2018. július 30., hétfő

Az Isteni Női aspektus felemelkedik



Nemrég a kisfiammal és a kislányommal egy pataknál jártunk. A Nap simogatóan meleg volt és úgy gondoltuk, hogy mindannyian ledobjuk a szandálokat és megmártózunk a lábunkkal a vízben, ami kellemesen hűvös volt. Élveztük, hogy benne járkálunk… A levegőben mézes virágillat szállt és láttuk, ahogy egy szitakötő a másodperc tört része alatt felemelkedik egy fűszálról...
A kristálytiszta vízben picike pisztrángok úsztak és a kavicsok és kövek masszírozták a talpunkat. Mindezalatt egyszer csak beugrott, hogy Untwine oldalán van egy videó, amiben egy tündéri lány beszél arról, hogyan érezheted magadat jól a saját testedben.
A videó címe: Hogyan csökkentsem az aggódást és lazuljak el természetesen?

A videó angolul van, és érdemes végignézni. Szeretném, ha mindenki számára élvezhető lenne, ezért kiszedtem belőle a lényeget. Jól fogod magad érezni a bőrödben és ezt tudod majd sugározni másoknak is. Cobra ezen mondata nagyon élénken megmaradt bennem:"Egy léleknek nincs szüksége negatív élettapasztalatokra, ahhoz, hogy fejlődni tudjon. Ez csak egy program része. Az arkhónok programozásában szerepel. Az élet mindig is egy csodálatos utazást és lelkünk, valódi lényegünk felfedezését, fejlődését jelenti."
Kellemes feltöltődést kívánok mindenkinek! :)

Tehát a videó arról szól, hogyan csökkentsük a stresszt az életünkben.

1. Kapcsolódj össze a Természettel

Menj ki a Természetbe, hagyd magad mögött az internetet és minden elektronikus dolgot. Csupasz lábbal járj az Anyaföldön, a természetes vizekben, érezd a fák illatát, figyeld a víz csobogását. „Az Anyatermészet a legjobb orvosság.”


2. Aromaterápia: Illóolajok

Ezeket az olajokat desztillációval (lepárlással) vonják ki a növényekből.
Segíthetnek az ellazulásban a következő olajok: levendula, tömjén, kamilla, jázmin, citromfű, muskotályzsálya, rózsa, majoránna, szantálfa és vanília.

Az illóolajokat sokféleképpen lehet használni: rákenheted a csuklódra, használhatod a légtérbe párologtatva, vagy fürdő és masszázsolajként.
Ezeket a kivonatokat spray formájában is használhatjuk, a videóból a Rózsavizet emelném ki, melynek mámorító illata van.



3. A videóban láthatóak még virágesszenciák, melyek szintén nagyon sokat segítenek a léleknek és ezek belső használatra jók. Magyarországon a Bach virágterápia ismert.

4. Mandalák

Rendkívül jó stresszűző, és egyszerű művészeti tevékenység, kreatív kifejező eszköz. Segít kikapcsolódni és az aktív meditáció egy formája. Nem szükséges hozzá semmilyen képzettség, elég egy papír, egy ceruza és a gondolataid.
Ha színes mandalákat készítesz, akkor a színek is jó hatással lesznek rád.

Cobra is említi a Mandalákat a legutóbbi Budapesti Felemelkedés Konferencián:

MIÉRT OLYAN ERŐSEK A MANDALÁK?

Használhatunk Szakrális geometriát arra, hogy harmonizáljuk manifesztációs és demanifesztációs folyamataink tényezőit. A szakrális geometria tudománya egzakt tudomány. Isteni akaratunk felerősítésére használhatjuk.
Bindu (a mandala közepe) - Isteni akarat. Amint meghoztuk a döntést, az Isteni akarat mindig szakrális geometriát hoz létre a tér-idő struktúrában a felsőbb síkokról.
Amikor a körülötted lévő tér-időt formálod, az arra készteti az Univerzumot, hogy alkalmazkodjon az akaratodhoz. Helyezz egy képet arról a mandala közepébe, amit manifesztálni kívánsz az életedben. Ez rohamosan fel fogja gyorsítani a manifesztációs folyamatot.
Tachionizált kristályokat is el lehet helyezni a kép fölé, amit meg kívánsz teremteni és amit a mandalába tettél.
Ha őszinte vagy magaddal, mindig összhangban leszel a legmagasabb céloddal. Tiszta energiacsatornát fogsz teremteni, amely gyorsan manifesztálni fogja szándékaidat.”

 A Mandalákról itt is olvashatsz:


5. Pozitív gondolkodás és megerősítések

Ha negatív gondolatokkal táplálod a testedet, akkor azok fognak hatni, rossz irányban, ha viszont gondoskodsz arról, hogy pozitívan szemléld magad, akkor annak az előnyeit fogod megtapasztalni. Itt van egy versike a videóban, ami így szól:

Az elméd egy kert
A gondolataid a magvak
Melyből nőhetnek virágok
Vagy éppen gaz is.”

Ezenkívül van a videóban még pár megerősítő mondat a kis hölgy mellett, melyek így szólnak:

Én elég jó vagyok!
Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok!
Bármit meg tudok csinálni, amit akarok!
Szeretnek engem!

Ha egészségesen táplálod a tested, akkor az elméddel is tedd ugyanezt. Ha gondolod, akkor készíthetsz egy A4-es papírra ilyen mondatokat, amik csakis pozitivitást sugallanak és kiteheted őket a tükörre, hogy lásd őket mindennap. Vagy készíthetsz egy kis füzetet is ilyen idézetekkel és megerősítésekkel, így bármikor magaddal viheted és elolvashatod őket.


6. Hanggal való gyógyítás és zene

A hang képes a testünket és az idegrendszerünket egyensúlyba hozni. A belső béke és relaxáció érzetét nyújtja. A videóban láthatsz tibeti hangtálat, hangvillákat, ting- sha-t. Ha pl. félelem fog el, használd ezeket és segíteni fognak.

Olyan frekvenciákat fognak közvetíteni, amik harmonizálják majd a tested.
Ha nincsenek ilyen hangeszközeid otthon, akkor használj olyan videókat bármelyik videómegosztón, amelyek pl. 432 Hz-en készültek. Töménytelen mennyiségű meditáció, zene található az interneten. (Cobra említette, hogy pl. a 432 Hz a személyes kedvence, de érdemes néhány másik kulcsfontosságú frekvenciát is használnunk, ilyen a phi, 1.6181 Hz, vagy Gaia alapfrekvenciája, a 7.83 Hz.)


7. Boldog élettér kialakítása

Hozz létre otthonodban egy békés környezetet. Használhatsz hozzá Himalájai sólámpát, vagy ezt elkészítheted gyertyatartóként is. Ha szereted a füstölőket, akkor pl. fehér zsályával tisztíthatod a teret. A zsálya nyugalmat ad, segíti az elmélyülést, és könnyedséget ad az otthonunknak. ( A tömjén szintén alkalmas erre, vagy a szantálfa, ami az indiaiak több ezer éves kedvence.)


8. Gyakorlatok, jóga és mély légzés

A mozgás szintén stresszoldó, formálja a testet, növeli az önbizalmat, segít az elmének középpontban maradni.
A jóga megtisztítja az elmét, segít a légzésre koncentrálni, ami rendkívül előnyös számunkra. Ha csak napjában egy negyed órát szánsz rá mondjuk, akkor látni fogod az eredményét.
Ugyanez igaz a mély légzés gyakorlására is, már napi 5 perc jótékony hatással lesz az egészségünkre.


9. Gyógytea

A gyógynövényekből forrázással vagy áztatással teát vagy teakeverékeket is lehet készíteni. Az interneten utána lehet nézni, hogy melyik mire jó, miben segít. A hölgy a videóban említi a rózsa, levendula, vörös lóhere, fodormenta és bodzavirág keveréket, mint kedvencét. De mindenki keresse meg a saját kedvére valót és töltsön belőle magának egy csészével. Egészségére mindenkinek!

10. Gyógyítás kristállyal

A videóban a következő kristályok kerülnek említésre:

Rózsakvarc, lítium kvarc, ametiszt, kunzit, danburit, fekete turmalin, rózsaszín turmalin, kék csíkos achát, lepidolit, citrin.
Magyarul itt olvashatsz róluk és hatásukról:



Ha szeretnéd, akkor tedd őket a közeledbe, aludj velük, hord őket nyakláncként, karkötőként vagy gyűrűként, nagyon jó hatással vannak ránk. Használhatod őket meditációkhoz is, védelmeznek, segítenek a Felsőbb ÉN-ünkhöz kapcsolódni vagy éppen valamelyik bizonyos dolgok gyógyulásában segít.

A videóban nem került említésre, de a Cintamani kő, amiről Cobra már többször beszélt, szintén rendkívül sokat segít személyes fejlődésünkben és fontos szerepe van az Esemény megtörténéséhez. A kőről itt olvashatsz bővebben:


Itt pedig arról olvashatsz, hogy milyen kiterjedt Cintamani rács készül Gaian sok sok Fénymunkás és Fényharcos segítségével:


A kristályokkal kapcsolatban még szeretném megemlíteni, hogy Steven Smaly „létrehozott” egy különleges kristályt, melyet Szeretetkristálynak nevezett el. Kvarckristályoknak ad át egy speciális berendezéssel kódokat, amit Light Mandalának hívnak és a Sárkány Társaságok fejlesztése. Itt olvashatsz a Szeretetkristályról:


Itt pedig arról, hogy milyen hatással van az emberi szervezetre a Cintamani és a Szeretetkristály:


11. Egészséges táplálkozás

Nagyon fontos szerepe van az egészséges táplálkozásnak az életünkben, mert befolyásolja pl. azt is, hogy hogyan érezzük magunkat.
A videóban említve van a szerotonin hormon, amit főképpen a gyomor-bél rendszer állít elő. Boldogsághormonnak is nevezik.
Talán sokan ismerik ezt a mondást: Az vagy, amit megeszel! Ez így igaz.
Odafigyelsz arra, hogy mit, mennyit és hogyan eszel?
Ha így teszel, akkor a szerotonin segíteni fog neked abban, hogy a félelmek csökkenjenek, kiegyensúlyozottabb legyél és elégedettség érzése töltsön el.
Úgy ahogy a fentebb említett természetközeliség, a napfény segíteni fog a jó közérzet megteremtésében, a megfelelő táplálkozás is ugyanígy hozzájárul majd.
Sokat halljuk, hogy érdemes sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, úgy ahogy a videóban is látható, és ez így igaz.
Ha van saját kerted, akkor termesztheted őket saját magad is. Jó érzéssel fog eltölteni, hogy azt eszed, amit te megtermeltél. Jó étvágyat hozzá!



12. Adj magadnak Szeretetet!

Értékeld önmagad és vigyázz magadra. Táncolj, nevess, légy önfeledt, bolondos. A videóban ismét egy hormon kerül említésre: az endorfin. Ez a hormon termelődik pl. mozgással, orgazmussal, pozitív gondolatokkal, sőt csípős ételek fogyasztásakor is.
Szeresd a tested és jól fogod magad benne érezni.

A videó legvégén van egy kínai mondás, mely így szól:

A nyomás az, amikor arra gondolsz, hogy kinek kellene lenned. A relaxáció pedig az, aki valójában vagy.”

Íme a videó, sok szeretettel:




Az Istennő Szeretete és Fénye legyen mindenkivel! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.