2018. augusztus 12., vasárnap

Az Álló Örvény vagy Buddhikus Oszlop


Az alábbi cikk a The Rainbow Bridge (A Szivárványhíd) könyvhöz kapcsolódó egyik Csoport tagjától származik.
Fordította: Libisch Etelka

Buddhikus Oszlop vagy Álló Örvény

A Buddhikus oszlop a Buddhikus tűz egy tartósan fennmaradó oszlopa, mely a planetáris hálózathoz kapcsolódik, és gyakorlatilag bárhol létrehozható – piacon, repülőtéren, színházban; rossz hírű helyeken, mint pl. börtönben, kórházban, szanatóriumban /idősek otthonában; a saját otthonodban, vagy bármely más nyilvános vagy privát helyen.
Az a funkciója, hogy folyamatosan megtisztítsa a helyet a negatív energiáktól.
A spirális örvénylő mozgáson alapul, mely minden anyagra jellemző, beleértve az atomot is, mely maga apró örvényekből áll. Akkora méretben készíthető, amekkora csak szükséges.
Szerkezetének összetevői:
1. Egy ötágú csillag, melyet gyakran a Világ-tanító Csillagának neveznek, a Bodhiszattvának / Krisztusnak (ötágú csillag)
2. A buddhikus szubsztancia szála a Buddhikus síkon lévő Nagy Dévától (Angyaltól), mely mélyen a Földbe van lehorgonyozva.
3. Az atomikus alsík anyaga forgó mozgást végezve, tornádószerűen összetömörítve, e szál köré összpontosítva, mely hegyével a Csillaghoz kapcsolódik.
A lehorgonyzott Buddhikus szál körül a tanítvány (aki a meditációt végzi – a szerk.) a Buddhikus sík nagy Dévájával közreműködve létrehoz egy hatalmas és erős örvényt, melynek hegye az Ötágú Csillaghoz kapcsolódik, és a széles vége a felszínen nyugszik, mint egy fejjel lefelé forgó csúcs, amint az a fenti képen látszik.
Azon nem kell aggódnod, hogy hogy indítsd be az álló örvény forgását. A Dévák nagyon jól ismerik ezt a gondolatformát, és automatikusan megpörgetik a megfelelő irányba, a te útmutatásod nélkül.
Azonban a következő információ az örvény forgásáról azoknak szól, akik kíváncsiak erre.
Föntről nézve lefelé, a forgás iránya ebben az esetben valószínűleg az óramutató járásával ellentétes lesz.
Bizonyos esetekben a csillag helyet változtat, leszáll a földbe és vissza föl, vagy pedig a felszínen nyugszik. Az utóbbi esetben az örvény csúcsa lent lesz, és a forgás föntről nézve valószínűleg az óramutató járásával megegyező. A negatív hulladék (negatív energia, blokk, entitás) bármely esetben be- és felszívódik az örvénybe, és elhamvad a Csillagban az örvény csúcsán. Ezek az örvények stabil szerkezetek és fennmaradnak minden további intézkedés nélkül, mint állandó „tisztító állomások”. A céljuk az asztrális sík megtisztítása.
Minthogy a Buddhikus Tűz oszlopai és a lehorgonyzó örvény már a planetáris háló részei, a tanítványnak inkább egy meglévő örvény áthelyezése a célja, mintsem egy új létrehozása. Tehát mikor azt mondjuk, hogy építünk egy Buddhikus oszlopot egy bizonyos helyen, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy áthelyezünk egyet, vagy akár növeljük vagy csökkentjük a méretét. Ehhez csupán a Buddhikus Sík Nagy Dévájának a közreműködése kell.
Ha egyedül horgonyzol le egy Buddhikus oszlopot és nem csoportban végzitek, akkor a központi energiacsatornádnak teljesen nyitottnak kell lennie, mert a Buddhikus szál, melyet használni fogsz, a csatornádon megy keresztül. Ez a feltétel nem érvényesül csoportos létrehozás esetén.
Hogy kell „felépíteni” egy Buddhikus Oszlopot
1. Mondd a Lélekmantrát, és kapcsold össze a Lélekcsillag csakrádat a csoport többi tagjáéval vagy más csoportokéval.
Lélekmantra: "Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
Önmagam, (mint lélek) által meghatározott tervezés vagyok.”
2. Mondd: "Mint a személyiség, mely feloldódott a Lélekben és mint a személyes ént magába fogadó Lélek, én/mi megidézzük az Egyet. Mint az Egy, mely az Egy fehér fényében központosul, én/mi összekapcsolódunk a Buddhikus Sík Nagy Dévájával.
A Déva közreműködésével én/mi behúzzuk a planetáris hálót ebbe az intézménybe vagy helyre az álló, tisztító örvénnyel a Világ Tanító vagy Krisztus Ötágú Csillaga alatt.”
Helyezd el a Csillagot a hely fölé. Tarts szünetet addig, amíg elhelyezed. A Buddhikus sík Nagy Dévájának segítségével a Buddhikus szubsztancia egy szála fog leszállni az Ötágú Csillagon keresztül, és mélyen le a Földbe, ahol le van horgonyozva a hálóba.
A vörös vagy a zöld szín energiái megjelenhetnek, hogy segítsenek a Buddhikus szálat lehorgonyozni. Ha ez megtörténik és felismered, segíthetsz a kívánt szín energiájának behívásával.
3. Képzelj el egy forgó álló energiaörvényt a Buddhikus oszlop körül, mint ami a fenti képen van, mely átalakít bármilyen alacsony rezgést és fölemeli azt az Ötágú Csillagba, hogy átalakuljon.
4. Képzeld el, hogy az újonnan létrehozott Buddhikus Oszlop kapcsolódik a hálóhoz úgy, hogy fénysugarak indulnak az új oszlop Ötágú Csillagából a planetáris háló többi Buddhikus Oszlopának csillagához.
5. Ha a gondolatforma létrejött és a Dévák beindították, többé nem kell foglalkoznod vele. Ahogy korábban említettük, a Buddhikus oszlopok stabil szerkezetek és fennmaradnak, minden további intézkedés nélkül, mint állandó „tisztító állomások”.
Christan Hummel a Szivárványhíd Prototípus Csoport tagja volt, ahol mind ő, mind én (Ronald B. Tiggle – a szerk.) megtanultuk, hogy hogy kell Buddhikus oszlopokat felépíteni.
A weboldalán leírja, hogy hogy kell Buddhikus oszlopot felépíteni, továbbá néhányat azon csoportprojektek közül is, amelyekben részt vettünk a Szivárványhíd Prototípus Csoport tagjaiként.
Az egyik ilyen projekt a Dévákkal közreműködve a Szent András törésvonal stabilizálása.
Ha mi, emberek megtanulunk együttműködni a Dévákkal /Angyalokkal, akkor nagyszerű tetteket tudunk véghezvinni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.