2019. október 18., péntek

Naprendszer Helyzetjelentés

Cobra 2015. február 9-i bejegyzése, melyben szintén beszél a Titkos Űrprogramról. Eredeti itt:

http://2012portal.blogspot.com/2015/02/solar-system-situation-update.html

Az Áttörési fázis azt jelenti, hogy a Fényerők már nem elsősorban csak a chimeraval és az összeesküvéssel való szembenállásra fókuszálnak, hanem a Végső Áttörtéshez gyűjtenek lendületet. Az Áttörési szakaszban a fátyol lassan feloldódik, és a karantén is lassan megszűnik. Vannak olyan folyamatban lévő műveletek, hogy gondoskodjanak a Közzététel főáramú médiába történő kiszivárgásáról magas szintű források által Indiában és Oroszországban. Ezek a kiszivárogtatások akkor várhatók, amikor a chimera csoport elég erőt veszít a hadsereg feletti hatalmából az előbb említett országokban.

Naprendszerünk az orioni-andromédai chimera birodalom és drakonida-reptilián csatlósaik ellenőrzése alatt állt az elmúlt 26.000 évben, és ezzel gyakorlatilag a Földet karantén státuszban tartották, izolálva a pozitív földönkívüli fajoktól.

A Fényerők kénytelenek voltak aláírni egy be nem avatkozási szerződést, amely kimondja, hogy nem fognak beavatkozni a Föld bolygó felszínén közvetlenül. Bár ez a szerződés meglehetősen káros volt az emberiség számára az elmúlt 26.000 évben, de azt is megakadályozta, hogy a chimera és drakonida-reptilián csatlósaik begyűjtsék az emberiséget. Ez az oka, hogy az Ellenállási Mozgalom ügynökei nem érintkeznek az emberekkel a Bolygó felszínén. Ez a szerződés az oka annak is, hogy a hüllők miért nem ettek tömegesen embereket nyíltan a felszínen az emberi városokban 1996 után, amikor jelenlétük a bolygó felszíne alatt hatalmas volt 500 millió lénnyel. Ez a szerződés volt az oka annak is, hogy a strangelet bombák számos alkalommal nem robbantak fel. Amint a chimera veszély elmúlt, a Fényerők közvetlenül be fognak avatkozni a Bolygó felszínén.

A közvetett kísérletek, hogy áthatoljanak a karanténon a 19. században kezdődtek, amikor a Plejádiak arra inspirálták a NYMZA nevű titkos társaságot (Sonora Aero Club), hogy építsenek léghajókat:

http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Dellschau

Tesla kapcsolatban volt a NYMZA-val, és megpróbált egy űrhajót építeni a Marsra történő utazáshoz. A kísérlete nem sikerült, majd azt követően a JP Morgan leállította Tesla finanszírozását.

Marconi volt Tesla egyik tanítványa, és miután látta, hogy az összeesküvés hogyan bánik Teslával, ő és néhány másik ember (köztük a híres alkimista Fulcanelli) Dél-Amerikába költözött, ahol felépítettek egy titkos, föld alatti várost az Andokban 1937-ben:

http://www.bibliotecapleyades.net/tesla/esp_tesla_35.htm

Tesla, Marconi és Fulcanelli mindannyian a Csillag Testvériség tagjai voltak.

A második Plejádi kísérlet, hogy áthatoljanak a karanténon, a 20. század elején kezdődött a Thule / Vril társaságokkal Németországban. Hamarosan több ellenséges faj vette át az irányítást a német űrprogram felett, melynek csúcspontjaként felépült egy titkos náci Hold bázis a 2. Világháború során. Hasonló hasonlót vonz, így a náci Hold bázist a hüllők foglalták el nem sokkal a háborút követően, amikor a teljes személyzetet eltörölték.

Egy közvetlenebb kísérlet, hogy áttörjék a karantént 1954 február 20.-án történt, amikor Eisenhower elnök találkozott a Plejádiakkal és az Ashtar parancsnoksággal az Edwards légibázison:

http://exopolitics.org/Study-Paper-8.htm

A negatív katonaság nyomására Eisenhower kénytelen volt elutasítani egy megállapodást a pozitív földönkívüliekkel, és hogy később helyette aláírjon egy szerződést a negatív zéta és drakonida (sárkány) fajokkal.

A Plejádiaknak azonban sikerült tárgyalniuk egy engedélyről a negatív katonasággal, hogy felépíthessenek egy titkos bázist Bora Bora szigete alatt Francia Polinéziában azzal a feltétellel, hogy a megléte titokban marad a felszíni lakosság számára.

James Francis MacIntyre, Los Angeles püspöke, jelen volt a találkozón az Edwards légibázison, és beszámolt a jezsuitáknak a fejleményekről. Vannak fotók és filmek a Plejádi hajókról a Vatikán könyvtárában, melyeket a találkozón készítettek. A jezsuiták is rendszeresen frissítették az összes technológiájukat a negatív katonaság révén, amelyeket a katonaság kapott a zétáktól és a drakonidáktól. Egy titkos jezsuita űrprogram indult 1956-ban, hogy bázisokat építsenek a Holdon és a Marson. A program nem volt annyira sikeres, és ironikusan a Marconi kódnevet viselte. 
                          A Vatikáni könyvtárnak tudomása van a Belső Földről, a Fény
                      Galaktikus Föderációjáról, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság-ról
                                                        a könyvtár falain belül

A valódi Titkos Űrprogram az 1960-as években indult, amikor a chimera csoport engedélyt adott az USA, az európai NATO országok, a Szovjetunió és Kína hadseregeinek, hogy közös titkos Hold- és Mars bázisokat építsenek bizonyos korlátozott területeken. Emellett egy titkos szerződést írtak alá az összeesküvés és a drakonida-hüllő-zéta komplexum között, mely technikai támogatást nyújtott az összeesküvésnek a Hold- és Mars bázisok építésében, míg a negatív földönkívüli fajok engedélyt kaptak, hogy föld alatti bázisokat építsenek a Földön a negatív katonasággal együtt.

Így egy közös amerikai-szovjet Mars bázis épült 1964-ben, majd kibővítették az elkövetkező néhány évtizedben, amikor több Hold- és Mars bázissal bővült a program. A fő Hold bázis a a Hold túlsó oldalán épült, és a LOC (Lunar Operations Command - Hold Műveletek Parancsnokság) kódnevet kapta.

Az egész Titkos Űrprogramot Solar Warden-nek (A Naprendszer Őrzői) nevezték, és a legjobb szuperkatonákat vették be a programba azzal az agymosott gondolattal, hogy ők védik a Földet a negatív idegenektől. Bizonyos ENSZ diplomaták is tudtak a Solar Warden létezéséről, és naivan úgy gondolták, hogy az egy globális program a Föld idegen fenyegetés elleni védelmére. Valójában a Titkos Űrprogram célja az volt, hogy kiépüljön egy közös emberi-drakó infrastruktúra az egész Naprendszerben az arkhón invázióhoz, amely 1996-ban történt:


https://authenticmentoring.wordpress.com/2014/08/04/how-many-whistle-blowers-does-it-take-to-expose-the-secret-space-program/

Emberi oldalról a programot a "szentségtelen négyes" irányította (idősebb George Bush, Henry Kissinger, Donald Rumsfeld és Dick Cheney). A szentségtelen négyek valójában drakonidák, akik emberi inkarnációba kerültek 26.000 évvel ezelőtt, és ők a négy leginkább látható drákó-emberi hibridek.


Az egész világ adóssága meghaladja a 223 trillió dollár. Kinek tartozunk? Tippelj. A Marsiak                                               hamarosan benyújtják az igényüket 

Dick Cheney volt a Mars Corporation ( Mars Társaság) vezetője, és állítása szerint a planetáris adósság tulajdonosa, melyet a Föld a Mars Társaságnak köszönhet, és annak a szakadár civilizációnak, amely a földi munkaerőt fejte a Rothschild központi bankrendszeren keresztül:

http://newsinsideout.com/2015/02/disclosuregate-former-congress-members-bribed-cheneys-secret-mars-program/

A Fényerők több módon is beszivárogtak a Solar Warden űrprogramba. Eisenhower az összeesküvés által sarokba szorítva, és arra kényszerítve, hogy összeálljon a negatív idegenekkel, néhány titkos sejtet alakított ki a Solar Warden programon belül, melyek a Fénynek dolgoztak.

Emellett a Szervezetnek (az Ellenállási Mozgalom előfutára) titkos csapatai voltak, melyek beszivárogtak a Solar Warden programba. A Szervezet a pozitív Andromédaiakkal is együttműködött, akik tisztában voltak a helyzettel a Naprendszerben.

A Fényerők megépítették a saját Hold bázisukat a Tycho-kráter belsejében, melyet 1983-ban meglátogattam. Ez egy hatalmas kupolás szerkezet volt, egy szép medencével a belsejében, ahonnan láthattam a Földet. Sok évvel később volt egy szürreális pillanat, amikor egy hasonló medencénél jártam a Földön, melyet üveges kupola fedett, és ahonnan néztem, ahogy felkel a Hold. Akkor az egy sokk és zavar volt az agyam számára, a kupolás szerkezet üvegén keresztül látni, ahogy a Hold emelkedik, ahol helyette a Föld gömbjét kellene látnom!

Az arkhón inváziót követően, 1996-ban, a Naprendszerünk tele volt drakonida és reptilián lényekkel. A fő katonai bázisuk a Charon-on volt (a Plútó holdja), számos erőddel a fő aszteroida övben. Abban az időben sok fontos embert vittek a föld alatti bázisokra, és trauma-alapú agyprogramozáson mentek keresztül a Galaktikus Föderáció és az Ashtar Parancsnokság ellen. Ez az oka annak, hogy jelenleg olyan sok ember ellenzi erőteljesen az Ashtar Parancsnokságot.

Egy hatalmas felszabadító offenzíva során 1999 és 2004 között az Ellenállási Mozgalom Fényerői, a Plejádiak, a Szíriusziak, a pozitív Andromédai Flotta és az Ashtar Parancsnokság megtisztította Naprendszerünk túlnyomó többségét a drakonida-reptilián jelenléttől.
2004 után a fennmaradt drakonida-reptilián erők szorosan együttműködtek a szentségtelen négyessel, hogy megvédjék a Földet a Galaktikus Fényerők flottájától, és a Solar Warden szuperkatonáit a Fény ellen manipulálták. 2004 és 2012 között a Fényerők megtisztították ezt a Naprendszert az összes drakonida-reptilián  jelenléttől, kivéve azokat, akik közvetlenül a chimera csoporttal működnek együtt. Az adott időben a Solar Warden elsősorban két helyszínen működött.

A Holdpálya alatti műveleteket és a Föld pálya műveleteket az X-22A, SR-33A és TR3-B járművekkel a Peterson Légierő Bázisról irányították Colorado-ban, amely történetesen a NORAD (UFO észlelő radar hálózat), és a Légierő Űrparancsnokságának székhelye is egyben.

http://www.aliendave.com/Article_US_SpaceBase_UTAH.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Peterson_Air_Force_Base

A Naprendszer műveleteket a Kings Peak föld alatti bázisról irányították Utahban, ahová a személyzet és az infrastruktúra legnagyobb része az 51-es körzetből és az S4 létesítményből került át, amikor a két hely széles körben ismertté vált.

2012-ben a Fényerők megszüntették a Solar Warden-t, és azóta az összeesküvés a Bolygó felszínére korlátozódik, és most erősen támaszkodik a chimera (üres) ígéreteire, hogy kimentik őket a Bolygóról a tömeges letartóztatások elől. Jelenleg úgy érzik, hogy nehéz helyzetben vannak, és kezdenek aggódni:

http://www.zerohedge.com/news/2015-01-31/what-do-they-know-why-are-so-many-super-wealthy-preparing-bug-out-locations?page=2

Múlt év eleje óta a Fényerők közvetlenül foglalkoznak a chimeraval. Idén január vége óta, ahogy a fizikai strangelet és toplet bombák eltávolításra kerültek, műveleteket kezdtek, hogy megtisztítsák a Naprendszert a sötétség utolsó maradványaitól. Ennek a műveletnek a kódneve MOSS (Multidimensional Operations Solar System -  Naprendszerbeli Multidimenzionális Műveletek). Ez a művelet még folyamatban van. Fontos áttörés történt az elmúlt néhány napban. A MOSS sikeres befejezése után és nagyjából az Eseménnyel egy időben a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel meg fog történni, és ez lesz a vége a Föld bolygó karantén státuszának is.COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.