2018. augusztus 27., hétfő

A Felemelkedési Terv 1. rész

COBRA 2018 augusztus 15-én közölt jelentésében szerepelt a következő rész:
 
"Sok évvel ezelőtt az Ashtar Parancsnokság elég pontos iránymutatást adott a Felemelkedés folyamatáról egy csatornázón keresztül, akit Eric Kleinnek hívnak. Itt hallhatók e csatornázásokról készült hangfelvételek, amit a Csillag Testvériségében lévő egyik kapcsolattartó adott át nekünk:"
(A hanganyagból később könyv is készült - The Crystal Stair (A Kristálylépcső) címmel, amelynek magyarra fordítása folyamatban van. Az átadott hanganyag második részét is itt olvashatjátok magyarul hamarosan. - a szerk.) 

Eredeti tartalom: https://www.youtube.com/watch?v=ykf8-t_-q9c


Fordította: Réder Ágnes, Takács Anikó, Rácz Anita

Az ikerláng a veled azonos és ellentétes képmásod, vagy a Felsőbb Éned másik aspektusa, egy olyan lény, mely teljes mértékben kapcsolódik hozzád. Vagy mondjam azt, hogy egy olyan lény, amely eredetét tekintve ugyanabba az időpontba helyezhető, amelybe te. Azt is mondhatjuk, hogy egy meghatározott ponton manifesztálódtál egyéniséggé. Ikerláng kombinációból származol. Így ha önmagad női aspektusa vagy, akkor létezik egy férfi aspektus is, jobb kifejezés híján mondhatjuk, hogy Létezik egy lény, aki a tökéletes párod.
A Felemelkedés egyik aspektusa, hogy rendszerint újra kapcsolódtok az ikerláng esszenciátokkal. Ez egészen csodálatos. Annak a vágya, hogy újra kapcsolódhassunk ikerlángunkkal - hogy ideális kapcsolatunk legyen, a szerelem tökéletes kifejeződése -, egy nagyon erős hajtóerő az emberi lényekben. Innen ered a kapcsolatra való törekvésünk. Valamilyen szinten tisztában vagytok vele, hogy valahol léteznie kell egy tökéletes kapcsolatnak, hisz ezt oly természetesnek érzitek.
Az ikerláng tehát a tökéletes kapcsolat számotokra, ő az a lény, amely a legteljesebb harmóniában áll veletek és valójában bizonyos szinten a ti részetek. Sokatok ikerláng esszenciája azonban nincs jelenleg fizikai formában. Felemelkedett állapotban dolgoznak. Valójában azt gondolom, hogy néhányan a felemelkedésetek alkalmával fogtok egyesülni az ikerlángjaitokkal. Ha tehát nem találjátok a tökéletes társatokat, annak jó oka lehet: hogy ők nincsenek közöttünk.
Ahogy egyre fejlettebbé váltok spirituálisan, egyfajta mágneses vonzás alakul ki az ikerlángok között. Ahogy egyre fejlettebbekké válnak spirituálisan, a közöttük kialakuló mágneses vonzás összehozza őket egy bizonyos ponton. Amennyiben nincsenek mindketten fizikai inkarnációban, ez a vonzás akkor fejeződik be, amikor megtörténik a Felemelkedés. Ez a téma egy külön történet. Ez csak egy kis ízelítő az ikerláng helyzetet illetően. Ami egy egészen csodálatos megtapasztalás.
Vannak ezenkívül lélekcsaládjaitok is. Ahogy fejlődtök, egyre inkább összekapcsolódtok velük, különösképpen a Felemelkedés után. Léteznek olyan lények, amelyek ugyanabban az időben teremtődtek, mint ti, ugyanabban a térben, veletek azonos módon, és ugyanolyan jellemvonásokkal rendelkeznek, mint ti. És igazán családi jellegű érzés velük újra együtt lenni. Legtöbbetek családja nincs jelen a harmadik dimenzió valóságában. Legtöbbetek kapcsolatai várják a felemelkedésetek, hogy aztán újra együtt lehessetek.
A felemelkedéseteket követően ismét tudatában lesztek e kapcsolatoknak, valamint, hogy kik is vagytok igazán. Olyan lesz, mintha egy álomból ébrednétek és emlékeznétek rá, kik is vagytok. Amikor reggel felébredtek, lehet azt hiszitek, hogy csak egy fura álomban volt részetek. De harminc másodpercen belül éber állapotba kerültök és teljesen jelen lesztek a normális tudatállapototokban, valamint személyiségetekben. Ilyen nagyjából a Felemelkedés folyamata - amely szerint felébredtek ebből a három dimenziós tapasztalásból, hogy újra egyesüljetek és újra kapcsolatba kerüljetek a Felsőbb Énetekkel, a valós személyiségetekkel, így aztán ez az élet lesz az álom.
Számos változó létezik, amely megszabja ennek az eseménynek az időpontját. Ezt nem mi irányítjuk, még csak nem is én irányítom. Hanem csakis a legmagasabb Forrástól érkezik majd a végső szó. Reméljük, hogy sikerül annyi Csillagmagot összegyűjtenünk az első hullámban, amennyit csak tudunk. Az első hullámot valójában a "hit próbájának" hívjuk.
Azok számára, akik az első hullámban mennek, kevés támpont lesz elérhető, leszámítva a mi csatornázott üzeneteinket, valamint a jelenlétünkkel kapcsolatos saját spirituális tapasztalataitokat, illetve a saját hiteteket. Akik a második, és a harmadik hullámban jönnek, azok számára már lesz némi látható bizonyíték arra, hogy mindez lehetséges, hisz szemtől szembe fognak állni olyasvalakivel, aki mindezt már megtette, ezek pedig ti lesztek.
Azt mondanám, az lenne a megfelelő hozzáállásotok, ha inkább nem várnátok és reménykednétek abban nap mint nap, hogy eljön a Felemelkedés és megment benneteket a harmadik dimenziós élettől. Persze sokan nem tehettek arról, hogy ezt a vágyakozást tapasztaljátok. Elmondom, hogy ez a vágyakozás valószínűleg erősödni fog bennetek, ahogy tudatára ébredtek az igazságnak, mert egy részetek már egy ideje arra vágyik, hogy visszatérhessen. De azt javasolnám, hogy a megfelelő hozzáállásotok az legyen, hogy bármikor készen álltok elmenni, de felelősek maradtok az életetekben és felkészültök arra, hogy itt maradtok addig, amíg erre szükség van. Nem hiszem, hogy ez több lenne, mint öt év. Azt gondolom, ettől sokkal kevesebb lesz.
Nekem az a véleményem, hogy a Teremtőnek az a szándéka, hogy a lehető legutolsó pillanatig vár, hogy a lehető legtöbb Csillagmagot összegyűjtse az első hullámban, azért, hogy a Felemelkedett Mesterek maximális számban térhessenek vissza, hogy maximális számú jót cselekedjenek, hogy beborítsák a Földet Krisztusokkal. Ha tehát kicsit tovább tart a folyamat, mint reméltétek, az azért van, véleményem szerint, mert Ő az utolsó pillanatig vár.
Minél többen jönnek az első hullámban, annál több embert lehet majd megmenteni a későbbi hullámok során és annál többen fogják ezt megtapasztalni. Újra elmondom, hogy az első és második hullám elsődlegesen Csillagmagokból fog állni. Az első hullám, kétségtelenül Csillagmagok lesznek és a Csillagmagok csak azon kis százaléka, akik felébredettek erre. A második hullám nagy valószínűség szerint a Csillagmagok többségét fogja jelenteni. Remélhetőleg néhány olyan ember is készen fog állni arra, hogy elmenjen, akik nem tartoznak ebbe a kategóriába.
A harmadik hullám a legutolsó pillanatban fog megtörténni, a nagy átalakulások és kataklizmák - ahogy ezeket ti látjátok - előtt és közben. Ezt a Földfelszín átalakulásának nevezném. Azon a ponton nagy valószínűség szerint nem lesz lehetséges az életben maradás a bolygón. Mindez valószínűleg a ti életetekben fog megtörténni. Azt hiszem, Ashtar tudományosabb és konkrétabb információkkal tud nektek szolgálni ezzel kapcsolatban.
Tudnotok kell, hogy a célunk az, hogy a lehető legtöbb teremtményt felemeljünk ebből a világból a tudatosság magasabb állapotába ebben a három hullámban. A Föld is keresztül fog menni saját átalakulásán. Ötödik dimenziós lénnyé fog válni és ezután a Föld olyan lényekkel lesz újranépesítve, akik alkalmasak az ötödik dimenziós valóságra. Tehát úgy is mondhatjuk, hogy senki nem lesz képes földlakó lenni, hacsak fel nem emelkedik ahhoz.
Ez egy kitűnő kérdés. Az öngyógyítással, amiről beszélsz, nagymértékben fogunk foglalkozni e kurzus során. Hadd mondjam el, hogy rendelkeztek egy érzelmi testtel, ami sok élet óta veletek van. Sok negativitás, félelem és zűrzavar terhét viseli. Ezek bizonyos fokig mindannyiótok érzelmi testében sebeket ejtettek. Ha dolgoztatok magatokon, gyógyítottátok magatokat és meditáltatok, ezek nagy részét feldolgoztátok.
Ha ez számotokra elég újnak hangzik, akkor lehet, hogy egy kicsit több munkára lesz szükségetek. Mégis azt mondanám, hogy az az átalakulás, amire szükség van, nem valami olyan, ami sok időt fog igénybe venni. Nem kell 100%-ban meggyógyulnotok és teljessé válnotok érzelmileg és spirituálisan annak érdekében, hogy most felemelkedhessetek. Ez megkönnyíti számotokra, hogy keresztülmenjetek a folyamaton, talán élvezetesebbé teszi, de ennek ellenére megvan a lehetőségetek arra, hogy felemelkedjetek..
Csodákat művelhetünk mindannyiótokkal. Ez a szándékunk. Voltak olyanok az első és második előadáson, akik nem feltétlenül meditáltak sokat, de az előadás során elkezdtek meditálni és érezni a kapcsolatot a belső vezettetésükkel és az előadás végére ők maguk is a Felemelkedett mestereket csatornázták.
Ez valami olyan, ami a velünk való együttműködés eredményeként jöhet létre. Együtt fogunk veletek dolgozni - főleg ha úgy döntötök, hogy a Felemelkedés útját tekintitek célotoknak - meglehetősen közvetlen és drámai módon és szeretettel és gyógyulással fogunk benneteket elhalmozni. Segíteni fogunk nektek elengedni azokat a korlátokat, amit magatok köré engedtetek - minden fájdalmat és szenvedést, amit mindannyian magatokba szívtatok - ami bizonyos mértékben még mindig csatlakozik az érzelmi testetekhez és a lényetekhez. Ez megszüntethető és elengedhető. És nem kell, hogy fájjon. Nem kell, hogy túl nehéz legyen. Bár kihívásokkal teli lesz.
Tegyük fel, hogy ennek az előadásnak a végén elkötelezitek magad a Felemelkedés mellett és ezt az utat választjátok. Úgy érezhetitek, hogy sok feladatotok van és a sok gyógyulásra van szükségetek. Csak tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy nyitottá váljatok erre a folyamatra és meditáljatok. Ha szeretnétek, meditációban kaphattok vezettetést. Én is és mások is tudnak ebben segíteni. Ha őszintén odaadóan foglalkoztok ezzel és őszinte vágy van a szívetekben, nem látok rá semmilyen okot, hogy miért ne lenne lehetséges számotokra, hogy elmenjetek.
Ha nem mentek el az első hullámban - ha nem vagytok olyan állapotban, hogy elmenjetek az első hullámban (talán még nem álltok eléggé készen vagy úgy döntötök, hogy nem mentek még akkor) -, lesz egy másik lehetőség, nem túl sokkal az első hullám után és minden valószínűség szerint akkora jól felkészültek lesztek. Ne adjátok fel és ne érezzétek úgy, hogy nem tudjátok megtapasztalni a gyógyulást és elmenni az első hullámban. Nem tudjátok, mikor lesz.
Azt mondanám, hogy fel kell ismerni, hogy nagyon hatalmas és Isteni lények vagytok Ti is, mint mindenki, de elfogadtátok a korlátokat, több fájdalmat fogadtatok magatokba az életből és ebből a denzitásból, ami itt van. Ez el fog múlni. Ha őszinte vágyat éreztek, akkor vége lesz. Részt vehettek ebben.
Nagy része a ti aktív közreműködésetek nélkül fog zajlani. Ez lesz az az időszak, amikor csodák fognak történni. De ezek nem annyira csodák, mint ahogy azt gondoljátok. Szóval legyetek pozitívak és ne az alapján döntsetek, amiről azt gondoljátok, hogy számotokra lehetséges, hanem az alapján hozzátok meg a döntést, amit akkor szeretnétek, ha bármi lehetséges lenne számotokra. Érezhetitek úgy a szívetekben, hogy nem vagytok érdemesek vagy nem álltok készen a Felemelkedésre. És mégis, a szívetek azt mondhatja nektek, hogy mindennél jóban szeretne felemelkedni ezen a világon.
Dönthettek úgy, hogy azzal a részetekkel azonosultok, ami úgy érzi, nem tudjátok megtenni vagy dönthettek úgy, hogy azzal a részetekkel azonosultok, ami tudja, hogy fel akar emelkedni. Akkor azonosuljatok ezzel a részetekkel. Alapjában véve csak ennyit kell tennetek. Vezettetést fogtok kapni és különféle tapasztalásokba lesztek vezetve, ahogy erre a csatornázásra is elvezettek benneteket. Nincsenek véletlenek. Nem száraz ágakat gyűjtögetünk itt. Csodálatos lényeket hívunk össze és ti ebbe a kategóriába tartoztok.
Néha láthatjátok az Ashtar Parancsnokság hajóit (természetesen meg tudnak nyilvánulni a harmadik dimenzióban, ahol tanúi lehettek). A jövőben ez tömegesen fog megtörténni. Ez is a terv része. Az evakuálás végső szakaszában a hajók láthatók lesznek a Föld körül. Viszont többnyire láthatatlanok maradunk, az ötödik dimenzióban. Ez sokkal biztonságosabb.
Az Ashtar Parancsnokság fölvette a kapcsolatot az összes világvezetővel. A világvezetők viszont nem voltak nyitottak az információcserére és az Ashtar Parancsnokság jelenlétére. Emiatt nem teljesen biztonságos az Ashtar Parancsnokság számára, hogy megnyilvánuljanak a harmadik dimenziós valóságban.
A Plejádiak és az Orionról származó lények is pozitívak. Azt is mondhatnánk, hogy az Orion csillagképben lévő csillagkapu egy interdimenzionális átjáró más dimenziókba. Ezen az átjárón keresztül érkezik sok felemelkedett lény a fényjárművükkel.
Szóval miért ti vagytok az elsők? Miért vannak olyan kevesen azok, akik készen állnak arra, hogy értesüljenek erről most? Kérdezhetitek, hogy miért vagytok ennyire különbözőek. A ti szívetek miért nyitottabb egy kicsit jobban? A ti elmétek miért nyitottabb egy kicsit jobban erre a lehetőségre? Ez azért van, mert a ti eredetetek valamennyire magasabb szintű. Benneteket, akik most itt vagytok velem ebben a teremben, Fénymunkásokként vagy Csillagmagokként kategorizálnálak.
Akár hiszitek, akár nem, nagyon fejlett lények vagytok. Nagyon csodálatos és bátor lények vagytok. Azok közé tartoztok, akik úgy döntöttek, hogy sok ezer évvel ezelőtt hátrahagyják a felemelkedett állapotot, hogy idejöjjenek és háromdimenziós inkarnációkon menjenek keresztül, azért, hogy segíthessetek az emberiségnek, azért, hogy segíthessetek ennek a bolygónak az átalakításában. Eljött az idő számotokra, hogy bizonyos fokig felismerjétek honnan származtok és elkezdjétek értékelni magatokat azért, akik vagytok, túl az elméteken, személyiségeteken, túl önmagatokról alkotott korlátozott koncepcióitokon. Ezért vagytok az elsők között, akik értesülnek erről. Ezért ébredtetek rá erre a lehetőségre. Sokan hallották már a Felemelkedésről szóló leírásokat, de valamilyen oknál fogva nem ébredtek rá. Valamilyen oknál fogva valahogy alszanak vagy nem hisznek. El fog jönni az ő idejük. Most a ti időtök van itt.
Sokat tettetek. Meglehetősen sikeresek voltatok, mint egyének. Mégis, azt mondanám, hogy kollektív szinten nem haladt olyan gördülékenyen és gyorsan az a változás, ami ennek a bolygónak lett szánva, mint ahogy azt reméltük, amikor úgy döntöttetek, ide inkarnálódtok. Szóval most egy kicsit fel kell turbózni az eredeti tervet. Az történt, hogy maguknak a Csillagmagoknak a többsége is alvó állapotba került. Ezért van a világ ennyire alvó állapotban és emiatt van, hogy még a Csillagmagok is alszanak. Mert létezik egy aura, ami az alvó állapot és zűrzavar aurája, amely körbeveszi a bolygót. A Fény még nem tört át teljesen. De nagy lépéseket tesz ez irányba.
Ezért arra kérlek benneteket, hogy legyetek nyitottak a Felsőbb Énetek, saját isteniségetek megtapasztalására és nyitottak annak a lehetőségére, hogy felemelkedett lények vagytok, akik a történelem egy bizonyos pontján leereszkedtetek, hogy elvégezzétek azt a munkát, amit végeztek. És most van itt az idő; belső ébresztőtök jelzett és felébresztett benneteket. Hallottátok a szót, hogy "felemelkedés" vagy lehet, hogy olvastatok róla néhány információt és megszólalt belső ébresztőtök. Valami azt mondta belül: "Ez nekem való".
Ez azért van, mert arra lettetek programozva, hogy felébredjetek. Erre az időszakra lettetek programozva, mert tudtátok, hogy nem számít, mi történik a harmadik dimenziós életeitekben, nem hagynak itt benneteket, amikor a Hierarchia megérkezik, hogy felemelje a tudatosságot és felemeljen és áttranszformáljon.
Szóval most itt az idő és most megkapjátok az ébresztő hívást. Egész szépen ébredeztek. Még több tennivaló és tapasztalni való van. Meg fogjátok ezt tapasztalni.
Tudjátok, az Ashtar Parancsnokság és a földönkívüli mesterek nagyban részt vesznek ebben. Sok űrhajó veszi körbe a Földet. Nem láthatók számotokra, mert magasabb dimenziókban vannak. Nem láthatók a földi radarok számára. Nem láthatók a Földről felküldött űrhajók számára. Viszont hadd mondjam el, hogy az égbolt jelenleg tele van felemelkedett lényekkel, akik segítenek ebben a munkában. Szóval mi ez a folyamat?
Mindig visszatértek a testetekbe, mert ez a test az az állomás, ahonnan el fogtok indulni az ötödik dimenzióba. Azt mondhatom, hogy ez a célja annak, hogy fizikai testtel rendelkeztek, főleg ebben az időszakban. Azt mondanám, hogy a felemelkedésetek csaknem ugyanolyan lesz, mint az enyém. Nem fogjátok hátrahagyni a testeteket és elmenni egy magasabb tudatossági állapotba. A testetek is át fog alakulni. A molekulák és atomok, a szubatomi részecskéitek, minden, ami ti vagytok, át fog alakulni és bele fog gyorsulni az ötödik dimenzióba.
Ezért a Felemelkedésnek három hulláma lesz - ahol az első kettő hullám nagyrészt a Csillagmagok visszatérését fogja jelenteni valódi önmagukhoz, azt, hogy újra felemelkedtek ti, akik eredetileg felemelkedett lények vagytok, akik idejöttek. Azt reméljük, hogy azok a Fénymunkások, akik felébrednek, ki fogják használni azt a lehetőséget, hogy a Felemelkedés első vagy második hullámában felemeljék őket. Közeleg az első hullám. Reméljük, nagyon hamar meg fog történni.
Véleményem szerint, minél hamarabb, annál jobb. Azoknak, akik az első hullámban emelkednek fel, meglesz az a lehetőségük, hogy Felemelkedett Mesterekként térjenek vissza a Földre és az emberek között járjanak és tanítsanak és "csodákat" tegyenek, megosszák ezt a hihetetlen üzenetet és segítsék az emberek felemelkedését. Végül is e célból jöttetek ide. Itt az idő, hogy nyitottakká váljatok annak lehetőségére, hogy teljesíteni tudjátok földi küldetéseteket és hogy magasabb nézőpontból végezzétek ezt a munkát, egy kicsit hatékonyabban, mint eddig, amíg úgy éltetek, mintha be lettetek volna hálózva a harmadik dimenziós életbe és annak korlátaiba.
Tehát a Felemelkedés első hullámában lehetőségetek lesz választani. Sokféle választási lehetőséget fogtok kapni. Dönthettek úgy, hogy Felemelkedett Lényekként tértek vissza Fénytestben, olyan testben, ami halhatatlan, olyan képességgel, mellyel tetszés szerint tudtok materializálni és dematerializálni, oda-vissza tudtok mozogni a fényhajók és a bolygó között, csodákat tudtok tenni, spontán tudtok teremteni az éteri anyagból, gyógyítani, sok csodás dolgot tenni. Röviden, minden olyat, amivel nagyban fel tudjátok hívni magatokra a figyelmet.
Nem kaptok sok figyelmet, ugye? Minden munkátok, minden meditációtok és megosztásotok jó volt valamire. De az esetek nagy részében csak abban segített, hogy újra egybegyűjtse a Csillagmagokat. Nem volt túl nagy hatással az emberiség egészére. Abban reménykedünk, hogy egy kicsit mélyebb hatással lesztek, amikor visszatértek Felemelkedett Mesterekként és elég nagy zűrzavart teremtetek. Amikor felemelkedett állapotban lesztek, nem lesz rátok hatással semmilyen negativitás, kétely, félelem, pénz, az ilyen fajta korlátok. Olyan mélyrehatóak és vérlázítók lehettek, amilyenek valójában vagytok és amilyenek voltatok, mielőtt a Fátyol alá jöttetek. A fátylakat ti fogjátok fellebbenteni.
Ez az egyik választás. Ez az a választási lehetőség, amit reméljük, sokan el fognak fogadni. Nem kötelező így tenni. Ha nektek, mint Csillagmagoknak felajánlják azt a lehetőséget, hogy az első hullámban felemelkedjetek és valahol máshol álljatok szolgálatba Ashtar Parancsnokságával, vagy visszatérjetek az eredetetekhez, mindez teljesen elfogadott lesz. Felemelkedett lényekként mindig szolgálatot teljesítetek valamilyen formában a jelenlétetek és kisugárzásotok által, legyetek bárhol.
Nagyon sokféle helyről érkeztetek, különböző tudatszintekről, különféle angyali birodalmakból, különböző környezetből, és lehetőségetek lesz visszatérni a lélekcsaládjaitokhoz, és oda, ahonnan származtok. Ha nem éreztétek magatokat kényelmesen, és teljesen otthon a Földön, annak nagyon jó oka van. És ez jó, sőt áldás, hogy ez így volt. Ez tartott benneteket egy picivel éberebb állapotban és ezért reméltetek mindig picit valami többet. Itt van hát ez a valami több.
Mindamellett a munka mellett, amit ezekkel a kommunikációkkal és üzenetekkel végzünk az egyéni spirituális fejlődés fokozása érdekében, a bolygóval is együtt dolgozunk már egy jó ideje, hogy segítsük a bolygó egyensúlyának fenntartását. Egészen mostanáig azon dolgoztunk, hogy megakadályozzuk a törésvonalak mentén jelentkező aktivitásokat. Ez a tevékenység megszűnt. Most itt az ideje, hogy engedjük ezeket megtörténni, és meg is történnek (földrengések, stb.).
Arra használtuk technológiánkat, hogy segítsünk valamelyest szabályozni a Föld keringését, ellenőrizni az ingadozást, ami elkerülhetetlenül újabb pólusváltáshoz fog vezetni. Sokat tettünk azért, hogy összpontosítsuk a fényt, melyet egyenesen maga a Teremtő sugároz az Univerzumon keresztül. Konkrétan energiarácsokkal dolgozunk. Nehéz ezeket leírni. Létezik egy rács a bolygó körül, ami úgy néz ki, mint a meridián vonalak hálózata, számos örvényponttal. Arra használjuk ezeket a rácsokat, hogy segítsünk kiegyensúlyozni és szabályozni a bolygótokat elárasztó spirituális sugarak arányát és természetét.
Ez, mint ahogy már mondtam, azért van, hogy segítsen az egyensúly fenntartásában, mivel a világotok bizonytalan egyensúlyi állapotban van. Most mindent megteszünk, amit csak tudunk, és tesszük ezt már jó ideje, hogy maximális időt biztosítsunk számotokra és az egész emberiség számára, a spirituális fejlődésre, valamint hogy felkészültek legyetek a változásra és a felemelkedésre, amely ezen a világon történik.
Tekintettel a felemelkedésre, úgy fogalmaznék, hogy maga a Föld is emelkedik. Ez a fejlődés elkerülhetetlen, meg kell történnie, és hoz néhány változást a Földön. Valószínű, hogy a változások igen drámaiak leszek. Az egyének felemelkedésére most különösen nagy hangsúlyt fektetünk, mert nagyon kritikus időket élünk. Próbálunk a lehető legtöbb embert elérni, főleg a Csillagmagokat vagy önkénteseket - titeket, akik a múltban köztünk voltatok és vissza fogtok térni, hogy újra velünk legyetek.
Segítségére leszünk mindenkinek ezen a bolygón, aki nyitott most a spirituális növekedésre és tudatosságra. Mindenki, akinek szeretet van a szívében, érzi ezt a sugárzást, amelyben mi segítünk, és tudatalatti üzeneteket kap tőlünk.
Nagy örömömre szolgál, hogy itt lehetek veletek. Néhányótokkal most találkozom először, legalábbis ebben a formában, noha jó ideje figyelünk és vizsgálunk benneteket. Azt kell mondjam, meg vagytok jelölve. Kicsit jobban ragyogtok, mint a legtöbben körülöttetek a Földön. Szóval tényleg nehéz lenne elkerülnötök a figyelmünket.
Mivel oly nagyon ragyogtok, ez megkönnyíti számunkra összekapcsolódni veletek, megtalálni benneteket, nem számít, hova próbáltok elrejtőzni, hogy megosszuk veletek azt a szeretetet, ami bennünk él, és azokat az ajándékokat, melyek rátok várnak. Hatalmas ünneplés ideje ez a részünkről, és azt hiszem a részetekről is. Arról van szó, hogy asszimiláljátok ezt az információt, különösképpen ezt az új energiát, ami most manifesztálódik.
Miközben ezt teszitek, észre fogjátok venni, hogy az életetek ünneppé válik, egyre több lesz bennetek az öröm és a szeretet, és a dolgok kezdenek egyre pozitívabbá válni. Sok életen keresztül negatív gondolatok és kisugárzások vettek körül benneteket. Lekapcsolunk ezekről a programokról, megvannak erre a módszereink: nem agymosással, inkább úgy, hogy annyi szeretetben fürösztünk, hogy kénytelenek lesztek elolvadni.
Szóval ha megkeményítettétek a szíveteket annak érdekében, hogy megvédjétek magatokat, megértem. Ez is része a növekedési folyamatotoknak, de a szeretet elolvasztja majd ezt a jeget. Mert ugyanazt a szeretetet szeretnénk veletek megosztani, amit minden mester kinyilvánított, aki itt járt.
Sok tanulási lehetőségetek lesz. Először számos csodát fogtok megtapasztalni, egészen addig, amíg újra hozzászoktok. Elvisznek majd az egyik anyahajóra. Ott majd hatalmas ünnepséget rendezünk. Türelmetlenül várjuk, hogy újra együtt lehessünk veletek. Rá fogtok jönni, hogy néhányótok talán minket is felülmúlt a spirituális fejlődésben. Szóval azt tanácsolom, ne felettetek álló istenekként tekintsetek ránk, akik tiszteletet érdemelnek, inkább fivéreitekként és nővéreitekként lássatok.
Lehetőségetek lesz a hajókon maradni, ha úgy döntötök. Ezek a hajók, ahol otthonra leltek majd, hatalmasak. Természetesen vannak űrkompok is és kommunikációs platformok. Itt helyezkedik el egy efölött az otthon fölött, mivel ez az Ashtar Parancsnokság földi főhadiszállása. Van egy kommunikációs platformunk e fölött a lakás fölött.
Elvisznek majd az anyahajókra, ahol békére és nyugalomra leltek, mivel sokan közületek elfáradtak a harmadik dimenziós korlátok között. Itt lesz az idő, hogy újra megismerjétek a spirituális erőtöket és az ÉN VAGYOK jelenléteteket. Egybeolvadtok majd, és újra felemelkedett lényekké váltok. Újra meg kell majd tanulnotok az alkotókészség és manifesztáció aspektusait, megismeritek az erőtöket és azt, hogyan használjátok.
Nem lesz szükségetek többé arra, hogy a túlélés szintjén küzdjetek. Azonnal meg fogjátok kapni, amire vágytok, amit saját vágyatok fog manifesztálni. Erre minden felemelkedett lény képes.
Hogy milyen az élet egy éterikus ötödik dimenziós hajón? Nagyon kellemes és pompázatos. Egyes hajók több száz mérföld átmérőjűek. Ott is vannak ciklusok, mint amilyeneket itt nappalként és éjjelként tapasztaltok, szimulált ciklusok. A napfény oly módon van kidolgozva, hogy továbbra is lehessen tapasztalni a nappalt és az éjszakát. A környezet természeti. Vannak erdőink, patakjaink, tavaink, valamint óceánjaink, tele élőlényekkel. Mérges tölgyünk azonban nincsen.
Okosan válogattunk a mindenféle faj közül. Így megelőztük, hogy minden ilyen jellegű élőlény előfordulhasson. Mondhatnánk, hogy ez egy egészen Éden jellegű lét. Hasonlít ahhoz, amilyen a Föld lesz majd a bolygó változásai után, és miután felemelkedett ötödik dimenziós entitássá.
Eljön az idő, az utolsó hullám után, mikor azoknak, akiket evakuáltak, felkínálják a lehetőséget, hogy felemelkedett lényekként visszatérhessenek, és újra elfoglalhassák a Földet. A Föld addigra drámai átváltozáson fog keresztülmenni. És azok a lények, amelyek benépesítik a Földet, ugyanolyan Felemelkedett Mesterhez méltó képességekkel fognak bírni, mint amilyenekkel mi is rendelkezünk jelenleg más síkokon.
Így tehát ezzel a ragyogó tervvel azt reméljük, hogy ha elegendő számú Felemelkedett Mester tér vissza és manifesztál bolygó szerte, és mindezt látványosan teszik, ez várhatóan elég nagy vihart fog kavarni a médiában. És ez másokat is arra inspirálna, hogy utánajárjanak, mi is történik, és kérdéseket tesznek föl ezzel az Új Korral kapcsolatban, amely manifesztálódik. Sok tanítás áll majd rendelkezésre, és képezve lesztek. Tudni fogjátok, hogyan védjétek meg magatokat bármiféle negativitástól.
És tudni fogjátok, hogyan lássatok bele az emberi lényekbe, olvastok majd a gondolataikban, tudni fogjátok, mit éreznek. Elmétek teljes kapacitását használni fogjátok. És ahogy azt Sananda említette az elmúlt héten, halhatatlanok lesztek, és örök fiatalok. Így mikor visszatértek, kicsit fiatalabbnak tűntök majd, és ragyogóbbnak is, de mégis ugyanúgy fogtok kinézni. Továbbra is ugyanazok a lények lesztek, csak picit átalakultok.
Arra biztatnálak benneteket, hogy éljetek tovább úgy, mintha lenne még legalább további öt évetek, vagy több is itt.
Annak ellenére, hogy a Felemelkedés első hulláma bármelyik pillanatban megtörténhet, az időpontja még sincs garantálva. Így nem kívánhatjuk sem tőletek, sem mástól, hogy feladják a biztonságukat. Úgy kell tennetek, mintha továbbra is itt kellene léteznetek. Amennyiben legbelül erős késztetést éreztek arra vonatkozóan, hogy némiképp változtassatok a munkátok beosztásán, megtehetitek. De hozzá szeretném tenni, hogy ez a ti saját felelősségetek, és nem az enyém.
Ha itt bárki feladná a munkáját, és azt feltételezné, hogy két napon belül az egyik hajón fog kikötni, arról hallani sem akarok. Nem adunk meg időpontokat, mivel mi sem tudjuk a pontos dátumot.
De javasoljuk, hogy meditáljatok többet, és növeljétek a fókuszált koncentrációtok mértékét a meditációk során. De ne változtassatok drámaian az életstílusotokon. Ez nem egyszerű, hiszen egyfajta érzelmi gyógyulási folyamattal jár, amikor elfogadod a kihívást, hogy a spiritualitás útjára lépj.
Tudjátok, hogy ez néha megnehezíti azt, hogy teljesen működőképesnek érezzétek magatokat az anyagi világban, valamint a munkakörnyezetetekben. De javarészt, egy nagymértékű érzelmi tisztulás fog lezajlani annak érdekében, hogy ennek a folyamatnak az eredményeképpen, mindannyian sokkal könnyebbé váljatok.
Az első hullám tekintetében, van egy bizonyos kritikus tömeg, amit el kell érni. Ez talán valahol egy- és kétezer lény között lehet. Ez a mi előrejelzésünk a szükséges számra vonatkozóan. Lehet ennél több is, vagy kevesebb. De úgy gondoljuk, ha lenne kétezer Csillagmag, aki készen állna az első hullámmal felemelkedni, talán az elegendő lenne. De ismétlem, ez csak egy becslés.
Megközelítőleg 144.000 a Csillagmagok, vagy felemelkedett lények azon becsült száma, akik jelenleg itt vannak. Láthatjátok tehát, hogy durván 144.000 ezren vagytok, akik réges-régen Csillagmagként vállaltátok ezt a küldetést. És ennek csak egy kis hányadát várjuk, annak érdekében, hogy lehetővé váljon az első hullám.
Lehetetlen teljes bizonyossággal megmondani, még a viselkedésük alapján is. Ahogy mondtam, a sok Csillagmag közül, akik jelenleg itt vannak, a legtöbben mélyen alvó állapotba kerültek. Így az a tény, hogy nem úgy viselkednek, mint a Csillagmagok, nem jelenti azt, hogy nem is azok. Ez csupán azt jelenti, hogy kicsit mélyebben leplezve vannak.
Némileg mindannyian programozva vagytok. Talán néhányótok szabadabban él, és így készen áll akár azonnal is menni, míg mások már egy ideje tervezik az életüket, és megvalósították álmaikat különböző szinteken. Talán már tökéletesen valóra váltottátok álmaitok egy részét, vagy amit szeretnétek megteremteni, a karriereteket, az e világbeli sikereiteket, és az ehhez hasonló dolgok valamilyen szinten segítenek ösztönözni, ahogy elkezdtek emelkedni tudatosságotokban. Elétek fogják tárni azt a valóságot, hogy mindezt el kell engednetek. És ahogy elengeditek ezeket, azt mondanám, hogy egy átalakuláson fogtok keresztülmenni, melynek következtében úgy fogtok létezni a világotokban, ahogy most, teljesítve a kötelezettségeiteket, mégis másként fogtok érezni a kötődéseiteket illetően, szabadabbá váltok, kevésbé lesztek korlátozva, jobban képesek lesztek a Felsőbb Énetekből, a valódi lényetekből megosztani, hogy megteremtsétek azt, amit eddig talán kizártatok a manifesztációtokból, karakteretekből, a lényetekből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.