2019. augusztus 20., kedd

A Nagy Kereszt

Fordította: Rácz Anita

Folytatódik a chimera csoport, az elsődleges anomália és a toplet bombák eltávolítása. Az elmúlt néhány hét során végzett Élet Virága meditációink, egyéb tényezőkkel együtt, elég erősnek bizonyultak ahhoz, hogy megszüntessék a legveszélyesebb lehetséges kimeneteleket és a planetáris felszabadítási folyamat valamivel kiegyensúlyozottabb módon folytatódhat.

Ennek ellenére a Fényerők azt kérik mindenkitől, hogy meditáljon amilyen gyakran csak tud és amilyen gyakran erre vezettetést érez a Végső Áttörésig, hogy az Élet Virága meditációval segítsünk stabilizálni a bolygó körül lévő energiarácsot:
Nagy változások zajlanak az Univerzumban. Ezen Univerzum megteremtése óta először olyan területek jelentek meg az Univerzum belsejében, melyek teljesen mentesek a kvantumfluktuációs elsődleges anomáliától. Még nem stabilak, de ez az első jele az új kozmikus ciklus kezdetének és a közelgő kozmikus vákuum metastabilitás eseménynek:
Ez nem fog az Univerzum pusztulásához vezetni, ahogy azt a fizikusok hamisan állítják, hanem egyszerűen egy stabilabb állapotba fogja tolni az Univerzumot, melyben az elsődleges anomália és ezáltal a gonoszság nem lesz lehetséges.
A Galaktikus Központ aktivitásának jelenlegi növekedése csak közvetetten van ezzel kapcsolatban, de ez mégis egy másik jele annak, hogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez:
Miközben kozmikus változásokról beszélünk, megjegyezhetjük, hogy a NASA űrszondája egy plazma anomáliás lökéshullámot észlelt, ami 2018 januárjában az Alfa idővonalat összeomlasztotta.
Van egy másik jele is annak, hogy közeledünk a Végső Áttöréshez, mégpedig az, hogy Kína készül az ütközetre.
Epstein letartóztatása az emberiség tudatába hozta a gyermekbántalmazások valódiságát:
Források szerint a cabal biztonsági fenyegetésnek tekintette Epstein-t, akit augusztus 10-én cabal ügynökök kivittek a cellájából, egy hasonmást tettek be helyette, akit ott megöltek, míg Epstein-t egy titkos manhattani cabal helyszínre vitték, kihallgatták és másnap, augusztus 11-én rituálisan feláldozták Molochnak.
Az illuminátusok sok szertartást végeztek 2019. augusztus 11-én, hogy kapcsolódjanak a Nagy Kereszt napfogyatkozás energiájához, ami pontosan 20 évvel korábban, 1999. augusztus 11-én volt.
Az 1999. augusztusi Nagy Kereszt napfogyatkozás azon állandó Nagy Kereszt asztrológiai együttállás alatt ment végbe, melyben a Nap, a Hold, a Mars, az Uránusz és a Szaturnusz játszott szerepet:

A 2019. augusztus 11-i együttállás állandó Nagy Kereszt asztrológiai együttállást mutatott, melyben a Merkúr, a Pallas, a Plútó és az Eris játszottak szerepet:


Mindkét együttállás az elsődleges anomália megtisztításának csúcspontját jelentették, amivel a sötét erők megpróbáltak visszaélni, de a nagy kozmikus kinyilatkoztatás csúcspontját is jelentették, amikor a Forrás erős jeleket küldött az Univerzumba, ami most már az első olyan területek megteremtéséhez vezet, ahol nincs kvantumfluktuációs elsődleges anomália.
Azzal, hogy Epstein eltávozott, a mélyebb vizsgálatok sok kapcsolatot fognak találni a DynCorp-pal:
Mélyebbre ható vizsgálatok a másik nagy gyermekbántalmazót is leleplezhetik:
Fel fogja fedni a programozó oldalakat:
És a gyermekbántalmazó hálózatok sok rétegét:
(A témáról itt olvashatunk magyarul: https://www.alternativhirek.com/2019/08/ime-itt-van-jeffrey-epstein-teljes-kis.html – a szerk.)
Annak érdekében, hogy magasabb nézőpontból kezdjük el mindezek tisztítását, meditációt hirdettünk meg:
A gyermekbántalmazó hálózatok megtisztításával egyidejűleg egyre inkább tudatába kerülnek az emberek azoknak a szexualitással kapcsolatos eltorzult programoknak, amiket a cabal az emberiségre kényszerített:
Mindeközben a cabal szélsőséges feminizmuson keresztül folytat kampányt az egészséges, öntudatos férfi alapelvek ellen és megpróbálják a férfiakat engedelmes birkákká változtatni:
A cabal az Me Too (Én Is) mozgalmat is kifordította és a pszichológiai manipuláció eszközévé változtatta, ami megpróbál a nők szemében minden férfit bántalmazónak feltüntetni és bizalmatlanságot kelteni:
A szélsőséges feminizmusnak semmi köze az Istennő energiákhoz, épp ellenkezőleg:
És sokan nem értenek vele egyet:
(A témáról itt olvashatunk magyarul: https://gondola.hu/cikkek/112258-Mergezo_noiseg_.html - a szerk.)
Sajnos a cabal nagyon aktív és a Kongó örvényt is megtámadták az Ebola vírussal:
Talán itt az ideje leleplezni a nagy gyógyszeripari és biofegyver kísérletek megalkotóit, a Rockefellereket:
A Fényerők azt közölték, hogy a jezsuiták megpróbálnak polgárháborút kirobbantani az Egyesült Államokban oly módon, hogy a lakosság körében a politikai jobb- és baloldal között elválasztódást és gyűlöletet polarizálnak. Fontos megérteni, hogy a politikai spektrum mindkét szárnyába egyenlő arányban szivárgott be a cabal és mindkét oldal egyenlő arányban foglal magában sok jó embert is.
És végül egy kis inspiráció:
Ki mondja, hogy egyetlen ember semmit nem tud megváltoztatni?
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.