2018. november 19., hétfő

Sürgős helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/11/time-sensitive-situation-update.html
Fordította: Rácz Anita

A Delta Opció terve sok különböző és erős reakciót váltott ki és így egy kis pontosítást igényel.
Először is, az Eseményre vonatkozó általános terv ugyanaz maradt. A Delta Opció csak az Eseményt megelőző műveletek bizonyos részeire vonatkozik.
Másodszor, a Fényerők elsődleges célja az, hogy minimalizálják a szenvedést a bolygón és hogy csökkentsék az erőszak szintjét. A Delta Opció terve végső megoldásként CSAK akkor lesz aktiválva, amikor minden más békésebb opció megbukott. Annak a lehetősége, hogy ez meg fog történni, pillanatról pillanatra változik, de az Ellenállás azzal számol, hogy ahogy a helyzet stabilizálódik, hosszú távon csökkenni fog a Delta Opció valószínűsége.
Az elmúlt néhány napban a színfalak mögött sok tevékenység zajlott és az alábbi cikk részben helyes:
Az Ellenállás a 2000-es évek eleje óta nem volt ilyen aktív a felszínen, mint most.
Pozitívumként megemlíteném, hogy fantasztikus információkat kaptam azon a szinten, melyen 2000 óta nem kaptam, egy nagyon magas szintű, megbízható forrástól.
Csupán annyit mondhatok, hogy az a csodálatos jövő, amiért harcoltunk, valóban létezik és el fog jönni. Replikátorok, szabad energia, csillagközi utazás, az Aranykor - ezek várnak ránk. A cabal minden évben sok-sok billiónyi dollárt költ arra, hogy azt a benyomást keltsék, hogy semmi sem változott és soha nem is fog változni semmi. Amikor ez a Truman Show véget ér, le lesztek nyűgözve. (https://hu.wikipedia.org/wiki/Truman_Show - a szerk.)
Addig is, ahelyett hogy belekerülnétek a kétségbeesés és passzivitás feneketlen kútjába, felhasználhatjátok eszközként ezt a könyvet arra, hogy segítségével keresztülmenjetek egy belső átalakuláson és egy jobb életet tapasztaljatok meg:
Meg kell értenetek, hogy ha jobbá szeretnétek tenni az életeteket, nektek magatoknak kell megtenni a munka 80%-át, hogy a Fényerők segíteni tudjanak a maradék 20%-ban.
11:11 Csillagkapu
November 11-én egy nagyon fontos portál fog megnyílni, ahol a Plejádi flotta nagy aktivitása lesz megtapasztalható.
Ugyanazon a napon Putyin-Trump találkozó lesz Párizsban, ahol a felszíni Szövetség tagjai és az Ellenállás ügynökei közül többen jelen lesznek. Bizonyos zárt ajtók mögötti tárgyalások fognak zajlani a bolygónk jövőjéről:
Sok különböző csoport fog aznap meditációkat szervezni és ha vezettetést éreztek, csatlakozhattok ezekhez:
A Fényerők azt közölték, hogy jó lenne, ha lenne egy olyan tömeges meditáció, ami arra fókuszálna, hogy Fényt küldjünk a november 11-i párizsi tárgyalásokra, mivel a bolygó jövőjét illető fontos döntések fognak ott születni.
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.