2017. szeptember 19., kedd

A 13-as szám

Kedves Rózsák! 


Untwine, Akaratunk Kinyilvánítása című írásánál, van egy utóirat. 2017. január 13-dika péntekre esett és ezzel kapcsolatosan ad egy magyarázatot számunkra.

Így szól az utóirat:

Boldog Péntek 13-dikát mindenkinek! Ennek a szimbólumnak szent az eredete.
A Péntek Vénusz napja és a 13-mas szám is szent.

Vénusz római istennő, a görögök Aphroditének nevezték, az óegyiptomiak pedig Hathornak. Mindannyian ugyanazt az archetípust képviselik: a termékenység, a szerelem és szépség istennői.                                                          Vénusz Istennő, Velence


                                       Aphrodité Istennő, Botticelli festménye
                                                         Hathor Istennő 

 
 
Ez a szám kapcsolódik a 12 fő sugárhoz, a Forrás 12 aspektusához, plusz a 13-dik az a szintézis (egységbe foglalás) központi pontja.

Ez úgy nyilvánul meg, mint Metatron kockája vagy mint a 12 zodiákus ( állatövi jegyek, csillagjegyek) sugarai, vagy a mi 12 lélektársunk például. 
 
Aki esetleg nem ismeri Metatront, íme egy kis információ:   

Cobra magyarázata az egyik interjúból:

„Galaktikus szinten vannak olyan lények, akik a Galaktikus Központi Nap (Pleroma) szintjén túl léteznek, áradnak ki és ők bizonyos csillagok, csillagrendszerek, csillagcsoportok evolúcióját vezetik. 
Ők felügyelik a galaxis evolúciójának különböző szektorait. Úgy mondanám, hogy egyfajta angyali lények nagyon magas fejlettségi szinten. Ezek egyike Metatron is."

                                                         Metatron kocka
A Pozitív Templomos Csoportok ismerték az Istennő Misztériumok egy részét és ünneplik ezt a napot.
Hogy kik is a Pozitív Templomosok íme, szintén Cobrától jövő információ: 2 Frakciónak vagy Fehér Kalaposoknak is hívják őket.
A nyílt színen is látható vezetőjüket Lord Blackheath-nek hívják.

Egy ősi, európai nemesi családból származik a csoport, akiket a Rothschildok majdnem eltöröltek a föld felszínéről. 
Együttműködnek a Pozitív Katonasággal és céljuk, hogy elpusztítsák a régi ellenségeiket a Rothschildokat és tönkretegyék a Federal Reserve központi bankrendszert.

Magyarországon is jelen vannak a Pozitív Templomosok, szintén a Rothschildok által létrehozott pénzügyi rabszolgaság ellen küzdenek.
1307-ben az egyház ezen a napon, péntek 13-án, nagyon sokukat a halálba küldte, éppen azért, hogy beszennyezze ezt a szimbólumot.

Ettől függetlenül még mindig vannak titkos Pozitív Templomos csoportok, akik gyakran akcióba lépnek a cabal ellen péntek 13-án és még mindig ünneplik ezt a napot.
Szóval mint mindig, kérlek légy tisztában azzal, hogy hogyan kapcsolódsz a szimbólumokkal.

A Fény győzelme!
Untwine

Egy kis kiegészítés még ezzel a számmal kapcsolatban: 

 
A 13 szám szakrális szimbólum, amit sokan a szerencsétlenséggel kapcsolnak össze. 
Ennek a számnak az eredeti jelentése a Szabad Akarat elvét jeleníti meg.

Ezt igencsak elnyomták ebben az illúzióban, amiben élünk és itt az ideje, hogy visszavegyük és gyakoroljuk, amikor csak lehet. Egy kis segítség, hogyan tehetjük ezt meg: 


Megj.: a fenti cikk fordítás alatt

Untwine legutóbbi bejegyzése, Energetikai visszatartás és Szabad Akarat Manifesztáció címmel, szintén 13-án került fel a blogjára. Ezzel is jelezni szeretné, hogy igen, használjuk, és erősítsük minden nap a Szabad Akaratunkat. 

Az Energetikai visszatartás és Szabad Akarat Manifesztáció című írás megtalálható a magyar Cobra Portálon is, és felkerült az Újjászületés blogra is, itt olvasható:


A legvégén szeretnék egy részletet mutatni az Akaratunk kinyilvánítása című Untwine írásból:


"Itt olvashattok egy példát arra, hogy én hogy nyilvánítom ki rendszeresen az Akaratomat. Ha akarod, felhasználhatod vagy átalakíthatod saját szavaiddal vagy megírhatod a saját verziódat:
Itt és most segítségül hívom a Forrást, a Felsőbb Énemet, a Galaktikus Központot, a Galaktikus Konföderációt, Gaia-t és a Fény minden Felemelkedett Lényét és a nevükben kijelentem és elrendelem, hogy minden gonosz és hamis energia teljesen eltörlődjön, megszűnjön, átalakuljon és megtisztuljon egész lényemből és valóságomból és hogy a Forrás valódi Fénye teljesen lehorgonyozódjon és keresztüláramoljon egész lényemen és valóságomon minden tér-idő dimenzióban és síkon a teljességben. Ez az Akaratom és a Forrás Akarata és ezért ez törvény, és ez így van, és ez így van és ez így van."
 
                                          A képen: Te egy "Teremtő Mester" vagy   
 
Aki vezettetést érez, jegyezze le ezt a szöveget egy papírra, és amikor úgy érzi, akkor mondja el fennhangon. 
További szép napot mindenkinek! :) 

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.