2022. május 22., vasárnap

A Szíriusziak és a Szíriusz Csillagrendszer

A most következő összeállításban interjúrészleteket és konferencia részleteket fogtok találni Szíriuszi Csillagcsaládunkról. Fogadjátok szeretettel.

Összeállította: MCCS


A Szíriusziak az öröm energiáit hozzák a Földre. A karantén előtt a Szíriusziak bálnák és delfinek formájában inkarnálódtak a Földre, hogy stabilizálják a Fényrácsot az óceánokban. Ők valóban nagyon intelligensek és telepatikus kapcsolattartást használnak. 

Cobra mutatott képet egy Szíriuszi anyahajóról, amelyik nagyobb, mint 500 km... ez szabványos méretű, mint mondta. Aztán megmutatta, hogy egy ilyen hajónak ugyanolyan energetikai struktúrája van (mint egy tórusz), de ez nem acélból, vasból vagy téglából készül, hanem egy olyan energiamezőből, ami anyagot hoz létre, ugyanolyan alakút, mint amilyen a fénylényeknek vannak. 

J: Csillagcsaládjaink, mint a Plejádiak és a Szíriusziak halhatatlanok? Vagy végül ők is meghalnak annak ellenére, hogy igen fejlett technológiával rendelkeznek?

C: A Szíriusziak és a Plejádiak fizikai teste rendelkezik egy bizonyos élettartammal, de ez nem jelent számukra problémát, mivel bármikor testet ölthetnek, vagy hozhatnak létre. Akármit is tesznek, bármikor képesek új fizikai testet alkotni maguknak, amikor szükséges, ez egyáltalán nem jelent gondot számukra. Nincsenek kitéve az inkarnációs folyamatnak, ahogy mi itt a Földön.

J: Élnek a Plejádokon és a Szíriuszon ragadozó állatok?

C: Nem, azokban a naprendszerekben nem.

J: Rendben, tehát az állatok ott mind növényekkel táplálkoznak?

C: Igen, igen.

Néhányan emberként, néhányan pedig delfinek és bálnák formájában inkarnálódtak ide. Ők a víz gondozói. A legtöbbünk, akik részt veszünk a New Age érdekeltségeiben - a legtöbb éber lény, tudatában van annak, hogy delfin és bálna testvéreink milyen hatalmas szerepet játszanak - játszanak bolygónkon, hogy több örömöt, szeretetet és gyógyulást hozzanak, mint például az autista gyerekekkel végzett gyógyító munka világszerte. A tektonikus lemezek kiegyensúlyozásával is foglalkoznak. Nagyon is tudatában vannak a céljuknak.

Amikor összekapcsoljuk és ráhangoljuk energiánkat a Szíriuszra, akkor megérezhetjük, hogy a Szíriusziak mindig is segítették a Földet és az emberiséget. Ezt a mély kapcsolatot a Földdel vagy az Istennővel való erős kapcsolatot, amit a Szíriusz biztosít, sok Csillagmag úgy éli meg, mint szeretetteljes visszatérést az "Otthonba".  A Szíriuszra való ráhangolódás újra összeköt bennünket az értelem és a jólét mély érzésével, amelyre magasabb tudatosságú lényekként vágyunk; meggyógyítja az elkülönülés érzését, és motivál bennünket, hogy részt vegyünk életfeladatainkban. A Felemelkedés, az idő és az Istennő nagy ciklusainak kiterjesztett tudatosságát hozza magával. Gyakran van kapcsolat a Szíriusz egyik templomával, amely különleges ajándékokat kínál számunkra. Itt gyógyulást, aktiválásokat, útmutatást kaphatunk, és beavatásokat kaphatunk, amikor spirituális utunk fontos pontjaihoz érkezünk.

Lynn - Tudnál nekünk valamit mondani az oroszlánemberek vagy macskafélék néven ismert földönkívüli fajról?

COBRA - OK, ez a faj a Szíriusz csillagrendszerből származik, és elég aktív volt a Föld múltjában is. . . Azt mondanám, hogy segítettek sok nemzet spirituális fejlődésében.

Lynn - Mi a Földön tőlük származunk? Vagy a saját földi macskáinkkal állnak rokonságban, mint például a házimacskáink, vagy a nagyobb macskák, a tigrisek, pumák és oroszlánok?

COBRA - Csak annyiban állnak rokonságban, hogy ugyanaz az archetípusuk, de energetikailag nem állnak rokonságban, nem ugyanaz az evolúciójuk.

Lynn - Az oroszlán földönkívüli emberek kommunikálnak a Földünk macskapopulációjával?

COBRA - Tudnak, és néha meg is teszik. (Köszönöm.) 

SZíRIUSZ CSILLAGRENDSZER

Iruka: Meg tudnád magyarázni a Plejádiak és a Szíriusziak jellemzői közötti különbségeket?

Cobra: A Szíriusziak jellemzői az öröm, a szabadság és a fény, míg a Plejádiak mélyérzésűek és szívhez szólóak.

Iruka: Tudnál mondani néhány nevet olyan közszereplőkről a Földön, akiknek a Plejádok és a Szíriusz a származási helyük?

Cobra: Mozart a Plejádokból származik. J. S. Bach nagy valószínűséggel szintén.

Richard - Cobra, vannak embernek tűnő földönkívüliek a Szíriuszon?

COBRA - Igen.

Richard -  Valahonnan a Szíriuszról jött a 144.000 és a Felemelkedett Mesterek 16.000 évvel ezelőtt?

COBRA - Nem. (Oké, köszönöm.)

Richard - Honnan jöttek ők?

COBRA - Valójában volt egy bizonyos csoport, aki a Szíriuszról jött 16.000 évvel ezelőtt a Föld bolygóra, de az nem a 144.000 volt. Az egy nagyon kis csoport volt.

Richard - Ez egy nagyon kis csoport volt? Tudni fogjuk ezeknek az embereknek a nevét, akik 16 000 évvel ezelőtt a Szíriuszról jöttek?

COBRA - Ez jelenleg titkos információ.

Richard - Még mindig kapcsolatba lépnek velünk és segítenek nekünk?

COBRA - Nagyon sokat segítenek különböző módokon, és a maguk módján nagyon is jelen vannak. (Nagyszerű, köszönet.) 

U : Mitől volt a Szíriusz olyan erős, hogy ez volt az egyetlen csillagrendszer 1000 fényév sugarú körben a Föld körül, amelyet nem szálltak meg 1996-ban ?

C : A Szíriusz csillagrendszer egy nagyon erős portál közvetlenül a Galaktikus Központi Naphoz, és a Fényerők úgy döntöttek, hogy felhalmozzák energiájukat, hogy megvédjék ezt a csillagportált, hogy enyhítsék a Föld bolygót elérő áramlást, mert a Szíriusz csillagrendszer nagyon közel van a Földhöz, és a Galaktikus Központi Energia ilyen erős jelenléte ilyen közel a Földhöz a lehető legerősebb védelem volt ennek a naprendszernek és különösen a Földnek 1996-tól kezdve.

U : Két Szíriusz csillag van, vagy több?

C : Valójában három van belőlük, és kettőnek vannak olyan bolygói, amelyek képesek életet hordozni.

U : Oké. És hány bolygó van összesen?

C : Attól függ, hogyan definiáljuk a bolygót, a földi tudósoknak még annak a meghatározása is gondot okoz, hogy mi az a bolygó ebben a Naprendszerben.

U : Az oroszlánfejű lények, mint a Szekhmet, a Szíriuszról származnak?

C : Igen.

Rob - Igen, ez az, amit Fred Bell nagyon erősen támogatott - a Kék Páholy és az ottani Szíriusz A csoportok is. Szóval ez rezonál velem.

Rob - Oké. Alex Collier szerint, ő eléggé belemélyedt a különböző fajokba, az oxigén alapú fajok és a hidrogén alapú fajok között, és hogy természetesen a hüllők egy hidrogén alapú faj. Azt mondta, hogy nem tudnak a fénysebességen túl utazni. Volt még néhány dolog, amiről beszélt. Az egyik dolog, amit érdekesnek találtam - van a Szíriusz A és a Szíriusz B. Azt mondta, hogy vannak olyan lények a Szíriusz B rendszerben, akik eléggé negatívak. Volt néhány konfliktusuk - ez már ősi történelem -, volt néhány konfliktusuk néhány emberrel az Orion rendszerben. Alex szerint néhány lény... és hogy megoldják néhány politikai helyzetüket, a Szíriusz B-ben élő emberek valamiféle egyezséget kötöttek az Orioni rendszer lényei között, létrehozva azt, amit mi Magas Szürkéknek neveznénk. És így a hüllők irányítják a Magas Szürkéket, akik irányítják az úgynevezett Alacsony Szürkéket vagy a Zéta Hüllőket és a Mantoid fajokat, és persze van ez az egész forgatókönyv, ahol ezeknek a negatív lényeknek van egy hierarchikus struktúrája. Ezek a lények a Szíriusz B-n voltak, ahogy Alex Collier mondta, a te információid alapján igazak ezek? A Magas Szürkék egy hibrid utódai, hogy valamiféleképpen megállítsák a háborút az Orioniak és a Szíriusz B között, hogy béke legyen közöttük, miközben mindketten egyfajta félig-meddig ellenséges szándékkal voltak, ez igaz?

COBRA - OK. A Szíriusz B faj háborúban állt az Orion Drákó komplexummal. A Szíriusz B faj számos képviselője az emberi történelem során kapcsolatba került e bolygó felszíni lakosságával. A szándékaik nem volt teljesen pozitívak, de nem is teljesen negatívak. Ők voltak azok, akik fejlett fajként mutatták magukat, és néha emberi rabszolgákat használtak a munkájukhoz. Ők tekintették magukat uraknak. Ez olyasmi, amivel nem értek teljesen egyet. Nem kezelték az embereket egyenrangúként. Ezt mondanám erről a bizonyos fajról. Néha etikátlanul használták a technológiát a saját előnyükre. Én ezt mondanám. Azt is mondhatom, hogy nemrégiben ez a frakció integrálódott a Szíriuszi Szövetségbe, és most már a Galaktikus Konföderációval is együttműködik. Igen, volt néhány genetikai civilizációs program, mert a Szíriusz B emberei be akartak szivárogni az Orioni komplexumba, és létrehoztak néhány hibrid fajt, amelyek semmilyen hatással nincsenek a kozmikus helyzetre.

Lynn - Egy ember Magyarországról szeretne kérdezni. Csatornázott információk szerint az Arvisura, a magyarok őstörténete Ataisz szigetéről származik, Atlantisz korából, ahol a létező magyarok "SEED" lelkek voltak. (Magyar=magyar-MAGyar-MAG=SEED) A SEED az élet és a tudás őrzője. Mi a magyarok szerepe az Esemény során?

COBRA - Oké, azt mondanám, hogy van egy nagyon-nagyon erős, nagyon pozitív Fehér Nemesi Templomos csoport Magyarországon, amely nagy befolyással van arra, ami az országban történik, és ami az Esemény idején nyilvánosságra fog kerülni. Hasonló ez Svájchoz, ahol szintén nagyon pozitív, nagyon hatékony csoport jelenléte van. Tehát mindkét országban lesznek meglepetések az Esemény idején, amikor bizonyos dolgok nyilvánosságra kerülnek.

Lynn - Szeretnék tudni, hogy az őseik valóban a Szíriuszról jöttek-e?

COBRA - Én azt mondanám, hogy ez a bizonyos csoport, amiről beszéltem, a Szíriuszról származik, és néhány más nép is, de a magyar nemzet egésze nem. (OK köszönöm)

SZÍRIUSZ  A (144000, Felemelkedett Mesterek)

Rob - Beszélnél egy kicsit a Szíriusz A-ról, ha már a Szíriusz B-ről beszéltünk? A Szíriusz A, ha jól tudom, a Kék Páholy otthona és a 144.000 Felemelkedett Mester földi küldetése, igaz ez?

COBRA - Ez teljesen igaz. A Szíriusz A a Fény Világítótornya ennek a Helyi csillaghalmaznak, a galaxisnak ebben a helyi szektorában. A Szíriusz A tartotta a fényt, amikor az arkhón invázió megtörtént, és megtöltötte a galaxisnak ezt a kvadránsát sötét entitások trillióival és trillióival. A Szíriusz A miatt vagyunk még mindig életben és itt. A Szíriusz A és az ő fényük miatt beszélek most hozzátok.

DELFINEK ÉS BÁLNÁK

Rob - Úgy tudom, hogy a delfinek magasabb rendű lelkek, akik azért jöttek ide - Sheldon Nidle szerint - hogy az óceánok éteri mátrixát szőjék és összekapcsolják, és meggyógyítsák a Földet - a delfinek és a bálnák egyaránt - de nem humanoidok. De azt mondod, hogy valójában tudatos érző lényekként léteznek, mint a humanoidok, olyan testben, amit mi delfintestnek tartunk?

COBRA - Igen. Látod, ebben a Szíriusz csillagrendszerben sok vizes bolygó van, és sok életforma fejlődött ki ott. Némelyikük humanoid, némelyikük delfinre hasonlít, némelyikük pedig valami köztes dologra.

Rob - Rendben. Kizárólag a vízben léteznek?

COBRA - Némelyikük igen, némelyiküknek a víz a természetes élőhelye. Van köztük kétéltű, és van, amelyikük szilárd talajon él. Attól függ. Van néhány bolygó abban a csillagrendszerben, és ezek különböző konfigurációjúak - a víz és a szilárd talaj különböző arányban van jelen.

Rob - Az argánok az egyik kedvencem, és valóban a vízből fejlődtek ki.

Richard - Élnek ember kinézetű idegenek a Szíriuszon?

COBRA: Igen.

Forrás:

https://prepareforchange.net/cobra-interview-faq/...

A fény győzelme! 🥰💗🕉

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.