2019. november 25., hétfő

Az Isten és Istennő tantrikus tánca - videó

Egy kétrészes videó találtam a neten, ami arról szól, hogy az elnyomott Istennői energia újra felébred a Férfiben és a Nőben itt a Földön.
A videóban 4 férfi és 4 nő tánca látható. Egy történetet mesélnek el, ami hamarosan valósággá válik. 
A koreográfiát Ma Deva Vibha készítette, a narrátor pedig Mahasatvaa Sarita.

A felvétel 2010-ben készült Londonban, a Szellem-Test-Lélek Fesztiválon. 

Sok szeretettel Mindenkinek! <3 

A videóban lévő szöveg így szól magyarul:

"Évezredeken át egy mély álom borult az emberiségre. Az emberek elfelejtették valódi természetüket. A nők hosszú ideig el voltak nyomva, a szexualitásuktól és erejüktől féltek.

Réges-régen, egy sokkal ártatlanabb korban, a tantra aranykorában, a nők titokzatosak voltak, mivel az Istennő erejét (shakti) birtokolták testükben. Most újból, jelenlegi világunkban újjáéled és visszatér az Istennő tisztelete a Nőkben. A tantrikus szent tánc ősi rezgésének újjászületését éljük át ezekben az időkben.

A Nők újból visszaszerzik a szépségüket és erejüket, szent részeiket, és megtestesítik az Istennőt és sugározzák a Szeretetet és Szerelmet. Megtanulják felszabadítani saját emberi nagyszerűségüket.

Az Új Hajnal jelei elkezdenek megjelenni a Földön és az Élet tantrikus táncában az Istennő, a Szent Erő, a Nőben megmozdul, hogy felébressze az Istent a Férfiban.

Egy Új Férfi ébred, beharangozva a Fény és Tudatosság korszakát. Az ő fénylő ereje és energiája mostantól kezdve a Szeretet és Teremtés szolgálatában áll. Tudatosan éli Igazságát, Békét és Védelmet hozva a világnak. Emlékszik rá és teljes egészében megéli az ő ellenállhatatlan Isteni természetét.

És így legyen, hogy egy új Ember születik, aki látja és felismeri az Istennőt maga előtt. És a nő is látja az Istent, aki visszatér hozzá. A nő sürgetően vágyik a férfira, és a férfi vágyik a Szentséges Egyesülésre a nővel. 

Ez az ébredés, ez az Isteni Egyesülés, életet ad a Szent Ünnepnek és az Istennő és Isten tantrikus táncának." 

Most pedig jöjjön a szépséges videó első része:




Ez pedig a folytatás, a második rész:



Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz! 

Rózsa Rendje FB csoport 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.