2019. november 19., kedd

Írország


Talán kezdjük egy interjúrészlettel, hogy miért is fontos ez az ország:

"Untwine: Rendben. Azt mondtad, hogy Írország Atlantisz része volt egykor?

C: Igen. Írország az egyik legerősebb belépő pont az istennő energiákhoz is. Régen Atlantisz része volt. Azok a Ley-vonalak jelenleg is szállítják a Bolygó minden részére az energiát."




Mielőtt belekezdenénk, a Ley-vonalakról ideteszem Cobra erre vonatkozó válaszait:

"Lynn - Mi az a Ley-vonal?

COBRA - A Ley-vonal egy energiaáramlat. A legtöbb esetben éteri vagy plazmaenergia, ami úgy folyik keresztül a bolygó energiarácsán, mint egy folyó. A Ley-vonalak egyfajta "energia erek", melyek energiát továbbítanak a Föld energiatestén keresztül.

Lynn - A Ley-vonalak és a rácsvonalak ugyanazt jelentik?

COBRA - Igen, nagyon hasonlóak.

Lynn - Elmondanád, mi a különbség köztük?

COBRA - Legtöbb esetben a Ley-vonalak főként két örvénypont között lévő éteri és plazmapólusok, és a rácsvonalak is ugyanezek. Más vonatkozásban viszont pl. a teremtés magasabb síkjai és a rácsvonalakon keresztüláramló energia egy kicsit eltérő.

Lynn - Tehát amikor az emberek a Földön dolgoznak, a Ley-vonalakon vagy a rácsvonalakon dolgoznak vagy mindkettőn?

COBRA - Főleg a Ley-vonalakon dolgoznak.

Lynn - A Ley-vonalak kapcsolatban vannak az örvényekkel?

COBRA - Természetesen igen.

Lynn - Hol találhatók a világ főbb Ley-vonal metszéspontjai?

COBRA - Létezik egy térkép, ami ezt ábrázolja, de nem tudom pontosan meghatározni ezeknek a pontoknak az elhelyezkedését.

Lynn - Lehetséges, hogy az egyik soron következő bejegyzésedben fölteszed ezt a térképet?

COBRA - Igen, lehetséges. Meglátjuk.



Lynn - Történtek ezeken a vonalakon keresztül nagy történelmi események?

COBRA - Nem történt kimondottan fizikai megnyilvánulása ezeknek az eseményeknek, hanem inkább azok az okok váltották ki ezeket az eseményeket, amelyek a Ley-vonalakból vagy a Ley-vonalak metszéspontján elhelyezkedő örvényekből eredtek.

Lynn - A Ley-vonalak kapcsolatban állnak valamivel a kozmoszban?

COBRA - Igen, természetesen létezik egy kozmikus rács, amely keresztülmegy az univerzumon. Van egy galaktikus rács, van a Naprendszerben lévő rács és ezek mind kapcsolatban vannak a planetáris ráccsal és a Ley-vonalakkal. Ezek az univerzum élő organizmusát képezik.

Lynn - Köszönöm."

Ebben a cikkben olvashatsz róla, hogy hogyan függenek össze a dolgok az Univerzumban: 



Az ír mitológiában ismert egy hely, melyet Tir na nog-nak neveznek, ami a Fiatalság Földje, ahol Tündérek és Hősök élnek. Ide települt le Tuatha Dé Dannan, Dana Istennő és Papnő királyságának népe. A hely a legendák szerint egy sziget, de pontos helye ismeretlen.



Dana Papnő, Anyaistennő is egyben. Az Anyaistennő jelentése: a természet megtestesítője, a termékenység és anyaság képviselője, a teremtés és pusztítás megszemélyesítője.

A Tir na nog-ban élők örökké fiatalok, egészségesek és szépek, bőségben és boldogságban élnek. A Halhatatlanok paradicsoma ez a hely, ahová Dana Istennő (vagy más néven Danu) népe letelepedett, mely május 1-je körül, Beltane ünnepére esett. 

Beltane ünnepe: az évben a Fény eljövetelét jelentette, amikor is megnövekedett a napos órák száma. A kelták két részre osztották az évet, a másik a Samhain, a tél kezdete és az Újév beköszönte volt náluk, és október 31-re esett. Ezen a napon Dana Papnő népe megnyitott egy portált, és a földi halandóknak is megengedték, hogy belépjenek a földjükre és hatalmas ünnepséget tartottak.

Megj.: A sötét oldal torzítása itt is felfedezhető, mert október 31-én van helloween, ahol a halál és a gonoszság játssza a főszerepet, ellentétben a vidámsággal és az újév kezdetével.

Négy mágikus kincset hozott magával Dana lstennő népe Tir na nog-ba, és Írország északi részének 4 városából jöttek: Faliasból, Goriasból, Muriasból és Finiasból, ahol okkult tudásra és képességekre tettek szert.

A négy mágikus kincs a következő:

1. A Végzet köve

Lia Fáil, a Végzet Köve egyike Írország négy legendás kincsének, az ír királyok koronázóköve.

Tara hegyén, a Koronázódombon áll, Meath megyében, 25 mérföldre északra Dublintól, de ez már nem az eredeti kő.
A kelta mitológia szerint a Lia Fáilt az ősi időkben a félisteni Tuatha Dé Danann nép hozta Írországba. Először az Északi Szigetekre utaztak, amelynek négy városában – Fáilias, Gorias, Murias és Finias – sok bölcsességet és mágiát tanultak. Ezután továbbutaztak a mai Skócia északi részébe, ahol hét évet töltöttek Dobharban és Iardobharban. Minden városból ajándékot vittek magukkal. Fáiliasból a Fáil kövét, gael nyelven a Lia Fái-t (latinul Saxum fatale), a Végzet Köve).

A Lia Fáilnak mágikus erőt tulajdonítottak. A legenda szerint, ha Írország jogos királya rálép a kőre, az örömében felkiált. Minden ír királyt a kőnél koronáztak Muircheartachig (Murdoch), Earc fiáig. Cúchulainn kettőbe vágta a kardjával, mert a kő nem volt hajlandó felkiáltani pártfogoltja, Lugaid Riab nDerg alatt. Attól kezdve a kő sohasem kiáltott többé, kivéve Conn és Brian Boru alatt.
A kő a legenda szerint meg is fiatalítja a királyt és hosszú uralkodással ruházza fel.
Nem csak a Lia Fáilt ismerik a Végzet Köveként, hanem a skót és brit királyok koronázókövét, a Scone-i követ is.



2. A Fény kardja

A Claiomh Solais, vagyis a Fény kardja, Nuada, az "ezüstkezű" ír király tulajdona volt eredetileg.
A Fény kardja szorosan kapcsolódik Artúr király legendájához.



Aki a kard tulajdonosává vált, annak 3 fontos feladata volt:

a) Támogassák és vegyék körbe segítők
b) Legyenek "barátai" az állatvilágból, vagy természetfeletti lények segítsék őt küldetése során
c) Keressen magának menyasszonyt, vagy férjet

Megj.: A legutolsó megjegyzésből kiderül, hogy milyen fontos szerepet játszik a szexuális energia. Nem kerül elnyomás alá, csak mert valaki az emberiség szolgálatában áll. Az arkhónok a késő atlantiszi időszak óta manipulálták az emberi szexuális energiát és megpróbáltak annyi elkülönülést teremteni a férfiak és nők között, amennyit csak lehet. Ha szeretnél olvasni róla, itt megteheted:


Artúr királyhoz kapcsolódóan van ismét egy interjúrészlet, íme:

"P: Igaz, hogy Artúr Király Jézus leszármazottja?
C: Igen, annak a vérvonalnak a tagja.
P: Mi volt Artúr Király küldetése az ő korában?

C: Hogy elhozza az isteni fénysugarat, az isteni szándék energiáit."

"U: Ok. És kik voltak Vivien, Merlin, Morgan, Artúr és a Kerekasztal?

C: Valójában az 5. században létezett egy bizonyos csoport, akik a Csillag Rendjéhez tartoztak és Angliába inkarnálódtak, és az ő céljuk az volt, hogy beépítsék az Istennő Misztériumokat egyéb teremtéssel kapcsolatos misztériumokba, hogy valamilyen módon folytatni tudják a hagyományokat."

Megj.: a Misztériumokról itt olvashatsz Cobrától, ha szeretnél:

http://cobra-hu.blogspot.com/2017/01/izisz-miszteriumai.html


"P: Elárulnád nekünk Merlin kilétét és a Fénymunkásokhoz fűződő kapcsolatát?

C: Ez a lény segíti a bolygó felszabadítását, és St. Germainként ismerjük."

"U: A Kerekasztal szintén félig férfiakból és félig nőkből állt?

C: Igen.

U: A Csillag Rendje elterjedt mindenfelé a bolygón, vagy csak bizonyos területeken találhatóak meg?

C: Alapvetően bolygószerte megtalálhatóak, de hajlamosak inkább bizonyos örvény pontokon inkarnálódni.

U: A Csillag Rendje is félig nőkből, félig férfiakból áll?

C: Nagyjából igen.

U: Ok. És akkor a Csillag Rendje 144.000 lényből áll, akik itt vannak a Föld felszínén.

C: Igen.



U: És ők a Csillag Testvériségének tanítványai?

C: Igen.

U: Lehet, hogy néhányuk az általános lakosság köreiben található?

C: Tulajdonképpen a Csillag Rendjének legtöbb tagja, része az általános lakosságnak, és még csak nem is tudják, hogy a Csillag Rendjéhez tartoznak. Ők valójában azok a Fénymunkások, akik rengeteg energiamunkát végeznek azért, hogy a sötétséget fénnyé alakítsák át.

U: Ok. Mindannyian felébredettek mostanra már?

C: Nem

U: Lehet közöttük és az Ezoterikus Testvériség között kapcsolat?

C: Néha megeshet, de ők nem tudnak erről. Inkább az Ezoterikus Testvériség veszi fel a kapcsolatot ezekkel az emberekkel és segíti őket az ébredésükben anélkül, hogy felfednék magukat.

U: Akkor telepatikusan?

C: Telepatikusan és néha fizikailag is.

U: Ok. Akkor előfordulhat, hogy találkozol valakivel, aki az Ezoterikus Testvériség része, de ő nem fogja ezt előtted felfedni?

C: Igen.”

A Fény kardja ismeretes Excalibur néven, mely az Artúr király legendához kapcsolódik, íme ismét egy interjúrészlet ezzel kapcsolatban, néhány Csillagmag tudja, hogy létezik egy ilyen kódnevű űrhajó is: 

"P: Értem. Milyen kapcsolat van az Excalibur kard és az Excalibur űrhajó között?

C: Tulajdonképpen az Excalibur csak az űrhajó kódneve. A valódi neve más, de a földi legénység bizonyos kis százaléka, akik lélekszinten az űrhajóhoz tartoznak, Excalibur-nak hívják." 

3. Lugh lándzsája

Lugh a kelta Napisten, aki kezében lándzsát tart, akárcsak Thor Isten a Mjölnirt. Sokoldalú, mindenhez értő istenség: a mesterségek és művészetek patrónusa, aki lándzsájával, melynek neve Sleá Bua (a Győzelem dárdája, lándzsája), bármilyen ellenséget le tud győzni, ha szükséges. Nuada király rábízta a seregét és ezáltal ő is a Dana Istennő királyságoz tartozó lett.



4. Dagda üstje

Dagda a Mindenek Atyja, Dana Istennő gyermeke. akinek üstjéből sohasem fogy ki az étel. A védelem, a tudás, varázslatok, a bőség, a gyógyítás megtestesítője, a zene és a művészetek pártfogója. Az ír mitológia szerint volt egy hárfája, melyen ha játszott befolyásolta vele az emberek érzelmeit és az időjárást is.



A végére ismét egy interjúrészletet szeretnék mutatni Írországgal kapcsolatban:

Lynn - Köszönjük. És most térjünk át Írországra. Írország Atlantisz része volt?

COBRA - Igen, természetesen.

Lynn - Vannak bizonyos jellemvonások, amelyekkel az ír emberek rendelkeznek, mint az atlantisziak leszármazottai?

COBRA - Nem csak az írek, hanem azt mondanám, hogy a bolygón sok faj rendelkezik ezzel a genetikai felépítéssel. Viszont amit elmondanék, az az, hogy az írek sok spirituális örökséggel rendelkeznek Atlantiszból és néhányan ennek tudatában is vannak.”

Bár Atlantisz eltűnt egy időre, most ismét afelé haladunk tudatosan, hogy a Bolygó történelmében először teremtjük meg az Új Paradicsomot. Ismét visszakapjuk majd az elfeledett Misztérium Iskolák tanításait, újból Istennő Templomok fognak épülni, mindenki bőségben, egészségben és szeretetben fog élni Gaian. Földanyával kapcsolatban Cobra említett egy szimbólumot, mely szintén Írországhoz kötődik:

"C: A Kelta kereszt szintén gyönyörű jelentéssel bír: ez egy nagyon ősi, atlantiszi szimbólum, ami a Földanyát, Gaiat jelképezi. Írországban és Skóciában jó néhány található.”




A végén szeretném az egyik kedvenc zenémet megmutatni, a Celtic Woman előadásában, amiben Tir na nog-ról, az Örök Fiatalság Földjéről, erről a varázslatos helyről énekelnek. A videóban az egyik hölgy egy triquetrát rajzol a földre, ami a test, lélek és szellem szimbóluma a druida papoknál. A druida papok célja szintén a 3-mas számmal van összefüggésben: az igazság, szeretet és bölcsesség elérése. A triquetra alapvetően egy védelmező szimbólum és 3 vesica pisces szimbólumból áll, mely tulajdonképpen a női vagina. Idézet Cobrától:

"Az új élet, ahogy azt tudjuk, egy spirálként a méhben kezdődik. A női test valóban képes életet csatornázni önmagán keresztül egy másik dimenzióból, hogy az leszülessen ide a fizikai világba.
A Szakrális geometriában ezt a folyamatot Vesicaként láthatjuk.
Ezt nagyon jó okból az élet csodájának tekintjük. Elengedhetetlenül fontos, hogy a nők felismerjék ezt, mivel csatornaként szolgálnak ahhoz, hogy életet adjanak. A férfiak számára is egyaránt elengedhetetlen, hogy megismerjék mit is jelent ez valójában, hogy megértsék, értékeljék és őszintén támogassák a nőket."
Íme ez a gyönyörű folyamat geometrikus ábrázolásban:


Sok szeretettel mindenkinek és kellemes zenehallgatást! <3 :) 




Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.