2017. szeptember 9., szombat

Helyzetjelentés


A Fekete Követ feloszlatták és az ehhez kapcsolódó összes elsődleges anomáliát várhatóan a szeptemberi napéjegyenlőség idején fogják eltüntetni.
Ami még hátravan, az az, ami a Yaldabaoth entitásból megmaradt, a testében lévő toplet plazma bombákkal és plazma elsődleges anomáliával.
A Yaldabaoth entitás kezd rájönni, hogy majdnem lejárt az ideje és nagyon erősen reagál a Galaktikus Központból érkező egyre növekvő energiákra. Ez az oka annak, hogy sokan rendkívül nehéz energiákat és helyzeteket tapasztalnak meg jelenleg.
Az arkhónok és a cabal visszaélnek a Yaldabaoth entitás "felkavart" plazmájával, hogy így növeljék a plazmaörvények erejét és szélsőséges időjárást idézzenek elő.

Indiában:
Hong Kongban:
Ausztráliában:
A Harvey hurrikánnal is megpróbálták:

Azt tervezték, hogy ez a hurrikán egy másik Katrina lesz és több ezer áldozatot fog követelni, de az Új Atlantisz rácsnak köszönhetően a Fényerőknek sikerült meggyengíteniük a vihart, ahogy az lecsapott és így több, mint 95%-kal kevesebb sérülés történt, mint ahogy azt a cabal eredetileg tervezte.
Elégedetlenül az eredmények láttán, a cabal egy másik hurrikánt is módosított, ami szinte biztosan le fog csapni Floridában és potenciálisan drasztikus következményekkel fog járni:
A Fényerők arra kértek minket, hogy mostantól minden nap meditáljunk, hogy szétoszlassuk az Irma hurrikánt. Ezt a meditációt naponta közép-európai idő szerint 18:00-kor fogjuk végezni.
Ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok hozzánk.
Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja az Irma hurrikánt.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja az Irma hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.
Fontos megértenünk, hogy ez a bolygó még nem szabadult fel és a bolygón lévő körülmények az Esemény előtt nem fognak javulni jelentős mértékben. Ezért nagyon fontos, hogy továbbra is erősítsük az Új Atlantisz energiarácsot a bolygó körül Cintamani kövekkel és meditációkkal.
Mielőtt befejezném ezt a helyzetjelentést, íme egy kis inspiráció:

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.