2021. április 19., hétfő

A Ley-vonalak és a trautmatikus módon megölt lények által kibocsátott energia

Idézet Cobra Planetáris Helyzetjelentés című bejegyzéséből, 2021. március 31.: 

"A sötét erők a bolygó felszínén, háborúkon és az állatok levágásán keresztül, még mindig az ellenőrzésük alatt tartják az energiarácsot:
https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html " 

Teljes bejegyzés itt:A fenti idézetben lévő angol bejegyzés került lefordításra.

Fordította: MCCS

Írta: UNplugging Wayshower


Ley-vonalak


Egyre több és több ébredő ember kezd tudomást szerezni arról, hogy a negatív erők évezredek óta gyűjtik be a bolygón az érző lények energiáját.

Nem olyan rég, a felszíni lakosság ébredő része arról is tudomást szerzett, hogy a stadionokat, templomokat, kormányépületeket, múzeumokat, a régi híres épületeket, koncert arénákat és koncert színpadokat is bizonyos Ley-vonalak találkozási pontjaira építették, hogy így maximalizálják (felerősítsék) az energiabegyűjtés hatékonyságát.

Saját negatív céljaikra használják a nagyobb sportesemények és mérkőzések során keletkező nyers, ellentétes emberi érzelmeket kiváltó sportokat.

Mégis, nagyon kevés felébredett ember van tudatában, hogy a vágóhidakat világszerte stratégiai szempontok alapján építették meg bizonyos Ley-vonalak találkozási pontjainál.

Ennek az az oka, hogy a vágóhidakon belül óriási mennyiségű mentális, érzelmi és fizikai félelem, kínzás és fájdalom van, amely a lemészárlás folyamatán átmenő érző lényekből sugárzik.


Világszerte minden percben körülbelül 200.000 érző lényt ölnek le brutálisan pusztán táplálkozási céllal.

Valós idejű leölés-számláló:


Ezek a számok nem tartalmazzák az állatok más módon való felhasználását és leölését.Ezek az adrenalinnal töltött energiák (a traumatikusan megölt lények által kibocsátott negatív energiák) folyamatosan bekerülnek a BOLYGÓ ENERGIARÁCSÁNAK LEY-VONALAIBA, amelyeket az alsó plazma, az éteri és asztrál síkokon felerősítenek, és TRAUMATIKUS ENERGIAKÉNT vagy TÁPLÁLÉKKÉNT gyűjtenek be az ezeket a síkokat elfoglaló parazita lények számára.

Ha egyszer ezt a negatív energiát begyűjtötték, újrahasznosítják és visszairányítják a bolygó energia rácsa felé, így gyengítve az energiarácsunkat, és így tartják a bolygót és annak összes lényét állandó félelemben, és más alacsony rezgésű állapotokban.

A traumatikusan megölt lények által kibocsátott energia begyűjtése


Gyakorlatilag minden percben, ennek a sok érző lénynek a brutális legyilkolásából kiáramló összes alacsony rezgésű energia ÉTEL azon parazita entitások számára, amelyek túszul ejtették a bolygót.

Ezek az energiák nélkül gyorsan éhen halnának, a bolygó energiarácsa pedig eddig soha nem tapasztalt, azonnali pozitív energiabeáramlást kapna.

MEDITÁCIÓVAL kombinálva egy ilyen helyzet segítene, hogy fájdalomtól és szenvedéstől sújtott bolygónk rövid időn belül új életre keljen.

Minden élőlény azonnal jelentős javulást tapasztalna általános jólétét illetően.

E bolygó felszínén rengeteg forrásból származik a traumatikusan megölt lények által kibocsátott energia.

Mégis, a tény, hogy napi 24 órában tömeges mértékben zajlik oly sok érző lény erőszakos gyilkolása, folyamatosan gyengíti a bolygó energiarácsát.


Ha tudatossá válunk, és megtesszük a ránk eső részt, hogy javítsunk a helyzeten, az szintén segít a Fényerőknek, hogy a bolygófelszíni energiarács helyreállítási arányának folyamatát felgyorsítsuk.

Segítő eszközök és megoldások

A magas rezgésű ételek és anyagok visszaverik a negatív entitásokat az auramezőnkből.Biológiailag minden élőlény 70%-90%-a víz. A gondolataink, szavaink, érzelmeink, tetteink, és az elfogyasztott ételeink energiája, az ételek ugyanúgy hatnak a fizikai sejtjeinkre, az auramezőnk rétegeire és a bolygó energirácsára, mint ahogy azt Masaru Emoto kísérletei kimutatták.A rettegés energiái, amelyeket számtalan érző lény tapasztal leölése folyamata során, kihatnak az emberek által elfogyasztott "étel" molekuláris és energetikai formájára.Ebben az információs korszakban és a tudás korszakában, az interneten keresztül bárki hozzáférhet minden szükséges információhoz arról, hogy az étellel kapcsolatos választásaink hogyan hatnak ránk, a körülöttünk lévő lényekre és a bolygóra.

Seattle törzsfőnok idézete: "Nem az emberiség szőtte az élet hálóját. Csak egy szál vagyunk benne. Bármit is teszünk a hálóval, mi magunkkal tesszük. Minden dolog össze van kötve. Minden összekapcsolódik."

Rengeteg forrás segíti az együttérzéssel teli, egészségesebb életbe való átmenetet.

Amíg az ételreplikátorok elérhetők nem lesznek.

A vegán életről szóló link ezen az oldalon sok hasznos forrást tartalmaz, amelyek bárkinek segítenek egy kegyetlenség nélküli életmód felé történő utazás elkezdésében.

Egyeseknél ez hosszabb ideig tart, mint másoknál, mégis fontos, hogy valamennyien induljunk valahonnan.

Linkek:


Az életért vívott háború véget ér!


Legyen minden lény szabad!


A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.