2021. október 10., vasárnap

Galaktikus Szeretethullám és Pólusváltás

 Kedves Cobra Csoport! <3 :)

Cobra reméljük, hogy hamarosan közölni fogja az új Felemelkedési tervet és a Pólusváltással kapcsolatos új információkat is, de addig is megmutatjuk nektek a korábbiakat, hogy némileg képben lehessetek ti is, hogy miről van szó. <3
A bejegyzést az Arhat facebook oldalról lehet megosztani:
A teljes összefoglaló felkerült a cobrarozsa blogra, 2021. október 10-i bejegyzés:
🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉🕉
Galaktikus Szeretethullám és Pólusváltás
A teljes szöveg Cobrától való, nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket, a Fényerőkkel és az Ellenállással való közvetlen kapcsolattartás útján került a birtokába.
Most pedig itt az ideje, hogy olyan információkat tegyek közzé, ami néhány ember számára sokkoló lehet, de mélyen belül már tudtátok ezt.
Az Eseményt követően egy bizonyos ponton fizikai pólusváltás lesz a Föld forgástengelyében, amit az fog kiváltani, hogy a Napunk egy mikronóvává/T-Tauri csillaggá fog válni, amit a Kozmikus Központi Nap és a Galaktikus Központi Nap aktivitása fog kiváltani:
Majd a beindított Nap egy óriási plazmahullámot fog kibocsátani, ami elő fogja idézni a földkéreg elmozdulását, a forgástengely el fog mozdulni és mintegy 1,6 km magas szökőárhullámot fog előidézni:
Ez az 1,6 km magasságú szökőárhullám hatékonyan meg fogja tisztítani a bolygó felszínét minden olyan tisztátalanságtól, ami még tisztításra szorul. Mondanom sem kell, hogy az összes Fénysziget és Fényterület teljesen érintetlen marad a szökőárhullámtól, mivel ezeket fejlett technológiák fogják védeni, amit majd a pozitív fajok fognak nekünk adni az Esemény után.
Mivel mindez csak néhány évvel az Esemény után fog megtörténni, nincs mitől félni.
Hasonló szoláris plazma esemény történt a precessziós ciklus felénél, 12900 évvel ezelőtt, de nem volt ilyen nagymértékű és nem történt fizikai pólusváltás:
A cabal tagjai érthetően idegesek, mivel tudják, hogy nincs hová rejtőzniük és ezért fejlesztettek ki különféle titkos űrprogramokat abban a hiú reményben, hogy elmenekülhetnek az események elől.
Kitalálták a globális felmelegedésről szóló átverést is, hogy így tusolják el az igazságot a közelgő pólusváltásról.
A közelgő pólusváltás az egyik legnagyobb titkuk, amit próbálnak rejtegetni. De fény derül az igazságra és az a mágneses kibillenés, ami a fizikai pólusváltás előjele, már jelenleg is zajlik:
Kozmikus Ciklusváltás zajlik. A 15 milliárd éves nagy ciklus véget ér. Ez teljesen új fejezetet nyit majd a Kozmikus történelemben és mi is részt veszünk ebben a folyamatban.

Együttállás a Galaktikus Egyenlítővel

Mindannyiunkat kiképeztek, és mindannyiunknak egyéni képességei vannak. Ezek most aktiválódnak. Ne várj a Fehér Sárkány Társaságra vagy az Ellenállási Mozgalomra. TI vagytok azok! Meg kell tennünk, ami a küldetésünk, és segítenünk kell a felszabadításban és a bolygó Felemelkedésében. Mi, akik itt vagyunk e teremben, vezetjük az átalakulást. Mi határozzuk meg a bolygó felszínének jövőjét. Tedd a dolgod, a legjobb tudásod szerint. Ha kétségeid támadnak, akkor ellenállást tapasztalsz. Az erő veled lesz és támogat a küldetésedben. Képes leszel lehetetlen dolgokat véghez vinni.

Még mindig háborús övezetben vagyunk, de nyerésre állunk. Az Igazság és a Fény a mi oldalunkon áll. El kell jutnunk a következő szintre. Nagyon sok eszköz áll a rendelkezésünkre, és ehhez csoportokat hoztunk létre, pl. a Rózsa Rendje, Cobra Plejádi Lélekcsalád csoportja stb. És még sok minden várható. Minden ahhoz segít hozzá, hogy hordozd és oszd meg a Fényt. Megtettük a lehetetlent. Minden lehetetlen amíg valaki meg nem tesz. Az Aranykort most manifesztáljuk.

A Fény győzelme!

A Szeretet galaktikus hulláma

Az isteni Fény galaktikus hulláma közeledik hozzánk.
Az „Élő Mandala" - rajz - visszaállítja a társadalmat tökéletes állapotába, újraaktiválja a Csillagmagok valódi természetét.

A galaktikus társadalom akkor jön létre, amikor a Fénymunkások felébrednek, miután áttörtek az implantátumaik szerkezetén. Az implantátumok szerkezetét le kell bontani. Sok ütemterv összeomlott, mert a fénymunkásokat az implantátumaik nem engedik felébredni. A felébresztésre csak az esemény idején kerül sor. A kapcsolat helyreállítása az esemény idején történik; az esemény előtt nem sok minden. Felveszik a kapcsolatot ennek a csoportnak a legjelentősebb tagjaival. Az Esemény idején napi Ibolya Láng meditációra lesz szükség. A terv most az, hogy bizonyos kódokat továbbítanak a haladó tagoknak.

A lélekcsaládok újraébresztése: a Plejádiak végzik, de szükség van a belső munkára is.

Első fázis: a lélek emlékeinek újraaktiválása - a lélekcsaládok emlékének. A lélekcsaládok tagjai fizikailag elkezdenek találkozni, és elkezdik a Fényszigetek építését.


Második fázis: ténylegesen felépülnek a Fényszigetek.


Harmadik fázis: a Fényszigetek belépési pontokká válna az Első Kapcsolatfelvétel számára.

Az Esemény és a pólusváltás közötti időszakban Fényszigetek épülnek, hogy stabilizálják a bolygó energiarácsát a pólusváltás idején, amikor a bolygó végső megtisztulása megkezdődik (1500 méter magas hullámok.) Taiwan alatt épült egy bázis, ez lesz Ázsia központ helyszíne, 3,5 milliárd embert képes befogadni.

Első felemelkedési hullám: néhány évvel az Esemény után.


Második felemelkedési hullám: egy-két évvel az első hullám után.


Harmadik felemelkedési hullám: közvetlenül a pólusváltás előtt.

Három lépése van a Fényszigetek létrehozásának is.

Implantátumok eltávolításának folyamata: az Esemény után intenzív implantátum eltávolítási folyamat kezdődik. Amikor az implantátumokat eltávolítják, az illúzióknak vége. 2019 tavaszán Cobra a workshopján gyakorlati tanácsokat adott az implantátumok eltávolítására. Miután kitisztítjuk az implantátumokat, a lélekcsaládunkkal és a galaktikus családunkkal elkezdünk újraegyesülni.

Galaktikus Szuperhullám és a Pólusváltás

Szimuláció: egy galaxis lüktetése olyan, mint a szívdobbanás. Minden egyes dobbanás 25000 évig tart.

A pólusváltás után, amikor a nagy cunamik elkezdődnek, a felszíni lakosságot evakuálják és néhányan, a "szerencsések", felemelkednek.

A régi Egyenlítő bizonyítja a korábbi pólusváltást. Erőpontok vannak a régi egyenlítőn: Nazca piramisok, Baalbek Libanonban, Giza stb. A régi Egyenlítő 75000 évvel ezelőtt létezett, 75000-13000 évvel ezelőtt, az említett erőpontok és fényörvények jelzik a helyét. Ezután megváltozott a forgástengely. Az Istennő Ley-vonal áthalad a szíriai Baalbek-en, Stonehenge-en, Párizson. Geológiai bizonyítékok vannak arról, hogy 12800 évvel ezelőtt egy kataklizma történt és sok faj kihalt.

Ezúttal a Fény valóban visszatér és megtörténik a Galaktikus Újraegyesülés, az emberi társadalom visszailleszkedik a galaktikus társadalomba.

Itt az idő újraaktiválni a küldetésünk!
Itt az idő megosztani a Fényt!
Minden lehetetlennek tűnik, addig, amíg valaki meg nem teszi!
Itt az idő!

Galaktikus Központi Nap

A probléma azonban az, hogy mindez a színfalak mögött zajlik. Érzed, hogy valami történik. Érzed a csontjaidban. Amikor viszont a tömegmédia híreit nézed, úgy látod, mintha semmi rendkívüli dolog nem történne. Ez a dolguk, mert azt a benyomást akarják benned kelteni. A tömegmédiának az a feladata, hogy meggyőzzön benneteket arról, hogy soha semmi sem fog megváltozni. Azt akarják, hogy add fel. Az öt fő család (akik a médiát birtokolják) fenn akarja tartani a status quot és késleltetni akarja az Eseményt. Félnek, hogy megtörténik a változás, de az erők, a galaktikus együttállás tényeken alapuló kozmikus ciklus. A kozmikus erők azonban sokkal hatalmasabbak.
A Galaktikus Együttállás tudományos tényeken alapul. A precessziós ciklus 25.000 évig tart. A napfordulós Nap ciklusa minden 25.000 évben keresztezi a Galaktikus Központi Napot.
Jelenleg a ciklus második felében vagyunk és minden ilyenkor kataklizmák vannak… Valójában 2000-ben tényleg fennállt egy nukleáris háború, valamint a kihalás lehetősége, de a Fénymunkások kollektív munkája megakadályozta ezt. Azok az emberek akadályozták meg a háborút, akik 1999-ben meditáltak. Azok miatt az emberek miatt ülünk jelen pillanatban még ebben a teremben és nem lettünk még porrá. Ez az érem egyik oldala.
De van az éremnek egy másik oldala is. Beszéltem már arról az egyezményről, amely arról szólt, hogy teljesítened kell egy bizonyos küldetést. Az Eseménynek 1995-ben kellett volna az eredeti idővonal szerint megtörténnie.
Létezett a lelkek egy bizonyos csoportja, akiknek 1995-ben kellett volna ezt manifesztálnia. Azon lelkek 80%-a elutasította, hogy felébredjen és teljesítse a küldetését. Emiatt az Esemény idővonala 1995-ben összeomlott. Figyeltem őket. Figyelem, ahogy a Fénymunkások az interneten harcolnak egymással. Az embereknek abba kell hagyni, hogy a bolygó sorsával játszadozzanak. Ez az idővonal tele van lehetőségekkel és veszélyekkel. A galaktikus együttállás, a galaktikus egyenlítő senkire nem vár.

A Galaktikus Szuperhullám intenzív változásokat idéz elő, ahogy eléri a Napunkat, amely plazmát sugároz ki. Jelenleg a Heliopauzában egy többmillió anyahajóból álló hatalmas flotta gyűlt össze. A céljuk pedig az, hogy a Galaktikus Központi Napból érkező energiákat a Föld felé irányítsák, hogy az emberiség spirituális ébredését, a lehető legjobb módon, az első kapcsolatfelvétel irányába tereljék.
Fényfrekvencia vezetőkre/hidakra van szükségük. Ezek olyan lények, akiknek magas a rezgésük, így az energiákat rajtuk keresztül tudják átvezetni. A Cintamani rács egy nagyon sikeres projekt, de nem elegendő!
Olyan emberekre is szükség van, akik a saját energiamezőjükön keresztül vezetik az energiát. Nekik stabilnak kell lenniük, amikor mindenki más megbolondul. Tiszta csatornává kell válniuk, hogy stabilan és nyugodtan tudják ezt az energiát tartani, mindenféle reakciót kizárva, tiszta szűrőkkel.
Múlt hétfőn (április 2.) a Fényerők elkezdtek eltávolítani egy bizonyos arkhón rácsot, erre a sötét erők megrémültek és erre közvetlen reakcióként elindították a szíriai támadásokat (április 14-én). Ebben a helyzetben az a legjobb reakció, ha megkérdezzük magunktól, hogy mi mit tehetünk ez ügyben. Félelem és közömbösség nélkül, de koncentrált cselekedettel. Ez volt a közvetlen válasz arra, hogy a Galaktikus erők elkezdték megtisztítani a térséget. A következő néhány alapvető reakciót váltotta ki a konfliktus az emberekből.
1. reakció: Nem kell aggódni, a Fényerők majd elintézik.
2. reakció: Félelem
3. reakció: Mit tehetünk? Mi a mi szerepünk ebben? Hogyan tudnánk megváltoztatni a helyzetet?
Ez az a csoport, aki létrehozta a Szíriát segítő meditációt. Eldöntötték, hogy pozitívan cselekszenek.
Nincs tehát helye sem félelemnek, sem közönynek, csak határozott cselekvésnek. A Fényerőknek céltudatos cselekvésre van szükségük.
A cél az, hogy létrehozzunk egy olyan csoportot, akik képesek ezt az energiát közvetíteni. Ez nagyon sokrétű és több aspektusa is van.

Galaktikus Egyenlítő

Eljött az idő, hogy közzétegyem a bolygó Felemelkedési tervének jelentős részét.

A bolygón 1975. május 25-én nyílt meg a Felemelkedésre nyitva álló időkeret, 1999. augusztus 11-én érte el fordulópontját és 2025. július 7-én fog zárulni. Mindig is az volt a Fényerők terve, hogy eltöröljék a sötétséget, mint fő rendellenességet és beindítsák az Eseményt ezen belül az időkereten belül és ez a terv nem változott.

Ez az időkeret azon a tudományos tényen alapszik, hogy a napfordulók időpontjában a Nap teljes együttállásban van a Galaktikus egyenlítővel az 1975-tól 2021-ig tartó időkeretben és ez az együttállás tökéletes az 1980-2016 közötti időkeretben:


A Nap/Galaktikus egyenlítő együttállás a 26.000 éves precessziós ciklusban kétszer fordul elő. (Ebben az értelemben a Központi Nap hatása a Naprendszer elmozdulására, mint precessziós jelenség. Pl. a földi precessziós hatást a Nap forgatónyomatéka váltja azzal, hogy a földtengelyt igyekszik az ekliptikára merőleges irányba fordítani. Ezt kell elképzelni nagyobb léptékben. - a szerk.) Tulajdonképpen a precessziós ciklus tökéletes összhangban van a Galaktikus Központ pulzálásával, amely 26.000 évenként Galaktikus szuperhullámot küld a Galaxis spirális karjaiba. Tehát minden egyes Nap/Galaktikus egyenlítői együttállás pontosan a Galaktikus szuperhullám idején fordul elő. Ez a szuperhullám lehet hatalmas, amely 26.000 évenként következik be vagy lehet egy enyhébb, amely a ciklus közepén történik, 13.000 évvel a nagyobb Galaktikus szuperhullám után. (A precessziós ciklusról bővebben itt lehet olvasni: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=119:-a-precesszios-es-galaktikus-ciklus&catid=48:2012&Itemid=77- a szerk.)


Szerencsére mi arra a Galaktikus szuperhullámra várunk, amely a ciklus közepén következik be és jelentősen enyhébb lesz, mint az előző volt, ami 13.000 évvel ezelőtt a göteborgi geomágneses irányváltást, a pleisztocén fajok végső tömeges kihalását és ebből következően az atlantiszi özönvizet okozta.

Mégis elég erős lesz ahhoz, hogy elsöpörjön minden sötétséget a Naprendszerünkből, eltávolítsa a bolygó felszínéről és beindítsa az Eseményt.

  1. 1.kép: Galaktikus Egyenlítő
  2. 2.kép: Fényimpulzus a Galaktikus Központi Napból
  3. 3.kép: Régi, Atlantiszi Egyenlítő
  4. 4.kép: Heliopauza









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.