2019. november 21., csütörtök

Pénzügyi Újraindítás

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2019/11/financial-reset.html
Fordította: Rácz Anita

Az Ezüst Beindító aktivációnk a kritikus tömegnek mintegy 80%-át érte el. Bár nem értük el célunkat, de jelentős teljesítményt vittünk véghez, mivel ez így is meg fogja könnyíteni a pénzügyi Újraindításhoz vezető utat.
Fénymunkások tízezrei vásároltak ezüstöt, ami majd jövőbeli jólétük megteremtésének alapjául fog szolgálni, ahogy azt majd egy későbbi blogbejegyzésemben fogom részletesen elmagyarázni.
Európai idő szerint a kora reggeli órákban, nem sokkal november 11-én éjfél után egy bizonyos "család" több mint 100 tonna ezüstöt vásárolt a Sydney tőzsdén azonnali kiszállítással. Ennek hatására ugrásszerűen megnőtt az ezüst ára, ahogy az a Kitco weboldalának alábbi képernyőképén is látszik, ami az ezüst árának egyik fő hivatkozási weboldala:

Perceken belül csaknem 40%-kal emelkedett az ezüst ára, mielőtt azt egy órával később mesterségesen visszanyomták.
Mintegy 12 órával később kitörölték a furcsa kiugrást a Kitco weboldaláról és az ezüst árának görbéje kiegyenesedett:
A "család" azt közölte, hogy a Pénzügyi Újraindítás és az Esemény idején az összes ezüstöt el fogják osztani egyenlő arányban azok között, akik részt vettek az Ezüst Beindítóban. Ezeket az állításokat sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom.
Mivel nem értük el a kritikus tömeget, a Fényerők továbbra sem tudnak közvetlenül beavatkozni a pénzügyi rendszerbe a remélt módon, de az aktivációnk egy azonnali hatása az, hogy november 11-én hatalmas mennyiségű információ látott napvilágot a közelgő pénzügyi összeomlásról a fősodratú médiában:
A fekete nemesi családok és a jezsuiták az adósságbuborék kiterjedését támogatták és gondosan egy rendszerszerű összeomlás felé terelik a globális gazdaságot. Ezt azért teszik, hogy hatalmukat megszilárdítsák és hogy egy olyan globális és központosított digitális pénzügyi rendszert vezessenek be, melynek teljes körű ellenőrzése lesz az emberek pénzügyei fölött:
Meg kell érteni, hogy a globális központi bankpolitikát a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) diktálja és nem a FED. A Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) a Torlonia fekete nemesi család irányítása alatt áll:
Itt jól le van írva az új, zöld kriptoalapú pénzügyi rendszer bevezetésére vonatkozó tervük:
A régi pénzügyi rendszer összeomlasztására való módszerük itt van ismertetve:
A JP Morgan és a Deutsche Bank a két legvalószínűbb beindító az összeomlás elkezdésére.
Néhány nappal ezelőtt az alábbi cikk jelent meg a Deutsche Bankról:
A cikket ugyanazon a napon újra megosztották a Zerohedge oldalon, ami a Deutsche Bankot olyan mértékű pánik üzemmódba kapcsolta, hogy a Twitteren nyilvános cáfolatot tettek közzé, amit később kitöröltek:
A sötét erők NEM az eredeti kitervelői az összeomlásnak, ők csupán úgy igazítják a terveiket, hogy eltérítsék azt:
 
"Nem, nem, ezt nem szabad megtennünk, barátom - mondta az ördög. Meg kell várnunk, míg megtalálják a papírt, rajta az IGAZSÁGGAL és keblükre szorítják azt - mondta a legnagyobb magabiztossággal. „Így várni fogunk... megvárjuk, hogy ők szervezzék meg. Igen, mindig arra várunk, hogy az IGAZSÁG köré szerveződjenek. Miután elvégezték az összes piszkos munkát, csak át kell vennünk, amit oly idealista módon megszerveztek."

A rendszerszerű összeomlás valódi fő oka a vagyoni egyenlőtlenség és hogy az adósságrobbanás elért egy olyan pontot, ahol a társadalom nem-fenntarthatóvá válik. Fizikai szempontból az az energiamennyiség, amire a sötét erőknek szükségük van a társadalom irányításához, exponenciálisan addig a pontig növekszik, ahol már nem tudnak tovább semmit irányításuk alatt tartani és a rendszerük összeomlik:
Amikor ez megtörténik, a sötét erők megpróbálják majd megrendezni az összeomlást és a Fényerők (Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció) a fejlett kvantumszámítógépeiket fogják használni, hogy meghekkeljék a globális banki számítógépet, ami a JP Morgan new york-i központjában található.


Készülj! / Ashtar parancsnok

Bevezetésre kerül majd az új pénzügyi rendszer:
Egy aranyalapú kvantum pénzügyi rendszer lesz:
Termelékenység, kultúra és hozzáértés alapján:
Hogy ez várhatóan mikor fog megtörténni, arról nem nyilatkozhatok, de a színfalak mögött sok körben a "2020-as összeomlás"-ról szól a legfontosabb beszédtéma:
A Terv összefoglalója:
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.