2019. november 11., hétfő

Ezüst Beindító - utolsó frissítés

Eredeti bejegyzés: 
Fordította: Rácz Anita

Közeleg az Ezüst Beindító ideje és az energiák erősödnek, ahogy egyre több ember úgy döntött, hogy csatlakozik hozzánk és egyre jobban lendületbe jövünk. Megvan a reális lehetőségünk arra, hogy elérjük a kritikus tömeget.
Ha elérjük a kritikus tömeget, a Fényerők az emberi történelem során először fognak tudni közvetlenül beavatkozni a globális pénzügyi helyzetbe és ezt olyan események sorozata fogja követni, ami elkerülhetetlenül a pénzügyi Újraindításhoz fog vezetni.
A következő 12 óra meghatározó lesz abban, hogy hány ember fog hozzánk csatlakozni és hogy az aktivációnk mennyire fogja befolyásolni a planetáris helyzetet. Ezért arra kérnélek mindannyiótokat, hogy ahol csak tudjátok, terjesszétek ennek a meditációnak a hírét. Legkönnyebben YouTube videókkal lehet terjeszteni. Sok rövid promóciós videó és hosszabb vezetett meditációs videó készült több, mint 30 nyelven.
Itt található a fő oldal a tudnivalókhoz:
11.11

EZÜST BEINDÍTÓ GLOBÁLIS MEDITÁCIÓ
A MERKÚR TRANZIT LEGMAGASABB PONTJÁN
LEY-VONALAK - ÚJ KOZMIKUS CIKLUS - BŐSÉG


Itt olvasható a Cobra-val készült interjú az aktivációról:
Sokan támogatják az aktivációnkat.
Benjamin Fulford:
Kauilapele:
Stillness in the Storm:
A We Love Mass Meditaion/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal sok hasznos linkkel:
És sokan mások:
Vásárolj ezüstöt

Nem előző nap és nem másnap
Ha az emberek kritikus tömege vásárol ezüstöt november 11-én, ez meg fogja teremteni a szükséges beindítást ahhoz, hogy globálisan fény derüljön a bankok manipulációjára, kezdve a JP Morgan ezüst és arany árainak manipulációjára.
Vásárolhatsz ezüstöt érme és rúd formájában a helyi kereskedőtől, online, az ebay-en vagy bankban
Mindez része egy nagyobb tervnek, ami elhozza az Igazságot a pénzügyi rendszerről és igazságot elhozza az igazságot az embereknek a lehető legbékésebb módon.


A világ sok országában november 11. munkaszüneti nap:
Ezekben az országokban az emberek a google-on meg tudják keresni azokat a helyeket, melyek nyitva tartanak és a munkaszüneti nap ellenére árulnak ezüstöt vagy az interneten is vásárolhatnak ezüstöt.
Azok, akik nem rendelkeznek sok pénzzel, itt tudnak vásárolni egy kicsivel több, mint 3 grammos ezüst érmét, melynek ára 3,50 Euro + 1,60 Euro postaköltség, vagyis az összköltség csak kb. 5 Euro:
Azok, akiknek 5 Eurojuk sincs, egy kis pénzügyi segítséget kaphatnak, hogy meg tudják vásárolni az ezüstjüket, ha kitöltik az alábbi űrlapot:
Az az ezüst, amit megvásárolsz, fizikai "magként" fog szolgálni, ami elkezdi majd manifesztálni a jövőbeli gazdagságodat november 11-én.
Csináljuk meg!
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.