2021. október 7., csütörtök

Tartsd a Fényt! 2

Eredeti bejegyzés:


Fordította: MCCS

Számos dolog történik a színfalak mögött, de biztonsági okokból nem mondható el sok minden. Mégis felfedek annyit, amennyit csak lehet.

A szeptember egy nagyon erőteljes hónap volt. A Fényerők sikeresen megakadályoztak három különböző veszélyes bolygószintű helyzetet, melyeknek igen komoly következménye lett volna. Egy utalás:

A szeptember 18-i fordulópont a vártnál jobban ment, és a fizikai szubkvantum anomália tisztítása megkezdődött. Szeptember 18-a óta, a sötét erők kezdik elveszíteni a hatalmukat a fizikai síkon. Minden általuk elindított negatív forgatókönyv, rendszerint egyre több ember ébredésével üt vissza, ami ahhoz vezet, hogy a sötét erők még inkább elveszítik a hatalmat:



A szubkvantum anomália tisztítása azt is jelenti, hogy a Fényerők végre kezdik megoldani a toplet bombák problémáját, izolálva a T top kvantumszám (topness) termelődés effektív sugarát, az úgynevezett "összeomlott téridő buborékokba."

Az időkristály, melyet a Google hozott létre, megalkotja az első teljesen nem-entropikus területet a bolygó felszínén, ami ellenáll a termodinamika második törvényének. Ez segíti a Fényerőket az elsődleges anomália megtisztításában, bár a Google szándéka biztosan nem ez volt:

A Mjölnir kvantumágyúk igen hatékonyan tisztítják meg az elsődleges anomáliát, és elkezdték a tökéletes élet és az Isteni terv lenyomatának sugárzását, a bolygó felszíne körül lévő kvantummezőbe.A Fényerők főként a kvantum fluktuációs rezonátorokat célozzák ezekkel a sugárzásokkal, és azok, akiknek van ilyen eszközük, frissítések folyamatos áramlását kapják az életükre vonatkozó tökéletes tervről a körülöttük lévő kvantummezőbe.

Megj.: Kvantum fluktuációs rezonátor itt megtekinthető:

Még mindig van néhány potenciálisan kihívást jelentő forgatókönyv, melyek két idővonal-csomópont köré tömörülnek. Az első október 9-én magyar idő szerint reggel 6 órakor (4 AM UTC), pontosan az Erisz-Plútó kvadrát pillanatában lesz, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy az egész időszakban, ez a Fényerők számára leginkább kihívást jelentő pillanat. Nagyon hasznos lenne, ha mind azok, akik vezettetést éreznek, elvégeznék az Élet Virága meditációt ebben a pillanatban:

Magyarul itt:

A második idővonal-csomópont, a pontos heliocentrikus Szaturnusz-Uránusz kvadrát pillanatában, október 19-én 15:13-kor (UTC) következik be, a pontos Altjira-Rigel együttállás és a pontos Chariklo-Chaos quincunx (150 fokos fényszög nélküli aspektus) pedig ehhez képest, 24 órán belül. Ez gyakorlatilag az egész Naprendszerben a maximális feszültség pontját jelenti, amely a Naprendszerbe 1996-ban betört Rigeli sötétség végleges feloldásának kezdetéhez fog vezetni. 
A Chaos egy Kuiper-övi objektum, ami asztrológiailag a kvantum/szubkvantum potenciálból a valóságba való elsődleges anomália megnyilvánulását jelenti:


Megjegyzés: Fényszög jelentése - Fényszögeknek a bolygók közötti geometriai szögviszonyokat nevezzük az asztrológiában. Ezek a kapcsolatok azon alapulnak, hogy a meghatározott szögek estén a bolygók kölcsönösen hatnak egymásra. Ezeket a szögtávolságokat (0 fok, 60 fok, 90 fok, 120 fok, 180 fok stb.) nevezzük fényszögeknek.

Ez gyakorlatilag a Naprendszerben a maximum feszültséget jelenti, ami a Naprendszerbe 1996-ban behatoló rigeli sötétség végleges megoldásának kezdetéhez fog vezetni. Ebben a pillanatban is elvégezhetitek az Élet Virága meditációt, ha vezettetést éreztek.

Szeptemberben az egyik kellemetlen meglepetés az volt, hogy a chiméra flotta korábban fel nem fedezett maradványa, előbukkant a Kuiper-öv fekete lyukaiból, és néhány hajó még a belső Naprendszerben is képes volt szórványosan pozíciót foglalni, és néhány pozíciót visszavenni a Föld bolygó barlangos földalatti terében. Erről a visszaesésről várhatóan néhány hónapon belül gondoskodnak. A Fényerők a Naprendszerben továbbra is mindenhol fölényben vannak, kivéve ennek a bolygónak a felszínét.

Bizonyos körökben, nemrégiben sokat vitatkoztak e Naprendszer felszabadulásának állapotáról:

Itt érdemes tudni, hogy 1996 óta a bolygó felszínén minden hírszerzési forrást implantátumokkal láttak el és/vagy agykontroll alatt tartottak, és ezért nem tudnak teljes képet alkotni a helyzetről. Minél többet dolgoztak önmagukon és tisztázták a múltbeli programozásukat, annál megbízhatóbbak az információik. Sokan ezek közül az információforrások közül jó szándékú emberek, és ahelyett, hogy azon vitatkozunk, hogy kinek van igaza és kinek nincs, mi együttesen egy tisztább képet tudunk alkotni arról, hogy mi is történik valójában:


Továbbá, sok bolygón kívüli frakcióban, a felszíni emberekkel kapcsolatba lépő hírszerző, erősen megosztott és nagyon elfogult. Az SSP frakciók általában pesszimista elfogultsággal rendelkeznek, mivel ki vannak téve a mindennapi stressznek a Drákó birodalommal való bajlódás miatt. A Galaktikus Konföderáció fajai általában optimisták, mivel mindig kapcsolatban állnak a Forrással, és nem teljesen értik, hogy milyen kegyetlen lehet az élet ezen a bolygón.

Itt csak annyit kell hozzátennem, hogy az elsődleges irányelv NEM létezik, és soha nem volt a Galaktikus Konföderáció politikájának része, és valójában egy arkhón elmeprogram. A Galaktikus Konföderáció ehelyett a Galaktikus Kódexet tartja tiszteletben

Magyarul itt:

Mivel a Galaktikus Konföderáció növeli jelenlétét a Föld körül, a negatív hadsereg megerősíti a karantén Föld védelmét az Űrkerítéssel:



Másrészről, a Kék Sárkányok elég hatékonyan befolyásolják a kínai pozitív frakciókat, hogy elkezdjék a mérföld hosszú űrhajók építését megtervezni:

Nemrégiben, egy bizonyos kapcsolatfelvétel történt az Agarthai Kék Sárkányokkal, amelynek fizikai és nem fizikai vonatkozásai is voltak. Közölték, hogy a kínai szárazföld alatti földalatti bázisok kiterjedt hálózatában élnek, amelyeket ultra nagysebességű vonatok kötnek össze. A Taoizmus egy fejlett formáját gyakorolják spirituális gyakorlatként, és mélyen spirituális emberek. Néha kijönnek a felszínre, és befolyásolják a kínai kommunista párt néhány kulcsfontosságú politikusát. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák a Kína és Tajvan közötti háborút. Azt is közölték, hogy azok a felszíni emberek, akik kapcsolatot éreznek az Agarthai Kék Sárkányokkal, meditációban vagy álmukban megpróbálhatnak kapcsolatba lépni velük.

Az Istennői energia rendkívüli módon mellőzve van a bolygó felszínén, és ezt helyre kell hozni. Van egy bizonyos ultra titkos csoport, amely a színfalak mögött dolgozik, és megpróbálja helyreállítani az Istennői örvényt Afganisztánban, amely augusztusban összeomlott. Ezt a csoportot a Sarmoun testvériségnek hívják:

Az afganisztáni Istennő örvény pontos helyét továbbra is titokban kell tartani, de valahol Nurisztán tartományban (a Megvilágosodottak földjén) található:

A Kivu-tó melletti Kongói örvény is komoly összeomlásban van, és egy bizonyos sötét erőkkel kapcsolatban álló negatív okkult csoport, valódi boszorkányüldözést folytat ott:

A jezsuiták még mindig a kínaiakat használják meghatalmazottként az orvosi zsarnokság világszerte történő érvényesítésére, ahogy Fulford beszámolt Daniel Andrews miniszterelnökről az ausztráliai Victoria államban:

Az oltási kötelezettségeket és az oltási útleveleket arra használják, hogy felkészüljenek a Nagy Újraindításra:

Azok az emberek, akik vezettetést éreznek, meditálhatnak, hogy ellensúlyozzák az orvosi zsarnokságot:

Magyarul itt:

Ezzel a világjárvány-forgatókönyvvel a sötét erők nagy hibát követtek el. Ez egy fiktív beszámoló arról, hogy mi vár rájuk:

És egy valósága annak, ami már most elkezdett velük történni:

Itt szeretném felhívni a figyelmeteket egy nem túl ismert vállalatra, az Endurance International Groupra (EIG). Ez a cég, amely részben a Goldman Sachs és a Warburg Pincus tulajdonában és ellenőrzése alatt áll, tulajdonosa a jól ismert webtárhelyszolgáltatók többségének, mint például a Hostgator és a BlueHost:

A webtárhely-szolgáltatókon keresztül az EIG ellenőrzi az összes adatot, amely a létrehozott weboldalakon keresztül halad. Ezek az adatok az EIG Utah állambeli Provo és Orem adatközpontjain mennek keresztül, amelyek csak néhány mérföldre vannak a Utah-i adatközponttól.

A Utah-i adatközpont, egyike a két fő chiméra által ellenőrzött adatfeldolgozó létesítménynek, amelyek a felszíni lakosság életét figyelik, a másik az izraeli Urim bázis.

Az EIG az 1996. évi Távközlési törvénnyel vált ismertté az adatellenőrzésben, amelyet 1996. február 8-án, mindössze négy héttel az 1996-os arkhón invázió után írtak alá:

A régi világ lassan összeomlik és egy új világ születik. Ha vezettetést éreztek, akkor választhatjátok azt, hogy a megszülető új világra fókuszáljátok a figyelmeteket:

A Fény Győzelme! ✨🌍

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.