embert szenvedésre kényszerítik ezen a bolygón. De nyilvánvalóan ez még mindig jobb, mint egy teljeskörű nyílt háború a felszínen, vagy a bombák felrobbanása. Ez olyan, hogy ha: - várunk még 1 évet az Eseményre - 10 millió ember hal meg a cabal, bolygó feletti uralma miatt - nyílt háború van a cabal, drákó, chiméra ellen - 100 millió ember hal meg - a toplet bombák aktiválódnak - 7 milliárd ember hal meg, és már nincs kit felszabadítani. Nem tudom, hogy az utolsó chiméra miért nem aktiválja a toplet bombákat amúgy is, pont mielőtt legyőzik őket, vagy mielőtt a legtöbb emberi implantátumot kitisztítják. De a Fényerők megvárják, amíg minden jelentős fenyegetés megszűnik, és már csak a felszíni cabalt kell végül kitisztítaniuk. A legkevesebb áldozattal járó idővonalat választják.

A következő két hónap az emberiség történelmének kulcsfontosságú időszaka és tartanunk kell a Fényt. Minden egyes ember számít.

A Fény Győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.