2018. július 4., szerda

Élj a „Mostban”: Boldogság


Ez az írás egy múltkori cikkhez kapcsolódik. Szeretnék segítséget nyújtani mindazoknak, akiknek a humorérzéke már „megvan”, és most el akar merülni a Boldogság tengerében.

Részlet a 2018. március 19-i Cobra cikkből:

a Fényerők nem tanácsolnak semmiféle spekulációt az Esemény időpontjával kapcsolatban a csalódások elkerülése végett és azt javasolják, hogy inkább kezdjünk a küldetésünkre fókuszálni és arra, hogy a Mostban éljünk teljes életet.”


                          Légy Önmagad, a Világ majd alkalmazkodni fog hozzád


A fenti képen egy lilás-kékes hajú nőt látunk, aki boldog. Jól érzi magát a bőrében. Vagy trambulinon ugrál, vagy csak a szél fújja a haját, ez most nem fontos. Az lényeg, hogy nevet és boldog.

Megkérdezték tőle, hogy mit jelent a kép:

EM - Mit értesz ez alatt az ATVOR Projekt bejegyzésedben: "Légy önmagad! A Világ alkalmazkodni fog hozzád."?
COBRA - Ez egyszerűen annyit jelent, hogy légy önmagad, légy őszinte önmagadhoz, tedd azt, amiről úgy érzed, hogy az a helyes, és ne add meg magad a körülötted lévő irányító tényezőknek. És ha önmagad vagy, akkor ez egy nagyon erőteljes manifesztációs örvényt fog létrehozni, mely elkezdi a körülötted lévő valóságot egyre inkább a te saját ÉN VAGYOK jelenlétedhez igazítani.”

A Boldogság egy nagyon kellemes érzés. Alapvető emberi érzelem, amiről a wikipédián olvashatsz meghatározásokat, de lényeg az, hogy átélni, megélni, érezni messzemenően jobb, mint olvasni róla. A mindennapjainkban „gondoskodnak” róla, hogy minél „távolabb légy” ettől az érzéstől és csakis robotként éld az életed. TE, aki már tudatában vagy ezeknek a manipulációknak, tehetsz ellene. Ne hagyd magad elnyomni! Keress meg minden lehetőséget arra, hogy megtapasztalhasd, még itt az anomálián belül is, a Boldogságot.
Hogy kit mi tesz boldoggá, az az egyéntől függ. Most azért szeretnék megtenni mindent, hogy az itteni felsorolásban, aki csak tud, kedvét lelje, pontosabban meglelje a számára legjobb megoldást, amivel eléri, hogy az Eseményig a lehető legjobb lelkiállapotban lehessen.
Van pár millió felébredt, akik alapjaiban fogják megváltoztatni a világot, bár Cobra szerint ehhez egy ember is elég. Egy ember egy erős hittel és megfelelő tettekkel bármire képes, gondoljunk csak Teslára. (Most eszembe jutott Neo a Mátrixból. :) )


Lazulj el és érezd jól magad!

Cobra: „A pozitív érzelmek hajlamosak növelni a tudatállapotunkat és hajlamosak mindig javítani az életkörülményeinken.”

Az aggódás és idegeskedés csak tönkreteszi az embert. Boldogságra szükségünk van, pozitívan látjuk a világot tőle és nem keressük a hibákat. Cselekvő képességünket is növeli és nagyban hozzájárul ahhoz is, hogy a szemünket a célon tudjuk tartani. Minden sokkal egyszerűbbnek és megoldhatóbbnak tűnik, ha boldogok vagyunk.
Szeretsz kirándulni, zenélni, beszélgetni a barátaiddal, barátnőiddel, családoddal? Tedd azt. Szeretsz például olvasni? Akkor pedig ne késlekedj, kezdj hozzá és kösd össze a kellemest a hasznossal.
Szeretnék egy pár könyvet a figyelmedbe ajánlani, amiket Cobra az oldalán mutatott. Nagy valószínűséggel jó pár spirituális vagy feltáró témájú könyvön vagy már túl, de elképzelhető, hogy ezeket még nem ismerted.
Ha olvasod Cobrát, akkor tudhatod, hogy nagyon sok könyvet ajánlott már. Mikor rájuk kattintottam, hogy megnézzem őket, előfordult, hogy ez ugrott fel „Error 404”, de a nagy részük megtalálható még. Többségük idegen nyelveken van, németül, angolul, olaszul, kínaiul vagy latinul. Egy párat azért találtam, ami magyarul is elolvasható azonnal pdf fájlként. Valahol viszont csak magát a könyvet mutatom és így meg lehet keresni könyvesboltban, antikváriumban:

1. Amorah Quan Yin: Szellemi átalakulás és öngyógyítás a Plejádok fényküldötteivel


A Plejádok fényküldöttei:



2. A Felemelkedett Mesterek a tiszta Fény és Szeretet lényei. Itt olvashatsz egy nagyon jó leírást a Bolygónkon végzett munkájukról és tevékenységükről.
Godrey Ray King: Leplezetlen Misztériumok



3. Két könyvet is ajánl Cobra, melyekben megismerkedhetünk az Emberrel, az Univerzummal és a Tervvel, az egyik: Solara: Csillagszülöttek (Egyelőre nem találtam pdf fájlban, de kapható magyarul)


A másik Isthtar Antarestől az Aurora 2012, ami angolul van:



4. Ha valakit érdekel, akkor a Kapcsolatfelvétel lépései helyesen az alábbi könyv utolsó oldalain vannak leírva, a könyv angolul van:


5. Francesco Colonna, a híres archón Colonna család tagja egy példa erre, akit a Csillag Testvérisége vezetett, hogy felébressze az embereket kódolt üzeneteivel izgalmas Hypnerotomachia Poliphili című könyvén keresztül:

https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnerotomachia_Poliphili


Ez a könyv egy másik könyvvel, Achile Bocchi Embléma (Az embléma egy központi képmező figurális ábrázolással, melyben lehet ember, állat vagy egyéb tárgy. Mai modern értelemben a logó szót használjuk gyakrabban helyette.) könyvével együtt felfedi a halhatatlanság titkának néhány aspektusát:



6. Egy nagyon érdekes könyv jelent meg a titkos űrprogramokról. Majdnem 100%-ban egyetért Cobra a könyv nagyjából első felével, angolul van:

http://exopolitics.org/new-book-reveals-what-you-need-to-k…/


7. A Felemelkedési folyamatról olvashatsz kódolt formában ebben a könyvben:


St. Germain felélesztette a régi Egyiptomi Misztériumokat, és létrehozott egy Misztérium Iskolát Párizsban 1775-ben. Ezt a Misztérium Iskolát a Csillag Testvérisége működtette egy újabb évszázadon keresztül, melynek egyik tagja a fentebb említett csodálatos könyvet írta. Angolul megtaláltam és elolvasható:


8. Szexualitás témakörébe pl. ez a könyv került megosztásra Cobra oldalán. A címe: Az Angyalok titkos szexuális élete: Ízisz Misztériumai, a könyv angolul beszerezhető:


9. Ha szeretnétek a Végső Áttörés felszíni topológiáját tanulmányozni, érdekes lehet számotokra elolvasni az alábbi könyvet, magyarul még nem jelent meg:

10. Ezen a könyvön először gondolkodtam, hogy bevegyem-e a felsorolásba, mert az emberi lények számára, itt a Földön, az „eléggé kényes” témakörhöz tartozik, sőt tabunak minősül itt a „fejlett nyugaton”, a szexualitással egyetemben a halálról beszélni. Cobra elmondta, hogy a halál átmenetet jelent egy másik dimenzióba. Ez nem egy elfogadhatatlan dolog, csak az arkhónok úgy manipulálják, hogy mi emberek negatív töltetű energiával kapcsoljuk össze ezt a történést:
Cobra - Nos, nagyon mély tudatalatti problémákat érintünk most. A haláltól való félelem a legmélyebb program, amit a cabal létrehozott és mi, mint emberiség, mint faj megkaptuk ezt a programot. Ez a pénzügyi kontroll alapja. Az emberek küszködnek a munkahelyen, kompromisszumokat kötnek, mert félnek attól, hogy éhen halnak. Ez a legnagyobb félelem és ezért lehetséges egyáltalán az emberiség kizsákmányolása. A Fényerők rendelkeznek azzal a technológiával, ami legyőzi ezt, lehetséges halhatatlanná tenni az emberi testet. Az Ellenállási Mozgalomnak megvan ez a technológia és át fogják adni az emberiségnek, miután felszabadítjuk a bolygót. Szóval nem a halhatatlansággal van a probléma. A probléma a haláltól való félelem, ami a kontroll program részét képezi. Amikor legyőzzük ezt a félelmet, felszabadulunk és akkor a cabal nem fog tudni minket többé pénzügyileg kontrollálni, mert nem félünk többé attól, hogy meghalunk. Amikor nem félünk a haláltól, a belső erőnk kiterjed, kreatívakká válunk és meg tudunk tenni dolgokat az irányító rendszertől függetlenül. A Kulcs ebben rejlik.”
Cobra - Csak annyit kell tudnod, hogy te vagy a Felsőbb Éned, hogy halhatatlan vagy. A fizikai tested lehet, hogy nem az, de te igen.”
A fizikai testünkkel kapcsolatban még egy fontos információ, ami talán néhány embert meg fog lepni, hogy mire vagyunk képesek és a halál szó elavulttá válik. Ehhez a sokat emlegetett meditáció, különböző spirituális gyakorlatok járulnak hozzá:
Cobra - A fizikai test egyedülálló. A fizikai, organikus, szénalapú test nem tud technológia által halhatatlanná válni, csak spirituális gyakorlat által, és valójában létezik egy Kínában élő titkos csoport, nem mondom el, pontosan hol, a föld alatt, föld alatti barlangokban, akik 25 ezer éve ugyanazzal a testtel rendelkeznek, egy 13 főből álló csoport, akik mind ugyanazzal a testtel rendelkeznek már annyi ideje, és spirituális gyakorlatokkal tartják fenn ennek a testnek ezt a kondícióját. Nem rendelkeznek technológiával, vannak ugyan kristályaik, de nincs fejlett mesterséges intelligencia típusú technológiájuk. Mégis fenntartják ugyanazt a testet már 25 ezer éve.”
Mivel tudjuk, hogy az arkhónok manipulációja, hogy folyamatosan újra kell születnünk itt a karanténban és ez meg fog oldódni az Eseményt követően, amikor is a Szabad Akarat és a Galaktikus Kódex teljes érvényt nyer, ha megengeditek, most mégis megmutatom. A következőket mondta Cobra a könyvvel kapcsolatban:
Ez a könyv valójában egy nagyon jó tanácsadó és segítségnyújtó leírás arra nézve, hogy hogyan fókuszálj a valódi természetedre, a valódi belső fényedre a halál időpontjában. Ez az egyik módja annak, hogy megmenekülj az arkhónok csapdáitól, mikor meghalsz.”
Ez a könyv pedig a Tibeti Halottaskönyv, itt elolvasható:
A könyvben a Fényt keresd, és ne a karmára és a reinkarnációra helyezd a fókuszt, hiszen mindkettő arkhón „találmány”.
11. Ezoterika, spiritualitás, ehhez ajálotta Cobra pl. Eric Klein könyvét, a címe A kristálylépcső, nem találtam magyarul:
12.Léteznek olyan könyvek vagy tudásrendszerek, melyek pontosan jellemzik az arkhónokat és a chimerát, John Lamb Lash "Not in His Image" című könyve meglehetősen pontos, angolul van:
13. Cobra ajánlott más könyvet is, amik a Föld valóságáról szólnak: Solara Altazar legendája címmel, magyarul nem találtam:
14. A következő könyv St. Germainhez kötődik. Cobra elmondta, hogy a Mester a múlt század elején kiválasztott egy embert, akit Baird Spaldingnak hívtak, hogy tegye közzé a Felemelkedett Mesterek tanításainak egy részét abban az időben. Távol-Keleten járt más amerikai felfedező társával együtt és 1924-ben meg is jelent egy könyvsorozat tőle, ami nagyban hozzájárult akkor a tudatosság növekedéséhez. Itt elolvasható az I. Kötet:
A sorozat 4 kötetből áll, magyarul is megjelent:
15. Ebben a könyvben a Szíriusziakról olvashatsz, a könyvet Robert Temple írta, a címe Szíriuszi rejtély
16. Cobra javasolja még ezt a könyvet is elolvasásra, angolul megtaláltam pdf fájlban, a címe A Fény visszatérése:
16. Ez a könyv az ősi kínai civilizációhoz kapcsolódik és pozitív sárkány befolyással rendelkezik, az írója Shan Hai Jing, a címe Hegyek és Tengerek könyve, ennyit találtam róla:

Most keressünk egy másik kellemes időtöltést.
Szeretsz zenét hallgatni? Mert az zene szintén nagyon sokat segít ellazulni. Örömöt okoz, szabadságérzetet ad és mély érzéseket csal elő. Egy fontos információ még ehhez:
COBRA - Az asztrál- és étertest a negyedik dimenzió részei, míg a lélek a hatodik dimenzióban kezdődik.”
Ez egy művészi kifejezési forma, ami jó hatással van tehát „testre és lélekre” egyaránt.
Akkor íme néhány Cobra által említett előadó, zeneszerző:

1. Enya: kapcsolatban áll a Fényerőkkel


2. Marco Missinato: az Új Reneszánsz létrejöttében nyújt segítséget


3. Untwine: szeretett és tisztelt Csillagmag társunk


Itt olvashatsz róla némi információt magyarul:

4. Mihail Doman: Ízisz Misztériumainak felélesztéséhez nyújt segítséget zeneműveivel


5. Mozart plejádi származású, Ízisz papja és Cagliostro gróf tanítványa volt, aki a zenéjén keresztül terjesztette Ízisz misztériumait, különösen a híres operáján, a Varázsfuvolán keresztül:



6. Bach szintén Plejádi származású volt:


7. Jan-Michel Jarre: kapcsolatban áll a Fényerőkkel:



Van egy nagyon szép és idevágó idézet Isis Astaratól, amit szeretnék most megmutatni:

Az elkövetkező időkben a lehető legfontosabb, hogy az érzelmeinkkel együtt kifejezzük képességeinket is örömben és boldogságban. Nézz magadba, mi az, ami leginkább inspirál, járj utána, mi lenne az, ami miatt még az éjszaka közepén is felkelnél, hogy azon nyomban elvégezd. Ha ezt megtalálod, akkor megtalálod az igazi szenvedélyt, és ez fog elvezetni az igaz utadhoz.

Nálam ilyen az írás és a meditáció. Bármikor, amikor egy pici szabadidőm van, akkor leírom a gondolataimat, információt keresek, mert élvezem. Bármikor hajlandó vagyok meditálni, még ha hajnalban is kell hozzá felkelni, mert tudom, hogy az én hozzájárulásom is számít és ez jó érzés. Jó érzés részese lenni és segíteni.

Szeretsz úszni, táncolni, énekelni, koncertre járni? Szeretsz kertészkedni, főzni, akkor kapcsolódj ki azzal. Szereted esténként a csillagokat nézni a kertben, a teraszon, egy tó parton vagy a tűz körül, akkor tedd azt. Ismered a Bolygóállásokat? Akkor használd a tudásodat és meditálj, hogy elősegítsd az Esemény létrejöttét.

Szeretsz állatokkal, növényekkel foglalkozni? Ez egy nagyon hálás feladat, mert mind a te szívedben, mind az általad gondozott növényben vagy állatban áramlik a szeretet, ha vele vagy. Ápold, öntözd, etesd, szeretgesd őket. Cobra korábban megosztott egy videót arról, hogy pl. a növények milyen magas tudatosságú élőlények, érzékelnek nagyon sok mindent, íme a videó, amiben „énekelnek”, érzékelik azt az energetikai frekvenciát, amit az emberektől kapnak:



Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, mert ez okoz számodra boldogságot, akkor tedd azt. Fejlesztheted közben a türelmet és tiszteletet mások iránt.
Tölts időt a gyermekeiddel, családdal vagy azokkal, akiket szeretsz. Menjetek együtt kirándulni a természetbe, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabbak lesztek mindannyian. Víz mellett a skaláris hullámoktól is védve vagytok, mert visszaveri őket. Sőt a víz egy szakrális elem, az öt elem egyike, jól programozható kristállyal, energiával, gondolattal, a testünkben úgy szintén, hiszen több mint 60 százaléka víz.
A vízről itt olvashatsz, ha szeretnél:




A "küldetés" azt jelenti, hogy mélyen szenvedélyes vagy valami iránt, amit akarsz, jobban, mint bármi más iránt a világon. Ez az a dolog, amit mindenek felett csinálni akarsz.
Számomra fontos a jelenlegi inkarnációmban lévő családom, bármit megtennék értük. Szeretem őket és felelősséggel tartozom feléjük, de létezik egy másik családom is, akik a Lélekcsaládom. Mielőtt „idekeveredtem”, velük alkottam egyet. Hiányoznak, érzem legbelül. Már alig várom a napot, hogy újból találkozhassunk. Nem fognak elszakítani senkitől sem, ebben biztos vagyok, hiszen nem akarnak fájdalmat okozni sem nekem, sem a hozzám közel állóknak. Ezt csak a mostani felfogásunk és a korlátolt hozzáférésünk az egyértelmű és tiszta tudáshoz és szeretetáramlathoz, mondatja velünk.
Már 2014 óta tudok erről, hogy valójában Lélekcsaládokhoz tartozunk és az elején nehezen fogadtam el, nem is értettem. Talán mindenkinek vannak ilyen „gyenge pontok”. Nálam ez az egyik. De biztos vagyok benne, hogy az Esemény után mindent téren teljes, őszinte és szeretetteljes életet fogunk létrehozni. Nem fogunk egymásra tulajdonként tekinteni, legyen valaki a Földön érvényes szóhasználattal élve, férj és feleség vagy gyermek. Már most is az Egységre törekszünk, ami segíteni fog megérteni mindezt.

Most pedig térjünk vissza ahhoz, hogy mivel érezhetjük jól magunkat.
Értesz a famegmunkáláshoz, szobrászathoz, festészethez? Szeretsz rajzolni?Akkor alkoss, amit csak szeretnél, és ha úgy érzed mutasd meg másoknak is. Szeretnék most két csoda szép képet is megmutatni:


Ezt a képet Szabóné Celesztina kisebbik fia festette. A következőt, melyet szintén ő juttatott el hozzánk, Papp Fruzsina készítette. Gyönyörűek és köszönjük, hogy mi is megcsodálhatjuk őket:


Esetleg értesz a videókészítéshez? Nagyszerű! Félelemkeltő, agresszív, pánikhangulatot előidéző videókból már van elég.
Készíts olyanokat, amik a Szerelemről, Szeretetről, Harmóniáról, a Fény győzelméről, a Boldogságról szólnak. Így segítesz magadnak és másoknak is, hogy kellemesebben érezzék magukat.
Egy nagyon kedves csoporttársunk, Kiss Virág, egyik szépséges videóját szeretném most megmutatni nektek. Köszönjük szépen drága Virág! :)


A csoportban már egyszer bemutatásra került egy másik nagyon látványos és felemelő videó, melyet Márton Triticum készített, talán valaki még nem ismeri. A videón beállítható a magyar nyelv. Nagyon szépen köszönjük, neked is Marci, a videó elkészítését! :)


Talán Smaly7 youtube csatornáját nem is kell bemutatnom, hiszen a csoportban mindenki jól ismeri. Legújabb videója mindenki számára bizonyságot ad arról, hogy kifogyhatatlan erővel és energiával segíti a Bolygó Felszabadulását. Megannyi meditációs, inspirációt adó, szemet és fület gyönyörködtető videót készített már számunkra. A legutóbbi videójának címe: Eljött az idő. Sok szeretettel! :)


Egy másik ötlet: már meglévő, idegen nyelvű videókat is feliratozhatsz, vagy elláthatsz narrációval, ha valamelyik megtetszik. Ebben nyújtott korábban segítséget számunkra Csukor Róbert nagyon kedves csoporttársunk, aki Kubatov Sárával együtt készítették el ezt a videót. Köszönet érte! :)


Szeretsz fényképezni? Jól érzed magad közben, mert kikapcsol? Akkor tedd azt! Vagy készíts videó felvételeket. Lehet olyan dolgokat fogsz lencsevégre kapni, amire nem is számolsz. Itt most különleges éteri lényekre, például orbokra gondolok. Aki nem tudja, hogy mik is ezek az orbok, azoknak íme egy interjúrészlet Corbrától:


Lynn - Beszélnél kicsit azokról az energiagömbökről, amelyek nem visszatükröződések?

COBRA - Amik nem visszatükröződések? Azok éteri és plazma lények, amelyek tulajdonképpen hatással vannak a bolygó felszínéhez közeli területekre, és bizonyos körülmények között az emberek láthatják őket.
Lynn - Sokan fényképeken, éjjellátó eszközökkel készített videókon, vagy éjjellátó szemüvegeken keresztül észlelik őket. Ezek eltérő típusú energiagömbök? És a színük jelent valamit?
COBRA - Igen, különféle energiagömbök léteznek.
Lynn - Mi a helyzet a színükkel?
COBRA - Egyszerűen csak különféle energiagömb fajok léteznek, és a különféle színek szimplán azt jelentik, hogy más fajból, vagy csoportból származnak.
Lynn - Egy bizonyos dimenzióból származnak?
COBRA - Elismétlem, legtöbbjük az éteri és a plazma síkon él.
Lynn - Tudunk az energiagömbökkel kommunikálni, vagy be tudjuk őket hívni?
COBRA - Igen.
Lynn - Segítenek nekünk a gyógyulásban?
COBRA - Igen.”

Cobra szokta mondani, hogy mindannyian több ezer éven keresztül az Életnek csak a rossz és kemény oldalát tapasztaltuk meg, ami az elsődleges anomália behatása, megléte miatt van.
Személy szerint nem akarok többet ilyet tapasztalni és mások sem érdemlik ezt. Őszinte akarok magamhoz lenni, boldog és egészséges akarok lenni!
A Felemelkedést választottam még évekkel ezelőtt sok más társammal egyetemben. Eldöntöttük, hogy hajlandóak leszünk érte dolgozni és tenni. Ez nem egy kiváltság, ez bárki számára elérhető az Esemény után.
A Felemelkedési terv egy részéről, melyet Cobra juttatott el hozzánk, és felfedhette számunkra itt elolvasható. Köszönet a fordításért Rácz Anitának! :)


Egy számomra rendkívül fontos üzenettel szeretném zárni soraimat, melyet Cobra oldaláról hoztam. A Mátrix című filmből jön az idézet, íme:


Tudom, hogy ott vagytok. Már érezlek titeket. Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni ez az egész. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ… nélkületek – a szabályok, ellenőrzés, határok és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Légy boldog és élvezd az Életet önfeledten, határtalanul! :)


A Fény győzelme!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.