2021. április 4., vasárnap

Planetáris helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2021/03/planetary-situation-update.html

Fordította: MCCS

A chiméra csoport tisztítása folytatódik. A Fényerőknek sikerült gyakorlatilag az összes chiméra űrflottát és a legtöbb chiméra földalatti bázist kitisztítania.

A még megmaradt földalatti bázisokat sokkal bonyolultabb kitisztítani, mert össze vannak kötve a cabal felszíni infrastruktúrájával. A fő chiméra földalatti bázis, a pók királlyal és királynővel a kongói Kivu-tó alatt, még nincs kitisztítva.

A Fényerők gyorsan haladnak a kvantum elsődleges anomália kitisztításával is a Föld körül. A kvantum elsődleges anomália, olyan véletlenszerű kvantum mező, ami megakadályozza a Felemelkedett lényeket abban, hogy a fizikai valóságban manifesztálódjanak/megnyilvánuljanak, és ezzel megakadályozza azt, hogy közvetlenül segítsék az emberiséget. Egyszerűen hatalmas volt a kvantum elsődleges anomália mennyisége a Föld körül. Sokkal nagyobb, mint amire számítottak, és felölelte az összes lehetséges negatív esemény kvantum idővonal potenciálját. Ennek az általános anomáliának a legnagyobb részét az elmúlt két hónapban sikerült kitisztítani, és a legtöbb negatív eseménypotenciált megsemmisítették.

Ennek az anomáliának nagyon kis mennyisége kiterjed a Hold pályán túl az egész Naprendszerben, sőt az egész univerzumban is, mivel amíg a sötétség utolsó bolygója nem szabadul fel, az univerzumok egyike sem lehet teljesen szabad. Az egyébként egészséges testben még egy rákos sejt is túl sok, és a gyógyulásnak meg kell történnie.

A hatalmas mennyiségű anomália következtében, melyet ki kellett tisztítani, a tavaly decemberi Vízöntő Kora meditáció nem hozott nagyobb fizikai áttöréseket a meditációt követő hónapokban, és sokan voltak csalódottak emiatt, engem is beleértve. Ugyanakkor, meg kell értenünk, hogy több millió év alatt felhalmozódott kozmikus sötétséget tisztítunk most, és nem várhatunk eredményeket egyik napról a másikra.

Ezért nagyra értékelném, ha azok, akik hozzászólásokat posztolnak, jóindulatúan és értelmesen tennék azt. A negatív és értelmetlen megjegyzések nem kerülnek jóváhagyásra, már így is több mint elég az anomália és a negativitás. Hasznos lenne az is, ha az emberek újraolvasnák e blog korábbi cikkeit, hiszen akkor képesek lennének a friss helyzetjelentéseket egy tágabb összefüggésbe helyezni.

Egy vagy két hét múlva, a Fényerők elkezdik tisztítani az emberi implantátumokhoz közvetlenül kapcsolódó, kvantum elsődleges anomáliát. Lehetetlen megjósolni, hogy mi fog történni akkor, amikor elkezdik majd ennek a tisztítását, mivel itt is hatalmas mennyiségű anomáliáról van szó. Egyetlen dolgot mondhatok: a Fényerők elkezdenek megtisztítani minden - a bolygó felszíne körül rétegekben tárolt - Akasha feljegyzést, hogy az emberiség múltjának negatív eseményeiből származó energialenyomatokat hatékonyan kitisztíthassák.

A Fényerők tisztítják a bolygó felszínéhez közeli éteri- és asztrálsíkon lévő, az emberiséget még mindig elnyomó negatív entitásokat is. Ezekből az entitásokból még mindig több trilliónyi van, és ezeket el kell távolítani a negatív éteri skaláris technológiájukkal együtt, mielőtt bármilyen érdemi áttörés megtörténhetne.


A sötét erők a bolygó felszínén, háborúkon és az állatok levágásán keresztül, még mindig az ellenőrzésük alatt tartják az energiarácsot:

https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html

Annak érdekében, hogy az energiarács visszakerüljön a Fényerők kezébe, továbbra is szükség van a rendszeres, négy óránként végzett, Élet Virága meditációra:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/03/miert-fontos-az-elet-viragat.html

A fizikai síkon, a felszínen, a chiméra csoport még mindig jelen van a DARPA-n belül, ahonnan jelentős hatást gyakorolnak a felszíni cabalra az Orsini, Torlonia, Theodoli családokon és más fekete nemesi családokon keresztül. A legfelső jezsuitákon keresztül pedig a cabal többi részét irányítják:

https://www.naturalnews.com/2021-01-04-lin-wood-drops-major-bombshells-pedophile-extortion-blackmail.html

Azt tervezik a DARPA-n keresztül, hogy kifejlesztenek egy új generációs biochipet, melyet a vakcinákba tennének, mivel frissíteni akarják a régi Siemens biochipeket, mellyel az emberiség túlnyomó többsége jelenleg rendelkezik:

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

Azok a biochipek, néhány milliméter átmérőjű hidrogél párnán alapulnának, amelyet a test saját szöveteként fogadna be és nem lökné ki magából, a jelenlegi chippel 50-100 mikrométer közötti méretben, beágyazva a hidrogélben.

A biochip megfigyelné a biokémiai aktivitást a testben és észlelné a Plejádi csillagpor technológiát és megakadályozná a saját negatív csillagpor technológiájával, hasonlóan ehhez:

https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/johns-hopkins-researchers-engineer-tiny-shape-changing-machines-that-deliver-medicine-efficiently-to-the-gi-tract

Össze tud kapcsolódni az agy homloklebenyében a már meglévő fő Siemens biochippel, melyet az emberiség nagy része az 1940-es évek végétől a 2000-es évek elejéig a vakcina kampányok során és üdítő italokon keresztül megkapott. A célja az agyi aktivitás és az érzelmek kontrollálása és megfigyelése lenne:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hi-tech-brain-implants-size-23417127

Ez a biochip ultrahangot használna a kommunikációra, ugyanúgy mint ahogy azt a régi Siemens biochipek teszik:

https://www.scientificamerican.com/article/neural-dust-could-enable-a-fitbit-for-the-nervous-system/

Ez a technológia még fejlesztés alatt áll és pillanatnyilag nincs jelen a meglévő Covid vakcinákban. A csapatunk leellenőrzött néhányat a jelenlegi Covid vakcinák közül egy laboratóriumban és nem talált 50 mikrométernél nagyobb mikrochipeket (melyek a legkisebb működő mikrochip méretek), sem az Astra Zenecaban vagy Covid 19 Pfizer-BioNTech vakcinában, viszont lipid nanorészecskéket detektáltak a Covid 19 Pfizer-BioNTech vakcinában.

Noha a Covid vakcináknak lehetnek mellékhatásai, nem eszközei az emberiség csökkentésének, mint ahogy attól sok ember tart. Azonban a cabal, a vakcina útleveleket eszközként használja arra, hogy a népességet kontrollálja és ez az egyik fő oka annak, hogy miért szerveztek a Szövetség erői titokzatos szabotázsokat és késéseket az oltások terjesztésében.

Még több bizonyíték látott napvilágot arra vonatkozóan, hogy a koronavírus egy wuhani laborból került ki:

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/breaking-exclusive-location-origin-covid-19-pandemic-identified-two-chinas-biological-warfare-facilities-wuhan/

https://nworeport.me/2021/03/05/the-overwhelming-evidence-of-the-origin-of-the-covid-19-pandemic-was-covered-up-by-us-government-officials-us-scientific-authorities-and-their-chinese-counterparts/És mindenki, aki a járványért és a lezárásokért felelős, a Nürnbergihez hasonló per keretében fog felelni a bűncselekményeiért:

https://principia-scientific.com/lawyers-promise-nurember-trials-against-all-behind-covid-scam/

Ahogy a járvány tervek lassan összedőlnek, a cabal új világháborút tervez:

https://brucewilds.blogspot.com/2021/03/bidens-ukrainian-putin-push-may-lead-to.html

2 héttel ezelőtt, a Plejádiak ismét kapcsolatba léptek az Orosz Űrhaderő felső vezetésével és titkos stratégiai információkat adtak át rajtuk keresztül Putinnak. Meglepő módon, az erről a kapcsolatfelvételről szóló titkos információk beszivárogtak az alternatív médiába:

https://www.veteranstoday.com/2021/03/29/secret-space-war-xiii-alien-partners-tell-putin-dont-worry-weve-got-your-back-2014/

A Plejádiak közölték, hogyha Ukrajnában kiéleződik a teljes háború, akkor az Orosz fősodratú médián keresztül, meglehet, hogy beindítják a teljes nyilvánosságra-hozatalt és akár még azt is megkockáztatják, hogy flottájuk egy kis részét nyilvánosan is megmutassák.

Ennek ellenére, még mindig nagy szükség van a sürgősségi békemeditációra Ukrajnáért és a Közel-Keletért, hogy segítsen megelőzni a helyzet kontrollálhatatlanná válását:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/03/urgent-meditation-for-peace-in-syria-every-4-hours.htmlA Fősodratú média szándékosan cenzúráz minden információt az ukrajnai helyzettel kapcsolatosan, mert a cabal mindenkit meg akar lepni egy hirtelen háborúval, ami a semmiből érkezik. A történet mégis kiszivárog:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-army-raises-europe-threat-level-potential-imminent-crisis-ukraine-russia-fears

A Sárkány családok és a Szövetségi erők a BRICS országokon belül, olyan geostratégiai lépéseket tesznek, ami végül a cabal bukásához fog vezetni. Az egyetlen utalás amit ezzel kapcsolatosan adhatok, ez:

https://morningporridge.com/blog/blains-morning-porridge/vaccine-cold-war-or-playground-sulk/

https://www.zerohedge.com/covid-19/eu-greenlights-talks-possible-sputnik-procurement-after-dubbing-russias-rollout-propaganda

Mindazoknak akiket érdekel, Trump legbelső körének csapatából, megbízható források azt közölték, hogy vitathatatlan bizonyítékokkal rendelkeznek a választási csalásokkal kapcsolatosan, de nem most van itt az ideje annak, hogy ezt prezentálják.

Bár a bolygó felszínén még nincsenek nagyobb pozitív áttörések, sok előkészítő munka folyik.

Ha vezettetést érzel, megtapasztalhatod a Tachyon kamrák gyógyító energiáját:

http://tachyonis.org/Chamber.html

Magyarországon itt: 

https://www.tachyonhungary.com/tachyon-kamra/

Kérlek, hogy légy tudatában annak, hogy a Tachyon Kamrák NEM Med bedek Gyógyágyak). A Med Bedeket az Ellenállás fejlesztette ki az 1970-es évek végén és 1980-as évek elején az Andromédiaiak segítségével és a felszíni lakosság számára csak az Esemény után válnak elérhetővé:

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.