2018. július 2., hétfő

Petíció és nyilatkozat a közvetlen fizikai beavatkozásértCobra szerint május óta a Gamma idővonalra váltottunk. Ez az idővonal a Fényerők közvetlen fizikai beavatkozásáról szól.

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/06/gamma-idovonal.html

Az fent említett bejegyzésben szerepel egy link, ami felhívás a Föld bolygó felszabadítására azokkal a jóindulatú erőkkel együttműködve, akik a bolygó felszínén túlról származnak, úgy mint a Plejádiak, a Szíriusziak, az Andromédaiak, az Agarthaiak és az Ellenállási mozgalom.

https://www.thepetitionsite.com/en-gb/576/357/913/planetary-liberation-now/

Ezt a petíciót 2013 decemberében hozták létre és most újra aktívvá tették, hogy a felébredett lakosság ki tudja fejezni azon óhaját, hogy a Fényerők közvetlenebb módon avatkozzanak be.

Ezért arra kérünk, ha szeretnéd, írd alá ezt a petíciót és terjeszd a linkjét, hogy amilyen hamar csak lehetséges, a lehető legtöbb aláírást gyűjthessük össze.

Az alábbi, fizikai beavatkozásra felszólító nyilatkozatot is használhatod a meditációd során, hogy megerősítsd azt a szándékod és szabad akaratod, melyben a Fényerők fizikai beavatkozását kéred a Földön kialakult helyzet helyreállítására.A nyilatkozat szövege így hangzik:

"Felszólítom a Fényerőket, hogy hozzanak igazságot és gyógyulást a Földön lévő helyzetre. 
Felszólítom a Plejádiakat, Arkturusziakat, Szíriusziakat, az angyali birodalmat és az Agarthaiakat.
Ami sok, az sok. Mi, az emberiség fizikai beavatkozást kérünk.
Így legyen és így van."
Ha vezettetést érzel, naponta elmondhatod a 0010110 rendelkezést is.

Ezt a kódot ázsiai társainktól kaptuk, ami az Esemény felgyorsításának kulcsa. Ajánlatos meditációs eszközként használni, hogy szándékunkat e cél elérésére fókuszáljuk. A Fény Mandalákkal együtt használva is jelentősen fokozza a funkcióját. Ez egy bináris kulcskód, amely a Galaktikus Központi Nap erejéhez igazodik. "Nullponti függvényt" is kifejez, melyben a 001 és a 110 ellentétesen van tükrözve, melynek eredményeként a középső "nulla" a Forrás központhoz igazodik.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2017/12/terjesszetek-multidimenzionalis-portal.html
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.