2017. szeptember 4., hétfő

Telihold Fordulópont Meditáció


Ahogy azt sokan érezték, az elmúlt napokban drasztikusan felerősödtek az energiák, főleg Cobra szeptember 1-i ""fekete riasztás"" bejegyzése óta. A Fényerők mostani fontos győzelmei után a sötét oldal is reagál és a Fényerők minden idejüket azzal töltik, hogy ezt megszüntessék, ami egy újabb áttöréshez fog vezetni.
Ennek a kritikus időszaknak a fordulópontja szeptember 6-án lesz, pontban a telihold pillanatában, közép-európai idő szerint 9:02-kor.
Csatlakozhatunk és támogathatjuk a Fényerők intenzív erőfeszítéseit ebben a kritikus időszakban azzal, hogy együtt meditálunk ebben az időpontban.
Instrukciók a meditációhoz:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a puha rózsaszín fény feloszlatja az Irma hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

A Fény győzelme!
(A meditáció Cobra egyetértésével és instrukciói alapján történik. - a szerk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.