2018. február 8., csütörtök

Az Aranykor küszöbén

Szeretnék beszélni arról, hogy ebben az átmeneti időszakban milyen nagy segítség vagytok ti mindannyian. Mindenki, aki hozzájárul valamilyen módon ahhoz, hogy eljöjjön az Aranykor és végre Béke, Jólét és Szeretet legyen, nagyszerű dolog.

Tudjátok, lényegtelen, hogy ki milyen nemzetiségű, bőrszínű, vallású, a Föld ébredező lakói azon dolgoznak Csillagtestvéreinkkel karöltve, hogy a sötétség eltűnjön örökre. 
Valakik teljes titokban tesznek értünk, nem ismerjük őket, elhivatottak az emberiségért. Nem várnak érte cserébe pénzt vagy hírnevet, egyszerűen ezt tartják helyesnek, mert magasabb cél vezérli őket. 
  

Nem látod őket a tv-ben, újságban, nem ismeri őket az emberiség nagy része. Tudják, hogy a kín, a szenvedés, a félelem nem visz előbbre, ez csak egy rossz program, amit felénk sugároznak és tudják jól, hogy hamarosan megszűnik. 
Tudják, hogy az élet mindig is egy csodálatos utazást jelentett és felfedezést, valódi lényegünk megismerését.
Soha nem fogják feladni, mert azt szeretnék, hogy minden egyes ember tapasztalja meg és élje át ezt a csodát.
Mindenki, aki segít ebben a felszabadulási folyamatban, az hiszi, amit még nem lát és ennek a hitnek az lesz a jutalma, hogy látni fogja, amiben hisz. 

Azok, akik az emberiségért dolgoznak információt juttatnak el hozzánk azzal kapcsolatban, hogyan támogathatjuk őket.
Nem köteleznek senkit semmire, nem vonnak felelősségre és nem hibáztatnak senkit, mindenki önszántából csatlakozik és vesz részt pl. meditációkon vagy keresi a kapcsolatot Gaia-val, aki egy érző entitás. 

 
Senkit sem köteleznek arra, hogy változtasson az étrendjén, a gondolkodásán, a hozzáállásán, hogy keressen hasonló gondolkodású embereket, csoportokat. Ezek csak felkínált lehetőségek, amivel mindenki szabadon élhet, aki csak vezettetést érez.
Személy szerint érzem a szívemhez közelálló társaimmal együtt, hogy ez a helyes, ezt szeretném, akarom és meg fogok tenni mindent, hogy az én hozzájárulásom is számítson. 
Évekkel ezelőtt nagyon sokan nem tudtunk az implantátumokról, a fátyol technológiáról, a chimeraról. Arról meg végképp semmit, hogy egyáltalán van kiút az elviselhetetlennek tűnő helyzetből, amiben élünk. 
 
A változtatásra mindig van lehetőség, csak élni kell vele. Bármi, ami pozitív irányban képes tartani minket, azt kell keresni. Cobra azt mondta: Ha keresed a kapcsolatot a Fénnyel, akkor meg fogod találni. Ez nagyon igaz!
 
Lehet az egy kellemes zene, amit meghallgatsz, ha szomorú vagy, hogy feldobjon. Lehet az egy illat, ami megnyugtat. Lehet az egy kép a szeretteidről, akikért bármit megtennél, hogy biztonságban és szeretetben éljenek.
Lehet az egy kristály, amit meditációhoz használsz, amiről eszedbe jut Atlantisz, ahol mindig is jelen voltak a mindennapi életben. 
Lehet az egy gyertya, amit az Eseményért gyújtasz támogatásodat kifejezve. Sőt hozzá hangosan, teljes Szabad Akaratoddal ezt a szöveget is felolvashatod, hogy minél hamarabb megtörténjen az Áttörés:

                                       Rendelkezés az Esemény felgyorsítására

Adj egy mosolyt, egy érintést, egy ölelést bárki felé, aki aznap érezheti, hogy ő is fontos, ő is ember.
Hálás vagyok azért, amit ez a rengeteg "ismeretlen ember", univerzumi lény tesz értünk emberiségért. Köszönöm, hogy megadnak minden lehetőséget arra, hogy elérjük az Egységben való gondolkodás megtapasztalását. Mert együtt erősebbek vagyunk, mint gondoljuk.
Van egy mondás: Amikor hálás vagy azért amid van, az élet mindig megjutalmaz. Maradj pozitív és a dolgok jóra fordulnak. Így legyen és Így van.


                                            „Valami nagy dolog van készülőben”



Szeretetteljes napot kívánok mindenkinek! 

 
 

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm <3 Ölelés <3 Hála <3 FÉNY !!! <3 Szeretet <3

    VálaszTörlés
  2. Istenien szelíd és szeretetteljes üzenet.Hála érte!
    Varga József

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.