2018. január 2., kedd

Felhívás 3. Szuper Telihold MeditációraA meditációról részletesen itt olvashatsz:A mai telihold a harmadik a szuper teliholdak hármasából, amely a 2017. december és 2018. január közötti időszakban van.
A meditáció 2018. január 2-án 15:30-kor kezdődik és időtartama 15 perc.

A meditációra létrehozott eseményt itt találod:
A meditáció vezetett változata itt található:
Szuperholdnak nevezi a köznyelv, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.
A látszólagos mérete kb. 14%-kal, a fényessége pedig 30%-kal nő meg a legkisebb értékhez képest.
Évente változó, hogy hányszor fordul elő ez a jelenség.


A Holdról itt olvashatsz némi információt: 
 Cobra megkért minket, hogy álljunk át a 13 Holdciklikus „időszámításra”,mely az idő természetes ritmusa. Erről itt olvashatsz bővebben:
 A Holdról sokan nem tudják ezeket az információkat, amit Cobra egy interjú során osztott meg velünk:

Richard - Mivel a Holdon elég nagy aktivitás tapasztalható és azt mondják, hogy a hold egy mesterséges műhold, amelynek a túloldalán sok bázis található, van értelme annak, hogy a holdciklusoknak megfelelően meditáljunk?
COBRA - Nem értek egyet azzal az állítással, hogy a Hold egy mesterséges objektum. És igen, természetesen, mert a Hold az egyik legfontosabb égitest a Naprendszerben, amely valójában lencseként szolgál az erőteljes Istennői energia számára. Ha a holdciklusokhoz igazodunk, az Istennői energiával kerülünk kapcsolatba.”

Az Istennő békét akar és béke lesz! 
 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.