2019. október 17., csütörtök

A Titkos Űrprogram


Ez a cikk Cobra 2013. április 24-i bejegyzése. Eredeti az oldalán itt elérhető:

http://2012portal.blogspot.com/2013/04/the-secret-space-program-time-has-come.html

Eljött az ideje, hogy végre kiadjunk néhány információt a Titkos Űrprogramról. A Titkos Űrprogram rejtett célja az volt, hogy előkészítse a színpadot a drakonida (sárkány)/ reptilián (hüllő) bolygó átvételhez. A hatalomátvételi kísérlet nem sikerült, és a Fény erői a drakonida ellenőrzés utolsó maradványait is hamarosan eltörlik ezen a bolygón - a cabalt.

A titkos űrprogram Németországban indult közvetlenül az I. Világháború befejezése után:


http://thirdreichocculthistory.blogspot.com/2011_09_01_archive.html


1934-ben a drakonida birodalom számos faja lépett kapcsolatba a világ vezetőivel és készített titkos szerződéseket velük, biztosítva számukra a fejlett katonai technológiát cserébe az emberi populáció tömeges rabszolgasorba hajtásáért. Ez volt a fő oka a nagy technológiai előrelépésnek a 30-as években. Mindezen projekteket finanszírozni kellett, és ezt a magántulajdonban lévő aranyak elkobzásával érték el az 1934-es Aranytartalék Törvény segítségével.

A II. Világháború alatt a drakonida erők megpróbálták nyíltan átvenni az egész világot a náci Németországon keresztül. Ez a kísérlet kudarcba fulladt a Szövetséges erők győzelmével, így a drakonidák egy burkoltabb megközelítést fogadtak el.

Mintegy 2000 vezető nácit importáltak az Egyesült Államokba a Gémkapocs Művelet során, és sokan ezen nácik közül alkotják az árnyékkormány gerincét, akik az ügyeket futtatják ezen a bolygón jelenleg is.


A háború után több százezer tonna Yamasita aranyat helyeztek kereskedelmi programokba, melyek finanszírozást nyújtottak a hatalmas földalatti katonai bázisok megépítéséhez szerte a világon. Olyan bázisok épültek, melyek felállították a terepet a 2000-re tervbe vett drakonida invázióhoz. Az 50-es években a Titkos Űrprogram tovább terjeszkedett, ez magában foglalta a Holdon és Marson épült bázisokat is. A földalatti bázisok építése folyamatban volt, és a 90-es évek közepére 120 bázis létezett az Egyesült Államokban, és mintegy 400 bázis világszerte.





Szükség volt kiegészítő támogatásra a projektekhez, és ehhez valójában a bolygón minden ember fizetésének mintegy 25%-val járult hozzá, a titkos programokhoz szükséges adófizetői pénzek elszívásán keresztül. 


http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_USAP.htm


A Titkos Űrprogramokat és a földalatti bázisok építését a Rockefeller / Kissinger / Bush / Rumsfeld / Halpern / Cheney katonai-ipari komplexum vállalatai működtették, mint a Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater ...

A titkos űrprogram függönye mögött John Dale Halpern állt. Az első számú cége a Halpern, Denny & Co. továbbra is ellenőrzi a Halliburtont, a Monsantot, a Raytheont és az Academit (korábban Blackwater).


A Titkos Űrprogram számos fejlett technológia kifejlesztéséhez vezetett, ahogy itt látható:


http://thepromiserevealed.com/secret-technology-photo-gallery/





Miután sok haladást értek el a Fényerők a 90-es évek elején, a drakonida szövetség úgy döntött, hogy 2000-nél előbb támadnak, az invázió elkezdődött 1995 végén. Az invázió tervezett időpontja 1996 január 11.-e volt, és úgy döntöttek, hogy eltörlik azt a nagyon kevés embert, aki ismeri a terveiket. Azon a bizonyos napon megölték Phil Schneidert és engem is megtámadtak, valamint néhány kulcsembert. Phil Schneider nyíltan beszélt a földalatti katonai bázisokról:



1996 és 1999 között mintegy 500 millió reptilián lépett klónozott humanoid testekbe ezekben a földalatti bázisokban. 1999 után az Ellenállási Mozgalom elkezdte megtisztítani ezeket a földalatti bázisokat és eltávolította az összes hüllőt, kivéve azt a nagyon kisszámú egyént a bolygó felszínén. A bázisok mélyebb részeit 2003-ban kitisztították. Ezután a Fényerők hatalmas haladást értek el.

2008 és 2011 között a Plejádiak megnövelték jelenlétüket Föld körüli pályán olyan mértékben, hogy a NASA kénytelen volt leállítani a hivatalos emberi űrprogramot, mert egyébként nem tudták volna megakadályozni a kiszivárgó bizonyítékokat a Plejádiak jelenlétéről.

2012-ben az Ellenállási Mozgalom eltávolította a fizikai arany túlnyomó többségét a cabal kezeiből. Ez széles körben bénította meg a cabal működését. Most Lichtensteinben rejtik el a megmaradt néhány trilliójukat. Annak a ténynek köszönhetően, hogy szükségük van napi 2-3 milliárd dollárra a show műsoruk mozgásban tartásához, ez 2-3 évig is kitarthat, ha a forrásaik érintetlenek maradnak, persze nem lesznek azok.

2013 elején az Ellenállási Mozgalom kitisztította a cabal összes földalatti létesítményét az Underlord Művelet során. Most már foglalkoznak velük és nincs hova elbújniuk.

Holnap, a Holdfogyatkozás napján a katonai-ipari komplexum felső vezetése fog találkozni egy titkos helyen, közel Bush texasi birtokához, hogy megvitassák a helyzetet. Nem fognak megoldást találni.

A Fény győzelme közel van!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.