2020. április 1., szerda

Rózsa Rendje

Cobra ezen bejegyzése 2014. május 27-én került fel a blogjára, és fontos információkat oszt meg a Rózsa Rendjével kapcsolatban.

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2014/05/sisterhood-of-rose.html

Fordította: MCCS

Atlantiszon az Istennő papnői tizenkét fős körökben gyűltek össze, hogy lehorgonyozzák a béke és a harmónia energiáját. Rózsa Rendjének hívták őket. Később az ókori Egyiptomban Ízisz papnőiként jelentek meg újra, mivel a rózsa Ízisz Istennő szent szimbóluma. A Keresztes Háborúk idején a Rózsa Rendje volt a Templomos lovagok női megfelelője. A II. Világháború alatt megpróbáltak hatást gyakorolni néhány náci vezetőre a legfelsőbb körökből, és néha sikerült is rábeszélniük őket békésebb megoldásokra, amivel sok életet mentettek meg.

2004-ben és 2012-ben a Vénusz-Nap tranzit kódolt üzenet volt az égen arra, hogy újraaktiváljuk a Rózsa Rendjét:Ezen a nyáron az Eris, Lilith, Chariklo nagy hármasa mélyebb szinten aktiválja a bolygón az Istennő archetípusát, mint valaha. Érdekes, hogy ugyanakkor a külső Naprendszerben a Chariklo, Pholus és Ixion hármasa áll együtt a késő Nyilasban, közel a Galaktikus Központhoz. Ez azt jelenti, hogy az elnyomott Istennő archetípusa a bolygószintű kollektív tudattalanból felszínre tör. Az emberi történelem során a női szexuális energia ellenőrzésével és manipulálásával az arkhónok végig elnyomták a női minőséget. A női minőség felszabadításának kulcsa az, hogy a nők tegyék lehetővé önmaguk számára, hogy átéljék a szexuális energiájukat, összhangba hozzák a szívükkel, és a nekik megfelelő módon fejezzék ki.


Június 21-én a nyári napforduló pillanatában a planetáris Istennő aktiválásának folyamata elkezdődik. Sok nő vesz részt az aktiválásban az Ellenállási Mozgalomból és a Plejádi flottáról: meditálnak, és az emberiség felé irányítják szeretetük energiáit. Csatlakozhatsz ehhez a meditációhoz a magad módján. A nyári napforduló 10:52-kor lesz GMT, ami Közép-Európában 12:52-nek felel meg.

A csoportunk Ibizán horgonyozza le ezeket az energiákat. Ibiza Tanit Istennő szent szigete. A vizek Istennője, forrásai és szökőkútjai gyógyító és megújító hatásúak, testünk elektromágneses mezőjét és energiamezőjét összehangolják. Kozmikus Istennő, a rómaiak Juno Caelestisnek hívták. Ő, és szigete támogatni fogják utunkat az egyéni, bolygószintű és kozmikus egyesülésben. Csatlakozhatsz hozzánk:

http://portal2012.org/Ibiza.html

A Fényerők azt kérik, hogy azok a nők és férfiak, akik belső kapcsolatban állnak az Istennővel, kezdjenek el csoportokban összegyűlni, hogy újraaktiválják a Rózsa Rendjét. Ezeknek a csoportoknak fizikailag kell találkozniuk legalább egy héten egyszer és behívniuk az Istennő energiákat a nekik megfelelő módon. Ezek a csoportok lesznek az Esemény idején a planetáris átalakulás támogatásának női aspektusai, míg az Esemény Támogató Csoportok a férfi aspektusai.

A Fényerők azt kérik, hogy az Esemény idején a Rózsa Renje csoportok találkozzanak, meditáljanak a békés átmenet érdekében és hívják be a harmónia és Szeretet Istennő energiáit.

Itt olvashatsz még az Istennőről és arról, hogyan kapcsolódj hozzá:

http://www.cybele2.com/

Sok Istennő templom épül majd az Esemény után. Addig is, gyújthatsz egy gyertyát ebben a virtuális templomban:

http://nshrine.com/shrine/Isis

Rózsa Rendje Csoport

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.