2022. május 2., hétfő

13-mas Csakrarendszer - Cobra Csoport

Kedves Csoporttagok!
A csakrák nagyon fontos szerepet töltenek be az életünkben, mert ezek az energiák a test pszichikai és spirituális erő-központjai.
A lenti képen a csakrákról, és azok elhelyezkedéséről hoztunk nektek egy vizualizációt segítő képet.❤️🧡
A képet készítette: MCCS

Néhány gondolat a csakrákról:
A 7 alapcsakra az emberi energiamező alapmagvai. Mindegyiknek kiegyensúlyozottan kell működnie a teljes testi-lelki-szellemi egészség érdekében.
Minden egyes csakra egy-egy meghatározott testtájékért felelős. Ha valahol blokk, elakadás történik, annak fizikai és szellemi tünetei lehetnek.
Az alap 7 csakrán kívül léteznek még mellékcsakrák és testen kívül elhelyezkedő, kozmikus csakrák is.❤️🧡💛💚💙💜
A talpunk alatt kb. 20-30 cm-rel helyezkedik el a Földcsillagunk, amely a Földdel való kapcsolódásunk összes régmúltbeli és jelenlegi információját tartalmazza.
A nyolcadik csakra a Lélekcsillag, amely kb. 20 cm-re helyezkedik el a fejünk fölött. Ez a lélekkel való kapcsolódásunk kapuja, a saját magasabb rendű részünkhöz vezető átjáró.
A Lélekcsillagra való fókuszálás, a meditációk segítik, hogy újrakapcsolódjunk a Lelkünkkel...és végre fogadni tudjuk a Forrásból folyamatosan áradó Fényt!🌈😇
A kilencedik csakra a tudatosságunk szempontjából nagyon fontos.
A tizedik csakra tágítja ki és kapcsolja össze a tudatunkat mindennel a Naprendszerben, a Naptól a Plútóig, és azon túl.
A tizenegyedik a Galaktikus csakra. A tudatunk képes felkutatni a Galaxist, mert a Galaktikus csakrát bárhova el tudja küldeni a Tejútrendszerben.
A tizenkettedik csakra összekapcsol minden létezővel a saját Galaxisunkon túl is. Ez maga az Isteni és Istennői minőség átjárója.🕉⚜️
A bejegyzés az Arhat facebook oldaláról megosztható: https://www.facebook.com/Arhat-101689098399478
A telegram csoportunkhoz itt tudtok csatlakozni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.