2018. február 9., péntek

Galaktikus Istennő


Ez a cikk 2015. augusztus 14-i a The Portal oldalról.
Az eredeti írás Cobra oldalán olvasható, köszönet Detvai Gergőnek a fordításért:

http://2012portal.blogspot.de/2015/08/galactic-goddess.html


Ahogyan a Galaktikus Központból áradó energiák erősödnek, fontossá válik az emberek számára, hogy tudatába kerüljenek a Galaktikus Istennőnek. A múltban az embereknek tudomása volt a Galaktikus Központból származó férfi energiákról, amely Galaktikus Szuperhullámként mutatkozott meg, és képes volt elmozdítani bolygók pólusait, elindítani drasztikus klíma változásokat és fajok kipusztulását eredményezni.

Itt az ideje éberré válni a Galaktikus Istennőre, a Galaktikus Szuperhullám női aspektusára, amely korábban soha nem ismert Szeretetként fogja megmutatni magát ezen a Bolygón.

Ez az energia meg fogja könnyíteni az Áttörésünket az Esemény idején és hatékonyan kitörli majd a negativitás elsöprő többségét az átmenet csúcsán.


Minél több ember tud erről az energiáról és válik képessé arra, hogy csatornázza a saját energiamezőjén és testén keresztül, az energia annál inkább tudja majd lágyítani a globális kollektív ösvényünket.

Itt egy példa, hogyan jelenhet ez meg:


https://www.youtube.com/watch?v=8oqPR5-GLuA#t=238


Jó volna, ha annyi Rózsa Rendje csoport alakulna világszerte, amennyi csak lehetséges, hogy csatornázni tudják ezt a Galaktikus energiát. Ha szeretnél alakítani egy csoportot a közeledben, meglátogathatod ezt az oldalt:


http://prepareforchange.net/…/sisterhood-of-the-rose-membe…/


Vagy lépj kapcsolatba velük: sisterhood@prepareforchange.net


A következő csoportok nem kapcsolódnak közvetlenül a Rózsa Rendjéhez, de nagyon jól együtt állnak az Istennő lényegével és példaként szolgálnak a Rózsa Rendjének működéséhez:


http://awakeningwomen.com/womens-temple/


http://awakeningwomen.com/womens-temple/list-of-groups-2/


A Cabal nagyon jól tisztában van az Istennő energia hatalmával és jelentőségével az Esemény létrejöttében és jóllehet, már nem a Középkorban vagyunk, még mindig elfojtják:


http://www.dailydot.com/life…/instagram-goddess-tag-banned/…
Minden valószínűséggel észrevettétek, hogy jelentőségteljes információ nem került nyilvánosságra az utóbbi néhány hétben. A leghitelesebb források nem kaptak semmilyen jelentős információt vagy pedig megkérték őket, hogy ne hozzanak nyilvánosságra semmi jelentőset, amíg a Fényerők bizonyos műveletei be nem fejeződnek.
Ez teret nyithatott rengeteg hamis információnak és a blogoszféra tele van spekulációval, amelyeknek nagyrészt nincs valóságalapja és nagyon sokan vádolják is egymást azzal, hogy elmeprogramozás alatt állnak. 
Kérlek, legyetek tudatában annak, hogy ezen a Bolygón nyilvánvalóan mindenki elméjét programozzák egy bizonyos fokig, és mégis, az emberek többsége lényegében jó és próbálja a tőle telhető legjobbat tenni, hogy javítson a helyzeten. Erre kellene koncentrálnunk.

A helyzet várhatóan egy vagy két héten belül javul, ahogy egy bizonyos fázis befejeződik, új információ is nyilvánosságra kerül, valamint színfalak mögötti történések végül a blogoszférába kerülnek.

Az Áttörés közel van!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.