2017. szeptember 17., vasárnap

Víz

A legerősebb, legszebb és legkülönlegesebb elem a Földön.
Megjelenhet vízgőzként, cseppfolyós vízként, jégként, ha kell tüzet olt, vagy utat tör magának óriási mélységekből, formálja a hegyeket, völgyeket.
Szakrális elem, melytől nő az összes növény és szomját oltja állatnak, embernek.

Az óceánok és tengerek víztömege hatalmas, mégis Szeléné, a Holdistennő képes rá, hogy megmozgassa. Szeléné görög nevének jelentése: Fény.
 Mint Istennő gyönyörű női alapelveket jelképez, az odaadást, a termékenységet, szépséget...

Tanit, a vizek istennője, Ibiza védőszentje, forrásai és kútjai képesek a testet megújítani és egységbe rendezni testünk energia mezejét.
A rómaiak Juno Caelestis-nek, Mennyei Juno-nak hívták.
2014. június 21-én egy csoport itt Ibizán Cobra vezetésével aktiválták a Bolygószintű Istennő archetípust és ezáltal megkezdődhetett az egyéni és kozmikus átalakulásunk…..
Ma-cu, taoista Tenger istennő ( hívják Mazunak, Matsunak is) a kínai halászok és tengerészek oltalmazója. Tajvan szigetén rendkívül szeretik, több mint 1000 neki szentelt temploma van. Mély tisztelet övezi Thaiföldön és Vietnamban is….

Anuket ( hívták Anukisznak, Anketnek is), az egyiptomi Nílus folyó istennője. Vízzel kapcsolatos istennőként, ő ölelte át áradáskor a földeket….

Néhány vízzel kapcsolatos istennő, akik fontos szerepet játszottak, játszanak az emberiség életében. 
 Bár a nevek különbözőek, de az energiájuk azonos: minden esetben a megújulást, a termékenységet, az életet szimbolizálják és hozzák létre a víz által.

A víz különböző, gyönyörű mintákat képes létrehozni, ha mindenféle zenei frekvenciákat „hallgat”. Bármilyen bonyolult geometriai formát fel tud venni, íme egy szép példa erre, egy Metatron kocka. 
 
Ezen az oldalon megtekinthetők például a zongora hangok mintázatai az A hangtól a G hangig az első oktávon:

 https://www.cymascope.com/cyma_research/musicology.html
( A lap alja felé van egy kis zongora billentyűkkel, amiket lenyomkodva bemutatja élőben ezeket a formákat.)
Itt pedig különböző Hz-eken (pl.12, 27,33) nézhetők meg a víz geometriai alakzatai:

http://cymatics.org/


Dr. Masaru Emoto japán tudós és alternatív gyógyász szintén foglalkozott a vízzel. Észrevette kutatásai során, hogy a gondolatainkkal és érzelmeinkkel befolyásolni tudjuk a vízkristályok szerkezetét. 
Sőt zenék, képek vagy szimbólumok is változtatnak a kristályokon.
Mikroszkóp alatt készített felvételeket. 
 
Negatív gondolatokra a vízkristályok eltorzultak és amorfok ( szabálytalan, alaktalan formák) lettek.
 Ezen a képen látszik az alsó sorban pl. a „heavy metal” zene behatása, vagy a „te buta” gondolat küldése. A felső sor viszont már valóban vibráló, élettel teli szépségeket mutat a „könyörület” szó és a „Buddhista ima” után. 


 

Gyönyörű kristályok jönnek létre a Harmónia, Hála, Öröm, Szeretet és Köszönet szavakra és érzésekre is.

Ezért érdemes odafigyelnünk arra, hogy mit és hogyan közlünk a testünkkel.
 Minden pozitív ráhatást eltárol és sajnos sok negatívat is.
 Jelenlegi 3. dimenziós testünknek kb. 60-70 százaléka víz, ezért tápláljuk minél több kellemes, örömteli és egészséges gondolattal.

Később, az Esemény után sok támogatást fogunk kapni, hogy a testünket egészségesen tudjuk tartani.
 Jelenleg még fennáll a skaláris hullámok sugárzása, melyek kedvezőtlenül befolyásolják az energiamezőnket és testünket.
Ezen probléma megoldásán folyamatosan dolgoznak a Fény erők.
Addig is, mint Cobrától megtudtuk a víz, mint közeg rendkívül nagy segítség ezen hullámok hatásának minimalizálására. 
 
Íme egy részlet a 2016. augusztusi interjúból:
COBRA: Az infrahangok nagy kihívást jelentenek. Néha az egyetlen dolog, ami segít, hogy elköltözöl egy másik helyre.
 Ha nem tudod ezt megtenni, akkor minden, ami emeli a rezgésszintedet, segíthet. Akár az úszás is sokat segíthet, mert a víz egy természetes védőpajzs a káros, skaláris infrahang hullámok ellen. „

A keleti filozófia szerint a Csí-nek ( a világegyetemet betöltő energia, erő) 5 különböző anyagi megjelenési formája van: Föld, Víz, Tűz, Fa és Fém. 
Szintén jól látható, hogy a víz igen rendkívüli szereppel bír, gondolkodásukat is befolyásolta: 
 
A leglágyabb anyag (víz) tartóssága felülmúlja a legkeményebbet, az ellenállás nélküli semmi behatol a szilárd anyagokba is.” Lao Ce

Folyamatos és harmonikus kapcsolatot keresett a természettel és annak fenséges erőivel jó néhány keleti filozófus és gondolkodó, akik a tökéletességet, a halhatatlanságot és a megvilágosodást akarták elérni.
 A víz példája, miszerint örök és legyőzhetetlen, minden nehézség nélkül képes új alakot ölteni, hiszen lehet patak vagy óceán, hó vagy eső, sok helyen megjelenik náluk.

Lélegzetelállító kerteket hoztak létre, ahol a víz elem fontos szerepet játszik...nagyszerű érzés lehet egy ilyen helyen meditálni. A gondolataink tiszták lesznek, mint a hegyi forrás...

A Naprendszerek 10-20 százaléka itt a Galaxisban támogatja az életet, nem feltétlenül a fizikai síkon, lehet az asztrál vagy éteri síkon és nem is mindig humanoid formát.
 Valamilyen formában található a bolygókon víz, fagyott jég, folyékony víz vagy gőz formájában, ahogy Cobrától megtudtunk.
A mi csoda szép Bolygónkon rengeteg víz van, a világűrből nézve hatalmas kékség tárul a szemünk elé. Gaia azt szeretné, ha megbecsülnénk ezt az óriási ajándékot, amit számunkra nyújt és vigyázzunk rá, hogy még sok-sok millió évig így láthassák őt.
Egy tavalyi interjú alkalmával megkérdezték Cobrát, hogy honnan származik a vizünk, íme a válasz: 
 
Lynn - Igaz, hogy a Föld felszínén lévő víz a Föld belsejéből származik?

COBRA - Ez egy összetett rendszer. A víz egy része valóban a felszín alól származik és a felszín felé tart. Más része az atmoszférából származik, hogy az óceánokon keresztül körforgásban legyen és van olyan része, ami az űrből származik.”

A szennyezés mértéke néhány évtized alatt elképesztő mértéket öltött, ezt minél hamarabb helyre kell hoznia az emberiségnek.
Közvetlenül az Esemény után a megfelelő víztisztító berendezések fel lesznek állítva a rászoruló helyeken, hogy az ottani emberek tiszta vízhez juthassanak.

 Mindenféle káros anyag meg lesz szüntetve, gondolunk itt az adalékanyagokra, vegyi anyagokra, mert a technológia meg van hozzá. A víz a mi kincsünk és minden élőlény megérdemli, hogy elegendő és tiszta víz álljon a rendelkezésére.

A legvégén egy kis különlegességgel szeretnénk benneteket meglepni. 
Ebben a videóban különböző mennyiségű vízzel feltöltött kristály poharak láthatóak, így mindegyikük más hangon képes megszólalni.
A művész Wolfgang Amadeus Mozart Török Induló című zongoraművét adja elő. Mozart plejádi volt és tisztában volt vele, hogy mennyire fontosak Ízisz Misztériumainak tudása, ezt a zenéjén keresztül mutatta be és terjesztette.

Kellemes zenehallgatást mindenkinek!


Szeretettel VikiNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.