2020. április 5., vasárnap

Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció előzetes beszámoló

Eredeti bejegyzés itt:

https://2012portal.blogspot.com/2020/04/ascension-timeline-end-of-coronavirus_5.html?fbclid=IwAR2MmF9_uC5oC0CDd83WAhRtdbib38pUzhUa5m5N-O2AwxzLsr4XjnKJdJU

Fordította: MCCS


Ez a meditáció volt minden idők legsikeresebb meditációja! A kritikus tömeg sokszorosát haladtuk meg azzal, hogy több mint 1 millió ember meditált. Ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas eredmény pontosan ki legyen értékelve szükséges egy kis idő és a teljes beszámoló 2 héten belül lesz közzé téve.
Tovább hullám lovagolhatunk a Jupiter-Plútó együttállás hatalmas energia hullámán. Amennyiben vezettetést érzel, csatlakozhatsz a következő aktiváláshoz a mai nap folyamán és gyertyát is gyújthatsz, ha szeretnél:
Megj.: Röviden az angol cikk tartalma: Az indiai miniszerelnök azt kéri, hogy országában az emberek gyertyával, fáklyával vagy a telefonjukkal világítsanak az erkélyeiken, hogy a vírus okozta sötétség terjedése miatt , figyelmüket folyamatosan a fény és a remény felé fordítsák.. Az aktiválás 9 percig fog tartani. Amikor az emberek mind lekapcsolják otthonaikban a lámpákat és meggyújtják lámpásaikat megtapasztalják a Fény hatalmas erejét, amely tisztán megvilágítja azt a közös célt, amiért mindannyian küzdünk.
Ez az aktiválás, az indiai időzóna szerint, ma este 21 órakor lesz. (Magyarországi idő szerint 17:30)
A Fény Győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.