2019. november 20., szerda

Új Pénzügyi Rendszer

Cobra 2012. április 28-i bejegyzése, ami az Új Pénzügyi rendszerről szól. Erre a cikkére a 2019. november 14-i írásában is hivatkozik a következőképpen:

"A rendszerszerű összeomlás valódi fő oka a vagyoni egyenlőtlenség és hogy az adósságrobbanás elért egy olyan pontot, ahol a társadalom nem-fenntarthatóvá válik. Fizikai szempontból az az energiamennyiség, amire a sötét erőknek szükségük van a társadalom irányításához, exponenciálisan addig a pontig növekszik, ahol már nem tudnak tovább semmit irányításuk alatt tartani és a rendszerük összeomlik.


Amikor ez megtörténik, a sötét erők megpróbálják majd megrendezni az összeomlást és a Fényerők (Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció) a fejlett kvantumszámítógépeiket fogják használni, hogy meghekkeljék a globális banki számítógépet, ami a JP Morgan new york-i központjában található.


Bevezetésre kerül majd az új pénzügyi rendszer.


Egy aranyalapú kvantum pénzügyi rendszer lesz.


Termelékenység, kultúra és hozzáértés alapján."


A teljes november 14-i bejegyzés itt elérhető:


https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/11/penzugyi-ujrainditas.html


Új Pénzügyi Rendszer

Eredeti angolul itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Ezen információk többsége a titkos gazdaságot mélyrehatóan ismerő forrástól származik és a világszintű pénzügyi rendszer újjáalakítására vonatkozik. 


Újraindítás


1.Nap


Amikor már kellőképp nagy nyomás nehezedik a Federal Reserve-re, rá lesz kényszerítve, hogy visszafizesse az adósságot, amivel az embereknek tartozik tisztességtelen, fondorlatos cselekedetei okán.


Mivel a Federal Reserve-nek ( az USA központi bankja) nincs pénze, amivel visszafizethetné ezt az adósságot, csődöt fog jelenteni. Ez láncreakciót indít el a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF), Világbank (WB) körében, és világszinten az összes központi bank is csődöt fog jelenteni.


Az extrém árfolyam ingadozás a piacokon világszintű tőzsdei összeomlást fog okozni. A tőzsdék be fognak zárni, ide értve a New York-i Tőzsdét is (NYSE). Minden pénzügyi eszköz, ide értve az elővételi jogokat és hitel nemteljesítési csereügyleteket (CDS), meg lesz szüntetve.


Az összes titkos számla letiltásra és lenullázásra kerül. A cabal minden nyilvános számlája zárolva lesz. Az összes ingatlanárverés befagyasztásra kerül, akárcsak az összes állami- és magánadósság (jelzáloghitelek, kölcsönök, hitelkártya tartozások).


2.-7. Nap



A bankok zárva lesznek és nagy lesz a bizonytalanság és a zavarodottság. Egyes vállalkozások ideiglenesen be fognak zárni. Néhányan, akik nyitva maradnak talán elfogadnak készpénzt, mások viszont csak arany- vagy ezüstérméket. A hitelkártyákat nem fogják elfogadni, mivel a rendszer össze fog omlani. Kisebb problémák lehetnek az ellátási rendszerben, ezért bölcs dolog lenne valamennyi élelmiszert és üzemanyagot felhalmozni.
Újraértékelés (angolul: RV-Revaluation)
Körülbelül 1 héttel az Esemény után
Még mindig lehetnek enyhébb gondok az ellátásban. 
Bevezetésre kerül az Új Pénzügyi Rendszer. A Yamashita arany lesz a fedezete. Ez az arany olyan helyeken lesz tárolva, amelyet még nem lehet felfedni. A Yamashita arannyal nem fognak kereskedni a nyílt piacokon. Az új rendszer alapját a következő pénznemek csoportja fogja alkotni: USA dollár, Euró, Angol font, Svájci frank, Japán jen, Kínai jüan.

Azok a bankok, melyek nem kötődnek szorosan a Federal Reserve-höz, és nem mentek csődbe, újra kinyitnak. Nem lesz megengedve, hogy kamatot számoljanak fel. A teljes könyvelésük tiszta, átlátható lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék nem nyitnak ki többet.
Újraértékelés fog történni. Ez azt jelenti, hogy a valutaárfolyamok az egyes pénznemek közt változni fognak, de nem drasztikusan. Sokkal valósabban fogják tükrözni az adott nemzetek valós termelőképességét. Az iraki dínár nem fog nagyon felértékelődni, ellentétben egyes emberek találgatásával. A Federal Reserve és az Euro bankjegyek más bankjegyekkel együtt, széles körben elfogadottak lesznek, amíg néhány hónapon belül fokozatosan ki nem lesznek vonva és új pénzt nem nyomtatnak.
Minden becsületes üzleti megállapodás, szerződés és kötelezettség világszinten érvényben fog maradni és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek magukban foglalják a cabal bűnüggyel vagy csalással létrehozott üzleteit, törölve lesznek és érvénytelennek lesznek nyilvánítva.
Néhány héten belül
A multinacionális cégek kötelezve lesznek arra, hogy visszavásárolják a részvényeiket, ami aztán hatékonyan arra kényszeríti őket, hogy tönkremenjenek. Fel lesznek osztva, és a tisztességes hányada ezeknek a cégeknek államosításra kerül a saját országában. 
Ezek után jelentik be nyilvánosan a Globális Jóléti Alapok létezését. Ezek az alapok tartalmaznak kb. 70 billió dollárt a vagyonos hazafiak pénzéből a Pozitív Hadsereghez köthetően,100 billió dollárt a Fehér Sárkány Társaságtól és a Templomos csoportoktól, 120 billió dollárt az Ellenállási Mozgalomtól, és 10 billió dollárt Saint Germain vagyonából. A Globális Jóléti Alapok tartalmazni fogják még az összes cabaltól származó pénzt és vagyontárgyakat is. 
A Globális Jóléti Alapokat több célra fogják felhasználni. Először is minden nemzeti, állami, és személyi adósság kifizetésre kerül világszerte. Ezt követően minden ember kárpótlást kap a korábbi lopásokért és bűnös tettekért, amiket a cabal követett el ellenük. Majd a Jóléti Alapok kiutalásra kerülnek, és humanitárius célokat, a környezetet és új, fejlett technológiákat támogató projekteket fognak finanszírozni belőle. A pénzek egy része a Saint Germain Alapból közvetlenül a Fénymunkásokhoz kerül, a vagyon többi része az Első Kapcsolatfelvételhez szükséges projekteket fogja támogatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.