2020. november 25., szerda

Információk frissítése az Aion Portál aktiválása előtt

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html

Fordította: MCCS

Folyamatosan épülnek az energiák az Aion Portál aktiválásához.

Kevesebb, mint néhány hétre vagyunk a nap mágneses mezőjének megfordulásától:

http://www.telegraph.co.uk/science/space/10450581/Sun-expected-to-flip-upside-down-as-magnetic-field-reverses-its-polarity.html

Az ISON üstökös is megközelíti a perihéliumát (napközeli állapot). Ez az üstökös a korszakváltást hirdeti. Energiája a fontos kozmikus ciklusok befejezésének tudatosítását váltja ki.

A Cabal ezt az üstökösről szóló hamis információk terjesztésével próbálja összezavarni. Tehát hadd tisztázzak néhány dolgot: ez az üstökös NEM a Nibiru, NEM csapódik be a Földbe, NEM indít be semmilyen Földi változást vagy kataklizmát, NEM oka a bolygónk egyes részein az utóbbi időben kialakult súlyos időjárási nehézségeknek, NEM űrhajó, NEM a hüllők és a jófiúk közötti kozmikus csaták játszótere, NEM jár látható, felfedett űrhajókkal, NEM (... bármilyen hamis információt beilleszthetsz ide az internetről...)

Az üstökösről sok hamis videó kering a Youtube-on, ezek egy része állítólag a Kínai Nemzeti Űrigazgatóságtól származik. Hadd tisztázzam, hogy a Tian Lian 1 egy nagyon régi kínai adatátviteli műhold, amely nem rendelkezik radarképalkotó képességgel, és amit sok ilyen Youtube-videó az ISON-képeik forrásaként idéz. Emellett végeztem némi képfeldolgozást a Hubble ISON korai fotóin, és a végeredményen egyetlen űrhajó képét sem láttam, csak egy elhomályosult üstökösmagot. Nem találtam olyan tudományos jelentést sem az ISON viselkedéséről, ami egy üstökös esetében ne lenne tipikus.

A fizikai síkon nincs semmi szokatlan az ISON üstökösben. Tipikus napközeli üstökös. Igazából nagyon szép, néhány napja így nézett ki:

Az energetikai síkon feltűnő a hasonlóság az 1965-ös Nagy Üstökös (Ikeya-Seki) és az ISON között. Ikeya Seki az Uránusz-Plútó együttállásnál volt látható, amely a hatvanas évek közepén és végén kiváltotta a szexuális forradalmat és a hippi mozgalmat. Az ISON üstökös már látható az Uránusz-Plútó kvadrátnál / az Aion Portál aktiválásakor, amely beindítja a tudat forradalmát és a bolygó felszabadulását eredményezi. A fizikai síkon mindkét üstökösnek nagyon hasonló a pályája és lehet, hogy ugyanattól a szülő-testtől származnak.

Az Aion Portál aktiválásának pillanatában az M87 szupergalaxisból egy villanás indul a Szűzben. Csatlakozhatsz az energiájához szombaton az aktiválás során:Ez a Galaxis a legfontosabb energiaforrás kozmikus szektorunkban, és felügyeli a galaxisok helyi halmazának fejlődését. Az M87 energia felvillanása az Aion Portál aktiválásakor finoman kiváltja a Központi Nap felébredését a mi Tejútrendszer galaxisunkban.

Ezért az Aion Portál aktiválása életünk egyik legfontosabb energetikai eseménye, és rendkívül fontos, hogy minél több ember vegyen részt ebben.

Az Aion portál aktiválásával kapcsolatos alapvető információk itt találhatóak:

http://2012portal.blogspot.com/2013/10/make-this-viral-aion-portal-activation.html

Még 13 nyelven az aktivációról szóló videók:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/aion-portal-activation-videos.html

Csináljuk meg! Győzelem MOST! Felszabadítás MOST!


Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.