2020. november 10., kedd

A Legjobb még csak most jön

Idézet Cobrától: 

"Az Univerzum szépsége feltárult.
A Galaktikus Központból érkező szférák zenéjével.
 A Végső Csata kellős közepén vagyunk most. 
Emlékszünk a múltunkra. 
És képzeletünkben látjuk a jövőnket.
A legjobb még csak most jön. 

A fenti idézet után következő hivatkozás került lefordításra. 

Eredeti angolul itt: 


Írta: Ocean of Love

Fordította: MCCS



Ma egy nagyon inspiráló magasabb vízióban részesültem:

A Legjobb még csak most jön!

Bárcsak elmondhatnám, hogy a legjobb csak most jön. Nem számít, amit most te, én vagy mi eddig tapasztaltunk ebben vagy más életekben, a legjobb még csak most jön!

Bárcsak elmagyarázhatnám neked, hogy bármit is éltél át egész életedben, a legjobb dolgok még csak ezután érkeznek! Nem számít, milyen nehézségeknek voltál szemtanúja, milyen kihívásokkal küzdöttél, mindezek el fognak tűnni az életedből és a tudatodból. Idővel annyira begyógyulnak, hogy még az emlékei is megszűnnek. Nem számít, milyen fájdalmat tapasztaltál, mindezek meggyógyulnak és elhullanak, és új módon fogsz létezni, anélkül, hogy egyetlen gondolatodban is a múltbeli traumáidra összpontosítanál.



Bárcsak meg tudnálak győzni téged és másokat, mindenkit, aki úgy gondolja, hogy az életének vége, a legjobb évei elmúltak, és már túl idős, túl szegény vagy túl fáradt ahhoz, hogy beteljesítse álmait ... mert már lemondott róluk ... bárcsak meg tudnálak győzni, hogy legmélyebben rejlő vágyaid és álmaid hamarosan beteljesülésre találnak, és minden kívánságod a fizikai síkon is megvalósul.

Bárcsak elérhetném mindazokat, akik szexuális bántalmazást szenvedtek el és évek óta próbálják újra összeállítani magukat, bárcsak tudnám tájékoztatni őket arról, hogy a mindannyiunkon túláradni készülő Szeretet Galaktikus Hulláma meg fogja gyógyítani mindezeket a hasadásokat és sebeket bennetek. Olyan intenzív és pozitív gyógyulás vár ránk, melyhez még csak hasonlót sem tapasztaltunk eddig.



Azt kívánom, bárcsak meg tudnám osztani veletek közvetlenül, amit most érzek ebben a pillanatban, ezt a bizonyosságot, ezt az egyértelmű üzenetet, ezt a reményt, amely éppen áthullámzik rajtam, egyetlen kétség nélkül meggyőzve arról, hogy a legjobb még csak most jön!

Bárcsak átadhatnám ezt az érzést azok számára, akik szűkösségben és hiányban éltek, akik szinte semmivel sem rendelkeztek életük során ezen a furcsa bolygón, azt az érzést hogy bőségük még csak ezután jön, az igazi igazságos jólét és az Univerzum végtelen támogatása hamarosan eljut hozzájuk és olyan szorosan öleli át őket, hogy megfeledkeznek milyen is volt azt érezni, hogy hiányban vannak valaminek.



Bárcsak mindenkit tájékoztathatnék arról, hogy az igazi szabadság és az igazi emberi függetlenség csak most érkezik a Földre. El fog jönni a lehetőség arra, hogy pontosan azt az életet éld, amelyet élni szeretnél, és ez minden egyes ember számára lehetséges lesz.

Bárcsak szét tudnám osztani veletek a teljes boldogság és öröm állapotát, amelyet most megkóstolok, és tisztában vagyok azzal, hogy ez egy magasabb forrásból származik, mert annyira erős, annyira támogat és annyira energizál, hogy nincs esély az Univerzumban, hogy ne egy magasabb forrásból eredne.

Azt kívánom, hogy bárcsak minden egyes lény örökre átélné ugyanezt az érzületet, és bárcsak meg tudnám győzni őket arról, hogy igen, így fogunk folyamatosan élni bolygónk felszabadulása után.

Szeretném, ha mélyen megérinthetném azokat, akiket elnyomtak, kihasználtak és bántalmaztak, akik a lehető legrosszabb családi helyzetbe, a lehető legrosszabb országba vagy rossz nembe inkarnálódtak ... akik mélyen érzik, hogy egyszerűen nem azok, akikként megjelennek ebben a fizikai formában, és úgy tűnik, senki sem érti őket ... bárcsak biztosítani tudnám őket arról, hogy a saját inkarnációval kapcsolatos teljes választási szabadság és igaz elfogadás úton van és hamarosan eléri partjainkat.



Bárcsak elhinnéd nekem, hogy néhány év múlva mindaz, amiről azt hitted, hogy meghatározza ki vagy te, teljességgel meg fog változni és tisztább energiákkal, élményekkel és énképpel fogsz azonosulni, melynek alapja a béke és a kozmikus szeretet.

Bárcsak feltárhatnám neked oly módon, hogy megbízhass bennem, hogy amit a mindennapjaink érzelmeiként élünk meg, semmik, csak egyszerűen semmik ahhoz a szeretethez és az eksztatikus izgalmi állapothoz képest, amely a jövő mindennapi természetes része lesz mivel ez az élettel és életerővel való intenzív állapot a te igazi esszenciád.



Bárcsak megmutathatnám neked azt a totális varázslatot, amely az Univerzum fejlett pozitív technológiáival lehetséges: bármilyen fizikai probléma teljes begyógyítása, érzelmi diszharmóniáid összehangolása, az elmúlt évek berögződött negatív szokásainak, ellenszenveinek és mentális fixációinak eltávolítása az elmédből, a tested megfiatalítása és a lelkierőd fiatalossá, energikussá segítése.



Bárcsak személyesen el tudnám énekelni neked, hogy teljes meggyőződésem van mindezek megvalósulásáról, mert éppen ebben a pillanatban, amikor ezt mondom és írom, látomásom van, látom, hogy mindez bekövetkezik.

Bárcsak elmondhatnám neked azt a boldogságot, amely minden lény lényének szívéhez eljut, legyen az ásványi, állati, növényi vagy emberi, amikor az Istennő visszatér. Amikor visszatér az egyensúly. Amikor visszatér az érzés, ápolás és gondoskodás korszaka.



Bárcsak érezhetnéd, látnád és értenéd, amit most érzek, látok és értek, mert ez a jövő ... és csodálatos.



Így legyen.

És így is van.

A Fény Győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.