2018. július 23., hétfő

Szentséges Egyesülés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/07/sacred-union.html

Fordította: Rácz Anita
Ez a bejegyzés az utolsó a "társadalmi dinamika" cikkek közül, amit a Plejádiak kértek, hogy tegyek közzé a Felemelkedési folyamatra való felkészülés részeként. Engedélyt kaptam arra, hogy nem sokkal július 13. után "más" információt is nyilvánosságra hozzak.
A Szentséges Egyesülés a lélektársak és ikerlelkek spirituális, mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testeinek egybeolvadása.
(A Hieros Gamos-ról itt is olvashattunk már Cobrától: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/01/izisz-miszteriumai.html - a szerk.)
Az ilyen egyesülés egy időtlen pillanatot teremt, amikor a Fátyol áttörik és ez az időtlen pillanat, ha szétterjed, a kulcs a fizikai halhatatlansághoz és/vagy a Felemelkedéshez.
Atlantisz bukása után Astara papnői őrizték a Szentséges Egyesülés misztériumait a bolygó felszínén:
És az Agarthai hálózatban:
(Magyarul itt található a meditáció, - a cikk végén: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/05/belepesi-protokollok.html - a szerk.)
Később, az Atlantisz utáni időszakban a király és a főpapnő közötti Szentséges Egyesülés a harmónia rezonanciahullámait teremtette az egész királyság számára, melynek a király az uralkodója volt.
Az Istennő főpapnői a férfiak háborús traumáit is képesek voltak meggyógyítani:
Vagy a nőket is meg tudták gyógyítani:
Ahogy közeledünk a Végső Áttörés pillanatához, néhány legfelébredettebb papnő el fogja kezdeni használni a Szentséges Egyesülés energiáit, hogy meggyógyítsanak másokat és lecsatornázzák az Istennői energiákat a planetáris Fényrácsba.
Az Istennő Szerelmet akar és Szerelem lesz
A több, mint 5000 évvel ezelőtti Kurgan arkhón invázió óta az arkhónok éteri és plazma skaláris technológiát használnak a Szentséges Egyesülés megzavarására. Ezek a zavarok a legtöbb dráma forrása a szerelmi kapcsolatokban.
Ezután begyűjtik ezeknek a zavaroknak a lelki energiáit és átirányítják azt a Hassuna-Samarra örvénybe, amit évezredek óta úgy nyomnak el aktívan, hogy háborúkat robbantanak ki a térségben.
Az első módszerük az, hogy zavarokat keltenek a meglévő kapcsolatokban és még ők maguk is kapcsolatokat alakítanak ki:
A második módszerük az, hogy a pár egyik tagját "lekapcsolják" és így nagy érzelmi fájdalmat okoznak a másik fél számára
A harmadik módszerük az, hogy birtoklási vágyat idéznek elő és féltékenységi drámákat teremtenek.
A negyedik módszerük az, hogy elválasztó skaláris mezőket használnak, hogy elválasszák egymástól az embereket.
Az ötödik módszerük az, hogy fizikailag passzívvá teszik a nőket, így egy nő soha nem tud fizikailag közeledni egy férfihoz.
A hatodik módszerük az, hogy a férfiakat érzelmileg passzívvá teszik.
A hetedik módszerük az, hogy ikerlélek fantáziát indítanak be, amikor valaki egy idealizált képet vetít rá egy partnerre.
És ha semmi más nem működik, hajlamosak megölni a boldog párokat irányított energiafegyverekkel:
Minden programozási kísérlet ellenére a Fény áramlik a Fátyol repedésein át és a Plejádi flotta a Szentséges Egyesülést spirituális Szerelmük erejével támogatja.
A Fény győzelme!
COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.