2021. április 14., szerda

A Holdunk - az Istennő által használt energia lándzsa

Eredeti angolul itt:

 https://www.veritasgalacticsweden.net/cobra-school

Fordította: MCCS

Írta: Therese Zumi Sumner 

Alexandra Meadors a Galactic Connetion oldal írója, készített egy interjút 2013 januárjában, amiben nagyon sok kérdésre válaszolt Cobra a Holdunkkal kapcsolatban. Therese ezt készítette el cikk formájában. Íme az átirat. 

A Holdunk egy természetes objektum és nem mesterséges képződmény, ahogy néhány forrás próbálja annak beállítani. Amikor a Naprendszer létrejött, Gaia és a Hold ugyanazon egy test részei voltak. Különváltak, és most ugyanannak az energiarendszernek a részei. A Holdunk valójában egy amolyan energia "dárda", amely az energiát az Istennőn keresztül a bolygóra irányítja. Az utóbbi 10 évben a Hold energiája egy nagy tisztításon esett át, és most teljesen tiszta és letisztult.

Most már nincs ott több reptilián bázis, se reptiliánok, vagy bármi más hasonló természetű dolog. Csak egy tiszta Fénytest, amely tiszta feminin energiát sugároz a bolygóra. A Telihold egy nagyszerű alkalom arra, hogy ezzel az energiával kapcsolódjunk.

Korábban nagyon sok földönkívüli bázis volt a Holdon. Ezek a bázisok vegyes befolyással bírtak, voltak pozitívak és negatívak is. Volt egy rövid időszak, amikor a reptilián faj teljes uralmat gyakorolt a Hold felett. Ez az 1990-es évek második felében volt (ha elolvassátok az Esemény című írás második részét, abból megértitek, miért). Mindenesetre ezt mind kitisztították mostanra, így most egy teljesen tiszta tapasztalás lehetséges a Holdon.

Van ott pár Plejádi bázis, néhány bázis pedig más pozitív földönkívüli civilizációkhoz tartozik, amelyek azért vannak itt, hogy a külső Naprendszerből az energiát a bolygónkra irányítsák. Az Apollo program az amerikai űrprogramnak csak a hivatalos, nyilvános része volt, és még az Apollo űrhajósai is láttak földönkívülieket és kapcsolatba kerültek földönkívüli életformákkal, amíg a Holdon jártak. Az egészet cenzúrázták - soha nem engedték, hogy mindez a nyilvánosság köreibe kiszivárogjon. Ettől függetlenül továbbra is volt egy nem hivatalos "Titkos űrprogramjuk". 

Itt olvashatsz róla:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event/event-intel-update-cobra

Ez a program már az 1950-es években embert juttatott a Holdra. Az 1960-as években már a Holdon és a Marson is voltak bázisok. Ezek csak a cabal számára voltak elérhetők. Majd az Ellenállási Mozgalom megtisztította ezeket a bázisokat az 1990-es évek végén, a 21. század elején.

Az interjú során ezen a ponton Alexandra elgondolkodott, hogy vajon volt-e egy teljesen elpusztult civilizáció vagy város a Holdon. Cobra azt válaszolta, hogy volt pár ezer bázis a Holdon. Ez teljesen lenyűgözött! Továbbá azt mondta, hogy "nem olyan sok bázis, mert ezek a civilizációk képesek voltak az Anyahajóikat a Föld keringési pályájára állítani."

A Föld és a Hold között félúton speciális "horgonyzó" pontok vannak, ahol a Föld és a Hold gravitációs vonzása ugyanakkora. Ezeket a "horgonyzó" pontokat az uralkodó csoportok használják, hogy a bolygónkon uralják az energiát. 

Megj.: Ezeket a pontokat Lagrange-pontoknak hívják, a Titkos Űrprogram összefoglalóban olvashatsz róla: 

https://cobrarozsa.blogspot.com/2019/10/cobra-csoport-titkos-urprogram.html

Alexandra kíváncsi volt a ritka fém, a titánium és a Hold kapcsolatára. Cobra azt mondta, hogy sok, úgynevezett ritka ásvány van a Holdon. A cabalnak ezekhez többé már nincs hozzáférése. Cobra elmagyarázta, hogy máshol a Naprendszerben nagy mennyiségben lehet ritka fémeket és ritka ásványokat találni. Például nagy gyémántok találhatóak az Aszteroida-övben. Szintén sok arany található máshol a Naprendszerben. Vagyis bizonyos elemek, amelyeket mi elég ritkának tartunk, máshol nem számítanak olyan ritkának.

Cobra azt mondta, hogy az Apollo küldetések közül a 11-17. közöttiek sikeresek voltak. Alexandra egyik kérdésére válaszul azt is mondta, hogy elég sok (pozitív 5. dimenziós vagy annál magasabb dimenziójú) civilizáció használta ezeket a bázisokat a Holdon, de azok mostanra már nem olyan fontos bázisok, mert a legnagyobb figyelem most nem a Holdra, hanem ide, Gaia-ra (a Földre) irányul. A legtöbb másik civilizáció Anyahajói jóval a Föld keringési pályája feletti stratégiai pontokon helyezkednek el.


Alexandra azt is tudni szerette volna, hogy a Holdat hogyan szereztük vissza a cabaltól. Cobra azt válaszolta, hogy ahogy a Fény Ellenállási Mozgalma egyre jobban előrejutott a bolygó felszíne felé, nagyon sok csata volt az Aszteroida-övben, ahogy a Holdon és a Marson is. Teljesen kipucolták az összes reptilián harcost és az összes többi fajt is.

Körülbelül 15 éve volt néhány fizikai szinten zajló csata, amelyek nagyon hasonlítottak az ezen a bolygón zajló háborúkhoz. Röviden, a cabalt az összes ilyen bázisról kiűzték. Az 1990-es évek végén a cabalnak nagy befolyása volt a Marson, és ugyanebben az időszakban a Holdon is.

Cobra rámutatott, hogy az összes tudós(unk) és űrhajós(unk) nagy mennyiségű információval bír a Holdról. Ilyen adat-jellegű tudással rendelkeznek, mert a Hold olyan közel van a Földhöz, és így pontosan meg tudják mérni a Hold keringésének jellemző pozícióit. Alexandra arról a nagy toronyról kérdezett, amelyről hallotta, hogy a Holdon található, és Cobra azt mondta, hogy "Ó, igen, van ott néhány építmény, vannak olyan NASA fotók, amelyeken néhány különös objektum látható a Holdon, és még több van, amelyeket még nem hoztak nyilvánosságra." Alexandra azt kérdezte, mekkorák az ottani bázisok, és Cobra azt mondta, hogy "általában nem olyan nagyon - van néhány, amelyik elég nagy, de a legtöbb bázis elég kicsi, mivel már nem nagyon van szükség rájuk."

Megj.: Egy kép C oldaláról, ahol a Merzéniusz Kráterben lévő bázis látható, ami az Ellenállásé.

A Hold látható oldalán található, kicsi, de stratégiailag fontos bázis. 

Cobra teljesen elutasította azt az elképzelést, hogy a Hold olyan, mint egy "láncon függő golyó", ami leköti a Földet, és hogy majd egyszer valamikor "elszabadul" (elszakad) a Föld keringési pályájától. "Nem, nem, nem - erre egyáltalán nincs szükség - a Hold is keresztül fog menni azon a felemelkedési folyamaton, amin Gaia. Valójában az egész Univerzum átmegy ezen a folyamaton, a Galaktikus Központi Nap hatásának következtében. Minden együtt fog átalakulni."

A Hold és az érzelmek

Alexandra a telihold jól ismert hatásáról kérdezte Cobrát, ami úgy tűnik, hat néhány emberre (tény, hogy sok országban a pszichiátriai klinikák személyzetének létszámát telihold idején növekedik). Cobra azt válaszolta, hogy "a Hold a feminin elv energia közvetítőjeként működik, és természetesen köze van az érzelmekhez. A női elv tulajdonképpen kiváltja az érzelmeket, így amikor az elfojtott érzelmek a felszínre kerülnek, azok az emberek, akik nem tudják, hogyan kezeljék az érzelmeiket, néha kicsit "megőrülhetnek".

Az idei év első teliholdja az Oroszlán jegyében állt (2013 január). Cobra elmagyarázta, hogy ez kötötte össze az Oroszlán és a Vízöntő energiáit - az egyéni és a kollektív energiákat. Ez a januárban beáramló energia nagyobb tudatosságot hoz számunkra a társadalomban vállalt aktív szerepünket illetően. (Vízöntő = társadalom) az első energia, amely megmutatja nekünk, hogy mi egyénenként hogyan teremthetünk egy új társadalmat. Ez nagyon jó kezdet volt 2013-ra. Nagyszerű mérföldkő volt ehhez a 2012. szeptember 21-i aktiváció, amikor egy új ciklust indítottunk el. Ez az új ciklus tulajdonképpen megalkotja a tervet, olyan sok minden történik a háttérben a színfalak mögött, az év elején mégis alig volt bármiről jelentés, mert a terv a megvalósítás korai fázisaiban volt.

Cobra figyelmeztetett, hogy a cabal sok dezinformációt küldött, hogy megmásítsa a közzétett információkat, és ezzel zavart okozzon. Később Cobra több információt fog közzé tenni úgy általában. (Most, ahogy itt ezt a cikket posztolom /korábban a Facebookon/, épp most kaptunk részletes információkat Cobrától a cabal beavatkozásáról az egyiptomi helyzetbe).

Cobra áradozott a 2012. novemberi Laguna Beach- Konferencián tapasztalt energiáról, mondván, ez a nagyszerű energia annak volt köszönhető, hogy a résztvevők olyan sokféle háttérrel rendelkeztek. Együtt nagyon erős energiaörvényt hoztunk létre, és ennek sikere miatt most egy másik Laguna Beach-i konferenciát szervezünk május 25-én, amikor a Hold a Bikában lesz - a Portál megnyílásának idején. Ez lesz ennek az évnek a fordulópontja. Novemberben lesz a második fordulópont.

Cobrának sok szaftos infója van, de még nincs engedélye, hogy ezeket kiadja. Most ebben az időben, amikor ez az interjú készült, 2013 januárjában, az Ellenállási Mozgalom nagyon sikeres volt. Az első a Fényerők nagy sikere volt a külső rétegben, 110 láb és 8,6 mérföld között (34 méter és 14 km között), amit aztán látványosan megtisztítottak, és ott a Mátrix szétesett. Most, amikor ezt írom, a cabal - a sötétek - hatalma ezen a ponton teljesen megbukott. Ezen a ponton azok az entitások, akik ebben a térségben rejtőzködtek, eliszkoltak onnan és beléptek a belsőbb rétegekbe, a 0-110 láb (0 - 34 méter) közötti térbe a Föld körül. Azóta itt folytak a munkálatok, hogy eltöröljék az arkhón/reptilián rács erejét. Ezt a januári információt követően Cobra közzétette az információt számunkra, hogy segítse ezt a tisztogatást, és mi is ezt tettük a rendszeres meditációinkkal. A meditációnkon és az Istennő energia Földre horgonyzásával néhány Fénymunkás kitakarította a sötétebb entitásokat a városainkból, ahol a sötét entitások könnyebben elrejtőzhetnek.

Megj.: a tisztogatás jelenleg is zajlik, ugyanis az elsődleges anomália sokkal nagyobb mértékű, mint azt akkor gondolták. Jelenleg is több trillió negatív entitás van még a Föld körül, amik elnyomják az emberiséget. 

Összefoglalva ezt az információt a Holddal - a mi Holdunkkal - kapcsolatban, még egy kérdést megemlítek, amit Alexandra Meadors kérdezett Cobrától a Hold kapcsán. "Igaz az hogy a Cabal elektronikus mezőjének - energia kerítésének, amely körülveszi a Földet - a Mátrixot -, egyik kulcseleme a Hold?" Cobra azt válaszolta, hogy "tulajdonképpen az idő egy bizonyos pontján sok úgynevezett "köztes" állomás volt - implantációs állomások, és sok, a 'Fátyolhoz' használt gépezet a Holdon vagy annak közelében helyezkedett el.

A szöveghez tartozó link megpróbálja leírni a Mátrixot - a Fátylat, amelyet a cabal hozott létre. Ez a szöveg a 3. cikként szerepel ezen az oldalon - A Fátyol, ami elrejti az Igazságot címen. (angol címe: The veil that hides the truth)

Én személy szerint úgy gondolom, csodás érzés most, amikor felnézek a gyönyörű Holdunkra, és tudom, hogy minden ilyen sötét aktivitástól meg lett tisztítva, és hogy a Mátrix, ami 2013 elején el kezdett összeomlani, már majdnem teljesen a (múltbeli) történelmünk része.

Utóirat: Ha eddig nem tudtad volna, a Mátrix című filmet a Fény Ellenállási Mozgalma adta Hollywoodnak.

Magyar Cobra Csoport 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.