2019. október 3., csütörtök

Élet Virága meditáció 4 óránként


Ez a bejegyzés a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról való, hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3 

Eredeti bejegyzés itt:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html?fbclid=IwAR2wz5dmFrD5W_7xUk6I9Lw8lBxghvFgQ8HsJlDIL2HDI7fFQUmopeX1eV0
Az Élet Virága Meditációt augusztus elején kezdtük el, hogy segítsünk stabilizálni a planetáris felszabadítást és biztosítsuk, hogy a folyamat a lehető legzökkenőmentesebb legyen. A meditáció hatékonynak bizonyult.


Külön köszönet a Nemzetközi Aranykor Csoportnak ennek a gifnek az elkészítéséhez

Jelenleg az Élet Virága Meditációt 14:00 órakor végezzük.

Mivel egyre közelebb vagyunk az átmenethez, Cobra közölte, hogy a Fényerők továbbra is azt kérik, hogy mindenki a lehető leggyakrabban meditáljon, amilyen gyakran erre vezettetést érez, a Végső Áttörés pillanatáig, hogy segítsünk stabilizálni a bolygó körül lévő energiarácsot az Élet Virága Meditációval:

https://cobra-hu.blogspot.com/2019/09/2020.html

Ezért 4 óránként szervezünk Élet virága Meditációt, a jelenlegi 14:00 órain kívül. Arra is bátorítunk mindenkit, hogy az Eseményig a nap során bármikor elvégezhetitek a meditációt, amilyen gyakran tudjátok.

Az Élet Virága Meditáció időpontjai a következők:
  • 2:00
  • 6:00
  • 10:00
  • 14:00
  • 18:00
  • 22:00
A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/723031758175646/

A meditáció vezetett változata itt hallható:

A meditáció instrukciói (néhány változás található az instrukciókban):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben ragyog fel. Lásd ezt a Fényt egy örvény formájában lefelé áramlani, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével stabilizáld az átmenetet a Földön és manifesztáld a legpozitívabb Felemelkedési idővonalat minden élőlény számára.
4. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt az arany Élet Virága gömböt a Föld körül, amint kiterjed a felszín alá, valamint egészen fel a Hold pályájáig. Lásd, hogy az Élet Virága gömb segít a planetáris felszabadítási folyamatban, eltörölve minden sötétséget a bolygó felszínéről. Majd gondolatban lásd magad előtt, hogy az Élet Virága gömb megtisztítja a Ley-vonalakat és örvényeket a planetáris Fényrácsban.

5. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az Élet Virága gömb harmóniát, védelmet és békét teremt az emberiség és minden élőlény számára és főleg azoknak, akik a Fényt tartják a bolygóért.

6. Most lásd gondolatban magad előtt, hogy az arany Élet Virága gömb körbeveszi a Földet, növelve az egész bolygó rezgését. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Élet Virága gömb harmóniát és a Felemelkedési idővonal legpozitívabb kimenetelét teremti minden élőlény számára.

Ha vezettetést érzel, az alábbi mantrát is elmondhatod magadban vagy hangosan a meditáció végén:

"A tiszteletreméltó és hatalmas ÉN VAGYOK jelenlétem nevében elrendelem és parancsolom, hogy a planetáris felszabadítás folyamata pozitív, harmonikus és békés módon folytatódjon a bolygó és minden élőlény számára és főleg azoknak, akik a Fényt tartják a bolygóért. Így legyen és így van."

Ezzel egyidejűleg a továbbra is végezzük 4 óránként a Kulcs a Szabadsághoz meditációt. Bármikor elvégezhetitek ezt a meditációt, amikor szeretnétek.
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.