2020. november 25., szerda

TERJESSZÉTEK! VÍZÖNTŐ KORA VÉGSŐ AKTIVÁCIÓ 2020. DECEMBER 21.

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/

Fordította: MCCS

Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk az erőteljes Jupiter-Szaturnusz nagy együttállást december 21-én, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat és be fogjuk indítani azt a folyamatot, ami a Vízöntő Korába fog minket vezetni.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni a Vízöntő Korát:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ez az aktiváció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy tovább stabilizálja a idővonalat, mely bevezet az oly régóta várt Vízöntő Korába. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, az a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a folyamatot.

El tudjuk érni a meditációt végző 144000 ember kritikus tömegét! De akár az 1 milliót is! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben.

2020. december 21-én a Jupiter-Szaturnusz együttállás befejezi a 2020-as Vízöntő Kora idővonal csillagkaput, ami január 12-én nyílt meg a Szaturnusz-Plútó együttálláskor, a fordulópontja a június 30-ai Jupiter-Plútó együttállásakor volt és december 20-án, a Jupiter-Szaturnusz együttállásakor záródik majd be:

A célja az egész 2020-as Vízöntő Kora idővonal csillagkapunak, hogy stabilizálja a bolygó számára a Vízöntő Kora pozitív idővonalat. 2020-ban, a sötét erők mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy megakadályozzák a pozitív Felemelkedési Idővonal manifesztálását. Ez most a MI kollektív lehetőségünk arra, hogy a pozitív Felemelkedési idővonal lehorgonyzásra kerüljön örökre, és hogy biztosítva, stabilizálva legyen a bolygószintű felszabadítási folyamat hátralevő részeinek a zökkenőmentes és gyors bekövetkezte.

Sok erőteljes asztrológiai konfiguráció lesz decemberben, melyek elvezetnek minket a december 21-i fő aktiváláshoz. Minden egyes állás egy lépcsőfok lesz a fő aktiválásunk felé. Az első, egy Plútó-Eris négyszög lesz december 10-én, mely 22:06 (UTC) -kor pontosul be. Aztán, lesz egy Teljes Napfogyatkozás december 14-én 16:14 (UTC)-kor. Ezután, a Szaturnusz be fog lépni a Vízöntőbe december 17-én 05:04-kor (UTC) és a Jupiter pár nappal később, december 19-én 13:08-kor (UTC) ugyancsak belép a Vízöntőbe.

A Plútó-Eris négyszög a harcos istennő energia, mely küzd a fennálló hatalmi rendszerrel szemben. A december 14-i Teljes Napfogyatkozás pedig egy változó keresztet fog alkotni a Nap, Hold és Merkúr együttállásnak, kvadrátolja a Neptunuszt, kvadrátolja a Holdcsomópontot, kvadrátolja a Vestát. Ez az energia, sok helyen, hirtelen csalódást/kiábrándulást fog hozni a felszíni lakosság számára. A Szaturnusz és Jupiter Vízöntőbe való lépése elkezdi majd behozni a nagyon szükséges Vízöntői energiákat a bolygó felszíne számára, legalább egy nagybolygó vagy kisbolygó onnantól kezdve a Vízöntőben marad a 2043-as évig.A nagy Jupiter-Szaturnusz együttállás december 21-én, az első nagy együttállás a Vízöntőben 1405 óta, és ez pontosan a téli napforduló napján történik meg. Ez az a pillanat, amikor a régen várt Vízöntő Kora energiák végre elkezdenek beáramlani:

https://www.astrotheme.com/Jupiter-Saturn-and-Aquarius.php

http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

Ez a legközelebbi nagy együttállás 1623 óta, a Jupiter és a Szaturnusz olyan közel lesznek együtt, hogy majdhogynem úgy fognak tűnni, mintha egyetlen csillag lennének. A teleszkóp lencséjében mindkét bolygót nagyon közel láthatod majd egymáshoz, sok holdjuk, majdhogynem láthatóan összeér:


A Jupiter és Szaturnusz a Vízöntő 0 fok 29. percén egy pontos trigont alkot a Plejádok/Fiastyúk csillaghalmaz legfényesebb Alcyone csillagával (Ikrek 0. fok 17. perc), és az M87 jelű ún. Szuper Galaktikus Központtal (Mérleg 1. fok 13. perc a Szűz klaszterban), ami a galaktikus szeretet forrása az Univerzum ezen területén. Ez az átfutó trigon a kozmikus szeretet extrém erős energiáit hozza a bolygóra, ami segít kiváltani a Vízöntő korba való átmenetet. A kozmikus szeretet energiák innen, a Szűz szuperklaszterben lévő M87 jelű Szuper Galaktikus Központból fognak érkezni, és sokkal erősebb lesz, mint az AION portál aktiválása során az M87-ből a Földre érkező villanás volt.

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.htmlMagyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/informaciok-frissitese-az-aion-portal.html

Pontosan december 21-én a Jupiter-Szaturnusz együttállásának pillanatában végezzük a Vízöntő Kora meditációnkat, ami 18:22 UTC. Ez megfelel 10:22-nek Los Angelesben PST, 11:22-nek Denverben MST, 12:22-nek Chicagóban CST, 13:22-nek New Yorkban EST, 18:22-nek Londonban GMT, 19:22-nek Párizsban CET, 20:22-nek Kairóban EET, december 22-e kedd 2:22-nek Tajpejben és Pekingben CST, december 22-e 3:22-nek Tokióban JST és december 22-e 5:22-nek Sydneyben AEDT.

Itt ellenőrizheted a saját időzónádra vonatkozó időpontot:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20201221T1922&p1=195

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy társteremtője legyél annak a beindításnak, ami majd elindítja a Vízöntő Korát.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény áthalad az M87 galaxison, majd belép a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Holdpálya alatti téren, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség számára. Képzeld el, ahogy az Istennő lágy, rózsaszín Fénye körbe ölel minden lényt a Földön és meggyógyítja az érzelmi testüket. Képzeld el, hogy elkezdődik a Vízöntő Korának egy új nagy kozmikus ciklusa és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön. Képzeld el a saját tökéletes életed az új Vízöntő Korban.

A meditáció javasolt időtartama 20 perc.

Frissítések a Vízöntő Korával kapcsolatban:

http://2012portal.blogspot.com

https://ellenallas1111.blogspot.com/

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.