2021. október 4., hétfő

Két elképesztő interjú: John Moore felfedi katonai (eredetű) ismereteit a civilizáció végét jelentő globális eseményről, Thomas Renz ügyvéd pedig az oltási kötelezettségekkel kapcsolatos perek közelgő hullámára figyelmeztet

Idézet Cobrától: "A valódi ok, amiért a sötét erők annyira sietnek a Nagy Újraindítással, az az, hogy félnek a pólus váltástól.

https://www.naturalnews.com/2021-08-01-bombshell-interviews-john-moore-military-knowledge-of-civilization-ending-global-event.html "

A fent idézetben lévő angol nyelvű link került lefordításra.

Két elképesztő interjú: John Moore felfedi katonai (eredetű) ismereteit a civilizáció végét jelentő globális eseményről, Thomas Renz ügyvéd pedig az oltási kötelezettségekkel kapcsolatos perek közelgő hullámára figyelmeztet

Fordította: MCCS




2021.augusztus 1. 

Írta: Mike Adams

Ha azon tűnődsz, hogy a világ korrupt, bűnöző kormányai miért sietnek annyira, hogy tömegesen "beoltsanak" mindenkit egy halálos, kísérleti, nem engedélyezett génterápiás injekcióval, az egyik legmegdöbbentőbb válasz egyszerűbb lehet, mint gondolnád. John Moore (The Liberty Man) elemző és rádiós műsorvezető szerint - akinek számos kapcsolata van magas rangú amerikai haditengerészeti tisztekkel és tudósokkal - egy globális kihalási szintű esemény közeledik, és a globalisták kétségbeesetten próbálják kiirtani az emberi populációt, mielőtt az emberek rájönnek, mi fog történni.

Ha több mint 7 milliárd embernek elmondanák az igazságot a közelgő kozmikus eseményről, amely elpusztíthatja az emberi civilizációt, mindannyian abbahagynák a munkát, ami a teljes globális infrastruktúra, a gyártás, a közlekedés, az élelmiszertermelés, a kormányzat, a hadsereg és így tovább, szinte azonnali összeomlását okozná. A globalisták még mindig rengeteg készletet vásárolnak fel - mint például élelmiszer, elektronika, lőfegyverek, lőszerek, kommunikációs eszközök stb. -, és szükségük van a tömegekre, hogy a végsőkig dolgozzanak. Máskülönben nem tudnának több készletet beszerezni maguknak, miközben ezek a globalisták már most távoli szigeteken bujkálnak, földalatti alagútrendszerekbe és városokba költöznek, vagy azt tervezik, hogy bolygón kívül lesznek, amikor minden összeomlik.

Az esemény, amelyre John Moore utal, egy "tizedik bolygó" elvonulása, amikor is egy sötét, nagy bolygótömeg (amely csak infravörös távcsövekkel látható) a Föld, Nap körüli keringési síkja közelében halad el. A gravitációs hatások önmagukban - figyelmeztettek a haditengerészet korábbi vezető tudósai - kataklizmikus földi változásokat fognak okozni, amelyek példátlan földrengésekből, vulkánkitörésekből és még "pólusváltásból" is állnak, ami állítólag a bolygó fizikai sarki tengelyét (nem csak a mágneses pólusokat) fogja átrendezni, ezáltal eltolva az egyenlítőt és az óceánok elképzelhetetlen mértékű "megmozdulását" szabadítva fel, amely minden kontinens part menti területeit elárasztja.

A közelgő események legalább 1979 óta ismertek - magyarázza Moore -, és a világ kormányai ezt titokban tartották a nyilvánosság előtt, hogy a társadalom a kataklizma bekövetkezése előtti utolsó napig működőképes maradjon. Azon a napon a globális széllökések egy teljes napon keresztül 200 mérföld/órás sebességgel fognak fújni, magyarázza Moore, és szinte minden ember által épített, föld feletti építményt elpusztítanak. Csak a föld alatti építményeknek, valamint a betonnal és acéllal megerősített föld feletti építményeknek van esélyük arra, hogy túléljék a szeleket.

Ha túléled a szeleket, a következő kihívás az emberi civilizáció teljes összeomlásának túlélése lesz számodra, mivel nem lesznek működő farmok, elektromos hálózatok, internet, közlekedési infrastruktúra, üzemanyag-finomítók stb. Talán még annyi ember sem lesz, hogy leszereljék a bolygón szétszórtan található több száz atomerőművet, ami hatalmas kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mi történik, ha elveszítik a hűtési képességüket és kritikus állapotba kerülnek.

Nézd meg a teljes interjút itt, amely egy térképet is tartalmaz az Egyesült Államok kontinentális részén várható áradásokról:


Thomas Renz ügyvéd az illegális oltási kötelezettségeket megtámadó perek hullámát jósolja

Thomas Renz, a Renz-Law.com ügyvédje áll a közelmúltban indított kiszivárogtatási per mögött, amely szerint az amerikai kormánynak bizonyítéka van arra vonatkozóan, hogy (eddig) legalább 45.000 haláleset történt a covid elleni vakcinák miatt, és ez a szám egyre nő.

Renz, aki a vakcinákban és a hivatalos narratívákban hívő, nem-piros-pirulás, "normális emberként" indult, belevetette magát a covid vakcinák valódi történetébe, és a bűnözés, a korrupció és az emberiség elleni szörnyű bűnök elképesztő mocsarát tárta fel.

Ebben az interjúban Renz azt mondja, hogy az oltási kötelezettség az alapvető emberi jogok törvénytelen megsértése, és hogy perek hulláma fog indulni több ezer felperestől szerte Amerikában, akik megtámadják az oltási kötelezettségeket, amelyeket most a kormány és magánvállalatok, például a Google, a Facebook, a Disney és még a Wal-Mart is erőltet.

Tekintsd meg a teljes interjút itt:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.