2022. május 3., kedd

Interjúrészletek Cobrától: Álmok és álmodás

Fordította: MCCS 

A most következő kis összeállításban azokat az interjúrészleteket olvashatjátok, amik az álmokról és magáról az álmodásról szólnak. 


Lynn - Cobra, a tudatos álmodás hasznos?

COBRA - Igen, hasznos lehet. Ha a megfelelő tudatossággal történik.

Lynn - Időt kellene töltenünk azzal, hogy csináljuk vagy tanuljuk?

COBRA - Igen, ha úgy érzed, hogy ez vezérel, és ha magabiztos vagy benne, és meg tudod oldani, akkor igen.

Lynn - Van valami megbízható forrásod, amit tudsz adni, hogy eligazítson minket a további oktatás felé?

COBRA - Küldjetek nekem egy e-mailt, és lehet, hogy megkeresem őket. Jelenleg nem tudok mondani. (Rendben, köszönöm.) 


J: Hogyan jönnek létre a látomások az álmokban?

C: A saját Lelked küldhet neked egy látomást álom állapotban.

J: Miért segíthetnek egyes álmok az embereknek megoldani a mindennapi életük problémáit?

C: Megint csak azért, mert a Lelked beszél hozzád az álmaidon keresztül, ha éber állapotban nem vagy képes meghallani az üzenetet. 

J : Miért látják az emberek időnként a jövőt álmaikban ?

C : Az emberek látják a jövőt bizonyos, konkrét eseményekre vonatkozóan, amelyekről már eldőlt, hogy meg fognak történni. És akkor a Fényerők tájékoztatják az embereket álmukban, vagy a Lelkük tájékoztatja őket álmukban, hogy valami történni fog. 

Rob - Az emberek tudni akarnak az álmaikról, és ők egyfajta.... Mostanában én is sok ilyet kapok. Azon tűnődnek: vajon az álom állapotukban, megtámadják őket? Néhányan pozitív dolgokat éreznek. Mostanában hallottam, kaptam 2-3 e-mailt, hogy az emberek nagyon nyugtalanítóan alszanak. Kíváncsi vagyok rá én is, és ők azt szeretnék tudni: manipulálják-e az álmaimat. Régi lélekszerződéseket szabadítanak fel? Tisztítás folyik? Mi történik az álomidőben? Manipulálnak minket? Ez egy természetes folyamat, amibe nem igazán avatkoznak bele sem a jók, sem a rosszak?

Cobra - Manipulálják, mert az arkhónok az asztrál síkokon és különösen az éteri síkokon rendelkeznek az álom állapot befolyásolására szolgáló technológiával. Ez még nincs teljesen tisztázva, de van egy tisztulási folyamat is, tehát ez a kettő kombinációja.

Rob - Mi történik a mélyálom állapotban, ami miatt nem emlékszünk semmire?

COBRA - Valójában az történik, hogy a Lélek az asztráltesttel együtt elhagyja a fizikai testet, és csak egy aprócska fonállal kapcsolódik a fizikai testhez. És akkor a tudat nyugalomba kerül, mert integrálnia kell mindazt, ami a nap folyamán történt.

Rob - Oké. Valójában több embertől is van egy kérésünk - szeretnénk meghallgatni az álmokkal kapcsolatos észrevételeiteket, véleményeteket és ötleteiteket.

COBRA - Igen, de ennél konkrétabbnak kell lenniük.


Rob - Mondd el nekünk, hogy mik az álmok.

COBRA - Az álmok a napi ciklus részei. Mivel létezésünk egy részét a fizikai síkon éljük, az álmok összekötnek minket az asztrál síkkal. Ez egy módja annak, hogy feldolgozzuk érzelmeink egy részét, amelyeket nem tudunk tudatosan feldolgozni. 

Az álmoknak van egy szimbolikus nyelvük, amely beszél hozzánk. Valójában a Lelkünk próbál hozzánk beszélni ezen a szimbolikus nyelven keresztül, de sajnos az arkhónok, és... a technológiájukkal képesek megzavarni az álmainkat, és befolyásolni azt, amiről álmodunk. Tehát nagyon tudatában kell lennünk annak, hogy az álom megnyilvánulása honnan jön. Vajon a Felsőbb Énünkből származik-e. A Tudatalattink feldolgozásából jön, vagy az arkhón technológiából.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.