2021. augusztus 22., vasárnap

Uránusz retrográd és Eris-Plútó kvadrát

Kedves Cobra Csoport! 

Cobra legutóbbi bejegyzésében megemlítette, hogy 2021. augusztus 15-től október 18-ig Eris-Plútó kvadrát van. Két idővonal vetekszik egymással: a negatív koronavírus újraindítás idővonala és a pozitív Felemelkedési idővonal. Ez nem is kérdés, hogy egy Csillagmag fókusza hol kell, hogy legyen. 🙏🥰
Ha negatívra fordítjuk a figyelmünket, akkor azt erősítjük, már pedig nem azt akarjuk, ugye?

Tudjuk, hogy már a végletekig tesztelve vagytok drága Csillagmagok, ahogy Cobra is szokta mondani, mert senki sem gondolta, hogy ennyire komplikált lesz eljutni az Eseményig, de meg lesz érte a jutalmunk. Ráadásul ezen időszak közepén a sötét erők kezdik majd elveszíteni a hatalmukat ( a bejegyzés végén van rá utalás), ami már így is eléggé sok csorbát szenvedett az utóbbi időben, úgyhogy nem győznek újra tervezni. Bár mindig kitalálnak valami újat, a Fényerők közbeavatkoznak, ahogy csak tudnak és csillapítják a ténykedésüket (még mindig nincs 3. Vh, nem robbantak fel a toplet bombák és nincs világvége), vele párhuzamosan pedig folyamatos a Bolygó felszabadítása is. 
Cobra legutóbbi kódja is erre utal (Mplan L5 override command sequence complete - Mplan L5 felülbírálati parancssorozat befejezve) Bár kódokkal nem szoktunk foglalkozni, mert nem nekünk szólnak, ahogy már sokszor olvashattátok itt a csoportban, de szeretnénk, ha nem keseredne el senki sem....❤
Az Eris-Plútó kvadrátról már olvashattatok itt a csoportban, hogy elég erőteljes asztrológiai aspektus: a jelenlegi fennálló rendszer ellen harcoló harcos Istennő energiája. A sötét erők azon dolgoznak, hogy rabszolga rendszerük megmaradjon a saját újraindítási tervük szerint, ami természetesen NEM fog sikerülni, ahogy Cobra mondja. A chiméra még mindig alkalmazza a szakrális geometriát kifordító technológiát a Bolygó felszínén, mivel még mindig van egy kevés az elsődleges plazma anomáliából:
"A Föld bolygó felszínéhez közeli sötét, anomáliás plazmát a sötét erők trapéz-szerű nem harmonikus geometriai alakzatok és eltorzult nem euklidészi geometriák alapján rendezték el." - Cobra Élet Virága bejegyzés
A Fényerők tudják, hogy a mostani energiákat még erősebben akarja a sötét erők felhasználni, hogy az uralmuk megmaradjon, ezért kell alkalmaznunk az Élet Virága meditációt, mert a fent említett dolgokat ezzel tudjuk orvosolni. Az idézetben lévő Michael Aquino már nem él, a Galaktikus Központi Napba küldtük, mint Rumsfeldet, de sajnos a követői még élnek, míg el nem kapják őket is, de ami késik az nem múlik:
"A sötét erők egyik fő okkultistája, Michael Aquino kifejlesztett egy rituálét, melyet „a 9 szög ceremóniájának” hívnak , hogy érvényesítse a trapézszerű nem-szakrális geometriákat a negatív okkult rituálékban és ezt a rituálét a sötét erők széles körben alkalmazzák 1970 óta.
A nem-szakrális geometriák hálója a Mátrix felépítésének alapja, amely körbeveszi a bolygót.
A nem-szakrális geometriák ellenszere az Élet Virága:
A Fényerők arra kérnek most mindenkit, hogy használja az Élet Virága szakrális geometriát amennyire csak lehetséges."- Cobra
Akik nem ismernék a vezetett meditációt, itt elérhető:
Az Eris-Plútó kvadráton kívül egy másik fontos befolyás is megjelent.
2021. augusztus 19-től, csütörtöktől 2022. január 19-ig, szerdáig, az Uránusz hivatalosan is retrográdba lép. A független Vízöntő bolygó uralkodójaként az Uránusz a függetlenségről, az innovációról és a humanitárius erőfeszítésekről szól.

Mi történik pontosan az Uránusz retrográd mozgása alatt? Amikor bármelyik bolygó retrográd, úgy tűnik, hogy visszafelé halad az égen.
Amikor a külső bolygók hátráló mozgásban vannak, a hatások általában finom szinten érezhetők. Az Uránusz évente egyszer lép hátráló pályára, és körülbelül öt hónapot tölt ebben a hátráló mozgásban. Amíg hátráló mozgásban van, e bolygó szeszélyes energiája kicsit visszafogottabb, mint a közvetlen mozgásához képest, de a retrográd bolygók még így is rendkívül erősek, mivel a retrográd időszak alatt a legközelebb vannak a Földhöz. Ezért az égitest ebben az időszakban hat ránk a legnagyobb hatással. A bolygók, mint masszív égitestek, fizikai és metafizikai értelemben is hatással vannak ránk.
Az Uránusz nyugtalanságot és aggodalmat kelthet bennünk, retrográd mozgása azonban megváltoztathatja a dolgokat. Ez egy hirtelen, erőteljes és szélsőséges változás lehet, amely teljesen új útra tereli az elmédet, a szívedet és az életedet.
Az Uránusz a furcsaságot, a művészetet és a tudományt fogja képviselni. A másságot, az alkotást és a lázadást szimbolizálja. Jelképezi az eredetiséget, a váratlant és a libidót. Szimbolizálja a felfedezést, a hagyományostól való eltérést, a belátást, az önkifejezést és a sokkoló értéket.
Az asztrológiában az Uránusz energiái elektromosak (Isteni férfi energia) és tele vannak változással. Az Uránusz előretekintő. Elutasítja a hagyományokat, és ünnepli az eredetiséget és az egyéniséget. Az Uránusz összekapcsolódik a technológiával, az innovációval, a felfedezésekkel és mindennel, ami haladó.
Az Uránusz felvillanyozó és kiszámíthatatlan, a szokatlan dolgok védelmezőjeként teszi le a névjegyét. Jelenléte az életedben gyakran ott mutatkozik meg, ahol a "normálistól" eltérő dolgokat fogsz csinálni. Az Uránusz megmutatja, hol van szükséged térre - vagy szabadságra - ahhoz, hogy hiteles önmagad lehess.
Most hogy már ezekkel is tisztában vagyunk, sokkal könnyebb lesz a fókuszt megtartani ebben a felkavaró energiákkal teli időszakban.
Még egy kis megjegyzés. Lehet, hogy sokan láttátok ezt is Cobra legutóbbi bejegyzésében: van egy kis utalás, hogy lesz valami a mostani időszak közepén:
"Az Eris-Plútó kvadrát augusztustól októberig tartó időszakának közepén a Fényerők bizonyos fontos műveletei befejeződnek, és szeptember 18-a körül a sötét erők végre elkezdhetik elveszíteni hatalmukat a fizikai síkon, a bolygó felszínén.
Egy kis célzás:

A fenti linkben egy angol nyelvű mondat található és utána fehérség. Elkezdtem kijelölni az oldalon lévő mondatot és akkor jelent meg többi láthatatlan szöveg:
"John McAfee Dead Man Switch: Triggered?
What did John McAfee give permission to Ingersoll Lockwood to do by September 18, 2021? Sorry, it’s not the 31 TB of data, something else and important…
July 11, 2019, John McAfee aka Rusty Shackleford R.I.P.
Question? Did John McAfee Really Kill Himself? Was he NOT “Epsteined” because Epstein was traded?
is 31TB…Loaded?
is Crypto: AES…Enabled?
File decryption: Awaiting ETH: Whackd Tokens still loading…
Jump point: Here…?"
Magyarul:
"John McAfee holtpontkapcsoló: Elindítva?
Mire adott engedélyt John McAfee Ingersoll Lockwoodnak 2021. szeptember 18-ig? Sajnálom, ez nem a 31 TB adat, valami más és fontos...
2019. július 11., John McAfee avagy Rusty Shackleford R.I.P.(Rest in Peace - Nyugodjék békében)
Kérdés? John McAfee tényleg megölte magát? NEM az történt, mint "Epsteinnel", mert Epsteint elcserélték?
31TB... Betöltve?
Crypto: AES...Engedélyezve?
Fájl dekódolás: Várjuk ETH: Csapás Tokenek (token jelentése: kódgenerátor, vezérjel, igazolás) még mindig betöltődik...
Ugrási pont: Itt...?"
Reméljük, hogy ez a fenti kódszöveg értelmet nyer majd idővel....
A Fény győzelme! 💗🌈🌍

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.