2018. augusztus 17., péntek

Beszámoló a Kulcs a Szabadsághoz Meditációról


Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-report.html
Fordította: Rácz Anita
A meditációnkkal a kritikus tömeg mintegy 70%-át értük el. Bár a meditáció céljai nem valósultak meg, jelentős eredményeket értünk el.
Meditációnk folyamatát az alábbi Gaia Portal üzenetek is tükrözték:
Meditációnkkal megoldódott annak a holtpontnak az egyik aspektusa, ami a Földet karantén állapotban tartja. Ez olyan tisztító folyamatok özönét indította be, ami kb. egy hónapig fog tartani. Ezt követően a helyzet kiértékelésre kerül és új jelentés lesz közzétéve.
Meditációnknak az lett az eredménye, hogy a Föld körüli pályán lévő rendellenes plazma és a plazma toplet bombák többsége el lett távolítva. A rendellenes plazma a még megmaradt toplet bombákkal most jellemzően a felszín felé gravitál.
A Yaldabaoth entitás feje szinte teljesen felbomlott és a kisebb plazma entitások is gyorsan esnek szét.
A toplet bombák még néhány rétegét a következő hónapban fogják eltávolítani.

Amikor a Mjolnir március 8-án elérte a bolygó felszínét, a Plejádi flotta megkezdte a felszíni tisztító műveleteket. Ezek a műveletek a vártnál sokkal nehezebbnek bizonyultak, mert az esetek túlnyomó részében a felszíni lakosság nem követi a spirituális vezettetését.
Az emberek nem követik belső vezettetésüket, mert az egoizmus arkhón elmeprogramjával vannak programozva. Ez a program torzult értelmezést ad az embereknek a Nash-egysúlyról. Az emberek helytelenül azt feltételezik, hogy jobban járnak, ha csak magukkal foglalkoznak és mindenki mást kizárnak. Ez egy rendkívül entrópikus társadalmat teremt, amit rendkívül nehéz előre meghatározni, mert a felszíni egyének kaotikus szabad akarata N-test problémát vet fel:
Március óta a Fényerők sokkal hatékonyabb stratégiákat és protokollokat fejlesztettek ki a felszíni lakosság kezelésére. Ezeket akkor fogják alkalmazni, amint a toplet bombák kritikus tömegét eltávolították.
A fő okkult titok, amit a sötét erők megpróbáltak eltitkolni, az az, hogy mindig volt egy olyan bolygójuk, ahol megpróbálták felhalmozni a lehető legnagyobb mértékű szenvedést és az a bolygó volt a középpontja az egész Univerzum elsődleges anomáliás akkréciós örvényének. Ez a szenvedés-bolygó az 1996-os arkhón invázióig az Orion csillagképben lévő Rigel csillagrendszerben volt, majd a szenvedés maximális fókusza áthelyeződött a Földre és 1996 óta a Föld a középpontja az Univerzum elsődleges anomáliás akkréciós örvényének.
A Föld-bázisú sötét erők megpróbálták átirányítani az Orinonból érkező elsődleges sötét plazma áradatot a Naprendszerünkbe és főleg a Föld bolygóra a náci koncentrációs táborok sátáni pentagrammájával a II. világháború során, a II. világháborút követő atomrobbantásokkal, a föld alatti katonai bázisokban folyó traumaalapú elmeprogramozással az 1960-as évektől, a Naprendszerünkbe történő drakonida beszivárgással a Solar Warden titkos űrprogram fronton keresztül szintén az 1960-as évektől, és végül sikerült nekik, amikor megnyitottak egy sötét féreglyuk portált a Föld és a Rigel között 1996 elején, az 1994-es ruandai népirtást követően.
Azóta az elsődleges sötét plazma és a sötét anomália áradata folyamatosan áramlik a Föld felszíne felé. Az Al Nilam csillagkapu és az AN Fehér Tüzének energiája ennek az áramlásnak az ellenszere. Ezért volt sikeres a meditációnk abból a szempontból, hogy végre elkezdtünk minden gonosz gyökerével foglalkozni és elkezdődött az a folyamat, hogy örökre eltüntessük azt az Univerzumból.

A meditációnk óta a Galaktikus Parancsnokság erői megkezdték a planetáris felszabadítás következő fázisát és most már elég erős jelenlétük tapasztalható meg a Naprendszerünkben. Aránylag pontosan leírás olvasható róluk itt:
A Naprendszerünkben lévő Galaktikus Parancsnokság erői az alábbiakból állnak:
1. A Jupiter Parancsnokság, akik a külső Naprendszerben helyezkednek el, az aszteroidaövön túl, és elsődleges céljuk az, hogy eljárjanak az összes negatív entitással szemben, amiket a Föld karanténból távolítanak el, a Ganümédészen lévő ún. szortírozó létesítményen keresztül a Galaktikus Központi Nap felé.
2. Az Ashtar Parancsnokság, akik a belső Naprendszerben helyezkednek el és elsődleges céljuk a Föld bolygó felszabadítása.
3. Az Atlantisz Parancsnokság, akikről semmit nem mondhatok.

Sok évvel ezelőtt az Ashtar Parancsnokság elég pontos iránymutatást adott a Felemelkedés folyamatáról egy csatornázón keresztül, akit Eric Kleinnek hívnak. Itt hallhatók e csatornázásokról készült hangfelvételek, amit a Csillag Testvériségében lévő egyik kapcsolattartó adott át nekünk:
A következő néhány hét nagyon sok részletet fog meghatározni a végső beavatkozási és felszabadítási tervben, ezért ha vezettetést éreztek, aláírhatjátok ezt a petíciót, hogy hallassuk a hangunkat:
A kínai emberek számára itt találhatók az instrukciók a petíció aláírásához:
A Fényerők azt kérték, hogy a Heti Felemelkedés Meditációnkat váltsa fel az új, Kulcs a Szabadsághoz Meditáció, mivel az új meditációnk sokkal inkább a valósi problémára fókuszál és sokkal nagyobb hatása lesz a planetáris helyzetre.
Ezt a meditációt minden vasárnap, nyári időszámítás szerint 17:00 órakor fogjuk végezni. Itt találhatók az instrukciók a meditációhoz:
A Fényerők közölték, hogy lehet, hogy lesz (vagy lehet, hogy nem lesz) egy második bolygószintű Kulcs a Szabadsághoz tömegmeditáció néhány hónap múlva. Reméljük, hogy akkor el lehet érni a kritikus tömeget.
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.