2020. április 4., szombat

Cobra Interjú a Rózsa Rendjével és a Meditáció Rövid Frissítése

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/04/cobra-interview-with-sisterhood-of-rose.html


Fordította: MCCS

A tömegmeditációnk energiái már elkezdtek felépülni. Meghallgathatjátok ezt az új Cobra interjút, amely picit érthetőbbé teszi a jelenlegi helyzetet:


https://www.youtube.com/watch?v=LeK6mwDS9Oo


Vagy elolvashatjátok a szöveges átiratát itt:


https://www.welovemassmeditation.com/2020/04/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html


https://www.sisterhoodoftherose.network/post/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose


A Plejádi flotta közölte, hogy drasztikusan növelni fogja jelenlétét az alacsony Föld körüli pályán, a sztratoszférában és az atmoszférában közel a bolygó felszínéhez, az elkövetkező néhány napban a tömegmeditációnk miatt.


A következő néhány napban, ha a nyugati égbolt felé nézel Naplemente után, láthatod a Vénusz és a Plejádok erőteljes együttállását, amely egy nappal a tömeges meditációnk előtt lesz pontos.


https://www.skyatnightmagazine.com/advice/skills/see-venus-against-pleiades-star-cluster/


https://skyandtelescope.org/observing/the-pleiades-welcome-venus/A Plejádiak egy nagyon erőteljes portálként fogják használni ezt az együttállást, amely tartósan biztosítja majd a Plejádi flotta jelenlétét a Naprendszerünkben.


Hiteles forrásaim közölték, hogy a "három napig tartó sötétség"-nek nevezett internet leállás, biztosan NEM fog Húsvétig bekövetkezni.


Itt megnézheted a globális internet jelenlegi státuszát:


https://livemap.pingdom.com/


A bolygó egyes területein tapasztalható lehet az internet lelassulása, az intenzív internethasználatnak köszönhetően, ezért még mindig jó ötlet lehet letölteni a meditáció instrukcióit, vagy fotót készíteni róla a telefonoddal.A képen:


"Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a Bolygó a legoptimálisabb idővonalra váltson és a koronavírus teljesen eltávolításra kerüljön.

3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakít minden még meglévő koronavírust a Földön, fertőtlenít minden fertőzött területet a bolygón, meggyógyítja a betegeket, eltávolít minden félelmet mely összefügg ezzel a járvánnyal és helyreállítja a stabilitást.

5. Képzeld el, hogy az események iránya a Földön a lehető legpozitívabb idővonalra vált és eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól. Képzeld el, hogy a fehér, rózsaszín, kék és arany színű Fény meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, ahogy a Vízöntő korának új, gyönyörű kozmikus ciklusa elkezdődik. Tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hozva minden lény számára a Földön.

Meditációnk javasolt időtartama 20 perc.


Leírhatod az időzónádnak megfelelően a meditáció pontos idejét is:
Emberek ezrei küldenek nekem e-mailt, tájékoztatva, hogy részt szeretnének venni a meditációban. NINCS rá szükség, hogy levélben jelezzék ezt. Csupán meditáljanak a megadott időpontban és ehhez az összes instrukciót megtalálják itt:


http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html


És mindenki megtalálhatja a promóciós és a vezetett meditációk videóit körülbelül 40 nyelven itt:


http://2012portal.blogspot.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus.html


A Fény Győzelme!


Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.