2019. március 22., péntek

Nőiség

Ebben a kis írásban olyan információkat gyűjtöttem össze Cobrától és Isis Astara-tól, mely magával a női mivoltunkkal kapcsolatban ad eligazodást.

Cobra egy Plejádi Csillagtestvérünk itt a fátyolon belül, aki több, mint 40 éve áll kapcsolatban a nagy planetáris felszabadító csoporttal. Pontosan 1977-ben volt az első személyes kapcsolatfelvétele, melynek során a Naprendszerünkben utazott, és nem akart „haza jönni” a Földre. Mintegy 30 percig tartott meggyőznie a Plejádiaknak arról, hogy térjen vissza a mátrixon belülre megvédeni az emberiséget a nukleáris háborúktól.
Azt kérte tőle az Ellenállási Mozgalom, hogy maradjon névtelen és folytasson folyamatos kommunikációt az X Bolygó lényeivel, akik segítik az Ellenállási Mozgalmat. Mint az Agarthai Hálózat és a Fényerőinek képviselője, arra törekszik, hogy felkészítse az emberiséget a közelgő Eseményre.

Találtam a nőiségünkkel kapcsolatos szövegeket és interjúrészleteket is. Akkor kezdjünk is bele. :)



1. Menstruáció:

A történelem során a menstruáló nőkhöz sokféleképpen viszonyultak: féltek tőlük, elszigetelték, elkerülték, irigyelték, és néha imádták is őket.
Az őshonos ausztrál kultúrákban a nőt szentnek tekintik a menstruációja alatt.
Az indiai hagyományok szerint a menstruáció szent esemény. A Tantrában a nő, ciklusa szakaszaitól függően, különböző Istennőket testesít meg. A menstruáció alatt úgy tekintenek rá, mint aki a világ és a világi feladatok fölött áll, épp ezért felmentik a házi teendők alól. Ez alatt az idő alatt az itteni és a túlvilág közti kapocsként szolgál.

Ezzel a témával kapcsolatos interjúrészlet:

"Rob: Néhányan kérdeztek a szüléssel és a menstruációval kapcsolatban. Sok nő számára elég nagy terhet, nehézséget jelent, sőt fájdalommal járó dolgot. Ez egy természetes folyamat? Meg fog változni az Esemény után? Az emberiség, különösen a nők, másképpen fognak viszonyulni a menstruációhoz?

Cobra: A menstruáció megváltozik, mikor a nő elér egy bizonyos rezgési frekvenciát. Valójában akkor teljesen megszűnik. Ez egy nagyon magas frekvenciát jelent és hosszú időt vesz igénybe a Felemelkedés előtt. Ez egy olyasvalami, ami közvetlenül, kevéssel a Felemelkedés előtt történik meg.

Rob: Értem. De maga a menstruáció kevésbé lesz fájdalmas az Esemény után? Sokkal több megértés lesz ezzel kapcsolatban és magával az egyensúlyba hozott kémiájával? Nem lesz olyan fájdalmas folyamat a nők számára, igaz?

Cobra: A menstruációnak nem kell fájdalmasnak lennie. Akkor jár fájdalommal, mikor egy bizonyos energetikai blokk van az energia testekben és a fizikai testben. Ha ezeket a blokkokat eltávolítják, akkor maga a menstruáció nem fájdalmas."

K: A menopauza mesterségesen létrehozott jelenség?

C: Elvették a szabad döntést afelett, hogy a menstruációs ciklus szabályozható legyen. Megszüntetheted vagy kiterjesztheted.”



2. Szülés:

Idézet Isis Astaratól 2015-ből:

"A teremtés ereje az Isteni anya energiája. Az anya úgy ad életet, hogy megadja magát a természet áramlásának. A szülés során az ellenállás még több fájdalmat teremt. Arra tanítottak és programoztak minket, hogy álljunk ellen ennek az energiának. Ahogy megtanuljuk megadni magunkat az Istennői energiának, a születés az élet minden területén örömteljesebbé és könnyebbé válik.



Ízisz misztériumaiban a tej az Isteni ital, melyen keresztül az Isteni gyermek megkapja az életét. Hathor koronája a szarvakkal - a Napot körülölelve - jól szimbolizálja ezt. A tehén a szarvakkal egy szentséges állat, ami az Isteni italt, a tejet adja. Ez egy varázslat, a természet misztériuma.
A női testben minden jelen van ahhoz, hogy életet adjon, fenntartsa és táplálja az életet - az anyaméhben, majd azt követően a melleken keresztül. Ugyanez a helyzet az állatokkal és a természettel, az élet a magból indul ki és a magban már jelen van minden, ami később meg fog születni."



Ezzel a témával kapcsolatos interjúrészlet:

Lynn - Cobra, mikor foglalja el helyét a lélek a testben, még az anyaméhben, vagy születéskor?

COBRA - Legtöbb esetben, azt mondanám, hogy a 2-dik, 3-dik hónap és a 6-dik, 7-dik hónap között. Ritka esetekben korábban, vagy később történik. Ez csak egy hozzávetőleges támpont, hogy nagyjából érezzétek, hogy is van ez.

Lynn - Akkor tehát a 2-dik és 4-dik hónap között?

COBRA - Azt mondanám, hogy a 2-dik és a 6-dik hónap között. (Rendben, köszönöm.)”

A következő idézetben Isis Astara beszél a testünkről, az életről, férfiakról és nőkről:

"A testünk arra teremtődött, hogy a lelkünk ebben léphessen be a fizikai világba. A Fény Isteni Szikrái vagyunk és ez a fény tölti be minden sejtünket. Kiterjedt nézőpontunkkal már újra tudjuk kalibrálni a testünkhöz való hozzáállásunkat.
A kehely Isten Női aspektusát szimbolizálja, a testünk egy dimenziók közötti portál itt a Földön. Nőként vagy férfiként lettünk megteremtve és most mind nőként, mind férfiként az Isteni Női aspektus kelyhei lehetünk női minőségeinken keresztül.

Az élet születése ezen a kelyhen keresztül történik.

Az új élet, ahogy azt tudjuk, egy spirálként a méhben kezdődik. A női test valóban képes életet csatornázni önmagán keresztül egy másik dimenzióból, hogy az leszülessen ide a fizikaiba világba.

A szakrális geometriában ezt a folyamatot a Vesicaként láthatjuk.



Ezt nagyon jó okból az élet csodájának tekinthetjük. Elengedhetetlenül fontos, hogy a nők felismerjék ezt, mivel csatornaként szolgálnak ahhoz, hogy életet adjanak. A férfiak számára is egyaránt elengedhetetlen, hogy megismerjék, mit is jelent ez valójában; hogy megértsék, értékeljék és őszintén támogassák a nőket.

Főleg most, ezekben az időkben, hogy az Istennő visszatér, döntő fontosságú, hogy az Istennői energiát megfelelő kozmikus áramlásba hozzuk a férfi testekben is. A női aspektusunknak meg kell ezt engedni - a női és a férfi testekben egyaránt. Ez az energia keresztül akar rajtunk áramolni, minden emberen, akár nő, akár férfi, akik megszülték az Új Aranykort "anyaként" az Istennői energia csatornázásával.
Kezdjük azzal, hogy tiszteletet adunk a mindannyiunkban jelenlévő Istennői energiának. Amint ez megtörténik, az Isteni Női Aspektus ÉS Isteni Férfi Aspektus elkezd mozgásba jönni és a mindkét részről származó régi, elavult minták meggyógyulnak.

Az erős Isteni Energiának erős Istennői Energiára van szüksége és fordítva. Megtudjuk, miért fontos, hogy egyensúlyba hozzuk egymást.
A férfiaknak nem kell többé félni a nőktől, az erejüktől - hogy ők olyan pozícióban vannak, hogy életet tudnak adni. A női test már egy Isteni Kehely, amely képes életet adni. Egy másik dimenzióból lehozni ide egy életet hatalmas tett.”



3. Házasság:

A Földön többféle házassági modell létezik, mint: monogámia (egynejűség), poligámia (többnejűség) ezen belül: többférjűség és többnejűség. Az okok amiért az emberek házasodnak széles körben változnak, de általában a következők: törvényes, társadalmi és gazdasági stabilitás; egy családi egység létrehozása; gyermeknemzés és gyermekek nevelése; szexuális kapcsolat legitimizálása; a szeretet nyilvános nyilatkozata.

A Galaktikus társadalmak merőben másképpen fejezik ki kapcsolati rendszerüket. Ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni Cobra Lélekcsaládok című bejegyzését, mely itt található:

Íme egy részlet belőle: 

"Az Esemény után és főleg az Első Kapcsolatfelvételt követően, az Ellenállás és a Plejádiak el fogják kezdeni fölvenni a kapcsolatot az emberi társadalom legfejlettebb tagjaival, elsősorban azokkal, akiknek tudomásuk van a lélekcsaládokról.

Ez a kapcsolatfelvétel elkerülhetetlenül szerkezeti kulturális változásokat fog hozni az emberi társadalomba. A Plejádiak és az Ellenállás azt közölték, hogy ez a kapcsolatfelvétel néha elkerülhetetlenül mélyebb romantikus és szexuális kapcsolatokká fog kibontakozni, főleg ikerlelkek és lélektársak között, ahol egyikük a felszínen él, másikuk pedig az Ellenálláson belül vagy a Konföderációs Flottához tartozik.

Ahhoz, hogy ezekre a kapcsolatokra jobban felkészüljenek, a felszíni lakosságnak tudnia kell arról, hogy a Plejádiak és az Ellenállás hasonló társadalmi modellel rendelkeznek, melynek alapját a lélekcsaládok képezik. Néha teljes mértékben elkötelezettek az ikerlelkükkel vagy az elsődleges lélektársukkal való kizárólagos szentséges egyesülésre és néha nyitott többszerelmű kapcsolatokat alakítanak ki, melyek alapja a lelki szerelem és a szexuális energia szabad áramlása. Azonos nemű egyesülések is létrejönnek közöttük, de mentesek mindenféle arkhón beavatkozástól, ami oly uralkodó e bolygó felszínén.

Ezek a kapcsolatok fogják jelenteni a végső próbát a felszíni lakosság számára a Galaktikus társadalomba való integrálásban."



Még egy szövegrészletet szeretnék megmutatni, ami a házassággal kapcsolatos és a 2018-as Felemelkedés Konferenciából származik. A teljes fordítás itt található:

"IKERLELKEK (a kapcsolat következő szintje)

Az Ikerlelkek ugyanabban az időben és térben teremtődtek; egy lélekként jelentek meg, majd két külön félre váltak szét. Ők a Férfi és Női archetípusok, Shiva és Shakti, Ízisz és Ozirisz. Ez a kapcsolat mélyebb, mint a lélektársi kapcsolat. Ez az eredete a tökéletes kapcsolat után való sóvárgásnak, mivel vágyunk a "másik felünkre".

Ezt a kapcsolatot manipulálták az arkhónok az "Ikerlélek Fantázia" program segítségével. A lelkednek van egy olyan része, aki nem inkarnálódott a bolygóra. Az arkhónok pedig kihasználják a lélek sóvárgását. Létrehozták az Ikerlélek Fantáziát, ami pszichológiai kivetítődés egy olyan személyre, aki valójában NEM az ikerlelked. A nők tudat alatt azt hiszik, hogy a férfi, akihez hozzámennek feleségül, az ikerlelkük (ami nem igaz.)

Ez az oka annak, hogy a nők számára az esküvőjük napja a legboldogabb nap az életükben, egészen addig, amíg rá nem ébrednek az igazságra. De a férj nem az igazi ikerlélek, ez csalódást okoz, ami pedig a házasság felbomlásához vezet. E fantáziát Hollywood is kihasználja. Azt a célt szolgálja, hogy megakadályozza a valódi egyesülések kialakulását és kontrollálja a szexuális energiát.

Az illuminátus De Beers család találta ki a gyémánt eljegyzési gyűrűt, akik visszaéltek az ikerlélek fantáziával, hogy el tudják adni gyémántjaikat.
Lépj kapcsolatba az ikerlelkeddel meditáción keresztül, hogy energetikailag és telepatikusan kapcsolódni tudjatok. Az arkhónok manipulálják az álmainkat is."


Most pedig jöjjön a témával kapcsolatosan egy interjúrészlet:

"Rob: Itt van még egy érdekes kérdés. Tudom, hogy természetesen több millió, milliárd kultúra létezik a világegyetemben, de talán tudnál némi áttekintés adni ezzel kapcsolatban. Tudnál beszélni galaktikus nővéreinkről és fivéreinkről? Ők is úgy házasodnak, ahogyan mi? Tudnál mesélni az egyesült lelkek házasságáról? Nagyon hosszú ideig élnek együtt. Ugyanúgy összejönnek és elválnak? Vagy ők ikerlelkek, akik akár 3000 évig is kitartanak egymás mellett? Beszélj nekünk kérlek a házasságról, bármilyen Bolygóról, amiről tudomásod van. Így talán mi is jobban megérthetjük és elképzelhetjük.

Cobra: Rendben. Az egész Univerzumban, a házasság lélekkapcsolaton alapszik, ikerlelkek kapcsolatán. A ceremónia vagy rituálé teljesen pozitív természetű. Ez a megszokott. Ez nem egy vallási ceremónia. Ez nem egy olyan dolog, ami valamilyen módon megköt téged. Elmélyíti és megerősíti a kapcsolatot közted és az ikerlelked között. Eredetileg ezt jelenti a házasság fogalma. Így működik ez, ebben a Galaxisban és az Univerzum minden Galaxisában. 

Rob: Vannak egybekelések ikerlélek kapcsolódáson kívül is? 

Cobra: Lehetségesek, de a legtöbb esetben, egyensúlyban az Univerzummal, az emberek találkoznak az ikerlelkükkel."



4. Szexualitás:

"Szexuális Energia – Programok

Ezek célja a felszíni lakosság kontrollálása. Számos program csak ennek a bolygónak a felszínén létezik. Ezek a programok a fő oka annak, amiért ilyen sokáig tart a felszabadítás folyamata, mert ezeket nem ismerik. Még a lakosság legfelébredettebb része sincs tudatában a programoknak. Ezek a legmélyebbek. Az a céljuk, hogy a felszíni lakosságot ellenőrzés alatt tartsák. Legtöbbjük sehol sem található meg a galaxisban.

Két fő rétege van ennek.

Az első Atlantiszban történt implantátumokkal, amely fizikai és energetikai elválasztódást okozott a nők és a férfiak között.

Hol található: 3 ujjnyival a köldökünk felett. Ez a kundalíni energia áramlását blokkolja.

Két alapvető rétege van a programozásnak:

1. réteg:

Az atlantiszi idők végén történt (az 1. réteg elhelyezése), miután a sötét erők beszivárogtak az implantátumokkal, és pszichológiai, valamint energetikai szeparációt hoztak létre a nők és a férfiak között.
Ezt azzal a céllal teremtették, hogy meggátolják a kundalini energia megfelelő áramlását. Minden egyes csillaglényt implantáltak ekkor, Atlantisz idején.

A férfiak és a nők ellentétesen lettek programozva, így mikor egy nő és egy férfi találkozik, teljes félreértés alakul ki, mivel a saját nézőpontjuk szerint tekintenek a másik nemre. A férfiak egyfajta módon látják a dolgokat, a nők pedig egy másfajta módon.

- A nők a szív energiáját érezhetik, de a szexuális energiát nem

- A férfiak érezhetik a szexuális energiát, a szívük energiáját azonban nem

A nők számára könnyebb a szív szintjén kötődést kialakítani, szexuális szinten azonban ez kihívást jelent, a férfiaknál ugyanez van fordítva. Könnyű számukra érezni a szexuális vonzalmat, ami a nők számára azonban nem megengedett az implantátum és a társadalmi programok miatt.

A megoldás a nők számára az, hogy hagyják érezni a szexuális energiát, a férfiak számára pedig, hogy engedik érezni a szív energiáját, és mindkettőjük hagyja, hogy a szexuális energia és a szív összekapcsolódjon. Ez a programozás átalakításának egy módja és gyakorlással gyengéden elérhető.

Az energetikai út meglehetősen különböző:

A férfiak esetében a kundalini energiának fel kell emelkednie a szívközpontba, míg a nők estében le kell ereszkednie a szexuális energia központba.

Amikor a kapcsolat tökéletes, nincsenek félreértések, és ez valójában a Szentséges Egyesülés/Isteni Nász lenyomatát hozza létre energetikai szinten.

Az arkhón invázió előtt, sok nő még erősen kötődött az Istennő energiához hatékony módon. Az Istennő egy papnője bármilyen szinten fel tudta használni saját energiáját egy férfi meggyógyítására. A nők meg tudták gyógyítani a férfiak összes háborús traumáját a kundalini energiájukkal.

Az ok, amiért a férfiak agresszívak az, hogy nem kaptak egészséges szexuális energiát a nőktől. Ez szexuális frusztrációhoz vezetett (lásd az arab társadalmak problémáit). Az, hogy a szíriai menekültek Európába jönnek és nőket erőszakolnak meg, a mély szexuális frusztrációjuk tükröződése. Nincs rá mód, hogy meggyógyítsák a szexuális traumájukat. Nem megengedett a társadalmukban. Ez pedig könnyebben programozhatóvá és erőszakossá teszi őket.

Az Istennő papnője, aki egyesítette a szív és a szexuális energiát, képes háborút megállítani ezen a bolygón.
A társadalom meggyógyításának alapvető kulcsa, hogy a bolygó legfelébredettebb női összekapcsolják a szívüket és a szexuális energiákat. Ez az, amit Laura Eisenhower nem értett meg. Mindent, amit állítok, alá tudok támasztani rengeteg ténnyel, több ezer szent Istennő képével, akik az életüket áldozták fel azért, hogy megőrizzék ezt a tudást.
2. aspektus

A női energiák el lettek nyomva annak érdekében, hogy a háborúk teret kaphassanak.

A férfiak frusztráltak. Megpróbálhatják levezetni a frusztrációjukat különféle sportokon keresztül, de amikor az már nagyon felerősödik, harcolni kezdenek. Az amerikai foci például az elfogadható háború egy formája, ugyanúgy, mint a box, vagy a küzdősportok, stb.

Az első arkhón invázió során, 5000 évvel ezelőtt, az arkhónok békés Istennő civilizációkat támadtak meg és nőket erőszakoltak meg. Ez még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Minden egyes nő elsődleges félelme a férfi elkövetőktől való félelem, amely megegyezik a vadállattól való félelemmel.

A program üzenete, hogy a férfi a szörny, de valójában a reptiliánok a szörnyek. Az emberi hímek nem erőszakolnak meg nőket, reptiliánok tették ezt, de a női tudat nem tud különbséget tenni egy reptilián és egy emberi test között vagy nincsenek ennek tudatában, ezért a nők nem bíznak a férfiakban.

Ez az oka annak, amiért a nők 70%-a nem él át orgazmust szexuális aktus közben, a férfiak pedig ezért válnak szexuálisan frusztrálttá.

A programozás következő rétege: "Jó kislánynak kell lenned". Titkolnod kell a szexualitásodat, hogy ne légy megítélve, hogy ne légy "prosti".
Ez egy mély program, át kell programozni, fel kell oldani a női és férfi pszichéből.
A nőknek vissza kell szerezniük a szexuális energiájuk erejét!


Határokat kell szabniuk arra vonatkozóan, hogyan, mikor és hol akarnak intim kapcsolatot létesíteni. Szét kell törnünk a mátrixot, a nőknek vissza kell szerezniük a hatalmukat, maguknak kell eldönteniük, hogy kifejezik a szexuális energiájukat. Ez a társadalom átalakításának a kulcsa.
A férfiaknak változtatniuk kell a nőkről alkotott képükön és ki kell tisztítaniuk ezt a programot.

Egyes társadalmakban olyan templomok léteztek, ahol a nők szexuális energiákat csatornáztak. Szentséges Egyesülés ment végbe a főpapnő és a király között, amely az Isteni hős archetípusává tette őt. Ez az egyesülés stabilizálta a társadalmat. Isteni egyensúlyt és harmóniát teremtett nők és férfiak között.

Kr.u. 400-ban ezt a tradíciót elpusztították. Ez volt a valós oka a Római Birodalom összeomlásának.

Az összeomlás előtt magasan fejlett civilizációk léteztek. Azután azonban az Istennő energiát elpusztították, ez pedig teret engedett a sötét kor uralmának. 1000 évbe telt felépülni ebből a szörnyűségből és elkezdeni begyógyítani a sebet.

A keresztény kultuszt azért hozták létre, hogy tönkretegyék az Istennő energiát.

Az Istennő hagyományokat elpusztították, templomaikat lerombolták, többek között a sötét középkornak és a katolikus egyháznak köszönhetően elnyomták az Istennő papnőit,  meggyilkolták őket, és ez még mindig ott él a nőkben. A misztériumokat pedig megpróbálták elpusztítani. (Ezek közül néhányat bátor emberek megmentettek.)
E trauma még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Ez az eredendő félelem, mely megakadályozza, hogy egy nő biztonságban érezze magát valódi nőiességének kifejezésekor.

Következő szint: 5000 évvel ezelőtt az arkhón invázió egy mélyebb programot hozott létre:

- a Nőknek csak akkor engedték, hogy megéljék a szexuális energiákat, ha az ikerlelkükkel, vagy ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt.

- a Férfiaknak csak akkor engedték, hogy a szívükben éljék meg a kapcsolatot, ha az ikerlelkükkel, vagy az ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt.

Ha a partnered nem az ikerlelked, vagy az ikerlélek fantáziád, akkor a programozás eredményeként ez mindkettőtök számára nehéz pillanatokat okoz abban, hogy megéljétek a szexuális és a szív energiákat.

Következő szint: szakadás a lélekcsaládban

A programnak két oldala van: a Nőknek csak akkor megengedett a szexuális energiák megélése, ha a lélekcsaládjuk tagjával vannak. A Férfiak más programozást kaptak.

Következő szint: érzelmi vonatkozások

Amikor egy férfi és egy nő kapcsolatba kerülnek egymással, tudat alatt egymás tulajdonaként kezdik el érzékelni egymást, aki csak hozzájuk tartozik.
Ez tudat alatt, és a jog szempontjából is problémákhoz vezet (a házasság jogi szabályozása)
A Cabal visszaél a lélektárs archetípusával. A Mátrix meghekkelte a kapcsolatot, és hozzá olyan jogi apparátust teremtett, mely ellenőrzi azt (a férfi aláírására van szükség stb.)

Ez a programozás (birtoklás) csak ezen a bolygón létezik.

Hatalmas a különbség a birtoklás és az elköteleződés között.
A tiszta archetípus: két ember ragaszkodása és elköteleződése, mert oly mély közöttük a kapcsolat, hogy senki és semmi másra nincs szükségük. Spirituális kapcsolódássá válik, nem pedig legális, mátrix irányította kapcsolattá.

- az Isteni archetípus valós elköteleződés - valójában csak az igazán mély lélektársak és az ikerlelkek között található ilyen.

- a másik archetípus: a több partner. Képesek vagyunk arra, hogy egyszerre több embert is szeressünk mélyen, lélekszinten. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több, egészséges lélekkapcsolat is lehetséges. Erre is lesz lehetőség az új társadalomban, az új paradigma részeként.

A kulcsa az őszinte kommunikáció férfi és nő között. A nők maguk között egész más dolgokról beszélgetnek. Amikor egy férfi belép a szobába, témát váltanak, és fordítva. A nők és a férfiak közötti kapcsolat akkor gyógyult meg, amikor a férfiak és a nők könnyedén beszélnek majd egymással bármilyen témáról. Drasztikus őszinteség a kommunikáció területén - ez vezet a társadalom gyógyulásához."



A második implantátum, a solar plexusban helyezkedik el.

- Ez a férfiak és nők közötti félreértésekhez vezet. Teljesen eltérő pszichológiai világban élnek és ennek eredményeként eltérő valóságokban.

- A legmélyebb aspektus a szerelem elválasztása a szexuális energiától.

- Szétválasztja a női energiát a férfi energiától, a "női" és "férfi" személyiséget és nagyon határozott ellentéteket teremt.

Férfi és női típusokat, nézőpontokat, felfogást teremtett a szerelem és szexualitás között és az elválasztódásban mindketten különbözőképpen vannak e téren programozva.
A nők a szív energiáját érzik, de nem hagyják, hogy szexuális energiákat érezzenek; míg a férfiak épp ellenkezőleg. Tehát amikor egy férfi és egy nő együtt van, nem tudnak kapcsolódni, mert eltérő módon érzékelik a valóságot. Ennek eredményként a férfiak és nők nem találnak közös alapot és csak a mátrix programozásán keresztül kapcsolódhatnak.

- Ennek a megoldási módja az, ha a két aspektust beavatkozás nélkül kapcsoljuk össze

Férfiak: bizalmi problémával rendelkeznek. Nehéz számukra bárkiben megbízni, de könnyű nekik a szexuális energiát érezni. A férfiaknak mindent irányítaniuk kell (ezért imádják a technológiát).

Nők: sokat tudnak beszélni és könnyedén. Könnyen és mélyen ki tudják fejezni érzéseiket.
Hogyan lehet ezt eltüntetni?

Férfiak: hagyják, hogy a szívükből érezzenek és bízzanak.

A nők alapvető bizalommal rendelkeznek (a gyermekneveléshez bizalomra van szükség).
Az implantátum miatt, valamint az 5000 éves bántalmazás miatt a nők számára nehéz a szexuális energiát érezni. A nők számára tabutémává tették a szexuális vágyaik nyílt és szabad megélését és kifejezését anélkül, hogy a társadalom elítélné vagy megbélyegezné őket. Sok kultúra mélyen a pszichébe ágyazza ezt a programot, már egészen fiatal kortól.

A sötétek nagy fokú végletekbe bocsátkoznak annak érdekében, hogy megállítsák a férfiakat és nőket abban, hogy valódi kapcsolatot találjanak. Amint ez a valódi kapcsolódás megvalósul, akkor lehetséges az Isteni Egyesülés, a Hieros Gamos (görögül Szent házasság).

Ez az energia mély sebeket tud begyógyítani, áttörést tud előidézni a Fátylon és hozzáférést biztosít a felsőbb birodalmakhoz.

A sötétek nem folyamodnának olyan végletekhez, hogy eltorzítsák a szexuális energiát pedofil hálózattal és sátáni rituálékkal, ha az nem lenne rendkívül erős a legtisztább formájában, hogy átalakítsa a sötétséget, gyógyítson és/vagy megvalósítsa a szándékokat!

A gyakorlat második részéhez, a második implantátum feloldásához végy elő egy másik lapot.

"A szex szerelem." / "A szex nem szerelem." - mondatokat írd fel.

Ismételd meg ugyanazt a gyakorlatot mint az előbb. Tényleg érezd át lényed minden aspektusával. Tapasztalhatsz érzelmi hullámzást, mely ehhez a programozáshoz kapcsolódik. Engedd meg magadnak a feldolgozást és engedd el mindazt, ami a tudatosságod felszínére jön. Az is része a folyamatnak, hogy elengedsz a lényedből minden traumát, érzelmi ítéletet, félelmet, haragot vagy zavarodottságot. Légy gyengéd önmagaddal szemben, és tudd, hogy nincs rosszul megtapasztalt gyakorlat.”



És még egy fontos üzenet Cobrától:

"Lynn - Az Esemény után javulni fog a férfiak és nők kapcsolata? Kevesebb lesz a versengés egyes férfiak között egyes nőkért és jobban ki fognak tudni teljesedni az emberek a személyes kapcsolataikban?

COBRA - Az Esemény után eltávolítják az arkhónokat, így nem fognak tudni többé beavatkozni a kapcsolatokba. Ezért sok régi konfliktus és dráma, ami jelenleg létezik nők és férfiak között, el fog tűnni és újra fel fogják fedezni a valódi szeretetet. Eltűnik annak módja, ahogy az arkhónok befolyásolták az embereket, így a kapcsolatok drasztikusan javulni fognak.

Lynn - Van valami javaslatod arra, mit tehetünk addig, amíg ez megtörténik?

COBRA - Az a legfőbb cél, hogy az emberek abbahagyják az egymással folytatott harcot és elkezdjenek rájönni arra, hogy a konfliktusokat az arkhónok generálják és nagyítják fel bizonyos technológiával; és kezdjék el támogatni egymást. Nagyon egyszerű ezt mondani és nem olyan könnyű megtenni, de ez a módja. Nagyon egyszerű tanács, de nagyon hatékonyan működik, ha megpróbáljuk gyakorolni a való életben.”


Ha megengeditek, szeretnék mutatni egy üzenetet a Plejádiaktól, ami pontosan idetartozik, úgy érzem, íme:

"Azért vagyunk itt, hogy gyökeres átalakulást idézzünk elő, amilyen hasonló még nem volt korábban. Egy olyan „Öntudatra Ébredés Cunami”-t, ami végigsöpör a Bolygón és alapjaiban rázza fel a modern világot. Egy kultúrákon átívelő, spirituális átalakulást, ami meg fogja változtatni a Föld különálló és megosztott nemzeteit, és egy olyan bolygószintű meta-kultúrát hoz létre, ahol minden nemzet, minden embercsoport, minden törzs, minden egyes személy értékes és hozzájárul az Egység szépségéhez.”-A Plejádiak-





13 megjegyzés:

  1. Cobra! Csak egy nehéz és sulyos gond van, hogy a férfiakat e világ(a férfi uralta világ,tehát saját magát) soha nem vonta és soha nem is fogja felelösségre vonni a sulyosan eldeformálodott sexuális aberrált viselkedésük miatt. Valahogy mindig a nökre háritodik ezért is a felelösség. Úgy tünik a férfiak még az alol is mindig fel vannak me.tve amiket mocskokat elkövetnek, mert ök szegények, mi nök nem vagyunk szegény áldozatok e világ szemében, kizárolag a férfiak akik pedig rendre megeröszakolják a kislányaikat, kisfiaikat, mások kisfiát, lásd papok, nöket, öreg néniket, stb nemrég saját disznaját is a 70_éves bácsi, a háboruban az összes katona minden nöt gyermeket megeröszakol a migránsoknak el van tudatosan nézve az összes nemi eröszak stb. és mégis szegény férfiak???!!!! Nem furcsa ez a hozzá állás egy kicsit????? Aztán a nagy uralkodó kurva férfiakat, nekünk nöknek kell,(kötelezö, ezt várja el a világ tölünk,) megmenteni a velünk szemben elkövetett saját abberrált eröszakos viselkedéséböl meggyogyitani..a katonákat a férfi világ elitje küldi terület harcba állandoan, mint hogy egyén szinten is birtokolja a férfi nöjét, mert tulajdonjognak tekinti, ezért ölik meg a nöket sokszor, hogy az övé már ne legyen másé...szóval, a katonák szarrá eröszakolják birtoklásos kéjelgésböl az összes nöt lány gyermeket...és ez senkinek nem probléma...az sem, hogy aztán igy ilyen rettenetes testi_lelki_szellemi teherrel születnek ujra ezek a lelkek és a férfiak nem.fogják öket meggyogyitani soha sem, mert azok csak az önzö egoista,birtokló szeretettrl birnak, nem mással, a többsége...no, hát a nöket ki fogja meggyogyitani a férfiak uralta ,agyon eröszakolt traumákból???? Hm....ez nekik nem feladatuk, vagy csak örökké azt olvasom, hogy a nöknek mi a kötelességük a férfiakkal szemben...ugy tünik vissza felé ez már nem létezik, nem müködik, nincs, nem is volt, elvitte a kiscica, ezt a sulyos gondot. Kiegyenlitödésröl beszélünk, de valahogy a megalázott nöknek kell mindent helyre tenni ezen a kibaszott férfiak által tönkre baszott világon,az ö segitségük, megértésük nélkül...hát, igy áll a valóságos helyzet, ugyanis a férfiaknak van szüksége ,hogy kurvát csináljanak a nökböl önzésböl, ök a kurvák és nem a nök...de, a nöket kurvázzák...és mindenkit, lányt anyát, öreg nénit stb. Csak ilyen szolásaink vannak, mert a nöi nemet lehet szabad kurvásitani, lenézni, megalázni, a férfia világ mégis folyton csak a sexre gondol és azt akarja nonstop csinálni ha lehetne, munka helyett is...az egész életet ugy csinálták meg, hogy ök az aberrált viselkedésükböl felmenteve, kimagyarázva legyenek, ..óó ez semmiség...és fel is mentik öket mind....a katonák hösök lesznek ha lelövik öket, igaz mielött meghalt egy egész falumyi nöt, kislányt megeröszakolt...de, hös...hát, nem a megeröszakolt nök a hösök, akik még e mocsok árán is mentik a férfiakat, akik undoritoak velük?????!!!! Hm...sok dolog van itt ami teljesen ellentmondásos. Ti sem irtok igy a nöket védve, csak a férfi sexelfajzádt magyarázzátok meg...de, minek??? A nöket kéne már a szárnyaitok alá venni, mert öket ölik, eröszakolják a férfiak többsége, kénye és kedve szerint, mert senki és semmilyen törvény nem állitja meg öket!!!! Azaz, szabad a pály elöttük e mocskos dolgokat megtenni...bocsi, de nem erre a férfiaknak kellene irnod végre, hogy férfi társaim, ne tegyétek már ezt a nökkel??????? Mert még ilyen irást sehol, soha nem olvastam, sajnos nem.is fogok....mert férfi uralom van, az meg önmagát nem.fogja ebben szabályozni, mert odalesz az uralkodása...hát, csak erröl van szó és ,hogy a nöknek maguktol muszáj meggyogyulni az eröszakokbol, mert e világ az áldozatot itéli el és nem az elkövetöt! Hoppá...no, ezen kéne változtatni, mert a nök igy élnek a valoságban, megalázva, meggyalázva, elhagyva gyerekkel együtt, kevés fizetéssel, de kurva sok munkával, és mégis férfiakhoz kötve mert nincs más választása...a nök borzalmas lelki fizikai világban élnek a férfiak miatt, de erröl a férfiak nem.akarnak tudomást venni, még ti sem a fényerök sem, sajnos.

    VálaszTörlés
  2. Serenity ne keseregj! Vagyunk egy páran olyan férfiak akik elismerik a TI jogaitokat, és védünk benneteket. Nem vagyunk mind vadállatok. Járjatok nyitott szemmel.

    VálaszTörlés
  3. És mit tesztek azért, hogy ne csak nektek legyen jó a tömeget illetöen, mert az van, hogy semmit...ez hiba igaz amit irtál, de semmit nem ér azon mérheretlen nyomorusággal, meggyalázással szemben, amit ti férfiként adtok a nöknek. Nem.nekem.kellene megnyugvás, hanem a nök tömegének, öket kéne már megsegiteni, de töled is csak ennyire futja...persze, kedves vagy, de ez mit mit sem.ér a valodi elnyomásotol.ellen. közben percenként raboltok el sexre lányokat, nöket és aztán ölitek meg öket ha már utban vannak és hosszú évekig sexelitek papként, apaként a lányaitokat, fiaitokat...stb..öntitek le savval a volt szerelmetek nemiszervét, eröszakoljátok meg Kis Lászlókét az uszolányokat, rendezöként, szinházi emberként kényszeritiket a nöket sexre cserébe a szerepért stb..tudod, az a baj, hohy ti férfiak nem.vedztek magatokra semmilyen kollektivitást, csak egy esetben...csoportos nemi eröszak elkövetésekor fogtok össze kollektive, meg a háboruba..hát, pont forditva kéne legyen, saját férfi társaitokat kéne magatokon belül megnevelni. Mert a férfiak nem.veszik komolyan a nöket, mert engedik egyenranguságba soha, miota volág a világ. Ti férfiak csak nyugrattok minket, hohy nem baj a sok eröszak ellenetek, csak türjétek el, de amugy nics nagy baj...nektek...egy állat elöbb kap védelmet, megmentést mint a nök, mert ti férfiak a nöket nem.akarjátok megmenti magatok eröszak, uralom hatalmaskodása alól. Uhy hogy feleslegesek a szavaid, uhye érted mert nem.erre van szükség, egészen másra. Védeni a nöket, ti akik megalázva,, nyomorban tartotok minket nöket, soha nem.fogtok megmenteni,mert nektek igy jo ahogyan bántok velünk évmilliok ota,rosszul. És te erre acsak ennyit tudsz mondani, gyenge...a problémát nem.akarod tudomásul venni, igy könnyü nektek élnetek minket csak kihasználni, amig nem.vagytok hajlandoak velünk nekünk megfelelöen, egyenranguan bánni, addig nem.gyohyul meg senki.

    VálaszTörlés
  4. Ha te most nö lennél, nem irtad volna ezt, hogy nyugi, nem baj az a sok eröszak amiket elkövetünk ellenetek, mert amugy ez nekünk férfiaknak természetes, meg ez nem nagy baj nekünk, csak nektek nöknek....konkrétan, nem vagytok hajlandoak ti férfiak komolyan összefogni miértünk, csak akkor vagytok kollektiv csapatban, ha csoportos nemi eröszakot akartok elkövetni és a háboruban. Szoval, ti férfiak kiközösititek a nöket, viszont használjátok öket a magatok kiszolgálására, család, gyerk, etetés, sexeltetés, de még akkor is mentek a kurvákhoz, akikböl ti csináltatok kurvát, mert nektek van rá szükségetek...nem a nöknek...nektek kell mindig másik nö...az állatok elöbb vannak megmentve általatok és több védelmet élveznek mint a nök, veletek szemben. Amit irsz, hogy van néhány,kevés normálisabb férfi....hát, azzal mire mennek a meggyalázott nök, gyerekek???? akiket az apukájuk és egy barátja eröszakolt meg, a 4_éves kislány Cegléden... és fognak is naponta ,az orvos aki savval.önti le a volt párja nemiszervét, a Kis Lászlo uszó edzö aki azt se tudja hány nöt eröszakolt meg csoportosan fiatal korában, a sok szinházi rendezö akik sexre kényszeritenek a szerepért cserébe, a hatalommal visszaélve, csak azért mind e szörnyüség mert ingyen hatalmi sexet akartok ti férfiak, hatalmat, a sexel ti a hatalmatokat erösititek. Semmi mást, és ezeket a kodokat adjátok ki a nökbe....te is eltüröd, elnézed az összes férfi társaddal együtt, hogy bármelyikötök megeröszakolhat bármikor nöt, gyereket, kénye kedve szerint, persze csakis titokban,mert semmilyen hatoság (akik férfiak) nem von felelöségre benneteket) Ez a hatalom a férfiak a nök felett és szerinted ez igy rendben van....pl.ha szebb lelkü vagy, miért nem teszel valamit, hogy a férfi társaid ne eröszakoskodjanak???? Mert nem.érdeked neked se...Töled várhato el ez, a hülye abnormálistol nem...de, ti normálisabbja miért nem állitjátok meg és büntetitek, tanitjátok meg az elfajzottat??? Nektek igy könnyü, a nöknek kurva nehéz...nöként nem élnél most és csak ezért mondtad e könnyü semmire nem jo, szavakat mert férfi vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok benned a harag ,de az nem old meg semmit . Amíg azon keresztül látod ezt a dolgot , csak egyoldalúan érzékelsz mindent , pedig elképzelhető , sőt biztos is , hogy voltál Te is férfi ... valamikor , van benned bűntudat is , harag is ,de ezt mind ki kellene söpörnöd magadból , hogy tisztán láss .Az erőszak csak erőszakot szül , a probléma gyökere a példamutatás , a gyerekek egészséges nevelése . Nem mobiltelefonokkal , laptopokkal !!! SZERETETTEL !!! Három leányunkám lelkét istápolom immár 18 éve , hidd el vannak tapasztalataink ,pro és kontra . A legjobb barátaim férfiak voltak - lettek - maradtak !!! Ne általánosíts ,nem bölcs dolog !

      Törlés
    2. Kedves Serenity! Tudnod kell, hogy mindkét nem számára nehéz volt ez a majd 26000 év. Nekünk nőknek viszont az Istennő olyan erőt ad, ha összekapcsolódunk vele, amivel képesek vagyunk megváltoztatni Mindent! Ezért fognak össze most mindenhol a NŐK és lépnek a tettek mezejére. Békét és Szeretetet akarunk és ebben az Univerzum is támogat. Új Kozmikus Ciklus kezdődik, ahol ez többé nem történhet meg velünk. Minden a helyére kerül és megoldódik. Nem vagy egyedül, szeretünk! <3

      Törlés
  5. Talán az alábbi energiákat közvetìtenék nőként.De mivel nem az vagyok vigyázok rájuk és terjesztem. Függetlenül attól mit gondolsz. https://youtu.be/2Fb9Jzm8nE0

    VálaszTörlés
  6. Serenity! Olvasom a hozzászólásod és számomra nagyon ijesztő a véleményed. Sajnos emlékeztet pár gondolatod az én anyum latasmodjara. 65 éves és mióta az eszem tudom az ő véleménye is az volt hogy minden férfi pokolra való. Kicsi gyermekként is szinte naponta szajkozta hogy minden férfi és hímnemű egy szemét.Tényleg kezdtem betanulni a gondolatait és bűnösnek éreztem magam fiukent. Persze rájöttem hogy nemcsak a férfiakkal van neki gondja hanem ugy általában mindenkivel legyen az akár nő. Soha nem ölelt meg olyan szeretettel mint a párom a gyermekeinket vagy engem.Tudod elsőként lelkek vagyunk majd emberek és csak utoljára nők vagy férfiak. Az emberség ugyanugy emberség a nőknél mint a férfiaknál. Nem itelkezhetunk masok felett főleg nem ilyen negativan. Ferfikent nagyon is tisztelem a másik nemet . Egyek vagyunk minden hianyossaggal és tokeletlensegunkkel együtt. A SZERETET nem kategorizal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tóth Norbert! Mélységesen sajnálom, amit át kellett élned és kívánom, hogy az Esemény után a Lelked gyógyulhasson ezen életed traumáiból és újból szárnyalhasson! <3 :)

      Törlés
  7. Kedves Serenity! Jó pár évvel ezelőtt még én is mérges és dühös voltam az ilyen információk láttán. Senki sem bánthat senkit semmilyen módon és nem érdemel senki fájdalmat és szenvedést nemtől, kortól, bőrszíntől, vallástól és nemzeti hovatartozástól függetlenül, ezt szeretném most elmondani. Ezeknek az információknak viszont napvilágra kell kerülnie, azért hogy akik rossz dolgokat tettek az emberiséggel azok elnyerjék büntetésüket, az elszenvedőknek pedig gyógyulnia kell és a megbocsájtást keresni. Tudom....saját magamból kiindulva, hogy nem egyszerű és bele fog telni némi időbe, de nem lehetetlen. Mióta tudom, hogy egy illúzióban élünk és mesterségesen generálják a konfliktusokat, mert valakik nálunk technológiailag fejlettebbek és mert elszakadtak az Örök Szeretet Forrásától, azóta a megoldásra koncentrálok, mert ez az egyetlen módja, hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak. Nagyon szeretünk és ha tudsz, akkor segíts, amiben csak tudsz! Hálás köszönet! Szeretettel Viki

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Serenity által felvetett témához szeretnék írni néhány gondolatot.
    Nagyon úgy tűnik számomra, hogy a tudatosság felé haladva egyre jobban össze kell szednünk magunkat és ismerve képességeinket, határozott céllal kell használnunk koncentrálva az egészre, aminek mindannyian része vagyunk.
    Nem old meg semmit és nem visz előre, ha bosszankodunk. Az így felszabadult energiánkat pedig olyannak adjuk, amilyen rezgésen vagyunk akkor. A mérgelődés, bosszankodás alacsonyabb szintekre tol minket és rezgésszintünket, vagyis az ekkor képződött energiánkat sokkal alacsonyabb szinten hasznosítjuk, mint tehetnénk, ha kordában tartanánk érzelmeinket. Azokon a szinteken pedig sorban állnak ezért az energiáért azok, akiket nem kellene "etetni", szolgálni.

    Hol az emberség, ha hideg fejjel kell mérlegelnünk olyan témákban is, ami mélyen felkavar és tehetetlen dühöt vált ki?
    Valóban ez lehet az első lépés, mert a lelkiismeretünk hangja ez, sajnos sokan meg sem hallják a sajátjukat. A következő szinten viszont a lelkiismeretünk hangját már arra használjuk, hogy megismerjünk tényeket, amiket meg kell oldani. Ehhez pedig vannak lehetőségeink. Ilyen a női energia. Olyan erős és hatásos, hogy vétek nem használni okosan!
    Minden szereplőnek megvan a szerepe, bár sokan nem végzik azt, amit rábíztak, de a kollektív tudat részeseként kutya kötelességünk a legtöbbet megtennünk, ha ráébredtünk az igazságra.

    Ha pedig összeszedjük magunkat, akkor fél kézzel meggyógyítjuk a jelenleg gyógyításra szorulókat, mert erre nekünk van lehetőségünk. A meggyógyított férfiak pedig majd ráébrednek az igazságra és ők is hozzáteszik az Egységhez a sajátjukat.

    Ez után pedig természetesen boldogan élünk, amíg meg nem halunk, vagyis örök boldogság vár ránk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Iam, nagyon szépen köszönjük a gondolataidat és a hozzájárulásodat! Szeretettel Viki <3 :)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.