2018. augusztus 15., szerda

A Fény visszatérése


Amíg megérkezik Cobrától a helyzetjelentés, addig arra gondoltam, hogy mutatok nektek pár szépséges fotót. Ezek mind mind a Fény visszatérését jelzik Gaiara.
Mindegyik azt mutatja, hogy a meditációink, az energiánk, a hozzájárulásunk a Felszabaduláshoz nagy mértékben befolyásolja a történéseket.

Most Cobrától szeretnék idézni:

A Fény visszatér a Bolygóra. A Szeretet és Öröm energiái áttranszformálják a dualitás tudatosságot és a sötétséget, ami az Orion konstellációból ered. Minden sötétséget magába szív az Egy.”

Egy gyönyörű fényköri jelenség volt látható Új-Mexikóban, 2015 januárjában.


Cobra azt mondja, hogy ezen a fotón egyszerre láthatók Parry ívek, Naposzlop, Melléknap, aminek az egy időben való megjelenése igen ritka!

Ez a kép azután készült, hogy 2014 decemberében meg volt az IS:IS Portál Aktiválás, egy világmeditáció Cobra felhívására. 
Ezen aktiválás alatt a Keleti Agarthai hálózat, az Andokbeli Agarthai hálózat és az Ellenállási Mozgalom a legmagasabb szintű kapcsolatot hozták létre. 
Sőt ezalatt az aktiválás alatt történt Dou Mu Istennő teleportációja is a Bolygó felszínére a Kelet Agarthai hálózathoz, ahol jelenleg is tartózkodik és folyamatosan csatornázza az Ég, az Igazság és a Szeretet kozmikus Istennői archetípusát.

A következő kép Svájcban készült szintén az aktiválás után 2015 januárjában. Színjátszó, szivárványos felhőknek hívja őket Cobra:


Ilyen színes felhőket jómagam is fotóztam már több alkalommal, íme az egyik:


A 2018. július 13-i meditáció után pár nappal is készítettem egy nagyon szép fotót. Aki nem emlékszik, hogy mi is történt akkor, íme egy részlet Untwine-tól:

A következő újhold egy nagyon erőteljes együttállás és portál lesz az Istennői és a Szentséges Egyesülés energiáinak számára. Július 13-án, pénteken lesz mindez, ami eredetileg az Istennő (Freya/Vénusz nap) ünneplésének napja és a 13-as szám sok helyen előfordul, 13 vénuszi év, 13 holdciklus, stb. Az eredeti Fénytemplomosok ünnepelték ezt a napot, mivel a Mária Magdolna által továbbadott misztériumiskola örökségét hordozták és a szent Templomok őrzői voltak. Tehát péntek 13-a a Templomosok azon idővonalával is kapcsolatos, mely a Fény végső és teljes visszatérését jelenti a Földön.
Ezenkívül a mostani újhold során mind a Nap, mind a Hold, valamint az Isis kisbolygó együttállása lesz tapasztalható az égbolton a Szíriusz csillaggal, ahonnan Ízisz és Ashtar származik és ami a fő horgonypontjuk. Ebben az időpontban a Hold Földhöz eső legközelebbi pontja is közel lesz (Szuperhold) és részleges Napfogyatkozás is lesz.”
A kép a Francia-Belga határon készült és egy 22 fokos Halót mutat, ami egy hatalmas fényes, szivárványszínű kör a Nap vagy a Hold körül, mely a nap bármely szakaszában megjelenhet. Nekem a Napunknál sikerül lencsevégre kapni:


2018. július 27-én ismét összefogtunk és meditáltunk, részlet Untwine cikkéből:
 
Július 27-én teljes holdfogyatkozás lesz. Erős asztrológiai együttállások figyelhetők meg a hónap során és főleg a holdfogyatkozás szól a bolygón lévő Isteni Férfi energia meggyógyításáról.
Tehát két meditációt javaslok erre a Holdfogyatkozásra: egyiket azért, hogy lehorgonyozzuk az egyensúly és a Béke energiáit a rácsba, a másikat pedig azért, hogy elősegítsük a Belső Nászt.”

Ehhez a meditációhoz kapcsolódóan, illetve pár nappal utána szintén egy szépséges szivárványos felhőt sikerült lefotóznia Tajvani Fénymunkás testvéreinknek:


Most pedig jöjjenek azok a képek, amik a mostani, Kulcs a Szabadsághoz nevű, Cobra által meghirdetett meditációk után készültek.
Itt ahol én élek, közvetlenül a meditáció után megjelent délután a Naphalo egyik fajtája a Melléknap. Ezek a nap egy vagy mindkét oldalán megjelenhetnek egyfajta szivárványszínben pompázó kontrasztos jelenségként. A képen csak a Melléknap látszódik a Nap jobb oldalán, az erdő felett. A napot eltakarta a házunk oldala:


A következő két, érdekes képet a Svájci Rózsa Rendje csoportból szeretném megmutatni nektek. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan mi van a képen, viszont különleges. Észak-Kaliforniában készítették az Egyesült Államokban és reméljük, hogy hamarosan kiderül, hogy mit is ábrázol:



A következő képen, ami Oroszországban készült a Kulcs a Szabadsághoz Meditáció után, hasonló szépséges Halo jelenségeket lehet felfedezni, mint a 2015-ös Új-Mexikóban készült fotón:


A legutolsó kép szintén a Napfogyatkozás napján készült Dél-Afrikában, Fokvárosban. A fényképen Csillagtestvéreink űrhajói látszanak felhőbe burkolózva. Felhőhajóknak hívjuk őket, Cobra így beszél róluk:

Egy fizikai felhőben lévő víz körbezárja az űrhajót és így az űrhajó nem látszódik, lehetővé teszi, hogy a felhő körülölelje. Néhány felhőben speciális űrhajó szerkezetek helyezkednek el, egyfajta kupolák.
Ezek tulajdonképpen "felhőhajók". A "felhőhajók" olyan felhők, melyek éteri űrhajók körül gyűlnek össze. Ez az egyik módja annak, ahogy az éteri űrhajók láthatóvá válnak a fizikai síkon. Ez annak az "óvatos" közzétételnek az egyik fajtája, amely jelenleg zajlik.
Fontos megérteni, hogy a felhő alakja nem teljesen az űrhajó alakját tükrözi vissza, mert létezik néhány természeti erő és elem, melyek kialakítják a felhő alakját. Ilyen tényezők pl. a páratartalom, szélirány, stb. De a hajó alapvető szokásos alakja így is felismerhető.”
Íme a kép:


Ha valaki szeretne további ilyen gyönyörű fotókat nézegetni, akkor Cobra ezt az oldalt ajánlja:
A legvégére egy Cobra által ajánlott videót szeretnék mutatni nektek. Köszönjük mindenkinek, hogy továbbra is a Planetáris Felszabaduláson tartjátok a fókuszt. Ha így teszünk, akkor ilyen Élet vár ránk.
 Ezt mondja Cobra a videóról:
Itt pedig egy meglehetősen megbízható, vizuálisan gyönyörű leírás látható, ami segíthet vizualizálni az életünket az Esemény után:”

A Fény győzelme!
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.