2021. április 15., csütörtök

A Szent Nő 7 aspektusa

Eredeti cikk itt elérhető:

www.anais-jeanbaptiste.com

Fordította: MCCS

Írta: Anaïs Theyskens

Drága Rózsák!

💖🌹💖
Nők vagyunk... különböző életciklusokon, más-más élethelyzeteken áramlunk keresztül életünk során, folyamatos változásban saját Nőiségünk terében.
Lehet ez akár egy örömteli, csodálatos játék is, hogy mikor melyik Istennőt szólítjuk meg, Nőiességünk mely aspektusának ragyogását szeretnénk erősíteni!
Élvezzük varázslatos, gyönyörűséges Istennőként a mindennapokat, megajándékozva ezzel Önmagunkat, környezetünket és Gaiát is!
❤🧡💛💚💙💜
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

A Szent Nő 7 aspektusa
💃💖🌹💃💖🌹💃💖🌹

🌹Anna: Az Ős
Anna az a törzsi nő, aki testvérként hallgatja a Földanyát. Felismeri a pachamama hangját az évszakok váltakozásában, a madarak énekében, a föld dübörgésében, az óceán hullámaiban, aki szinkronizálta saját szíve dobogását a föld ritmusával. Ez a vad nő, akinek lélegzete ugyanolyan erős, mint a szél, csontjai ugyanolyan sűrűek, mint a föld sok rétegében eltemetett ásványok, és a vére úgy folyik, mint e bolygó folyói és óceánjai. Ő az a bölcs nő, aki sejtjeiben hordozza, és mélységeiben rejti e bolygó történetét, az ősi civilizációk titkait, az óceánok és hegyek születésének emlékét.


🌹Ízisz: A Szent Hitves
Ízisz a szent szerető és feleség, akit párja és szeretője megtisztel és cserébe ő is megtiszteli. Szeretője örömteli felfedezése révén folyamatosan új mélységeket fedez fel magában. Érzéki és magabiztos, és amikor teljesen összekapcsolódik alkotóerejével, éteri virágok nőnek, ahol sétál, és jelenléte pompás illatokkal tölti meg a levegőt. Bőségesen ad, és visszafojtás nélkül fogad, azzal, hogy megosztja tapasztalatait egy partnerrel, amely visszatükrözi lényegét neki, elmélyül az önmegértése és önismerete. Felismeri egyenrangúságát a másikban, és meghívja, hogy vegyen részt egy szent táncban, amely a falakat lerombolja és feloldja a határokat, ami a kettősségen túli helyekhez vezet, miközben két lényük spirálokká válik egy Szent Egységben, mint két DNS-szál, amelyek egymással szemben táncolnak.


🌹Hathor: A Leányzó
Hathor az öregedő nő, az örökké fiatal leány, bölcs nő Lelkével. Olyan nő, akinek szelleme mindig él és tele van tűzzel, akinek a kaland- és felfedezésérzete soha nem hal ki. Soha nem veszíti el azt az ártatlanságot, amellyel született, és soha nem felejt el gyönyörködni azon a szépségen és pompán, amely ebben a világban létezik, mintha mindig mindent először látna. Olyan nő, akinek nevetése felmelegíti a szíveket és az otthonokat, és a kedvessége balzsamot jelent a szenvedők sebeire. Képzelete él és termékeny, és szabadon lobog, mint a színes pillangók, mindig hozzájárulva a harmónia és a szépség világához. Ő a tavasz ígérete, a remény örök lángja.


🌹Zöld Tara: A Fény Harcosa
Zöld Tara őrzi a szív szent templomának smaragd kapuit, ahol trónján ül. Oroszlán szíve van, magabiztosan és félelem nélkül vállalja isteni sorsát és teljesíti szent küldetését. Tudja, merre tart, könnyedén és elszántan navigálja a pályáját, semmi vagy senki nem késztetheti őt arra, hogy eltérjen a választott pályától. Harcos-lelke segít minden akadály leküzdésében, és minden megtévesztés és csalás átlátásában. Szent karjait nem támadásra vagy megsemmisítésre használja, hanem azért, hogy megvédje a szentet. Ő a dinamikus cselekvés elve, nem várja meg a sors fordulatát, hanem aktívan segíti az igazságos világ születését. Ő a pásztor, a királynő, aki megvilágítja az utat, a vezérlő Fény, amely másokat a káosz és illúzió mocsarain vezet át a béke oázisa felé.


🌹Maat: Az Igazságszolgáltatás Úrnője
Maat az ész hangja, a mértékletesség szelleme állandóan éber, hogy fenntartsa az isteni egyensúlyt az Univerzum szent törvényeinek betartásával. Természetes tiszteletet parancsol szavainak világossága és tisztasága révén, amelyek szabadon és halkan folynak, mint egy hegyi patak. Ő az igazságosság hölgye, a mérleg őrzője. Tudatában a hatalmának, figyelmesen és gondosan beszél, és a cselekedeteit megméri. Élete rituálé, megtisztelő és kedves természetének tanúsága. Ő az életciklusok őre, óceán áramlataként emelkedik és esik, egyre növekszik és fogy, mint a Hold, előbújik és elenyészik, mint az évszakok. Ad, ahogy kap, fenntartva az élet természetes áramlását.


🌹Morgane: A Papnő
Morgane az élet misztériumainak beavatója, a prófétanő, akinek tekintete messze a múltba és a jövőbe lát, és látása könnyen megkülönbözteti az igazságot a hamisságtól. Mély, mint az éjszakai ég, bölcsességében végtelenül hatalmas. Nagy hatalma belül lakozik, és az ősi erők keverednek benne. Varázslatai eloszlatják a fátylakat, amelyek elválasztják a különböző tartományokat és dimenziókat, és egy mágikus forgókerékkel utazik, amelyet a különböző valóságok összeszövésére és új lehetőségek megteremtésére használ. Az élet hálójának őrzője és megalkotója, a mátrix őre is. A tudás keresője, az erőteljes szertartások és rituálék örököse, amelyet papnépek generációi használtak előtte, és útját a szent művészetek, például a varázslat és a gyógyítás művészetének és saját bölcsessége átadásának szenteli.


🌹Kuan Yin: Az Istennő a Lótuszban
Kuan Yin az Istennővé váló isteni hölgy. Túljutott az egón és az emberi személyiségen, és Lélek szempontból cselekszik. Kristályos energiája közvetlenül minden létező Forrásából fakad, ő a híd, amely minden távolságot vagy űrt összeköt, amely elválik az Isteni tudattól. Tiszta Istennői energia, minden akadály és árnyék semmisé válik, amely elhomályosíthatja a Fényét.
Olyan nő, aki teljesen újra összekapcsolódik Istennője állapotával, minden cselekedetében képviseli és kifejezi az Istenit, ami minden alkotását szentťé avatja. Magas rezgésen van, akárcsak a Lótusz, és minden körülmények között tiszta marad. Zavartalanul képes minden nehézség fölé emelkedni, mert könnyű, mint a levegő, az élet terheitől nem érintve tökéletes harmóniát tart fenn. A téren és időn túli ékszer, mint egy gyöngy, amelyet türelmesen és figyelmesen formáltak sok évszázad alatt és sok inkarnáció során, vagy egy gyémánt, amely évezredekig tartó nyomást és átalakulást viselt el, hogy kiszűrje az összes szennyeződést. Ő a kiteljesedés és tökéletesség, ő a teljes kör, az Isteni lényeg. Mint egy szivárványos prizma, Fehér Fény, amely bármilyen alakot vagy színt felvehet, Isteni tudata teljes mértékben elsajátítja sorsát.


Ha meg szeretné osztani ezt a cikket, akkor szívesen megteheti, egyértelműen megemlítve a szerzőt és a cikk forrását:
www.anais-jeanbaptiste.com Ezt a cikket Anaïs Theyskens írta a weboldalhoz.
😍

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.