2019. október 8., kedd

Elmekontroll a Nők ellen

Fordította és összeállította: Réder Ágnes és Czékus Viki

Részlet Cobra Az Istennő ereje című bejegyzéséből. 2018. február 19.:

"A bolygó felszínén élő embereket úgy programozták, hogy elhiggyék, hogy ha más érző lények felé gyengédek és gondoskodók, az gyengeségnek számít. Ez a programozás az arkhónoktól ered, majd a jezsuita és illuminátus hálózaton keresztül terjedt, aztán a fősodratú médián keresztül jutott el a felszíni emberekhez a "legerősebb éli túl" szállóigén keresztül.
Ezt a szállóigét azért terjesztették el a felszíni lakosság körében, hogy elnyomják az Istennő gondoskodó energiáját, amitől a sötét erők a legjobban félnek." 
 


A teljes bejegyzés itt olvasható el:

https://cobra-hu.blogspot.com/2018/02/az-istenno-ereje.html

Ebből a bejegyzésből készült el egy újabb cikk fordítása. 


Eredeti angolul itt: 

https://jchristoff.com/mind-control-directed-entirely-at-the-female/




Írta: Jason Christoff

A "gondoskodás elhamvasztása" szertartás egy elit szertartás, melyet Bohemian Grove-ban tartanak San Franciscótól kissé Északra. Az uralkodó kormánytagok és iparosok összegyűlnek, hogy végignézzék, amint egy bábu-gyermeket lángra lobbantanak majd belehelyeznek egy mesterséges tóba. 
Ez a szertartás feleleveníti az eredeti és ősi "gondoskodás elhamvasztása" szertartást, ahol még - nyilvánosan - élő gyermekeket áldoztak fel Molek (ismert Molochként is) bikaistennek, egy baljós, okkult vallás sötét istenének, ami Szaturnusz Kultuszként is ismert. Ez a kultusz a mai napig életben van társadalmunkban rejtett látványosságként.

Például a karikagyűrű, a fülbevaló stb. mind e kultusz "banda jelei", az a jel, melyet a tagok EL-nek vagy Szaturnusznak (a bolygó gyűrűit jelképezve) tett fogadalmuk jeleként viselnek. A "gondoskodás elhamvasztása" szertartás annak megjelenítésére hivatott, amit el kell pusztítani az elmében, ahol a gondoskodás lakozik; így az erkölcstelenség ellenállás nélkül boríthatja be a Földet. Ez az ősi kultusz azt tartja magáról, hogy e Bolygón minden halál feletti kontroll az övék - a tradicionális értelemben vett Isten, vagy Teremtő ellentéteként. Erről a vad és baljós kultuszról továbbiak a "Devil Take The Youngest" ("Sátán, vidd a legfiatalabbat") c. könyvben találhatóak. 

Számos rituálé manapság is a "gondoskodás elhamvasztásá" -t utánozza, és ezek önmagukban reprezentálják az elme (vagy tudatosság) azon részének elpusztítását, elégetését, amit történelmileg "nőiség"-ként ismerünk. Ez a gondoskodó, könyörületes és kegyelemmel teli erő az erkölcsöt, a gyermekeket és az etikát oltalmazó női védelem. Ez az ősi kultusz ismerte és megértette az emberiség női oldalában rejlő különleges hatalmat, erőt és a képességet, mellyel azonnal különbséget tud tenni erkölcsös és erkölcstelen, etikus és etikátlan között. 

Ez a programozott védő-erő minden élőlényben létezik, ám a nőkben a legerősebb. A nő ahhoz is elég erős, hogy elvarázsolja a férfiakat és rávegye őket, hogy harcoljanak azért, ami helyes és megtanítsa a törzs férfiainak, mikor van közel a veszély és mikor van szükség harcra - mikor fenyeget a gonosz közvetlenül. E kultusz (Szaturnusz kultusza, melynek gyökerei az ősi Babilóniába, Sumériába és Egyiptomba nyúlnak vissza) Földet érintő szándékai etikátlanok, erkölcstelenek, igazságtalanok és illegálisak. A sátáni terv (sátán csupán egy újabb kifejezés a Szaturnuszra) nem törődik mással csak önmagával - felszínes, énközpontú és lelkileg beteg. 

E kultusz legnagyobb gondolkodói megértették, hogy a nők erejét - az emberiség gondoskodó részét - el kell pusztítani, hogy a gonosz szaturnuszi terv ellenállás nélkül mehessen tovább. Nyíltan pusztították a nőket a spanyol inkvizíció alatt és üldözték a boszorkányokat, gondos hazugságokat gyártva, hogy végrehajthassák sötét tervüket, de ezzel csak azt érték el, hogy alkalomadtán a nőket még erősebben harcra, küzdelemre késztették. 

A "gondoskodás elhamvasztása" a leghatékonyabb fegyver a kozmikus női erő ellen, ami a női gondoskodás erejének fokozatos elapasztása anélkül, hogy bárki észrevenné, mi történik. E kultusz elméletileg tisztában van azzal, hogy a gondoskodás, a szeretet, a szerelem mind elektromos erő, vagy fény... és azt feltételezik, hogy a sötétség kiolthatja ezt a fényt, és a gondoskodás, a szeretet, a szerelem száműzhetőek a Bolygóról.

Ez a kultusz a sötét, okkult és fekete mágia elméleti fizikáját hozza a való világba, és ezt sok ezer éve tudják és teszik ezen a Bolygón. Ez a küldetésük, a szertartásuk a halál és a rombolás apokaliptikus korában. Általuk irányítva, ez a hely olyan lesz, ahol mindenek felett áll a "halál".

A működési módszer egyszerű. El kell pusztítani az elme gondoskodó részét anélkül, hogy a nők tudnák mi történik velük. Így, megfelelő rituálék hatására, a nők arra kényszerülnek, hogy üljenek és nézzék, amint borzalmas dolgok történnek, miközben arra késztetik őket, hogy dőljenek hátra és zárják le a kozmikus védelmező-intelligenciájukat, s hagyják, hogy a borzalmak anélkül történjenek meg, hogy ők közbeavatkoznának. Ezt nevezzük aktiváció-gátlás ciklusnak, ami sötét varázslat, fekete mágia a nők ellen.

Aktiváld a nő természetes, vele született erkölcsi és etikai intelligenciáját, de akadályozd meg abban, hogy cselekedjen. Indítsd el az oltalmazó reflexet a nőben, majd egy láthatatlan nyomással, melyet a nő nem vesz észre, vagy nem ismer fel, kényszerítsd rá, hogy blokkolja ezt az egész folyamatot. Mindezt tedd olyan gyakran, hogy minden alkalommal, amikor a nő fel akar szólalni vagy fellépni az erkölcs és az etika mellett, blokkolódjon ez az oltalmazó reflex - előbb-utóbb e blokkoló eljárás kőkeményen és olajozottan fog működni az elméjében. 

A nőt a teremtő azzal ruházta fel, hogy képes legyen megítélni, mi az, ami tényleg erkölcsös és mi az, ami nem... és egy újszülött gyermek körülmetélése súlyosan erkölcstelen és gonosz, de ezért alkalmazza a társadalom e szokást, az oltásokkal, a cigaretta reklámokkal együtt; ezekkel, és vagy ezer másik dologgal mind a nőket célozzák, hogy olyan helyzeteket teremtsenek, melyekben a nő arra kényszerül, hogy csak üljön és ne szólaljon fel az erkölcstelenség ellen. 

Ha a nő egyszer arra kényszerül, hogy végignézzen egy ördögi és erkölcstelen cselekedetet, ugyanazt megtenni a következő alkalommal már egyre és egyre könnyebb lesz. Ez pszichológia, és úgy hívják, a kisebb ellenállás felé haladás törvénye.

A nőt tulajdonképpen nem is engedik manapság véleménye kinyilvánítására (nem számítva a divatot, a sminket vagy más ehhez hasonló felszínes témát), és ez újabb "gondoskodás elhamvasztása" szertartás, hiszen a nő arra kényszerül, hogy hátradőlve nézze az erkölcstelenséget, miközben a nyilvánosság nyomására nem cselekszik, mert akkor kevésbé lesz szerethető. Ezzel gyakorlatilag elhamvasztja a gondoskodását, elhamvasztja a gondoskodó női erőt, amit azért küldtek, hogy megvédje a Gyermekeket és a Bolygót.

Amikor e kultusz gonosz "keze" megragad egy gyermeket, hogy megvágja, vagy mérget fecskendezzen bele, a nő genetikailag úgy van programozva, hogy életre-halálra harcoljon, így biztosítva, hogy ez ne történhessen meg. És arra van programozva, hogy megmutassa a legerősebb férfinak, hogy neki is harcolnia kell életre-halálra - ám ehhez képest ma (a "gondoskodás elhamvasztása" program miatt) a nő csak ül csendesen, beleegyezik mindenbe, áldozatra kínálja gyermekét, ami cserébe elhamvasztja azt a gondoskodást is, amit a gyermek örökölt. Tehát a sötét körforgás megy tovább.

A védelmező ül és társadalmunk sötét uralkodóitól beprogramozva pozitív megerősítésért esedezik, ahelyett, hogy azt tenné, ami a kizárólagos küldetése: védelmezné a gyermeket. A nő végignézi, ahogy a gyermeket megcsonkítják és megmérgezik azért, hogy megfeleljen a törzs elvárásainak. 

Amint a nő ül, a világ ég körülötte, a gondoskodás elhamvad. Amikor egy gyermeket megmérgeznek vagy megcsonkítanak, és e gyermek látja, hogy az anyja nem tesz semmit, heves, mérhetetlen düh ébred benne, ami az ő gondoskodását is elhamvasztja. A "gondoskodás elhamvasztása" szertartások mindenkiben elpusztítják a gondoskodást. Körülmetélt férfiakról szóló tanulmányok bizonyítják, hogy az erőszakot elszenvedett férfiak jobban GYŰLÖLIK az anyjukat, mint az apjukat, amiért az anyjuk nem tett semmit... és mi pontosan tudjuk energetikailag, hogy miért. 

A nő GONDOSKODÁST és VÉDELMET kapott a minden ártatlanság és minden életerő teremtőjétől e Bolygón. Hogy üljön és engedje, hogy a szeme láttára ÉGJEN EL az ártatlanság, az MAGÁT az ÉLET szikráját pusztítja el... és ez az ősi kultusz pontosan tudja ezt.

Amikor a NŐ összekapcsolódik kegyelemmel teli gondoskodó lelkével és megtanítja az erős férfinak a különbséget az erkölcsös és az erkölcstelen viselkedés között, e rémálom véget ér s vele a Szaturnusz kultusz is.


Addig is az univerzum legnagyobb ereje a partvonalon vár és végignézi, ahogy a gonosz elpusztítja Földanyát és gyermekeit, míg a nő fél felszólalni vagy cselekedni, mert e kultusz kizsigerelte, és az egész univerzum legbőszebb harcosát farkát behúzó kutyává változtatta, aki azt reméli, hogy valaki más majd megoldja a problémákat, nem emlékezve arra, hogy ő, a NŐ hordozza magában a kozmosz erejét. Szabad vagy, bármikor felébredhetsz!

A hatalom e 3 bástyáján keresztül terjeszti e kultusz az erkölcstelen fertőzést a Bolygón minden emberi lélek felé.

Egyszer az egész emberiség újra összekapcsolódik a saját valóságával... gyógyszereket, tudományt, kormányokat egy éjszaka alatt söpörnek majd el. Álljatok fel és hallassátok oroszlánüvöltéseteket mindazokkal szemben, akik megmérgezik, megcsonkítják és elpusztítják a gyermekeket.

Megj.: Jason Christoff egy Egészség Klinika tulajdonosa (nem Kórház!!), olyan gyakorlatok kifejlesztésére specializálódott, melyek segítenek egészségünk megőrzésében, kifejezetten az önpusztítás ellen dolgozó edző és egészséggel kapcsolatos cikkek írója. Klienseit az egészséges életmódra oktatja és arra, hogyan érjenek el sikereket egész életükben. Több mint 1300 cikket írt, melyek itt elérhetőek angolul: https://jchristoff.com/articles/ 



COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Rózsa Rendje FB csoport 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.