2019. augusztus 19., hétfő

Az Alnilam áldásai


Az itt megjelenő cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról való. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3 
Eredeti bejegyzés itt: 

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/az-alnilam-aldasai.html


Az ez év áprilisa és júliusa közötti 4 hónapban jelentős Buddhikus Oszlop kampánnyal jelentkeztünk, melynek során a fekete nemesi családok tagjaira helyeztünk el Buddhikus Oszlopokat.
Múlt hónapban egy rövid meditációs kampányt is szerveztünk, melynek fókuszában a bolygó néhány legveszélyesebb gyermekbántalmazója vagy pedofilja állt.
Ezeknek a meditációknak az volt a céljuk, hogy semlegesítsék ezeknek az embereknek az Istennői energia ellen elkövetett tetteit és megtisztítsák azt a sötétséget és elsődleges anomáliát, amit tetteik következtében magukhoz vonzottak.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a gyermekbántalmazások közül sok e családok magánbirtokain zajlik, főleg olyanokon, melyek a nyilvánosság számára nem megközelíthetők.
Ez az elmekontroll programozásra is vonatkozik, ami katonai bázisokon és egyéb helyszíneken történik, melyek a nyilvánosság számára nem megközelíthetők.

Annak érdekében, hogy ezeknek a helyszíneknek semlegesítsük a sötét energiáját és elsődleges anomáliáját, egy újabb meditációs kampányt hirdetünk, melynek során Buddhikus Oszlopot építünk az alábbi oldalon lévő összes helyszínre.

https://www.welovemassmeditation.com/p/blessings-of.html

Ugyanúgy, mint az előző Buddhikus Oszlop meditációs kampány, ez a mostani is sürgős. 2019. augusztus 15-én, csütörtökön kezdődik és 2020. január 17-én ér véget. A jövőben több helyszín is fölkerülhet a listára, melynek kapcsán külön bejegyzést fogunk közzétenni.

Ezt a meditációt minden nap 17:45-kor (nyári időszámítás szerint) végezzük.

Ha vezettetést éreztek, a fönti időpontot követően továbbra is fenntarthatjátok a Buddhikus Oszlopot bármelyik felszín fölött.

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re a kiválasztott helyszín fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog a kiválasztott helyszín fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, Párizson, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop a kiválasztott helyszínen most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

A Buddhikus Oszlop Meditáció vezetett változata itt hallható:

Fontos, hogy a Buddhikus Oszlop meditáció előtt védelmet vegyünk föl. Ha szeretnétek, használhatjátok az alábbi védelmi technikát:


A védelmi protokoll meditáció vezetett változata itt hallható:

A Fény győzelme!
-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:
Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)
Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:
Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.