2018. november 19., hétfő

Delta Opció

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html
Fordította: Rácz Anita
A bolygó felszínén lévő helyzet a csúcspontjához érkezett.

Egyrészről itt vannak a sötét erők, akiknek szinte korlátlan szabad uralmuk van a bolygó felszínén, másrészről pedig itt vannak a Fényerők, akiknek problémáik vannak azzal, hogy minél előbb eltávolítsák a toplet bombákat.
A sötét erők szabotálják a karantén áttörésére irányuló pozitív kezdeményezéseket és nem tud megkezdődni a kereskedelmi űrutazás, annak ellenére, hogy már 70 éve itt vannak köztulajdonban azok a technológiák, melyek ezt megvalósíthatnák.
Az óvatos közzététel többé már nem elég: 
A felszíni lakosság felébredett tagjai végre abbahagyták az Eseményre való várakozást és saját kezükbe veszik saját életüket:
Az Esemény eljön, amikor eljön. Addig meg kell tennünk mindent, amit csak tudunk, hogy jobb életkörülményeket teremtsünk magunk és szeretteink számára és bármit, amit módunkban áll megtenni, hogy felgyorsítsuk a bolygó felszabadításának folyamatát.
Az igazság az, hogy a cabal túl messzire ment és a Fényerők nem tesznek eleget annak érdekében, hogy ezt megállítsák.
A Szövetség egyes frakciói, valamint egyes agarthai frakciók kezdik elveszíteni a türelmüket és azt tervezik, hogy katonai akcióval veszik át a bolygó felszínét a cabal karmaiból. Ennek komoly következményei lehetnek és potenciálisan olyan háborúhoz vezethet, ami eltörölné az emberiséget és lakhatatlanná tenné a bolygó felszínét.
Annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy ez bekövetkezzen, az Ellenállási Mozgalom egy bizonyos válságtervet készített, melynek neve Delta Opció. Amennyit tudok, közzéteszek a Delta Opcióról:
Ahelyett, hogy arra várnának, hogy kialakuljanak az optimális körülmények azzal, hogy a toplet bombákat és a nem-fizikai arkhónokat eltávolítják, egy bizonyos "speciális alakulat" a cabal néhány frakciójának az eltávolítását kezdeményezné, kizárólag az USA-ban. E művelet során a chimera, az arkhón, a fekete nemesség vagy a jezsuiták egyetlen tagjához sem nyúlnának. Kerülnék a feltűnést és barátságos arcot mutatnának. Az USA-ban a cabal összes többi frakciójáról gondoskodnának. A "speciális alakulat" taktikai támogatást nyújtana a Pozitív Katonaság számára, hogy végrehajtsák a műveletet. A tömegmédia felszabadulna a Rothschildok uralma alól és az USA dollár összeomlana. Azonnal elindulna a korlátozott mértékű közzététel.
Az USA-ban végbemenő ilyen jellegű változás erős nemzetközi reakciót váltana ki és az Esemény felé való átmenet instabil és kaotikus lenne. A globális pénzügyi rendszer szélsőséges ingadozásokon menne keresztül, de nagy valószínűséggel nem omlana össze. Világméretű tisztogatás történne a cabal alacsonyabb szinten lévő tagjai között. A tömegmédia világszerte fokozatosan egyre több információt közölne. Egyértelműen sokkal több információ kerülne napvilágra a mátrixról, melyben élünk:
Ezt követően az egész helyzet először lassan, majd nem olyan lassan felgyorsulna az Eseménybe.
Jelenleg semmit sem mondhatok el a chimera, az arkhón, a fekete nemesi családok vagy a jezsuiták tagjainak a Delta Opció tervének keretein belül való eltávolításáról. A fent említett cabal frakciók éltávolítása és a teljes közzététel csak akkor történhet meg, amikor az összes toplet bombát eltávolították.

Kérlek, vegyétek tudomásul, hogy a Delta Opció NEM a Delta idővonalat jelenti.
A Delta Opció tervének van egy hatalmas része, melynek jelen pillanatban bizalmasnak kell maradnia.
Még nem született meg a végső döntés arról, hogy a Delta Opciót végrehajtják-e vagy sem. Minél kevésbé stabil és rosszabb a helyzet az USA-ban, annál nagyobb a valószínűsége a Delta Opciónak. A jezsuiták mesterséges baloldali/jobboldali politikai megosztással próbálják polarizálni a helyzetet az USA-ban. A következő hónapokban az egyik kulcstényező a jezsuiták ténykedése lesz annak tekintetében, hogy hogy fog alakulni a bolygón lévő helyzet.  A ténykedésüket körültekintően kell megfigyelni.
Katonailag az Ellenállás készülődik a felszínen kialakuló lehetséges felfordulásra és erősítést kapott a Naprendszer szerte lévő bázisokról, ami az elmúlt néhány hét során megérkezett a bolygónk felszíne alá. Ebben a pillanatban az Ellenállás 140 millió tagot számlál és ez a szám még jelentősen tovább emelkedhet és valószínűleg emelkedni is fog.
Korábban az Ellenállás tagjai tartózkodtak attól, hogy 30 méternél tovább jöjjenek a bolygó felszínére. Ezekkel a jelenlegi fejleményekkel egyes különleges Ellenállási erők csupán 5-10 méterrel a felszín alatt állomásoznak.
Azok a Fénymunkások és Fényharcosok, akik küldetésük részének tekintik azt, hogy részt vegyenek az Esemény műveleteiben, telepatikusan kérhetik, hogy egy kicsi Ellenállási bázis épüljön jelenlegi lakóhelyük alatt. Ezt a kérést NEM szabad hangosan kimondani és NEM szabad sehova leírni. Az Ellenállás egy bizonyos biztonságos csatornán keresztül felkérést fog kapni arra, hogy a Fényharcos háza alatt épüljön fel egy bázis és a legtöbb esetben a kérést jóváhagyják. Ezeknek a kis bázisoknak meghatározott szerepük lesz az Esemény műveleteinek során.
Maradj nyugodt és Jedi lesz belőled
Nem mondhatok el sokkal többet, de valami készülődik.
Addig is itt van néhány videó, hogy felfrissítsem a memóriátokat:
(A fentiek közül a már magyarul elkészült videók itt láthatók:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsNTPtzAcYvKQDGaOWRnltgx - a szerk.) 

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.