2018. február 12., hétfő

Föld Bolygó

Az itt megjelenő információk közvetlenül az Ellenállás szóvivőjétől Cobrától származnak. Nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket.

Cobra egy Plejádi kontakta, aki több mint 35 éve áll kapcsolatban egy nagy Planetáris felszabadító csoporttal. Azt kérte tőle az Ellenállási Mozgalom, hogy maradjon névtelen és folytasson folyamatos kommunikációt az X bolygó lényeivel, akik segítik az Ellenállási Mozgalmat. Mint az Agarthai hálózat és a Fényerők képviselője arra törekszik, hogy felkészítse az emberiséget a közelgő Eseményre.
Föld…..vagy ahogy a Plejádiak nevezik „Kék Ékszer”. Azért nevezik így, mert rengeteg víz van rajta. 70 százalékát a felszínnek ez a kincs borítja. Nézzük meg, hogy honnan jön a víz.

Részlet egy Cobra interjúból:

Lynn - Igaz, hogy a Föld felszínén lévő víz a Föld belsejéből származik?

COBRA - Ez egy összetett rendszer. A víz egy része valóban a felszín alól származik és a felszín felé tart. Más része az atmoszférából származik, hogy az óceánokon keresztül körforgásban legyen és van olyan része, ami az űrből származik.”


Létezik egy dezinformációs kampány, ami arról szól, hogy a Föld belseje üreges. Most sokan meg fognak lepődni, hogy ezzel kapcsolatban hogyan nyilatkozott Cobra, mikor erről kérdezték.

Részlet ismét egy interjúból:

Richard - Cobra, nagyon köszönjük, hogy itt lehetünk veled és elkészíthetjük ezt az interjút. Az első kérdésem: sokféle nézet létezik arról, hogy hogy néz ki a Föld közepe. Sokan azt mondják, hogy üreges és óceánok és nap található benne, a tudósok természetesen azt mondják, hogy láva található a belsejében és így tovább. El tudnád nekünk mondani, hogy valójában hogy néz ki a Föld a közepétől a felszínig?

COBRA - Bizonyos fokig helyes a tudományos modell a Föld belsejéről, viszont főleg az ún. földhéj külső rétege lyukacsos. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen kiterjedt alagutak, üregek és föld alatti folyók és óceánrendszerek találhatók itt és sok helyen különböző föld alatti civilizációk élnek. Ettől eltekintve, a fizikai síkon elfogadott tudományos modell a Föld szerkezetéről nagy mértékben helyes.”

Mellékelek egy képet, hogy Cobra mire gondol azzal kapcsolatban, hogy néz ki a Földünk valójában:


                                       A Föld szerkezeti felépítése


Sokan más tudással rendelkeznek, és képekkel igazolják az állításukat. Ezeket a képeket a CIA készítette, hogy összezavarja az embereket.
Biztosan ismeritek Byrd admirális történetét...

Ezt a történetet szintén jól elferdítették. Az admirális valóban járt az Antarktiszon, de nem repült bele semmiféle óriási lyukba. 
Valóban vannak ott bejáratok, sőt mindkét sarki nyílásnál léteznek, de ezek földalatti barlangrendszerekhez vezetnek és ott látott az admirális nagyon sok mindent. 
Néhány nyílás van ezekben a régiókban, amik által a barlangok belsejébe juthatunk és ezek közül 2-3 alkalmas arra, hogy egy kisebb légi jármű berepüljön, ha figyelmesen teszi ezt és ismeri a „terepet” és jól tud manőverezni.

Tehát Cobra nem ért egyet azzal az állítással, hogy a Föld belsejében van egy hatalmas üreg. Viszont elmondta, hogy nagyon sok barlang, alagútrendszer, földalatti folyók, óriási tágas területek léteznek alattunk, de nincs a Bolygónk belsejében még egy világ, a közepén egy központi Nappal.

Elmondta, hogy az életfeltételek nem megfelelőek, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre megyünk a Föld közepe felé. A hőmérséklet elkezd növekedni, ez főleg 10 mérföld ( 16 km) után tapasztalható meg a legerősebben. Ezért nem is praktikus semmit sem ennél mélyebben fekvő területre építeni. 

Szóval a földalatti komplexumok többsége inkább közelebb van a földfelszínhez, maximum néhány mérföldre a föld alatt.
Több videó felvétel is készült, ahol látható, hogy fény áramlik ki a poláris sarkoknál, talán 1987 körül készült felvételt látott Alexandra Meadors, aki szintén egy interjú alkalmával erről kérdezte Cobrát és a válasza az volt, ezek a videók szintén hamisak és megtévesztés és figyelemelterelés céljából készültek.

Az Ellenállás szintén a Föld alatt él, életükről és küldetésükről itt olvashatsz:
Az Ellenállási Mozgalom egy olyan civilizáció, akik a Föld felszíne alatt élnek a saját világukban, úgy mint pl. az Agarthaiak. A felszíni lakosságnak erről nincs tudomása.

A. Kirchner, egy jezsuita, az elsők között volt, aki a földalatti birodalmakról írt. A könyvében közreadott egy térképet (a 16. századból), amely elképesztően pontos. Az, amit ír, sokkal átfogóbb, mint a mai tudomány. Pl. létezik egy tenger Svájcban, mélyen az Alpok alatt, ami egész Európát ivóvízzel látja el.

Aki jelen volt 2016-ban Svájcban, a Glarusi Konferencián, azok számára Cobra mutatott egy képet erről a föld alatti területről. Azt mondta, hogy tengerek, épületek és kristályok is vannak a környéken. Aztán mutatott egy másik képet az Ellenállási Mozgalom egy tipikus irányítóközpontjáról, a felszínhez közel. Egy lift, mint egy átjáró, vezet le kb. 30 méterre. Szelepként szolgál (mint a sebészetben) ahol nanitok, mikrobák és hasonlók után kutatnak, amiket eltávolítanak, hogy megakadályozzák azok elterjedését.

Van egy másik elmélet is, ami szintén hamis, miszerint a Föld lapos: ezt szintén a CIA terjeszti, hogy a Fénymunkásokat és Fényharcosokat megossza. Cobra szerint ez egy abszurdum, és az oldalán képpel igazolta, hogy néz ki valójában a Planétánk.


Részlet egy 2015. júniusi írásából:

Egy nagyon limitált mennyiségű Cintamani követ elhelyeztünk a StratoProbe 3-on, egy űr-közeli járművön, amit a csapatommal bocsátottunk fel. A StratoProbe 3 kb. 40km-es maximális magasságot ért el és azok a fotók, amiket a jármű ezen a magasságon készített, tisztán mutatják a Föld görbületét. Remélem, ez elég bizonyítékul szolgál a legtöbb embernek arra, hogy a Föld nem lapos, vagy legalábbis nem volt lapos 2015. május 19-én, amikor a fotó készült.”

                                     Cintamani – A „Szent kő”


Aztán később, ugyanebben az évben, decemberben egy újabb űr-közeli járművet bocsátottak fel és erről így nyilatkozott a török PFC csoportnak:

PFC Turkey: Többször mondtad már, hogy a Föld nem lapos. 2015. december 8-án egy képet is megosztottál a Cobra Portal oldalon, melyet a StratoProbe 4 űrszonda készített 24 km-rel a felszín fölött, ahol láthatjuk a Föld ívét. Azonban elég magas azok száma, akik hisznek a lapos Föld elméletben. Miért folyik ilyen erős kampány ezen elmélet mellett? Te magad személyesen is láttad a Földet a távolból? Láttál Agarthába vezető belépési pontokat? „

COBRA: Ez egy dezinformációs kampány az alternatív mozgalom lejáratására. Igen, láttam a Földet, amint körülötte keringtünk és NEM lapos. NEM láttam sarki nyílásokat.”


Tehát a Földünk gömb alakú, pontosabban egy geoid forma. Ezt a nevet Johann Benedict Listing német matematikus vezette be. A belsejében van a földmag, mely a legbelső szerkezeti rész. Amikor az „Egybeolvadás az Én vagyok jelenléttel” című meditációban ezt hallod, akkor valóban egy belső magot kell megjeleníteni, és nem egy üres területet:

Hozd vissza a Jelenlétet, és telítsd el a testedet a Jelenléttel, a fejed búbjától le a talpadig, egészen Földanya magjáig...”


Bolygónknak jelenleg egy holdja van. Készült korábban egy összeállítás égi kísérőnkről a Holdról, ha valaki szeretné elolvasni itt találja:Ezzel kapcsolatban volt egy kérdés, részlet egy interjúból:

Richard - Valamikor tényleg két holdja volt a Földnek?”

COBRA - A történelem során a Földnek számos holdja volt. Közülük néhány beleütközött a Föld felszínébe, néhány kikerült a Föld gravitációs mezőjéből és néhányukat eltávolították vagy elpusztították valamikor a múltban.”


A késő-atlantiszi időkben mind a Fényerők, mind a sötét erők nyíltan jelen voltak a bolygó felszínén. Amikor a chimera és az arkhónok elfoglalták a bolygót 26.000 évvel ezelőtt, minden más érdekcsoport, akik bármilyen jelentős hatalommal rendelkeztek, rákényszerültek, hogy elhagyják a felszínt és a szó szoros értelmében a föld alá menjenek.

Most pedig némi információ a Föld korábbi életéből:

Jedi - A következő kérdés a Föld történelmével kapcsolatos. Az a galaktikus szuperhullám, ami 13000 évvel ezelőtt történt, elég erős volt ahhoz, hogy Atlantisz süllyedését okozza. Miért nem pusztította el az összes plazma anomáliát és a Föld körül lévő Fátyolt?”

COBRA - Mert abban az időben az anomália mértéke olyan hatalmas volt a Galaxisnak ezen a területén, hogy ez a szuperhullám nem volt elég erős ahhoz, hogy mindezt elpusztítsa.”

A sötét erők megépítették a saját föld alatti lakóhely hálózatukat és szövetségre léptek azokkal a drakónokkal és reptiliánokkal, akik már a föld alatt éltek bizonyos helyszíneken. Ők tartották sötétségben a bolygót az elmúlt 26000 évben.
Majd a Fényerők is megépítették saját föld alatti városhálózatukat és ez a hálózat tartotta a Fényt a bolygó számára ez elmúlt 26000 évben. Sok modern információs forrás ezt a hálózatot Agarthai hálózatként, Shamballaként, a Fény föld alatti királyságaként, Naga királyságként, Patalaként említi. 
Szóval, ha valaki az Agarthai hálózatról beszél, fontos letisztázni, hogy pontosan melyik hálózatra utal.Íme egy interjúrészlet, melyben róluk kérdeztek:
 
Lynn - A belső föld lakói 3D-ben vagy 4D-ben élnek?
COBRA - Meg szeretném kérdezni, hogyan definiálnád a 3., vagy a 4. dimenziót?
Lynn - A 3D-t úgy értem, hogy emberek, mint mi, 4D pedig, mint az asztrál sík.
COBRA - Fizikai lények élnek a belső földben.
Lynn - Rendben, akkor ettől 3D-ssé válnak, vagy 4D-sek is lehetnek?
COBRA - Tulajdonképpen mind 3., mind 4. dimenziósak. Fejlett tudatosságúak, de fizikai testtel rendelkeznek.
Lynn - A dimenziók inkább a lények tudatosságának rezgési fokához köthetőek, így a kölcsönhatásban lévő anyag csak lágyabb lesz, de látható marad. Ez igaz így, Cobra?
COBRA - Igen, alapjában véve, létezik fizikai anyag, asztrális anyag, mentális anyag. A teremtésnek különféle síkjai vannak. A tudat mindig jelen van minden ilyen szinten. Mindenkinek van asztrál teste. Mindenkinek vannak érzelmei. Az hogy ezek az érzelmek hogyan tisztulnak, vagy fejlődnek, határozza tulajdonképpen meg egy adott lény egyéni tudatállapotát.”
A föld alatt élő Agarthaiakkal kapcsolatban kérdezték Cobrát arról, hogy hogyan közlekednek:
Lynn - Létezik egy földalatti metró, vagy vonatjárat, mely néhány katonai bázist, teszt-, valamint nukleáris fegyver telephelyeket, uránium bányászatokat köt össze. Ez még mind működik a Fény irányításával, vagy néhány földalatti bázis már megsemmisült?
COBRA - Valójában sok ilyen metróhálózat létezett, amely különféle föld alatti helyeket kötött össze, és azt mondanám, hogy egy bizonyos hálózat ezek közül már régen üzemen kívül lett helyezve. Egy másik hálózat nemrég lett lekapcsolva, és a még működésben lévőknek csak töredékei vannak a chimera csoport kezében. A többi mind a Fényerők irányítása alatt áll.
Lynn - Szóval léteznek használatban lévő alagutak, melyek a Fényerők felügyelete alatt állnak, igaz?
COBRA - Igen, természetesen.
Lynn - Kinek az irányítása alatt áll most a vonatjárat? A Fény- vagy a sötét erőknek?
COBRA - A Fényerőknek.
Lynn - Van különbség a föld alatti, valamint a földfelszín alatti ("szubterrán") között?
COBRA - Lényegében a kettő ugyanaz.
Lynn - Ennek a rendszernek mekkora hányada érhető el az agarthai hálózat számára? Vagy ők egy teljesen más föld alatti utazásra alkalmas rendszerrel rendelkeznek? Tudsz erről beszélni?
COBRA - Sok saját rendszerrel rendelkeznek, melyek közül néhány teleportáción alapul, néhányuk pedig még ingavonat alapú. De időnként használják ezeknek a rendszereknek azon részeit is, melyeket felszabadítottak a sötétek irányítása alól.”
Az elmúlt 26000 év során a különféle felszíni civilizációk legfejlettebb tagjai közül sokan elszakadtak a társadalmuktól és csatlakoztak a föld alatti Agarthai hálózathoz.
Voltak köztük kőkorszaki Gravetti sámánok, egyiptomi főpapok, Mínoszi istennő imádók, görög Pitagorasz tanítványok (ők alkották meg a Hav-musuv szakadár társadalmat a kaliforniai Halál-völgy alatt), római augurok (papok), maják, inkák és hopi csoportok, 17. századi német felfedezők Dél-amerikában, a Marconi/Fulcanelli csoport a 20. században…

"Steve: A maják miért mentek le a föld alá és azóta már mennyire fejlettek?
COBRA: Ők egy "szakadár civilizációt" hoztak létre és már nagyon fejlettek. Sokuk visszatért a plejádi civilizációba."
 
És most pár kérdés Lemúriával kapcsolatban. Íme a válaszok:

Jedi - Annak idején Japán, Korea és Tajvan a lemúriai kontinenshez tartoztak?
COBRA - Valójában nem tartoztak Lemúriához, de szoros kapcsolatuk volt vele.
Jedi - Értem. Szóval akkor Tajvan nem a lemúriai kontinensen volt egykor?
COBRA - Nem.
Jedi - Értem. Mi okozta a lemúriai civilizáció pusztulását?
COBRA - Természeti csapások okozták, a tektonikus lemezek akkori elmozdulásának következményeként.
Jedi - A sötét erők felelősek voltak mindezért?
COBRA - A sötét erők nem voltak felelősek ezért.”
Aaron - A következő kérdés Új-Zélanddal kapcsolatos: el tudnád nekünk mondani, hogy az új-zélandi maori őslakosok honnan származnak?
COBRA - A Szíriusz csillagrendszerből és néhányuk még távolabbról, a Galaxis központjának közeléből.
Aaron - A maorik Atlantiszról jöttek?
COBRA - Igen, természetesen néhányuk atlantiszi kolóniákról jött, sőt korábban Lemúria kora beli kolóniákról.”
A Föld Bolygó átalakulása minden síkon egyre erőteljesebb, a fizikai síkon sok kisebb vagy nagyobb földrengés tapasztalható, amit a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása idéz elő.
Cobra elmondta, hogy sajnos mesterségesen is elő lehet idézni, de ez az időszak már elmúlt, a cabal fokozott elgyengítése miatt.

1999. augusztus 17-én volt egy nagy földrengés, melynek epicentruma Golcuk-ban, Törökországban volt.
Ez egy természetes földrengés volt, ami közvetlen válaszreakció volt az 1999. augusztus 11-i kozmikus portálnyitásra és a nem inkarnálódott emberek túlnyomó többségének későbbi evakuálására az asztrál síkról a Galaktikus Konföderáció hajóira. 

Az ilyen intenzitású események nagy nyomással vannak a planetáris energiarácsra és a tektonikus lemezekre. Tulajdonképpen 1999-re globálisan drasztikus kataklizmákat vártak és csak a Fényerők beavatkozása miatt nem történtek ezek meg.

                          Tejút Galaxis – Galaktikus Központ - Csillagképek

Pleroma megnövekedett aktivitása miatt tapasztaljuk ezt is itt a Földön, íme egy beszélgetésrészlet:


Lynn - Miért mondják, hogy a nap megégeti az ember bőrét? Tényleg a nap éget vagy ez valami arkhón művelet vagy valami más negatív erőé? Mi az oka?”

COBRA - Alapvetően a nap kezd sokkal aktívabb lenni a Galaktikus Központi Nap aktivitása miatt és a Fátyol technológiája ezeket a részecskéket rossz céllal használja fel, hogy ún. energetikai égést hoz létre. Úgy mondanám, hogy a Fátyol technológia visszaél a természetes napkitörésekkel, a természetes naptevékenységekkel, ami a Galaktikus Központ megnövekedett aktivitásának eredménye.

Lynn - A napkrémen kívül van még valami, amit használhatunk leégés ellen? A napkrém ugye megakadályozza, hogy D-vitamin kerüljön a Napból a bőrünkbe, ami nagyon fontos az immunrendszerünk számára, hogy megvédjen minket az olyan betegségektől, mint a rák, a szívbetegség és a csontritkulás. A kalcium és foszfor szervezetbe kerülését is szabályozza. Segítene, ha láthatatlan páncélt teremtenénk magunk köré?

COBRA - Igen, az segítene és a tiszta víz is segít, mert feloldja a Fátyol által létrehozott negatív technológiákat. Tehát a víz nagyon sokat segít.

Lynn - A napégés meg fog szűnni az Esemény után?

COBRA - Fokozatosan fog megszűnni, ahogy a Fátyol technológia megszűnik és a Nap sugárzása egyensúlyba kerül a Naprendszerben.”

Biztosan sokan ismerik ezt a képet Cobra blogjáról. A piros vonal a régi Atlantiszi egyenlítőt mutatja, a fekete vonal a jelenlegi egyenlítőnket.

Lehet, hogy sokan nem értik, hogyan mozdulhatott el az egyenlítőnk teljesen más irányba, íme a válasz rá:
U: Meg tudnád mondani, hogy mi okozta, hogy a korábbi atlantiszi egyenlítő elhelyezkedése oda került, ahol most van?
C: A 75000 évvel ezelőtt történt galaktikus pulzálás okozta.”
Sokszor beszélünk Földünk Fényrácsáról, meg a Ley-vonalakról, íme egy magyarázat róluk:
J: Mi a különbség a bolygó Fényrácsa és a Ley-vonal között?
C: A Ley-vonal egy bizonyos része a bolygó Fényrácsának.
J: A Ley-vonalak tehát, valójában a földben, vagy a föld felett vannak?
C: A Ley-vonal valójában egy energia vonal, mely a felszínen áramlik, és valamelyest kiterjed a felszín alá és fölé is.”
A Bolygónk Fényrácsát és Ley-vonalait még kis mértékben befolyásolja Yaldabaoth, akinek az eltávolításán dolgoznak a Fényerők, és vele együtt a toplet bombák is eltávolításra fognak kerülni. Erről a plazma entitásról tesz említést Cobra az egyik interjúban:
A Yaldabaoth entitás egy nagyméretű plazma entitás. A plazma sík a fizikai síknak a része, a fizikai síkon belül van szilárd, folyékony, és gáz halmazállapot, aztán van a plazma, mely tulajdonképpen ionizált gáz, amely él. A bolygót pedig körülveszi egy plazma struktúra, amely valójában egy élő entitás.”
A Föld körüli Fényrácsot nekünk is erősítenünk kell:
Lynn - Hogy segítenek a meditációink megerősíteni a bolygó felszabadítására végzett műveleteiket?
COBRA - Nagyban segítik, mert amire az Ellenállási Mozgalomnak szüksége van, az egy erős hálózat a bolygó felszínén, olyan emberekkel, akik meditálnak, mert ez drámai mértékben megerősíti a fényrácsot a bolygó felszínén. Ők nem tudják megtenni, mert nem a felszínen élnek, hanem a felszín alatt és csak a felszíni lakosság rendelkezik olyan lélektani felépítéssel, ami megfelel a felszíni lakosságnak. Szóval a Fénymunkások a rezonanciamezőjükkel sokkal hatékonyabban át tudják alakítani a felszíni lakosságot, mert lélektani felépítésük hasonlít a felszíni lakosság többi tagjáéhoz. Az Ellenállási Mozgalom egyszerűen nagyon különböző és nem lennének olyan hatékonyak, ha ugyanolyan módon próbálnák meg átalakítani lélektani és energetikai szempontból a felszíni lakosságot.”
Az Agarthaiak is segítenek ebben:
Untwine - Létezik egy néhány agarthai papból és papnőből álló kemény mag?
COBRA - Igen, tulajdonképpen vannak bizonyos csoportok, akiket ily módon lehetne leírni.
Untwine - Ők felemelkedett lények?
COBRA - Nem, nem emelkedtek fel, de spirituálisan magasan fejlettek és bizonyos módon nagyon tiszták és nagyon fejlettek.
Untwine - Mi a szerepük a felszabadítás folyamatában?
COBRA - A galaktikus természetű energiákat horgonyozzák le, amire nagyon nagy szükség van. Tulajdonképpen ezekkel az energiákkal tartják fenn az egyensúlyt a bolygón, így azt nem pusztítják el a negatív erők. Folyamatosan ezt tették az elmúlt 25000 év során.
Untwine - Szóval alulról horgonyozzák a Föld rácsába?
COBRA - Alulról horgonyozzák a Földrácsba és a bolygón túlra.
Untwine - Egy konkrét helyen tartózkodnak vagy szerte a bolygón?
COBRA - Olyan konkrét helyeken tartózkodnak, melyek stratégiailag a leghatékonyabbak ahhoz, amit csinálnak.
Untwine - Értem. Köszönöm.”
A Fényrács és Gaia erősítéséhez és védelméhez a Plejádiak ezt a meditációt ajánlották segítségül:

Ez a meditáció egy olyan védelmi technika, ami egy membránt hoz létre, és blokkolja a negatív energiákat. Sőt, ha saját magunkon és családtagjainkon is alkalmazzuk, nagyon sokat segít, mert megváltoztatja a testünket körülvevő plazmamező szerkezetét is. Tehát nekünk embereknek, az állatvilágnak, a növényvilágnak, az egész Bolygónak jót tesz. 
 A fényimpulzus hamarosan eléri a Földet és megtörténik az Áttörés. A karantén megszűnik örökre:
Az áttörés az, amikor áttör a Fény. A Fényerőknek egy erős hálózatával rendelkezünk a felszín alatt, a különféle föld alatti bázisaikban, és vannak Fényerők a bolygó felett, az égen, az anyahajókon. És van ez az irányító réteg itt a felszínen, a Fényerők pedig nyomják felülről és alulról a felszínen keresztül. Ezért építünk a felszínen is hálózatot a Fénynek, hogy támogassa ezt az energetikai változást, mert ez nagyon erős, óriási és nagyon intenzív lesz.”

Még egy csodálatos dolgot elárult Cobra...ez számomra rendkívül fontos, talán más számára is, aki szeret álmodozni:
Jedi - Drasztikusan meg fog változni az éjszakai égbolt látványa miután a Föld teljesítette saját felemelkedését?
COBRA - Igen, eléggé meg fog változni, mivel már nem a fotonok lesznek az információ hordozói. Mert ha most feltekintünk az égre, mi most a múltba tekintünk. Hisz a fénynek időbe telik eljutnia a különféle csillagrendszerekből a Földre. De akkor már a tachyonok lesznek az információ hordozói, így pont olyannak fogod látni az eget, amilyen az adott pillanatban, ami egy kicsit azért más, mint amit most látsz, ha felnézel az égre.
Jedi - Szóval egyre több csillagot fogunk látni az égen?
COBRA - Úgy fogod őket látni, ahogy jelen pillanatban vannak, nem ahogy abban a pillanatban voltak, amikor a fény elhagyta azokat a csillagokat és a Föld felé vette az irányt.”

A legvégére Cobra egyik üzenetét hoztam azok számára, akik kérdezik, hogy mit is tehetnének a Föld Bolygóért:
Cobra - Ez egy belső utazás. Mindannyian rendelkezünk a belső Felsőbb Énünkkel és meg kell tanulnunk hallgatni rá, mert mindannyian egy konkrét Küldetéssel érkezünk, amit nem tud senki más megtenni és senki más nem tudja megmondani, hogy mit tegyünk. Lehet valamilyen vezettetésünk, én megjelentethetek meditációkat, valaki más valami más célból tehet közzé valamilyen kezdeményezést, ami mind nagyon jó, de végül befelé kell fordulnunk és rá kell jönnünk, hogy mit kell tennünk. Meg kell találni a bátorságot, hogy kiterjesszük a komfortzónánkat, hogy kockáztassunk és megtegyük, amit kell. Mert a bolygón lévő helyzet egy része rajtunk múlik. Nem minden, de kis százalékban igen. Ha nem teljesítjük a küldetésünket, azzal mindenki számára nehezebb lesz, szóval a mi felelősségünk is - mivel ide inkarnálódtunk -, hogy jobb hellyé tegyük ezt a világot saját egyedülálló módon.”
Ezt a videót szeretném ajándékozni mindazoknak, akik érzik, tudják, hogy segítenünk kell Gaianak felemelkedni. Csillagtestvéreink számítanak ránk is. Sok szeretettel :) :
További szép napot mindenkinek! :)

1 megjegyzés:

  1. Csodálatos, fenséges dolog tudniazt, hogy az összes bolygó egyöntetűen Gaiának segít, tudják, hogy ott a helyük mellette. Óriási SZERETET ENERGIA árad belőlük Gaiának. Sok áldás és közsönet nekik. Nekünk valóban befelé jó figyelnünk, tesszük e azt, amit vállaltunk, az útunkonjárunk e, vagy eltévedtünk. Életfontosságú valamennyiünk és Gaia számára is. A FÉNY és a SZERETET segítségünkre vannak, a biztatások is például a Galaktikus Föderációtól. Azonban nekünk magunkat jó rendbe rakni, senki más nem tudja és ez MINDANNYIUNK érdeke. Nagy szeretettel és Áldással Margit

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.