2021. október 5., kedd

Élet Virága a világon mindenhol

Az élet virága egy ősi szimbólum, amely az egész világon megtalálható. A szent geometria legalapvetőbb mintája, az élet virága kódolja valóságunk szövetének szerkezetét. Honnan ismerték vajon az egymást átfedő, gömb alakú, Planck-hossz oszcilláló hullámformák geometriáját, amelyek a protont, tehát az összes atomot, tehát az univerzum minden anyagát alkotják?

A lenti képen látható, hogy milyen sok országban találtak rá tudósok, régészek:

Skócia (1), Izrael (2), Kína (3), Törökország (4), Egyiptom (5), India (6), Németország (7), Bulgária (8) Svédország (9), Franciaország (10), Csehország (11), Görögország (12).




Az "Élet Virága" megtalálható a világ minden nagyobb vallásában. A szimbólum több koncentrikus, egyenlő, egymást átfedő körből áll. A teremtés mintáit tartalmazza, ahogyan azok a "Nagy Ürességből" létrejöttek. Minden a Teremtő gondolatából származik.

Az Élet Virágának mintájából sok spirituális és misztikus geometriai alakzat rajzolódik ki.

Például a Kabbala szent életfája is az Élet Virágának koncentrikus mintáiból származhat, Leonardo da Vinci pedig az Élet Virágának formáját és matematikai tulajdonságait tanulmányozta: 



Egy kis érdekesség Leonardoval kapcsolatban, idézet Cobrától:

"A Kék Sárkányok az Agartha hálózathoz kapcsolódó titkos taoista csoportokból származnak. A titkos Püthagoraszi Renddel együtt ők gyújtották meg az olasz reneszánsz szikráját:

http://www.gavinmenzies.net/china/1434-2/

Érdekességképpen megjegyzem, hogy Leonardo da Vinci híres "találmányai" pusztán régi kínai szövegek másolatai voltak.

Nem mondhatok többet a Kékről, kivéve, hogy közülük néhányan a portálok őrzői." - A Vörös és a Kék

Az Élet Virága szimbólum a harmóniát képviseli. Képes harmonizálni környezetünk rezonancia mezejét, és a magasabb frekvencián könnyebbnek, fényesebbnek érezhetjük magunkat.

Tekintettel arra, hogy az Élet Virága képes az energia mező harmonizálására, érdemes elgondolkodni azon, hogy fel lehet-e használni a meditációs gyakorlatban?

Vannak meditációs gyakorlatok, amelyek magukban foglalják az Élet virágát. Nevezetesen van egy meditáció, amely megjeleníti az Élet Virágát a Föld körül, hogy ezzel megteremtse a harmóniát és a Felemelkedési idővonalat minden élőlény számára.
A Szeretjük a Tömegmeditációkat oldalon készült egy cikk is ezzel kapcsolatban:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Ez pedig a vezetett meditáció magyarul:

https://www.youtube.com/watch?v=4UpIwbRK72c&list=PL7ABu6rErg5EElqBIgGa9KJatECBj_txd&index=2


Ez pedig egy védelem Arany Élet Virága Gömbbel:

https://www.youtube.com/watch?v=0686v7l_p-A&list=PL7ABu6rErg5EElqBIgGa9KJatECBj_txd&index=12

Tanulmányok kimutatták, hogy a tömegmeditációk képesek átalakítani környezetünk kollektív energiáját. Egy tanulmány szerint egy 7000 személyből álló csoport, amely 3 hétig meditál a békéért, átlagosan 16% -kal csökkentheti a globális bűnözés, erőszak és balesetek arányát a meditáció ideje alatt. Az öngyilkosságok és az autóbalesetek aránya szintén csökken, az összes változót is figyelembe véve. Emellett a terrorista tevékenység 72% -kal csökken abban az időszakban, amikor ez a csoport meditál.

Ez a jelenséget "Maharishi-effektus" néven ismert. További csaknem 50 tanulmány készült, megerősítve a tömegmeditáció előnyeit.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Maharishi-hat%C3%A1s

Ezért ha az Élet Virága meditációt együtt, egy időben végezzük másokkal bolygó szerte a Földön, olyan lézerszerű fókuszt hozunk létre, amely befolyásolja a bolygó kvantumterét. Ez nagymértékben képes a Föld energiáját harmonizálni.

Íme egy gyönyörű videó az Élet Virágáról:

https://www.youtube.com/watch?v=jWsI5ZmhIYI&list=PL-ujIE4tLGbF0yCJEGNw10l6ZsmVGT4jU&index=8



Azt, hogy miért is fontos az Élet Virága meditáció Cobra szintén leírta. 2019. július 2-án írt egy cikket, részlet belőle:

"A Fényerők most kezdik tisztítani a fő anomáliát, mely 1996-ban borította be a Föld bolygót.

A fő anomália az elsődleges anomáliának a kvantumhabban lévő kvantum hullámfüggvényének minden lehetséges, még nem manifesztálódott kombinációiból/zavarjaiból áll.

A Föld bolygó felszínéhez közeli sötét, anomáliás plazmát a sötét erők trapéz-szerű nem harmonikus geometriai alakzatok és eltorzult nem euklidészi geometriák alapján rendezték el.

A sötét erők egyik fő okkultistája, Michael Aquino kifejlesztett egy rituálét, melyet „a 9 szög ceremóniájának” hívnak, hogy érvényesítse a trapézszerű nem-szakrális geometriákat a negatív okkult rituálékban és ezt a rituálét a sötét erők széles körben alkalmazzák 1970 óta.

A nem-szakrális geometriák hálója a Mátrix felépítésének alapja, amely körbeveszi a bolygót.

A nem-szakrális geometriák ellenszere az Élet Virága.

A Fényerők arra kérnek most mindenkit, hogy használja az Élet Virága szakrális geometriát amennyire csak lehetséges.

Védelemként vizualizálhatsz arany Élet Virága Gömböt az energia meződ körül.



Tehetsz Élet Virága matricákat a bolygó bármely olyan helyére, melynek gyógyulásra van szüksége."

Majd 2019. október 3-án közölte velünk, hogy:

„A Kozmikus Központi Faj egy multidimenzionális Élet Virága rácsot hozott létre szerte a Naprendszerben, amely a holdpályától a heliopauzáig terjed ki. Ez a rács egy átviteli pufferként fog szolgálni a közelgő szuperhullám számára.

Az Élet Virága a tér-idő kontinuum alapvető szakrális geometriája.”


2020. július 30.

„Az elmúlt néhány millió év alatt zajló galaktikus háborúk alatt a drakonidák sok egzotikus technológiát gyűjtöttek össze azokról a bolygókról, melyeket leigáztak, és szuperfegyverekké alakították őket.

A Mjölnir hadművelet egyik aspektusa ezeknek a szuperfegyvereknek a begyűjtése, vizsgálata és megsemmisítése.

Ezek között a szuperfegyverek között van a drakonidák hajóin egy speciális skaláris rácsinverziós technológia, ami elnyomja az emberek Kundalinijét és a harmonikus Platóni Szakrális Geometria rácsból átfordítja a bolygó energia mezejét egy fordított, kvázi trapézszerű negatív rácsba.

A Fényerők visszafordító örvény technológiát használnak, hogy visszaállítsák a bolygó rácsát annak harmonikus állapotába és viszonylag sikeresek is, mivel vannak olyan területek a bolygó felszínén, messze az emberi településektől, ahol a rácsot már sikeresen visszaállították annak természetes, pozitív állapotába.

Ha szeretnéd támogatni a pozitív rács visszaállítását, elvégezheted az Élet Virága meditációt olyan gyakran, amilyen gyakran csak vezettetést érzel."

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.